Преглед на Nebeus: Лесно и сигурно свързване на крипто с пари в брой

В следващия преглед на Nebeus ще разгледаме безпристрастно платформата за крипто кредитиране и ще видим как тя се подрежда в сравнение с някои от големите момчета като crypto.com или Celcius Network. Ние ще разгледаме отблизо всички важни елементи, когато избираме платформа за крипто кредитиране, за да заложим вашия Bitcoin или Etherum като; KYC, годишни добиви, сигурност и много други … Така че с това казано, нека да скочим направо в него!

Преглед на Небеус

Тъй като светът въведе ново десетилетие, цифровите валути бавно се превръщат в парите на бъдещето. Въпреки това, популярността на криптовалутата все още расте по-бързо от всякога. Няколко услуги ви позволяват да плащате чрез различни видове крипто, а приливът на DeFi въведе стотици нови възможности за инвестиции в крипто пространството.

Превъртайте напред към днес и дори можете да изпълнявате прости задачи като резервиране на хотели с биткойн.

Следващата стъпка след създаването на ежедневна полезност за крипто е да предлагате традиционни банкови услуги като заеми и спестовни сметки. Има стотици милиони необезпечени хора по целия свят, което вероятно обяснява (поне отчасти) експлозията на DeFi през последните години.

Платформи като Небеус позволяват на своите потребители в над 100 страни да получават действителни парични заеми, подкрепени от криптовалута. Докато преди това способността на човек да си осигури заем се основаваше на няколко фактора като кредитния им рейтинг, твърдите активи и т.н. … сега на практика всеки може да получи достъп до заем, при условие че има достатъчно специфична криптовалута, която да предостави като обезпечение.

Така че нека разгледаме по-отблизо тази нова платформа за крипто кредитиране, за да видим какво предлага тя!

И така, какво е Небеус?

Nebeus е създадена през 2014 г. и е пълноценна платформа за криптовалута, която е създадена за потребители на криптовалута и оттогава нараства..

Известно е, че компанията предлага широка гама от услуги, свързани с криптовалута, като например съхранение на хранилище, крипто портфейл, спестовни сметки, крипто базирани заеми и възможност за удобна и бърза търговия с криптовалута.

Какви са услугите, предлагани от Nebeus?

Накратко, Nebeus предлага три основни типа услуги:

Заеми от равнопоставени биткойни

Nebeus Review - Биткойн заеми

Небеус осигурява връстници Биткойн заеми без да се налага да преминавате през какъвто и да е процес на одобрение.

Ако не искате да държите криптовалутата си в стандартен портфейл, тогава Nebeus може да ви помогне да я конвертирате в пари. Компанията използва вашата криптовалута като обезпечение и ви предоставя последващата сума в брой, внесена във вашата банкова сметка. Най-добрият аспект е, че дори не се изисква кредитна проверка – просто ще получите фиатните пари.

Видове заем Nebeus

Всички заеми се отпускат на принципа на равнопоставеност. Това означава, че друга страна е предложила парите, които получавате, без банката да играе посредника. Разбира се, единственият недостатък тук е, че процесът може да отнеме известно време и не е незабавен.

Подобно на всеки заем, неплащането на дълга ви може да се окаже неблагоприятно. В крайна сметка може да загубите цялата си криптовалута, ако не можете да извършите своевременно плащане.

Освен това получавате само половината парична стойност на вашия биткойн; за да получите заем в брой от $ 3000, трябва да направите биткойн депозит от $ 1500.

Ако обаче можете да извършвате навременни плащания и да спазвате условията, това е страхотна услуга за заем за хора, които трябва да разтоварят своята криптовалута.

Крипто портфейл

Както подсказва името, крипто портфейлът е мястото, където можете да съхранявате цялата си криптовалута в сигурен и сигурен трезор. Освен това ви позволява да инвестирате съответно.

С помощта на това крипто портфейл, можете да прехвърляте криптовалута между други потребители на Nebeus безплатно.

Дори ако искате да прехвърлите крипто към външни акаунти, можете да го направите с ниски такси; всички тези функции можете да направите безопасно в рамките на дома си.

Освен това всичките ви криптовалути се съхраняват в студени (офлайн) акаунти, като по този начин ги пазят на недостъпно място от хакери. 

 

Спестовна сметка

Според новинарските доклади банките са започнали да въвеждат отрицателни лихвени проценти.

Това означава, че вместо да получавате пари като лихва за депозиране на пари в брой, ще трябва да платите пари на банката за съхранение на вашите средства.

В съчетание с по-високата инфлация, която се очаква в бъдеще поради икономическите щети на COVID-19, общата стойност на спестяванията ви може да намалее още повече.

За да се пребори с този конкретен проблем, Nebeus предлага своята спестовна сметка в криптовалута. Тази спестовна сметка ви осигурява годишен лихвен процент от 8,25% директно във вашата сметка (в евро) всеки месец. Средствата могат да бъдат смесени или изтеглени незабавно.

Ще намерите две платформи за спестявания, които можете да изберете въз основа на времето, в което ще държите сметката отворена, и количеството крипто.

Спестовната сметка ще ви позволи да спечелите допълнителен пасивен доход, докато държите криптовалута.

Крипто обмен

Това е най-основната функция на Nebeus – покупка и продажба на криптовалута. Криптовалутата може да се търгува чрез функцията за обмен на Nebeus.

Както споменахме по-рано, можете да конвертирате парите си в крипто или да промените един тип крипто в друг. Nebeus също ви позволява да закупите криптовалута чрез вашата дебитна / кредитна карта или да използвате банков превод, като по този начин ви позволява много начини за инвестиция в криптовалута.

Докато банковите депозити могат да се правят безплатно, депозитите с дебитни / кредитни карти ще изискват малка такса.

Освен това можете да преместите парите си директно от сметката си в Nebeus в банковата си сметка.

Как се записвате в Nebeus?

Регистрацията в Nebeus е изключително проста и ясна. Всичко, което трябва да направите, е да добавите вашето име и имейл адрес, националност и парола; това е! Процесът на проверка обаче е малко труден. Вашият акаунт трябва да бъде потвърден чрез SMS – трябва да попълните формуляр, да прикачите всяка сметка за комунални услуги и акаунтът ви в Nebeus е готов!

Какъв е процесът на кандидатстване за заем?

Кандидатстването за заем е много лесно. Всичко, което трябва да направите, е да следвате стъпките, споменати по-долу:

  • Насочете се към платформата Nebeus; тук натиснете „Дайте заем“.
  • Докоснете бутона „Създаване на искане за заем“ и след това „Заявка за заем“.
  • След като приключите, просто трябва да попълните формуляра.

Полезно би било, ако си спомните, че всички условия ще бъдат показани и на потенциалните кредитори. Следователно трябва да попълните възможно най-много информация, така че кредиторите да ви опознаят по-добре за вашите финансови условия. Като цяло това само ще увеличи шансовете ви за получаване на заем.

Заключение на прегледа на Небеус

Nebeus е една от най-новите крипто-платформи, която е лесна за разбиране и използване, като по този начин я прави идеално място както за начинаещи, така и за професионалисти. Сайтът има някои страхотни функции като спестовни сметки и др. Въпреки това повечето потребители са склонни да използват Nebeus за осигуряване на заеми, благодарение на бързия и прост метод. Nebeus определено е сайт, който работи като чар, препоръчителна платформа, ако се занимавате с криптовалута.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me