YouHodler Review 2021: Най-доброто място за получаване на кредити за криптовалута?

Тази статия обхваща задълбочени подробности за платформата за кредитиране YouHodler, включително важна информация като лихвени проценти, схеми за заем, криптовалути, одобрени за използване като обезпечение на платформата и т.н..

Считани за основен потенциален разрушител на традиционните финансови системи, криптовалутите в световен мащаб набират сила всеки ден.

Въпреки огромния потенциал, заложен в тази технология, потребителите често намират за предизвикателство да инвестират в това пространство. Това се дължи главно на силно нестабилната природа на цялата екосистема на криптовалутите.

Успехът в крипто пространството изисква от потребителите да държат на крипто активите въпреки неблагоприятните колебания в цените. Този основен аспект на крипто пространството вдъхнови старта на YouHodler.

Този преглед на YouHodler хвърля повече светлина върху сложните детайли на платформата, нейните функционалности, лихвен процент, характеристики и колко сигурна е платформата, наред с няколко други важни подробности.

Преглед на YouHodler

Какво е YouHodler?

Стартирала през 2019 г., YouHodler е финтех фирма, фокусирана върху предоставянето на закрепени с криптовалута заеми с фиатни валути. Платформата може да се похвали с улесняване на конвертиране на крипто-крипто и крипто-фиат заедно със спестовни сметки с високи лихви.

Поддържаните фиатни валути на платформата включват USD, EUR, CHF, GBP. YouHodler също така поддържа няколко криптовалути, някои от които включват BTC, ETH, BCH, BNB, LTC, XLM, DASH, HT, REP и т.н..

Stablecoins също не са пропуснати на платформата. Потребителите имат достъп до заеми, като използват стабилни монети като USDT, USDC, TUSD, PAX, PAXG, DAI и HUSD. YouHodler е компания, базирана в ЕС, базирана в Швейцария, с офиси в Швейцария и Кипър.

Платформата осигурява ефективно решение за страха от пропускане (FOMO) популярен сред притежателите на крипто. YouHodler, потребителите могат лесно да държат своите крипто активи, като същевременно запазват възможността да го използват за заеми.

Поради нестабилната природа на криптовалутата, платформата е добре дошла разработка за крипто инвеститорите.

Този преглед на YouHodler показва, че с течение на времето платформата е претърпяла експоненциален растеж и глобално масово приемане. В момента се разглежда като стабилна и всестранна криптовалутна финансова платформа.

Платформата може да се похвали с няколко функции, прецизно настроени за отключване на стойността на крипто активи. Някои от тези функции включват кредити, обезпечени с крипто, интеграция на няколко платежни канала (стабилни монети, банкови проводници, кредитни карти), решения за търговия и т.н..

Една от очарователните характеристики, свързани с платформата, е възможността за теглене на fiat към лична банкова сметка. Платформата също така предлага на потребителите възможността да държат своите крипто активи в спестовна сметка на YouHodler.

Според началната страница на платформата, мисията на YouHodler е да помогне на потребителите да сложат край на пасивното „разбъркване“ на крипто активи.

За кого е YouHodler?

Платформата е създадена специално, за да отговори на нуждите на крипто инвеститорите, както и на собствениците на крипто, които искат да получат заеми, без да се отказват от собствеността върху своите цифрови активи.

Той помага да се защитят крипто инвеститорите и „ходорите“ от волатилност, което е основна характеристика на криптовалутната индустрия.

YouHodler безопасен?

Нередностите, манипулациите, измами, хакове и измамни дейности не са нови прояви в криптопространството. От самото си създаване, крипто и блокчейн екосистемата страда от ръцете на зли хора.

Потребителите с времето са загубили крипто активи на стойност милиони долари заради скандални и сенчести схеми и хора. Този основен проблем, свързан с крипто пространството, поставя въпроса, безопасен ли е YouHodler?

Според докладите YouHodler се основава на твърди правни принципи. Фирмата е изцяло в съответствие със законите на ЕС и има и няколко други задължения за сигурност, въведени, за да се гарантира най-високата сигурност.

Платформата използва както методите за съхранение на студен, така и горещ портфейл. Това по същество означава, че средствата на потребителите се съхраняват както офлайн (далеч от сървърите), така и онлайн.

YouHodler разкри също, че платформата е оборудвана с ниво на защита 3FA. Тази корекция за сигурност позволява на потребителите да заключват своите средства и дори да деактивират функциите за теглене на платформата.

За да се предотврати каквато и да е форма на манипулация, оттеглянето ще бъде възможно само след потвърждаване на самоличността и само до адреса на собственика на портфейла.

Потребителите освен това се ползват с допълнителна защита от ефективния процес на разрешаване на спорове на Независимата финансова комисия. В случай на разногласие потребителите имат право да подадат жалба до Асоциацията.

Платформата за разрешаване на спорове със сигурност ще осигури бързи, справедливи и необвързващи решения. YouHodler използва услугите на CipherTrace и Elliptic.

И двете платформи следят отблизо транзакциите на платформата за заем, проследявайки и анализирайки всяка форма на подозрително поведение. Елиптичен и Identity Mind предлага услуги за борба с изпирането на пари (AML) на платформата за заем.

Печелете лихва за крипто

YouHodler предоставя на заинтересованите лица незабавни криптозаеми. Както беше посочено по-горе, той предлага съотношение заем / стойност от 90%, което в момента е най-доброто в индустрията днес.

Около 15 различни криптовалути се приемат като обезпечение на платформата. Заемите могат да се получават като фиат, биткойн или тетер. Лихвеният процент е 12% ГПР. Лихвите обаче могат да стигнат до 2,5% за краткосрочни заеми.

Застраховка YouHodler

Въпреки че YouHodler е въвел първокласен протокол за сигурност, платформата за заем все още може да се похвали с 1 милион долара финансови резерви. По същество, повишаване на доверието на заемодателя в платформата.

Платформата също така е интегрирала технологията на Ledger Vault, за да предостави на потребителите интелигентни опции за попечителство.

Ledger Vault осигурява покритие за различни рискове, свързани с криптопространството. Платформата помага на YouHodler да избегне хакерски рискове, драстично намалява човешките грешки, осигурява гъвкавост на системите, незабавен достъп до средства и няма ограничения за мащабируемост.

Как работи YouHodler?

Този преглед на YouHodler предоставя подробности за това как работи платформата. Първо, важно е да се отбележи, че платформата е доста заинтересована от подобряване на опита на своите потребители.

Впоследствие предоставянето на широк спектър от услуги, които позволяват на „притежателите на крипто“ да се радват на огромни ползи от техните крипто активи.

Първото нещо, което трябва да направите, е да създадете портфейл на YouHodler. Надежден, ефективен и лесен за използване, портфейлът YouHodler подпомага естественото преобразуване на средства от крипто в fiat.

Потребителите могат също да използват портфейла за съхранение, както и да прехвърлят средства. Освен горните функции, портфейлът помага и в управлението на акаунти.

За да получат заеми, потребителите трябва първо да депозират криптовалута като обезпечение. YouHodler публикува, че платформата функционира чрез временно закупуване на крипто активи от заемодатели и връщане на актива, след като кредитът бъде изплатен.

Платформата поддържа тегления, направени с помощта на SEPA и SWIFT. Тегленията на Mastercard и Visa обаче са налични само в някои държави.

Понастоящем платформата може да се похвали със съотношение заем / стойност (LTV) до 90%. Според главния изпълнителен директор Иля Волков, „гъвкавият LTV позволява на нашите клиенти да получат най-голяма стойност за крипто обезпечението си в сравнение с конкурентни платформи за кредитиране“.

Налични алтернативи

Днес на пазара съществуват няколко алтернативи на YouHodler. Те включват; Nexo, BlockFi, CoinLoan, Celsius Network, Crypto.com, Unchained Capital, ETHLend, SALT Кредитиране между няколко други.

Заем от YouHodler

За да получите a заем от YouHolder, потребителите първо трябва да изберат каква форма на обезпечение желаят да предложат. След като тази стъпка приключи, потребителите незабавно получават договорената сума за заем или като фиатна валута, биткойн или какъвто и да е стабилен биткойн по техен избор.

Допустимостта на заемите в платформата обаче е свързана с наличието на адекватно обезпечение, както и с проверен акаунт.

крипто кредити за титуляри

Платформата има няколко пакета за заем, а именно;

30 дни – 90% LTV

60 дни – 70% LTV

180 дни – 50% LTV

Лихвените проценти на платформата са еднакви за всички потребители. Очаква се обаче лихвените проценти да спаднат с увеличаване на потребителите на платформата.

В този случай потребителите не могат да изплащат заеми, получени в определеното време; те имат три различни възможности за изплащане.

  • Краен заем, без да погасявате – С тази опция потребителите могат да прекратят заема си, без да го изплатят напълно. YouHolder, в този случай изтегля всички непогасени заеми от обезпечението и незабавно кредитира заемодателя с останалата сума.
  • Увеличете продължителността на кредита – потребителите имат възможност за удължаване на срока на заема, тъй като той се приближава до датата на падежа му.
  • Тръгвам си – С процент на LTV от 90%, потребителите могат да получат заема без намерение да връщат. Те просто се отдалечават с около 85% от стойността на заема.

В случай на значително намаление на крипто цената отвъд „Ограничението на цената“, YouHodler си запазва правото да продаде обезпечението и да затвори заема.  

От друга страна, ако активът на обезпечението претърпи увеличение на цената над прага на Take Profit, платформата продава обезпечението и след това кредитира печалбата в потребителския портфейл.

Заключение

Въпреки че нестабилността е критичен проблем в криптопространството, YouHodler предоставя сигурно решение на този проблем. В обобщение, платформата предоставя на потребителите възможността да използват сигурно своите крипто активи. За разлика от повечето крипто платформи, YouHodler не избягва банките. С течение на времето платформата си партнира с водещи банки в Европа и Швейцария. Оборудван с 24/7 поддръжка на клиенти, може да се каже, че „YouHodler никога не спи“.

Платформата осигурява осигуряване на сигурност, както и заеми с ниски лихвени проценти. Това обаче не е най-добрата платформа за потребители, които искат да получат дългосрочни заеми, тъй като лихвата се увеличава с течение на времето.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me