Cara membeli Bitcoin di UK tanpa pengesahan

Sekiranya anda mempertimbangkan aset untuk ditambahkan ke portfolio anda pada bulan Januari tahun ini, anda akan menghadapi pelbagai pasaran yang bergerak. Sekiranya anda memilih cryptocurrency dan memilih Bitcoin, anda pasti akan membuat panggilan tepat dengan melihat pasaran pada masa ini.

Bitcoin memulakan tahun pada harga $ 3700 (£ 3061) yang rendah, setelah jatuh dari julat $ 6500 yang dipegangnya selama beberapa bulan. Pada masa ini, token hampir tiga kali ganda daripada nilai itu; menunjukkan kenaikan 189% untuk melihat angka harga $ 10707 (£ 8835).

Sekiranya anda pernah melabur pada tahun 2013 semasa token dilancarkan, anda pasti akan mendapat pulangan 7417.11% atas pelaburan tersebut.

Pelaburan adalah permainan jangka panjang. Tetapi proses membeli Bitcoin tidak. Masa kurang dari lima minit jika anda berniaga dengan platform yang betul.

Sekiranya anda berpusat di Eropah, Coindirect menawarkan platform untuk membeli dan menjual lebih dari 40 cryptocurrency dengan dua cara menggunakan mata wang fiat (EUR / GBP). Kaedah mana yang anda pilih bergantung pada seberapa cepat anda mahu beli bitcoin dan berapa banyak bitcoin yang akan anda beli. Di samping itu, jumlah bitcoin yang dapat anda beli bergantung kepada sama ada identiti anda disahkan atau tidak. Proses pengesahan identiti anda ini dikenali sebagai KYC [kenal pelanggan anda] yang merupakan langkah anti pencucian wang yang digunakan untuk mencegah jenayah kewangan.

Membeli bitcoin dengan kad kredit atau kad debit VISA anda

 1. Mendaftar untuk Akaun Coindirect percuma (hanya log masuk jika anda sudah mempunyai akaun).Beli Bitcoin dalam talian menggunakan kad kredit
 2. Cari jalan anda ke dompet bitcoin.Beli Bitcoin (BTC) di kad kredit UK
 3. Klik ‘Beli’ dan kemudian pilih ‘Kad kredit baru (EUR)Dari drop-down.Beli Bitcoin (BTC) di kad kredit UK
 4. Masukkan nilai EUR BTC yang ingin anda beli (melebihi had minimum) atau jumlah BTC yang ingin anda beli dan kemudian klik ‘Pratonton Beli“.Beli Bitcoin (BTC) di kad kredit UK
 5. Anda akan menerima sebut harga, tekan ‘Sahkan’ sebelum pemasa habis (mengira dari 55 saat).Beli Bitcoin (BTC) di kad kredit UK

 6. Masukkan butiran kad kredit anda dan tekan “Bayar“.Beli Bitcoin (BTC) di kad kredit UK
 7. Anda akan dibawa ke halaman untuk mengesahkan transaksi anda.Beli Bitcoin (BTC) di kad kredit UK
 8. Akhirnya, anda akan diarahkan kembali ke Coindirect Wallet anda setelah pembayaran berjaya.Beli Bitcoin (BTC) di kad kredit UK

Pada masa ini, had harian untuk pembelian kad kredit adalah:

Negara tahap 1: € 500 tidak disahkan / € 3000 disahkan

Negara tahap 2: € 250 tidak disahkan / € 500 disahkan

Membeli bitcoin menggunakan SEPA Transfer (Eur Wallet)

Cara memasukkan EUR ke dalam Dompet Euro anda:

 1. Log masuk ke akaun Coindirect anda, anda akan melihat bahawa dompet Euro dihasilkan secara automatik jika anda berasal dari wilayah SEPA.Beli Bitcoin (BTC) di UK
 2.  Klik “Dana” butang dan anda akan dibawa ke “Pindahkan Sekarang”Skrin.Beli Bitcoin (BTC) di UK
 3. Klik butang pindahkan sekarang dan anda akan dibawa ke skrin dengan Arahan Pembiayaan.Beli Bitcoin (BTC) di UK
 4. Klik pada dropdown bank, pilih Single Euro Payments Area (SEPA), selepas itu perincian Coindirect SEPA akan muncul. Tambahkan Coindirect sebagai benefisiari dan lakukan pemindahan dengan mengikuti langkah 1 hingga 3 untuk membuat deposit Euro ke dalam akaun Coindirect anda.

Sila guna rujukan benefisiari unik anda diserlahkan dengan warna biru semasa membuat deposit

Cara Membeli Cryptocurrency dengan EUR

 1. Setelah dana anda tertera di Euro Wallet anda sekarang anda boleh mengklik mana-mana 40+ syiling yang kami sokong di dompet Coindirect anda dan klik Butang beli sekarang.
 2. Kemudian masukkan jumlah Euro yang lebih besar daripada jumlah minimum yang ditunjukkan di dompet, asalkan tersedia di dompet Euro anda.
 3. Klik Pratonton Beli untuk mendapatkan sebut harga dan melihat bayaran dan kemudian mengesahkan.

Cara Menjual Cryptocurrency dengan harga EUR

 1. Pergi ke dompet duit syiling yang ingin anda jual dan klik Jual butang.Jual Bitcoin di UK
 2. Sama ada masukkan jumlah EUR yang ingin anda jual atau jumlah duit syiling yang ingin anda jual.
 3. Klik Pratonton Jual untuk mendapatkan sebut harga dan untuk melihat bayaran dan kemudian mengesahkan.

Cara Pengeluaran EUR

 1. Sekiranya anda mempunyai dana di dompet Euro anda atau anda menjual sejumlah duit syiling dan anda ingin mengeluarkan wang tunai, anda mesti menavigasi ke Euro Wallet dan klik butang Pengeluaran. Anda kemudian akan dibawa ke layar “Withdraw Euro”.Tarik Bitcoin di UK
 2. Taipkan jumlah Euro yang ingin anda tarik dan pilih akaun bank SEPA yang ingin anda tarik keluar di Tarik balik ke lungsur turun. Akaun bank ini adalah akaun bank yang anda tambahkan ke profil anda.
 3. Klik Pengeluaran Pratonton untuk melihat sebut harga dan yuran dan kemudian mengesahkan.

Sekarang anda tahu bagaimana membeli, menjual dan mengeluarkan Bitcoin di UK. Jemput rakan anda untuk berdagang menggunakan platform Coindirect melalui program Earn dan anda berdua akan menerima 5 XRP semasa mereka mendaftar dan melakukan transaksi pertama mereka. Lebih banyak rakan yang anda rujuk semakin banyak yang anda perolehi. Ketahui lebih lanjut mengenai program perolehan di sini.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector