Ramalan Harga Pautan Rantai 2021-2025 | Adakah LINK akan mencecah $ 100?

Linklink tidak lama lagi menjadi salah satu penyedia oracle teratas dalam industri. Kami di sini, akan memberi anda maklumat terkini Ramalan harga Chainlink (LINK). Kami akan membincangkan semua perkara dari bagaimana duit syiling itu berbeza dengan duit syiling lain, bagaimana chainlink menyelesaikan sebahagian besar masalah Blockchain asli hingga ramalan harga syiling 5 tahun akan datang. Tetapi sebelum mengetahui perkara itu, mari kita selami pengenalan ringkas tentang apa itu LINK dan bagaimana ia membantu Blockchain menyelesaikan masalah mereka.

Mengenai Chainlink

Projek chainlink pertama kali wujud pada tahun 2014 dengan nama “smartContract.com“. Rangkaian ini mengalami beberapa perubahan setelah peluncuran awalnya. Syarikat itu menamakan semula jenama dengan pautan rantai untuk mewakili rangkaian teras platform dengan lebih baik. Selepas dilancarkan, pada tahun 2017 an ICO diadakan oleh chainlink yang pada masa itu adalah acara terbesar pada tahun itu. Selepas acara tersebut, rangkaian link menjadi tumpuan utama selama bertahun-tahun dalam komuniti. Rangkaian itu membanggakan hampir $ 32 juta dari ICO.

Dengan bantuan pembiayaan ini, Chainlink berusaha mendorong batas terhad Blockchain awam, keselamatan, dan kebolehpercayaan Oracle ke tahap baru. Pada tahun 2019, salah satu perkongsian paling penting berlaku dengan pautan rantai. Kerjasama strategik dengan google dikembangkan oleh Chainlink. Dengan bantuan perjanjian ini dengan Google, protokol Chainlink disatukan dengan kontrak pintar google.

Kerjasama ini merupakan kejayaan besar bagi penganalisis dan pelabur kerana membolehkan pengguna berhubung dengan penyedia perkhidmatan cloud yang paling popular dengan bantuan chainlink.

Rantaian Blok Rantai?

Salah satu masalah terbesar di Blockchain adalah bagaimana memindahkan dan menyampaikan maklumat dari satu nod ke yang lain. Secara amnya, jenis tugas ini diselesaikan oleh Oracle. Walau bagaimanapun, Oracles dianggap berpusat. Oracle bertujuan untuk memulakan kontrak pintar. Ini adalah tempat minggu di mana Oracle yang berpusat meletakkan risiko keseluruhan Blockchain.

Sebaliknya kemasukan data adalah bahagian penting dalam pembuatan Blockchain. Seperti yang kita semua tahu bahawa Blockchain tidak dapat ditukar dan tidak fleksibel. Oleh itu, jika ada maklumat yang diterima Blockchain tidak betul, menjadi sangat sukar untuk menghapus dan membetulkan maklumat tersebut dari Blockchain.

Ini berlaku di kebanyakan Blockchain. Dalam komuniti crypto masalah ini ditandai I Oracle Problem. Di sinilah pautan rantai sangat berguna. Dengan mengintegrasikan protokol generasi seterusnya, adalah bagaimana rantai pautan berlaku untuk mengatasi masalah ini.

  1. Ramalan Harga Stellar 2021-2025 XLM $ 5 Mungkin?
  2. Ramalan Harga Tezos (XTZ) untuk 2021-2025
  3. Ramalan Harga Cardano 2021-2025 | Adakah ADA Akan Mencapai $ 10?

Analisis Harga Pautan Rantai & sejarah

2018 adalah tahun ledakan kripto yang besar dengan lonjakan harga yang besar di kebanyakan mata wang digital terbesar di dunia – dan tidak ada pengecualian untuk LINK. Kemudian nilai menurun secepat mereka meningkat, dan banyak cryptocurrency tidak dapat pulih. Nasib baik, Chainlink telah dibina semula dan 2019 adalah salah satu tahun terbaik koin. LINK diperdagangkan pada $ 0.299 pada 1 Januari 2019 dan harganya meningkat ketika tahun bermula sehingga mencapai tanda $ 1 dolar AS pada 20 Mei 2019. Harga naik.


2020 adalah tahun untuk rangkaian hubungan. Jaringan melancarkan program pendanaan, menggandakan pasukan mereka, dan juga menambahkan kes baru dalam insurans dan permainan. Rangkaian ini diiktiraf oleh World Economic Forum dan diikat di bawah 100 pelopor teknologi yang paling menjanjikan pada tahun 2020. Chainlink disatukan dengan lebih daripada 300 projek pada tahun 2020. Dengan mendapatkan nilai bernilai miliaran dan memperkukuhkan keselamatan dan auditnya, chainlink adalah mata wang yang paling statistik pada tahun 2020. Pada masa ini, pautan rantai (LINK) berniaga dengan nilai $ 14.19 dengan penurunan 17.51% dalam 24 jam terakhir.

Ramalan Harga Pautan Rantai

Ramalan Harga LINK 2021 – 2023

Harga LINK masa depan akan tetap berterusan sepanjang tahun 2021, menurut ramalan harga Trading Beasts Chainlink. Chainlink dijangka dijual pada kisaran $ 13- $ 18, pada tahun 2021. Pada tahun-tahun yang akan datang, Chainlink akan terus berkembang dan tidak di bawah $ 20. Pada masa depan pada tahun 2023, Chainlink dapat mencapai $ 27 menurut Trading Beasts.

Ramalan Harga Pautan Rantai 2021 – 2025

Harga LINK akan meningkat pada tahun-tahun akan datang, menurut CoinSwitch. Chainlink juga menepati anggaran harga $ 14 pada tahun 2020 dan bahkan memenuhi harga yang disasarkan pada linklink $ 13 yang diramalkan setahun yang lalu untuk tahun 2025. Dengan syarat bahawa ramalan kenaikan harga mereka tidak berubah, sangat mengagumkan dan akan mengejutkan untuk melihat sejauh mana Chainlink pergi. Harga yang disasarkan untuk pautan rantai (LINK) dijangka hampir $ 67 pada akhir tahun 2025.

Ramalan Harga Chainlink untuk 2022, 2023, 2024, dan 2025

DigitalCoinPrice sangat optimis mengenai ramalan masa depan LINK. Harga yang ditunjukkan di laman web menunjukkan bahawa Coinlink adalah pelaburan yang dijual dalam beberapa tahun mendatang. Saya lihat di bawah carta, dijangkakan dalam setahun Link akan meningkat dengan harga rata-rata $ 40,45 menjelang 2022.

Dengan kenaikan sebanyak 2,020% dari nilai asas, ini bermaksud bahawa kita akan berdagang LINK dengan harga rata-rata $ 48.42. Ramalan ini cukup mengejutkan dan optimis pada masa yang sama. Kadar ramalan 5 tahun menunjukkan bahawa LINK akan melintasi batas $ 50 dalam 5 tahun akan datang. Tahan dendam kerana kita pasti melintas untuk mendapatkan peluang pelaburan yang lebih baik pada tahun-tahun mendatang.

Ramalan harga pautan oleh Currency.com

Pautan Ramalan 2021 oleh Mind Math Money

Cara Membeli Pautan Rantai (LINK)?

Chainlink (LINK) tersedia di kebanyakan bursa utama. Binance adalah salah satu pertukaran utama untuk mendapatkan rantai pautan. Dari segi cap pasaran, Binance adalah pertukaran terbesar di pasaran. Terdapat banyak pertukaran lain di sana tetapi Binance memimpin. Terdapat pelbagai jenis syiling lain di bursa dan bayarannya juga sangat kompetitif.

Daftarkan akaun di bursa dan buktikan identiti anda. Dana akaun anda dengan mata wang fiat dan beli ETH dan BTC. Anda tidak dapat membeli Link secara langsung dari bursa mana pun. Terakhir, pilih pasangan perdagangan dengan LINK dan crypto LINK anda akan berada di bursa anda hanya dalam beberapa minit.

Sekiranya anda seorang peniaga yang kerap atau merancang untuk berniaga LINK, anda boleh menyimpannya di dompet pertukaran. Walau bagaimanapun, ini adalah kaedah paling selamat untuk menyimpan duit syiling anda. Tetapi jika anda bercadang untuk menyimpan sejumlah besar LINK, maka dompet perkakasan adalah pilihan terbaik yang ada.

Soalan Lazim Ramalan Harga Rantai Pautan

Linklink akan mencecah $ 100?

Menurut ramalan harga yang paling banyak dan setelah berusaha membuat kesimpulan, nampaknya $ 100 adalah jumlah yang cukup besar. Selama tahun-tahun berikutnya, Chainlink (LINK) dijangka berkembang dengan mencapai $ 100 pada akhir 2025.

Adakah chainlink (LINK) pelaburan yang selamat?

Menurut banyak penganalisis dan pedagang, chainlink merupakan pelaburan yang sangat baik dan kukuh sejak sekian lama. Nilainya hanya mengejutkan. Dijamin ia akan mengembalikan sejumlah keuntungan dari pelaburan tersebut.

Adakah Chainlink (LINK) akan naik?

Kemungkinan rantai pautan sangat besar. Pasukan ini telah mencapai begitu banyak dan populariti duit syiling sangat besar sehingga pelabur sangat bercita-cita tinggi. Wang syiling itu pasti akan tumbuh pada masa akan datang.

Kesimpulannya

Kami telah memberi anda ramalan terkini mengenai Chainlink (LINK) kami. Duit syiling ini meningkat dengan baik sekarang dan nampaknya akan berakhir tahun ini dengan catatan positif. Semua penilaian dan kesimpulan yang telah kami buat di atas hanyalah penilaian teknikal dan pemerhatian yang dibuat oleh penganalisis terkenal dan ahli pasukan platform kami. Angka yang diberikan adalah observatorium tetapi dinilai berdasarkan analisis harga LINK yang lalu.

Sebelum menceburkan diri dalam pelaburan, pastikan anda membuat penyelidikan. Teliti seberapa banyak yang anda boleh untuk membuat keputusan akhir. Selepas penglibatannya dengan google, Chainlink telah meninggalkan kesan yang sangat positif kepada masyarakat. Kesan ini pasti akan mempengaruhi harga duit syiling masa depan. Masih ada soalan di fikiran anda? Komen di bawah dan kami akan cuba menjawab secepat mungkin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector