Най-добрите хардуерни портфейли 2021 за криптовалута

С повечето криптовалути като отпечатване на записи за печат на Bitcoin, където сте избрали да съхранявате трудно спечелените си монети е от първостепенно значение. Има много налични опции, но хардуерни портфейли или хладилните складове са сертифицирани сигурни и подходящи за лица с огромни количества монети, желаещи да ги изтеглят от обращение. Все пак може да има други причини, поради които човек може да се нуждае от твърд портфейл. Освен цената, рейтингите на портфейла на общността и броя на поддържаните монети, може да се наложи да се сдобиете с хардуерен портфейл в зависимост от неговия стил на инвестиция или като отговор на специфичните за страната разпоредби. 

Излишно е да казвам, че репутацията и сигурността на портфейла са ключови и от тези критерии за подбор, тук са най-уважаваните и най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута:

Ранг

Име на портфейла

Рейтинг

Тип

Научете повече

рейтинг1

книга нано s

Избор на редакторите

Хардуерен портфейл

Посетете Ledger Nano S

рейтинг2 trezor твърд портфейл

Хардуерен портфейл

Посетете Trezor Wallet

рейтинг3 твърд портфейл на Keepkey

Хардуерен портфейл

Посетете портфейла Keepkey

Най-добрите хардуерни портфейли през 2021 г.

1. Ledger Nano S

Можете да търсите в интернет за всякакъв вид рецензии, но всичко постоянно, продуктите на Ledger са по-ниски от останалите. Открояващ се в техния каталог е Ledger Nano s и има много причини, поради които той е забележителен. Да, можем да спорим от гледна точка на цената. На дребно на около $ 59, Ledger Nano S е сравнително по-евтин от връстниците и е много по-добър, като се има предвид броят на монетите и жетоните, които те поддържат. наден хардуерен портфейл на книга

И така, какво точно прави Ledger Nano S хардуерен портфейл за криптовалута при поискване? Е, първо, вкореняването може да се дължи на това, че е европейско стартиране и след стартирането през 2015 г., Ledger основно е заснел, добавяйки атрактивни функции. Самото устройство е леко, елегантно и компактно.

Екстериорът е направен от пластмаса, което го прави устойчив на удари, когато падне. Ledger Nano S е без батерия, което означава, че първо трябва да го включите в компютър, преди да настроите. Въпреки че има рискове, свързани с това, потребителите трябва да се уверят, че компютърът е без вируси, въпреки че притурката все още ще работи. За да улесни това, компанията осигурява USB кабел за връзка и в същото време прави портфейла по-съвместим с повечето компютърни операционни системи като Linux, Windows и Mac. 

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

  • Предлага мултивалутна поддръжка.
  • Предлага се на по-ниски цени.
  • Съвместим с различни платформи.
  • Имате много функции за сигурност.
  • Може да се използва, докато сте в движение.
  • Работи и за множество приложения за удобство на потребителите.
  • Имате OLED HD дисплей.
  • Предлага се с хардуерни ключове за удостоверяване.
  • Погрижете се за възстановяване на средства от лист за възстановяване.

ПРОТИВ

  • Не е безплатно.

Ledger Nano S е известен и със своите наклонности към сигурността. Устройството има не само OLED екран за проверка на транзакциите, но физическите бутони, които трябва да бъдат натиснати при потвърждаване на транзакциите, дават на потребителите още един слой защита.

Това прави хардуерен портфейл устойчив на хакери, тъй като няма начин хакерът да натисне бутона, освен ако, разбира се, няма физически достъп до портфейла. Освен това частните ключове се съхраняват в различен чипсет в самото устройство, което дава на монетата допълнителен слой защита.

Ledger Nano S гласува # 1 за най-добър криптовалутен портфейл от нашия читател през 2020 г.

2. Ledger Nano X

Портфейлът Ledger е основно един от най-добрите хардуерни портфейли. Той е предназначен да съхранява криптовалути с масивни функции за сигурност. Търговците на крипто и инвеститорите страстно използват портфейли на регистрите за своята криптовалута, също похвалени от тях.

Компанията, която е разработила този портфейл, е изложена на създаването на решения за сигурност за крипто и блокчейн. Основана е през 2014 г. и има офиси в Сан Франциско, Париж, заедно с екипа от ок. 130 служители.

Друга отличителна черта на Ledger Nano x е броят на поддържаните монети. За да го разберете, знайте, че портфейлът поддържа всички ERC токени, когато се използва в теглене с MyEtherWallet. Това всъщност означава, че портфейлът поддържа безкраен брой токени, освен поддържането на други утвърдени монети като XRP, Tron, Bitcoin, Ethereum, Litecoin и всичките 30 най-ликвидни монети.

Друга уникална характеристика е, че Ledger Nano S е портфейл HD (йерархично детерминиран), което означава, че собственикът на притурката има пълен достъп до акаунта, представляващ монетата, и дори може да направи резервно копие на ключа, в случай че има откраднато устройство. Това не е всичко. Въпреки че можете да архивирате портфейла си чрез първоначалните фрази за възстановяване, необходими при настройката, актуализацията на фърмуера не изисква прехвърляне на монети към външен хардуер или горещ портфейл. Актуализациите са автоматизирани и след завършване; не се губят монети.

За щастие компанията успешно е събрала инвестиции от 85 милиона долара. Ако говорим за потребителския интерфейс на портфейла, той е много прост и лесен за използване. Ledger поддържа няколко монети като Bitgo, MyEtherWallet, Copay и някои други

Ledger е и най-добрият портфейл за пулсации през 2020 г. за съхранение на вашите XRP монети. можете да проверите и нашия най-добрите портфейли на IOTA Списък на 2020 г.

3. Трезор

портфейл trezor

Конкуренцията с Ledger Nano S е Trezor, създание на SatoshiLabs, чешки стартиращ бизнес и първият портфейл за биткойни, който някога е излизал на пазара. Портфейлът получи пионерската марка и мнозина очакваха, че това ще бъде най-доминиращият портфейл, но нещото е, че портфейлът изостава, въпреки че остава вторият по популярност в света. Търгувайки на дребно на около $ 100, Trezor е уникален сам по себе си. 

За разлика от Ledger Nano S и други продукти на Ledger, Trezor предлага ограничен брой поддръжка на монети, добавяйки само няколко монети от пускането си през 2013 г..

След това отново можете да включите устройството си към таблети и други устройства, работещи с Android, но компанията работи върху това. Независимо от ограничената им поддръжка на монети, Trezor използва същата тактика за сигурност като Ledger Nano S, съхранявайки частния ключ на Биткойн офлайн в различен чипсет. Единственото предимство, което Trezor има пред Ledger Nano, е, че изходният му код е с отворен код и рецензиран и е лесен за използване. 

В дизайнерски аспект портфейлът е изработен от метал, предлагащ защита срещу физически повреди. Това обаче не е истинската битка.

Повечето потребители желаят да съхраняват своите монети бързо, без никакви сложни настройки. Тук Трезор се надпреварва към върха. По време на настройването – което може да бъде изпълнено или чрез myTrezor.com, или чрез разширение на Chrome, Trezor позволява портфейлът да бъде архивиран с ключ за възстановяване от 24 думи с фрази от думи, генерирани офлайн чрез RNG от компютъра и притурката себе си. 

Няма значение състоянието на компютъра, защото Trezor всъщност е непроницаем за кейлогъри и дори когато компютърът е хакнат, частните ключове няма да бъдат достъпни. 

Освен това можете да добавите парола към фразата за възстановяване, но трябва да запомните повредата на паролата, за която ще загубите портфейла. Възстановяването на портфейла може да се извърши чрез горещи портфейли, например мицел. За харчене потребителите трябва да имат четирицифрен ПИН код с всички потвърждения на транзакции, видими на екрана и акцент чрез натискане на бутон. Освен това, подобно на Ledger Nano S, портфейлът се поддържа с HD, това означава, че потребителите имат контрол над личните ключове на монетата.

4. KeepKey

хардуерен портфейл на Keepkey

Поддържането на Ledger и Satoshi Labs на пръсти е поредният лъскав и сигурен хардуерен портфейл, който потребителите могат да изберат да съхраняват своите трудно спечелени цифрови активи като Bitcoin и множество други ценни криптовалути.

keepKey Пуснат на пазара през 2015 г. – и по-късно придобит от ShapeShift, портфейлът се превърна в приспособление при поискване за потребители, търсещи комбинация от стил и сигурност. Около 130 долара портфейлът е извън обхвата на повечето потребители, но когато платят сумата, им се гарантира съотношение цена-качество.

Първо, той е лесно съвместим с операционни системи Windows, Linux и Mac и тъй като е разработен в категорията HID-Class, портфейлът може лесно да работи във всяка операционна система, след като бъде включена. Освен това портфейлът е устойчив на хакери, главно защото в него няма инсталирана операционна система, която да може да бъде заразена. Това дава на потребителите свободата да използват този портфейл на всеки компютър, независимо от състоянието. 

Що се отнася до разработката, изходният код на KeepKey е изцяло с отворен код и HD, което означава, че потребителите имат пълен контрол върху своите лични ключове. Единственият недостатък, върху който компанията трябва да работи, е създаването на уеб портфейл, който би премахнал необходимостта от достъп до приложения чрез портфейли на трети страни като Electrum.

В посока нагоре обаче няма начин хакерите да откраднат вашите лични ключове, тъй като генерирането се извършва офлайн чрез ентропия между устройството и компютъра. Както останалите, има опции за възстановяване на съдържанието на портфейла ви чрез фраза за възстановяване от 12 думи. Портфейлът разполага и с екран за наблюдение на транзакции и бутон за потвърждаване на тези транзакции.

Заключение 

Както можете да видите, тези портфейли са подкрепени от общността, достъпни са и най-важното могат да поддържат множество монети и ERC токени. От списъка Ledger Nano S е отличителен и не поради цената, а поради броя на поддържаните монети / жетони. Те винаги са нащрек да се обединят с крипто създателите и да предложат допълнително търсене на портфейла. Въпреки че техният изходен код не е напълно с отворен код, той все още остава популярен в крипто-стиха.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me