Топ 5 най-добри портфейла на Ethereum 2021

Ethereum стартира за първи път през 2015 г. Според изобретателя на Ethereum той изобретява тази криптовалута, за да подобри биткойните. Това е измислено от 19-годишен студент. За много кратко време цената на Ethereum се е увеличила. Днес той е увеличен с 2900% от стартираната му цена.

Основният проблем, пред който е изправен инвеститорът в Ethereum, е портфейла на Ethereum. Да, има много надеждни портфейли на Ethereum, които могат да се използват за получаване на тази валута, изпращане и обмен, но намирането на истински надежден или най-добрият Ethereum walleНе е много лесно, докато не опитате сами.

Наскоро имах шанса да тествам някои от самоизявените Портфейли на Ethereum които се използват от инвеститорите. Реших да споделя отзивите си за тях. Така че, ако сте един от тях, който все още търси надежден и най-добър в услугите портфейли на Ethereum, може да получите помощ.

Следните рецензии на най-добрите портфейли на Ethereum се основават на ранга. Първият портфейл, който класирах на номер 1, е Ledger Nano S, вторият е портфейлът Guarda, а третият е Атомен портфейл. Нека прочетем повече за тяхната цена, такси за услуги, комисионна, функции и сигурност, които предлагат на своите потребители по-долу:

1- Ledger Nano S: (Избор на редактора)

портфейл на книга нано

Твърди портфейли за цифрова валута все още нещо ново за много от нас. Дори аз не вярвах в това, докато не открих Ledger Nano S, твърд портфейл, създаден само за цифровите валути, включително Ethereum. Идеята на този портфейл е просто невероятна, докато те предлагат тези функции над сигурността, които може да не намерите никъде другаде. Ето защо реших да го класирам на върха в списъка си с най-добрите портфейли на Ethereum. Да, това е малко скъпо в сравнение с други, но в замяна получавате решение за цял живот и отлични функции и сигурност над вашия Ethereum.

Цена на Ledger Nano S:

Цената на Ledger Nano S портфейлът е почти $ 59 USD. което наистина е скъп портфейл за монети Ethereum в сравнение с останалите. Но в същото време получавате напълно различен, уникален и твърд портфейл за вашите цифрови валути.

Какво е включено в кутия?

кутия за портфейл на книга

портфейл нано кутия

Кутията ще включва повече от просто Ledger Nano S което работи и прилича на USB устройство. Освен това ще получите и USB кабела, за да свържете портфейла си с различни устройства като компютъра. Другите аксесоари, инструкции и листове за възстановяване също са включени в кутията.

Това е безопасно и сигурно:


Да, това е хардуерен портфейл Ethereum и трябва да се грижите за този портфейл по същия начин, както се грижите за портфейла си. Но освен това, компанията ви предлага няколко други онлайн функции за сигурност, за да запазите вашия Ethereum спасен от крадците или в случай, че сте загубили портфейла си някъде. За да използвате портфейла за транзакцията, можете да го защитите с ПИН код. Това означава, че ако някой се опита да осъществи достъп до вашия акаунт, той или тя трябва да въведе ПИН кода за обработка.

Няколко монети:

портфейл за валута на книга

Ethereum не е единствената монета, която Ledger Nano S ви позволява да съхранявате в портфейла си, но можете да съхранявате няколко монети едновременно върху него.

Генерирано автоматично архивиране

За да бъде по-сигурно за вас, устройството автоматично ще генерира резервно копие на портфейла ви. В случай, че сте загубили някъде портфейла си, актуалното архивиране ще бъде достъпно онлайн във вашия акаунт през цялото време. Листът за възстановяване може да работи с друг съвместим портфейл или устройство на перваза, ако в бъдеще искате да преминете към друго устройство на книга.

ПРОЧЕТЕТЕ Топ 5 най-добрите биткойн портфейли 2021

Използвайте го повече от просто портфейл

Портфейлът няма дисплей, но Ledger Nano S има го, където можете да използвате и други придружаващи приложения, като например портфейли за криптовалути, SSH, U2F и ваши персонализирани приложения и т.н..

Ledger Nano S гласува # 1 за най-добър портфейл за ETH от нашите читатели през 2021 г.

2- Портфейл Guarda

портфейл guarda

Guarda е мултиплатформен портфейл за криптовалути, който не е попечителски, предназначен да съхранява, управлява и прехвърля цифрови активи с лекота. Понастоящем Guarda поддържа над 40 най-популярни блокчейни и над 10 000 от техните токени (включително BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH и други). Всички валути могат да бъдат закупени в портфейлите с банкова карта. Потребителите могат също да обменят валути чрез вградена услуга за обмен и да извършват бързи транзакции с криптовалута.

Портфейлите Guarda се предлагат в различни версии: Web, Desktop (Linux, Windows, macOS), Mobile (iOS, Android) и Chrome Extension.

Складовете за криптовалута Guarda работят на различни платформи и могат да бъдат достъпни от всяко устройство, което е свързано към Интернет. Освен основните мултивалутни портфейли, Guarda предлага и гама от мобилни портфейли с отворен код с една валута.

Тъй като Guarda предоставя портфейли без попечителство, личните данни или личните ключове на потребителя не се съхраняват или използват от компанията по никакъв начин – това подобрява сигурността на криптовалутите и токените и предотвратява всички шансове за изтичане на информация.

Основните функции:

  • Поддръжка на 40+ блокчейна и над 10 000 токена;
  • Пълен потребителски контрол над частни ключове и активи;
  • Удобен за потребителя интерфейс;
  • Покупки на криптовалута с кредитни / дебитни карти;
  • Вградена борса за криптовалута;
  • 24/7 линия за поддръжка на клиенти;
  • Сигурно шифровано архивиране на портфейла;
  • Достъпност на различни платформи.

3- Атомен портфейл

атомен портфейл

Atomic е без валута без попечителство Портфейл Ethereum, който поддържа над 300 други монети и жетони. Можете да защитите, управлявате, обменяте и купувате Eth в удобен за потребителя интерфейс, защитен от мнемонично семе. Вие напълно контролирате средствата си.

Мулти платформа

Atomic Wallet се предлага за повечето операционни системи, включително Windows, macOS, Linux и Android. Приложението за iOS трябва да бъде пуснато през 2019 г..

Сигурност и анонимност

В Atomic само вие имате пълен достъп до средствата си. Atomic Wallet използва интелигентност на устройството и съхранява всички частни ключове на вашия компютър или / и смартфон. Вашата поверителност е добре защитена с паролата, която сте задали, и 12 думи дума мнемонична фраза.

Мултивалута

Освен Ethereum, Atomic поддържа над 300+ монети и токени. Можете да ги защитите и управлявате, да обменяте и купувате с помощта на вградени услуги и да правите всичко това в един интерфейс, без да посещавате външни уебсайтове. Освен това Atomic ви позволява да добавите всеки ERC20 маркер с няколко кликвания и да го управлявате.

Нулеви такси

Atomic е безплатна програма, която ви генерира уникален адрес на портфейла.

Незабавен обмен и опция Купуване на крипто

Atomic Wallet ви позволява да обменяте Ethereum за 60+ криптовалути. Тази услуга се задвижва от Shapeshift, Changelly и Changenow.

Опцията за закупуване в приложение, задвижвана от Simplex, ви позволява да купувате Bitcoin, Ethereum, XRP и Litecoin с кредитна карта с няколко кликвания. Целият процес отнема няколко минути и таксува 2% такса за Atomic.

Денонощна поддръжка

Atomic се грижи за своите потребители. Персоналът за поддръжка работи денонощно и винаги е готов да помогне, ако нещо се обърка. Средното време за отговор е около 1 час.

4– CoinPayments: (Не се препоръчва)

портфейл за плащане на монети

CoinPayments е един от най-популярните уеб-базирани портфейли, предназначени за всички основни и малки цифрови валути. Най-доброто нещо в този портфейл, което ме привлича най-много, беше ниската такса, лесна за разбиране, лесна за използване и поддържаща множество валути на една платформа. Броят на функциите, които CoinPayments предлага през акаунтите в портфейла, също е страхотен. Въпреки това, той се приема от голям брой онлайн магазини, което означава, че можете да използвате своя Ехеруем за онлайн пазаруване лесно.

Цена:

The CoinPayments не ви таксува нищо за създаване на акаунт в техния уебсайт. Дори процесът на удостоверяване на самоличността е напълно безплатен. Ще бъдете таксувани само за вашата онлайн транзакция, когато използвате идентификатора на портфейла на Coinpayments, за да получавате монетите си в портфейла си, използвайте Ethereum за онлайн пазаруване и прехвърляне към друга мрежа с инвестиционна цел. Цената на транзакцията е само 0,5% от общата транзакция. Таксата за транзакция не увеличава размера на Ethereums.

ПРОЧЕТЕТЕ Каймановите острови разработват регулаторна рамка за доставчици на цифрови активи

Сигурност:

CoinPayments използва BitGo Instant, за да не само направи плащането ви по-бързо, но и да защити вашия Ethereum. BitGo постави редица бариери, за да затрудни хакерите да хакнат акаунта ви в портфейла. Тази технология използва и технология multi-sig за допълнителни ценни книжа.

Мобилно приложение:

За да улесни потребителите, CoinPayments предлага решение за мобилно приложение. Независимо дали имате Android, Windows или Apple Smartphone, CoinPayments работят добре еднакво за всички техни операционни системи.

Няколко монети:

Coinpayment XRP най-добрият портфейл

Ethereum не е единствената монета, която CoinPayments ви позволява да съхранявате в портфейла си, но можете да съхранявате множество монети като Ripple XRP, Monero XMR и други .. наведнъж във вашия акаунт в онлайн портфейла.

5- Портфейл MyEthereum:

портфейл на myethereum

Портфейл MyEtherum или MEW се създава от kvhnuke и tayvano. Той все още е един от най-новите портфейли, които можете да генерирате получавате и изпращате Ethereum. Причината, поради която избрах този портфейл, е надеждността на системата. Това е инструмент с отворен код и от страна на клиента. Тази система е базирана на JavaScript. Подобно на други портфейли, този портфейл е посветен само на една валута и това е Ethereum. Това означава, че времето за транзакция в тази система е бързо, защото никой друг потребител не използва същата система за генериране на портфейл за други цифрови валути.

Най-доброто, което прави този портфейл най-добър, е системата зад него. Подобно на други уеб-базирани портфейли, той не ви позволява създайте портфейл на техния сървър или дори няма да имате възможност да създадете акаунт в MEW. Но това ви позволява да създадете свой собствен портфейл в браузъра си, който може да се използва и за твърдия портфейл. За транзакцията можете да използвате тяхната блокчейн, но за това първо трябва да излъчите транзакцията си.

MyEthereum Wallet е безплатен:

Ако търсите безплатен портфейл за вашия Ethereum, тогава това е, което трябва да изберете. Без такса за регистрация, без такса за транзакция и изобщо няма комисионна. MEW е напълно безплатна, защото не ви предоставят сървър за хостване на портфейла ви. Те ще ви осигурят само място за генериране собствен портфейл за Ethereum.

Сигурност! Каква сигурност?

Не забравяйте, че това е система с отворен код. Те ще създадат файл за вас и вие сте този, който ще го запази във вашия браузър или твърд портфейл. Накратко, те изобщо не предоставят никаква сигурност. Вие сте този, който трябва да се погрижи за този портфейл. Можете да го запазите като меко копие на вашия компютър или друго цифрово устройство, включително твърд портфейл като Ledget Nano S.

 Функция MEW:

Основната най-добра характеристика на MEW е неговата цена, която е нула и второ, ще получите изходния файл на портфейла си и вие сте този, който трябва да се погрижи за него. Шансовете за хакване или кражба са почти нулеви, докато не споделите паролата на компютъра си. Това работи по същия начин като обикновения ви портфейл.

Заключение:

Всеки портфейл, за който е проектиран Ethereum предлага различни функции, но целта на три от тях е една и съща. Ledger Nano S е твърд портфейл, който може да бъде осигурен от вас и компанията чрез онлайн система от портфейли, където Съвместно плащане е уеб-базиран портфейл, чиято сигурност е отговорност на компанията. MEW е портфейл с отворен код, който не се съхранява на онлайн сървър, поради което шансовете за хакване са почти нулеви. Така че, изберете един от тях разумно въз основа на обстоятелство, което ви подхожда. (Ledger Nano S е препоръчителният ни избор)

Ledger Nano S гласува # 1 за най-добър портфейл за криптовалути през 2021 година

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector