Топ 7 най-добрите портфейла Stellar Lumens (XLM) 2021

Благодарение на супер крипто ралито от 2017 г., Stellar Lumens и много други криптовалути се оказаха на кръста на инвеститорите. Подобно на почти всички базирани на блокчейн продукти, платформата Stellar има основа в децентрализацията и иска да свързва глобални банки, платежни системи, както и хората, докато продължават напред, и да прави трансграничните плащания бързи, без латентност и най-вече сигурни. 

Сигурността произтича от основната система, блокчейн, от която зависи платформата за целесъобразност. Платформата Stellar е в пряка конкуренция с Ripple, алтернативна платежна система, и всъщност първоначалният основател на Stellar, Джед Маккалеб беше един от основателите на Ripple Net. Оттогава те се разделиха, въпреки че Джед продължава да тегли ежемесечно голямо количество XRP – родната монета на мрежата Ripple чрез работно споразумение, действащо в продължение на седем години.

Сега, ако искате да инвестирате в Stellar, трябва да закупите нейните местни токени – Lumens, символ на тикер XLM. И тъй като в света на криптовалутата инвеститорът е неговата / нейната банка, където неговата инвестиция се съхранява е от първостепенно значение. Въпреки че препоръчваме да купувате XLM в реномирани борси, които поддържат конвертиране на fiat-crypto като BitFinex, съхраняването на вашите XLM в портфейла на борсата е ужасна идея. Борсите притежават големи количества инвестиционни средства – които често търгуват и като такива са тенджерата за хакери. Ето защо изборът на надежден и опровержим портфейл, за предпочитане студен портфейл, който е офлайн, е от първостепенно значение.

В този пост ще ви преведа през топ 7 най-добрите портфейли Stellar Lumens XLM, поддържащи проверено от общността. Нашият списък дава приоритет на сигурността, поддръжката на монети, лекотата на използване и цената. Тези портфейли са:

1. Портфейл Guarda

портфейл guarda

Guarda е мултиплатформен портфейл за криптовалути, който не е попечителски, предназначен да съхранява, управлява и прехвърля цифрови активи с лекота. Понастоящем Guarda поддържа над 40 най-популярни блокчейни и над 10 000 от техните токени (включително BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH и други). Всички валути могат да бъдат закупени в портфейлите с банкова карта. Потребителите могат също да обменят валути чрез вградена услуга за обмен и да извършват бързи транзакции с криптовалута.

Портфейлите Guarda се предлагат в различни версии: Web, Desktop (Linux, Windows, macOS), Mobile (iOS, Android) и Chrome Extension.

Складовете за криптовалута Guarda работят на различни платформи и могат да бъдат достъпни от всяко устройство, което е свързано към Интернет. Освен основните мултивалутни портфейли, Guarda предлага и гама от мобилни портфейли с отворен код с една валута.

Тъй като Guarda предоставя портфейли без попечителство, личните данни или личните ключове на потребителя не се съхраняват или използват от компанията по никакъв начин – това подобрява сигурността на криптовалутите и токените и предотвратява всички шансове за изтичане на информация.

Основните функции:

 • Поддръжка на 40+ блокчейна и над 10 000 токена;
 • Пълен потребителски контрол над частни ключове и активи;
 • Удобен за потребителя интерфейс;
 • Покупки на криптовалута с кредитни / дебитни карти;
 • Вградена борса за криптовалута;
 • 24/7 линия за поддръжка на клиенти;
 • Сигурно шифровано архивиране на портфейла;
 • Достъпност на различни платформи.

2. Ledger Nano S („Избор на редактора“)

портфейл на книга нано

Първо, Ledger Nano S е хардуерен портфейл. Както бе споменато по-горе, хардуерните портфейли са извън мрежата, което означава, че те не са свързани с интернет, но това не означава, че портфейлът не може да работи. При всички неща постоянният, Ledger Nano S е намален над останалите, особено що се отнася до цената, броя на поддържаните монети (понякога може да искате да разнообразите) и общия дизайн. Портфейлът също търси, а сигурността е централна сцена за дизайнера на портфейла. 


Този хардуерен портфейл е продукт на Ledger Company, която е създадена едва преди две години. Първоначално първото им поколение портфейли поддържаха Bitcoin и няколко тогава високоликвидни монети като ETH, но оттогава те се разшириха и предлагат поддръжка за XLM

Ledger Nano S има O-LED екран, който позволява на потребителите да проверяват отново транзакцията си с натискане на бутон и чрез своя USB кабел портфейлът е съвместим с Windows 7 и по-нови версии, Linux и Chrome OS. Освен това портфейлът може да съществува съвместно и дори да работи паралелно с electrum, Copay, Mycelium и няколко други популярни горещи портфейла. 

От съображения за сигурност, Ledger Nano S може лесно да се синхронизира с Stellar Account Viewer и сигурността на вашите частни ключове е гарантирана, тъй като те всъщност не се съхраняват от устройството, а се проследяват сигурно в блокчейна, от който работят чрез устройството. Освен това, ако загубите устройството си, думите от 24 фрази могат ефективно да действат като ключове за възстановяване при възстановяване на вашите XLM притежания.

 1. Прогноза за цените на Litecoin 2021-2025
 2. Прогноза за звездна цена 2021-2025 XLM $ 5 Възможно?
 3. Прогноза за цената на веригата 2021-2025 ще достигне 100 $?

Ledger Nano S гласува # 1 за най-добър XLM портфейл от нашите читатели

3. Атомен портфейл

атомен портфейл

Atomic е портфейл Stellar XLM без попечителство, поддържащ над валута, който поддържа над 300 други монети и токени. Можете да защитите, управлявате, обменяте и купувате XLM в удобен за потребителя интерфейс, защитен от мнемонично семе. Вие напълно контролирате средствата си.

Мулти платформа

Atomic Wallet се предлага за повечето операционни системи, включително Windows, macOS, Linux и Android. Приложението за iOS трябва да бъде пуснато през 2019 г..

Сигурност и анонимност

В Atomic само вие имате пълен достъп до средствата си. Atomic Wallet използва интелигентност на устройството и съхранява всички частни ключове на вашия компютър или / и смартфон. Вашата поверителност е добре защитена с паролата, която сте задали, и 12 думи дума мнемонична фраза.

Мултивалута

Освен XLM, Atomic поддържа над 300+ монети и токени. Можете да ги защитите и управлявате, да обменяте и купувате с помощта на вградени услуги и да правите всичко това в един интерфейс, без да посещавате външни уебсайтове. Освен това Atomic ви позволява да добавите всеки ERC20 маркер с няколко кликвания и да го управлявате.

Нулеви такси

Atomic е безплатна програма, която ви генерира уникален адрес на портфейла. 

Незабавен обмен и опция Купуване на крипто

Atomic Wallet ви позволява да обменяте XLM за 60+ криптовалути. Тази услуга се задвижва от Shapeshift, Changelly, и Changenow.

Опцията за закупуване в приложение, задвижвана от Simplex, ви позволява да купувате XLM, XRP, Bitcoin, Ethereum, Litecoin и Bitcoin Cash с кредитна карта с няколко кликвания. Целият процес отнема няколко минути и таксува 2% такса за Atomic.

Денонощна поддръжка

Atomic се грижи за своите потребители. Персоналът за поддръжка работи денонощно и винаги е готов да помогне, ако нещо се обърка. Средното време за отговор е около 1 час.

можете да проверите и нашия най-добрите портфейли Loopring 2021 Списък

4. Stellar Desktop Client

звезден клиент за настолни компютри

Както подсказва името, това е портфейл с топло / студено – в зависимост от интернет връзката – наличен за настолни потребители и друга жизнеспособна опция, ако искате да съхранявате Stellar Lumens безплатно. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите и инсталирате портфейла безплатно. 

След като инсталацията приключи, това, което трябва да изпъкне, е как екранът е добре структуриран, интуитивен и лесен за използване, перфектна функция за начинаещи. 

Ще има две възможности: или да създадете нов портфейл, или да възстановите стар. Ако решите да създадете нов портфейл, защитен с парола текстов файл се генерира и съхранява на вашия компютър. Всеки път, когато искате да осъществите достъп до портфейла си, файлът трябва да бъде активиран. По същество файлът действа като вашите лични ключове, като ви осигурява достъп до блокчейна Stellar и затова защитата му е ключова. 

Единствената уязвимост, която потребителите могат да открият с този портфейл, е състоянието на настолния компютър под ъгъл на сигурност и дали е свързан с интернет. Ако е свързан, тогава от потребителя зависи да защити сигурността на компютъра, а ако не, тогава клиентът всъщност е студен портфейл. Единственото нещо, което трябва да се направи тогава, е да се предотврати повреждането на текстовия файл.

5. Портфейл Stronghold

крепост xlm портфейл

За да бъдем ясни, Stronghold е портфейл за обмен. Това, което прави този портфейл специален обаче, е, че борсата – Stronghold – работи на блокчейна Stellar. Той се описва като включена и изходна рампа на мрежата на Stellar, представляваща Lumens (XLM) на децентрализираната борса на Stellar, често наричана DEX. 

Както споменахме, борсите са търговски точки, където инвеститорите могат да търгуват, купуват или продават токени и по-късно да ги съхраняват на място или да ги преместват другаде. Така че по силата на работа в мрежата Stellar портфейлът за обмен Stronghold може да бъде онова сигурно и безопасно място за съхранение на монети Lumens. 

6. StellarTerm

портфейл stellarterm

Това е поредният уеб-базиран портфейл с добра репутация за сигурност и децентрализирана борса в комплект с работещ клиент за търговия за търговци или инвеститори. Като портфейл сигурността на вашите XLM монети е гарантирана, тъй като портфейлът работи в мрежата Stellar, която, както казахме, е домакин на този портфейл. След като инсталирате портфейла, потребителите могат директно да генерират публичния и частния ключ чрез техния лесен за използване и атрактивен потребителски интерфейс. 

StellarTerm може да работи на Windows, Mac, както и на операционни системи Linux, така че не би трябвало да представлява проблем за потребителите. Хубавото на този портфейл е, че частните ключове се съхраняват локално в компютъра на вашия клиент. 

Освен това клиентът за търговия StellarTerm поддържа няколко други криптовалути, което означава, че има възможност инвеститорите да конвертират част или всичките си XLM притежания в други монети или символи, които им харесват. Дори особеното за StellarTerm е, че той е лесно съвместим с Ledger Nano S, хардуерния портфейл, който споменахме по-горе.

7. Омар

lobstr портфейл

Ако предпочитате лек и лесен за използване уеб портфейл, Омар трябва да оглави списъка. Той е безплатен за използване и за да започне операцията, потребителят трябва да се регистрира, използвайки своя имейл. Данните за вход в уеб клиента на Lobster ще бъдат изпратени на имейл адреса на потребителя и след това човек трябва да влезе и да създаде Stellar акаунт. 

След това човек може лесно да генерира семена за възстановяване на акаунта и публични и частни ключове. Частният ключ трябва да бъде защитен и затова инвеститорът е длъжен да съхранява портфейла безопасно. Ако искате да депозирате вашия XLM към омара акаунт, предоставените публични ключове трябва да са адресът на получателя.

Заключение

Разбира се, това не са единствените налични портфейли, има тонове там. За да обобщим, основното правило при избора на вашия портфейл Stellar Lumens е сигурността, поддържаните монети и цената. Портфейлите трябва да са достъпни и ако имате нужда съхранявайте XLM монети извън мрежата, тогава трябва да похарчите пари, но го правете само при акредитирани дилъри на устройства. 

Портфейлите на Ledger Nano имат свои собствени дистрибутори и е важно да следвате инструкциите им, тъй като в крайна сметка може да закупите фалшиви устройства Ledger Nano S, заредени със злонамерен софтуер. Ако не, тогава уеб портфейлът може да бъде добро покритие. Единствената предпазна мярка, която трябва да вземете, е да използвате добър антивирус и да, въпросът за рейтинга на приложението е от значение. Решете за портфейли, одобрени от общността на блокчейн.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector