Топ 8 най-добри Litecoin (LTC) портфейли 2021

Litecoin е една от тези криптовалути, които запазват позицията си в групата на първите пет. Това е единствената алт-монета, която има над 2000% скок в стойността си. Litecoin също е децентрализирана валута, която улеснява незабавни и незабавни плащания по целия свят. Litecoin също работи върху механизъм за равнопоставена връзка и няма централни управляващи органи. Той предлага голяма сигурност и потребителски контрол на инвеститорите. Litecoin има своя собствена блокчейн и работи върху иновативни крипто рамки. Той всъщност е разработен, като се имат предвид недостатъците на блокчейн технологията на Биткойн. Това е единствената монета, която постоянно увеличава стойността си след Биткойн.

Най-добрите Litecoin портфейли през 2021 г.

Криптовалутите се съхраняват в портфейли по целия свят. Тези портфейли могат да бъдат под формата на програми или някои хардуерни устройства. С други думи, тези портфейли могат да бъдат както хардуер, така и софтуер. Портфейлите могат да бъдат и под формата на офлайн приложения и онлайн уеб-базирани приложения. Различни видове портфейли предлагат различни нива на сигурност на потребителите. Портфейлите могат да се създават, купуват и изтеглят. Криптовалутните портфейли предлагат голяма сигурност на потребителите, както и им позволяват купуват и обменят техните лайткойни. Разработчиците на Litecoin също са разработили портфейл, ексклузивен за лайткойни.

Освен това трябва да прочетете отзивите на други потребители, преди да купите най-добрия портфейл за съхранение на вашите лайткойни. Имайки предвид всички тези фактори и четейки отзивите на потребителите, по-долу са 8-те най-добрите Litecoin портфейли се използва по целия свят.

 1. Портфейл Guarda
 2. Атомен портфейл
 3. Ledger Nano S
 4. Jaxx
 5. Ядро на Litecoin (Litecoin IQ)
 6. Изход
 7. Liteaddress.org
 8. Рахакот 

1- Портфейл Guarda

портфейл guarda

Guarda е мултиплатформен портфейл за криптовалути, който не е попечителски, предназначен да съхранява, управлява и прехвърля цифрови активи с лекота. Понастоящем Guarda поддържа над 40 най-популярни блокчейни и над 10 000 от техните токени (включително BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH и други). Всички валути могат да бъдат закупени в портфейлите с банкова карта. Потребителите могат също да обменят валути чрез вградена услуга за обмен и да извършват бързи транзакции с криптовалута.

Портфейлите Guarda се предлагат в различни версии: Web, Desktop (Linux, Windows, MacOS), Mobile (iOS, Android) и Chrome Extension.

Складовете за криптовалута Guarda работят на различни платформи и могат да бъдат достъпни от всяко устройство, което е свързано към Интернет. Освен основните мултивалутни портфейли, Guarda предлага и гама от мобилни портфейли с отворен код с една валута.

Тъй като Guarda предоставя портфейли без попечителство, личните данни или личните ключове на потребителя не се съхраняват или използват от компанията по никакъв начин – това подобрява сигурността на криптовалутите и токените и предотвратява всички шансове за изтичане на информация.

 1. Прогноза за цените на Litecoin 2021-2025
 2. Прогноза за звездна цена 2021-2025 XLM $ 5 Възможно?
 3. Прогноза за цената на веригата 2021-2025 ще достигне 100 $?

Основните функции:

 • Поддръжка на 40+ блокчейна и над 10 000 токена;
 • Пълен потребителски контрол над частни ключове и активи;
 • Удобен за потребителя интерфейс;
 • Покупки на криптовалута с кредитни / дебитни карти;
 • Вградена борса за криптовалута;
 • 24/7 линия за поддръжка на клиенти;
 • Сигурно шифровано архивиране на портфейла;
 • Достъпност на различни платформи.

2- Атомен портфейл


Atomic е без валута без попечителство Портфейл Litecoin, който поддържа над 300 други монети и жетони. Можете да защитите, управлявате, обменяте и купувате XRP в удобен за потребителя интерфейс, защитен от мнемонично семе. Вие напълно контролирате средствата си.

Мулти платформа

Atomic Wallet се предлага за повечето операционни системи, включително Windows, MacOS, Linux и Android. Приложението за iOS трябва да бъде пуснато през 2019 г..

Сигурност и анонимност

В Atomic само вие имате пълен достъп до средствата си. Atomic Wallet използва интелигентност на устройството и съхранява всички частни ключове на вашия компютър или / и смартфон. Вашата поверителност е добре защитена с паролата, която сте задали, и 12 думи дума мнемонична фраза.

Мултивалута

Освен Litecoin, Atomic поддържа над 300+ монети и токени. Можете да ги защитите и управлявате, да обменяте и купувате с помощта на вградени услуги и да правите всичко това в един интерфейс, без да посещавате външни уебсайтове. Освен това Atomic ви позволява да добавите всеки ERC20 маркер с няколко кликвания и да го управлявате.

Нулеви такси

Atomic е безплатна програма, която ви генерира уникален адрес на портфейла.

Незабавен обмен и опция Купуване на крипто

Atomic Wallet ви позволява да обменяте Litecoin за 60+ криптовалути. Тази услуга се задвижва от Shapeshift, Changelly и Changenow.

Опцията за закупуване в приложение, задвижвана от Simplex, ви позволява да купувате litecoin, Bitcoin, Ethereum, Litecoin и Bitcoin Cash с кредитна карта с няколко кликвания. Целият процес отнема няколко минути и таксува 2% такса за Atomic.

Денонощна поддръжка

Atomic се грижи за своите потребители. Подкрепящият персонал работи денонощно и винаги е готов да помогне, ако нещо се обърка. Средното време за отговор е около 1 час. Вижте нашето ръководство за най-добрите портфейли за обръщане

3-Ledger Nano S (Избор на редактора)

портфейл на книга нано

Ledger Nano S е един от най-известните и широко използвани офлайн портфейли за криптовалута. Именно портфейлът е предпочитан от повечето приложения за съхранение на вашите крипто монети за относително по-дълъг период. Може да се използва в движение поради по-малкия си размер и лесна преносимост. Това е много по-евтино от много други портфейли и може също да съхранява много видове криптовалути. Ето защо, ако ще съхранявате лайткойни с инвестиционна цел, това може да се окаже най-добрият вариант за вас. Следват най-особените характеристики на този хардуерен портфейл.

 • Вграден дисплей

Бутони Ledger Nano S сега

Първата и най-атрактивната характеристика на Ledger Nano S е неговият малък вграден дисплей. Поради размера на търговския център на портфейла, дисплеят също е малко по-малък. Този дисплей показва всички подробности за извършваните транзакции. Това помага на потребителите да потвърдят и обработват извършваните транзакции. Потребителите могат лесно да прочетат детайлите, благодарение на своя висококонтрастен OLED дисплей.

 • Поддръжка на няколко валути

книга нано мултивалута

Небесните ракетни стойности на най-добрите криптовалути са породили и много алткойни. В света се търгуват над 1300 различни монети. Затова хората винаги предпочитат да купуват портфейла, който предлага поддръжка за различни криптовалути. Ledger Nano S е виден портфейл в това отношение, защото предлага и поддръжка за около 30 криптовалути. Това улеснява потребителите да обменят и купуват новите криптовалути. Производителят на това хардуерен портфейл също така планира да добави поддръжка за повече криптовалути с течение на времето.

 • Мулти платформа

Друга очарователна характеристика на този хардуерен портфейл е, че може да се използва с различни платформи. Ledger Nano S поддържа Windows, iOS, Android, Mac и Linux. Тази мултиплатформена поддръжка също прави един от широко използваните хардуерни портфейли.

 • Функции за сигурност

Сигурността на крипто активите винаги е оставала проблем. Това е така, защото те не са законово защитени от нито един закон. Ledger Nano S също е първокласен крипто портфейл по отношение на функциите за сигурност. Като хардуер и офлайн портфейл, той е много сигурен от много други портфейли. Той също така използва удостоверяване с универсален втори фактор (U2F) за допълнителна сигурност. Освен това всички лични данни на потребителя се съхраняват в изолирана среда с помощта на частни ключове.

 • Архивиране и възстановяване

Използвайки Ledger Nano S също така облекчава напрежението, тъй като акаунтите на потребителите се архивират редовно. Всички архивни копия се съхраняват в отделен лист за възстановяване, който е лесен за възстановяване.

Следват плюсовете и минусите на този хардуерен крипто портфейл.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Предлага мулти валутна поддръжка.
 • Предлага се на по-ниски цени.
 • Съвместим с различни платформи.
 • Имате много функции за сигурност.
 • Може да се използва, докато сте в движение.
 • Работи и за множество приложения за удобство на потребителите.
 • Имате OLED HD дисплей.
 • Предлага се с хардуерни ключове за удостоверяване.
 • Погрижете се за възстановяване на средства от лист за възстановяване.

ПРОТИВ

 • Не е безплатно.

Ledger Nano S гласува №1 „Най-добър портфейл за криптовалута за 2019 г.“ от нашите читатели!

4- Jaxx

jaxx портфейл

Всяка дискусия за портфейла за криптовалути е непълна, без да се споменава Портфейл Jaxx. С течение на времето той е придобил голяма популярност поради своите уникални и иновативни характеристики. Разработчиците на този портфейл са заети денем и нощем да усъвършенстват потребителския му интерфейс. Този портфейл предлага и поддръжка за различни криптовалути с много функции за сигурност. Една от най-важните функции за сигурност на този крипто портфейл е импортирането и експортирането на частни ключове, които потребителите могат да съхраняват на всяко място на компютъра. Следват основните характеристики на този портфейл за криптовалута.

 • Поддръжка на няколко валути

Подобно на много други крипто портфейли, Jaxx предлага и поддръжка за мулти валути. Не само това, потребителите на този портфейл могат да обменят валутите в портфейла. Този обмен между различни криптовалути се осъществява с помощта на космическа технология. Цифрите показват, че портфейлът в момента има поддръжка за 13 криптовалути.

 • Мулти платформа

Друга характеристика на най-високото качество на този портфейл е, че той може да работи с различни платформи. Този портфейл се предлага във версии за мобилни устройства, iOS, Mac, Linux, Windows и Android. Това означава, че потребителите могат да го използват, докато са в движение.

 • Лесен и атрактивен потребителски интерфейс

Една от най-рекламираните функции на този портфейл за криптовалута е лесният и много привлекателен потребителски интерфейс. Екипът от разработчици улесни интерфейса му и все още работи по неговото допълнително удължаване. Това улеснява начинаещите да използват този портфейл.

 • Сигурност

Като HD портфейл, Jaxx предлага много сигурност на потребителите за съхранение на лайткойни. Портфейлът предоставя на потребителите ключ от 12 думи, който също може да се нарече частен ключ. Потребителите могат да импортират и експортират този ключ на всяка платформа. Това означава, че сигурността на средствата е в ръцете на потребителите. Затова винаги съхранявайте този частен ключ на някакво тайно място на мобилния телефон или компютъра.

Топ 5 най-добри места за закупуване на биткойн през 2021 г.

Следват плюсовете и минусите на този портфейл.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Предлага поддръжка за около 13 криптовалути.
 • Дава възможност за обмен на валути в портфейла.
 • Предлага се както в мобилна, така и в настолна версия.
 • Може да се използва, докато сте в движение.
 • Предлага много функции за сигурност.
 • Също така има способността да възстановява средствата.
 • Доста лесен за използване.
 • Позволява на потребителите да импортират / експортират частните ключове по всяко време.
 • Идеален за нови потребители.

ПРОТИВ

 • Не е подходящ за съхранение на голямо количество лайткойни.
 • Много млад.
 • Липсва двуфакторно удостоверяване.

5- Litecoin Core (Litecoin IQ)

litecoin ядро ​​портфейл

Ако искате да инвестирате в Litecoins, Ядро на Litecoin един от най-добрите портфейли за litecoin защото това е официалният портфейл, разработен от компанията. Той се предлага с много функции за сигурност и е доста лесен за използване. Много хора по света използват този портфейл за настолни компютри, защото той е абсолютно безплатен. Той се синхронизира с цялата блокчейн на валутата за допълнителна сигурност. Следват основните характеристики на този портфейл.

 • Официален портфейл

Най-важната характеристика на този портфейл е това, че е официален портфейл за съхранение на вашите лайткойни. Потребителите могат да го изтеглят от официалния уебсайт на компанията.

 • Сигурност

Съхранението на вашите лайткойни в този портфейл е доста безопасно, тъй като предлага на потребителите да управляват портфейла с помощта на частни ключове, които се съхраняват в неговия интерфейс.

 • Лесен за използване

Друга добра характеристика на този портфейл за настолен компютър е лесен за използване интерфейс. Целият работен плот на потребителя ще се превърне в портфейл, докато използва това. Частните ключове също се съхраняват на същата страница.

 • Безплатно за използване

Функцията, заради която този портфейл си заслужава да се използва, е неговата безплатна наличност. Компанията не начислява никакви такси за използването на този настолен портфейл. Потребителите трябва да плащат таксите за транзакции само докато използват този портфейл.

Следват плюсовете и минусите на този портфейл.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Официален портфейл.
 • Безплатно за използване.
 • Лесен и идеален потребителски интерфейс за начинаещи.
 • Много сигурно, че сте официалният портфейл за лайткойни.
 • Поддържа различни платформи.

ПРОТИВ

 • Не поддържа мулти валути.
 • Предлага се само за настолни компютри.
 • Много по-бавно поради синхронизацията с цялата блокчейн.

6- Рахакот – нов сигурен портфейл с няколко валути

портфейл rahakott

Rahakott е портфейл за криптовалута, който позволява на всеки да изпраща или получава цифрови валути и да следи баланса си.

Можете да използвате портфейла, за да наблюдавате баланса си онлайн от всяко място.

Не е необходимо да влизате в Rahakott с вашия имейл адрес, телефонен номер или потребителско име: просто въвеждате мнемонична фраза.

Системата е защитена и чрез двуфакторно удостоверяване. Можете също да използвате Rahakott за създаване на множество портфейли от един акаунт – например, ако искате да създадете подсметки за конкретни бизнес отношения.

Портфейлите на Rahakott също са „алгоритмични“, според проучване на NewsBTC, което означава, че за всяка транзакция се генерират нови адреси, за да се увеличи анонимността на потребителите.

Портфейлът Rahakott е представен на 12 ноември 2017 г..

7- Изход

портфейл exudos

Изход е един от най-любимите криптовалутни портфейли на хората по целия свят поради това, че са свободни и поддържат множество валути. Той се зарежда с много функции за сигурност, включително фраза за възстановяване от 12 думи. Той е и един от онези известни портфейли, които работят по механизма на космическата технология. Това му позволява да поддържа обмена между различни криптовалути в портфейла. Следват основните характеристики на този портфейл.

 • Мултивалутна поддръжка

Една от най-големите причини за широкото му използване по света е подкрепата за мулти валути. Той предлага поддръжка за почти всички топ криптовалути, включително много алткойни.

 • Невероятен дизайн

Exodus е и един от най-атрактивните портфейли заради много красивия си потребителски интерфейс. Цялостният дизайн на интерфейса е много колоритен и уникален. Наред с това, че е красив, той е доста лесен за използване дори за начинаещи.

 • Мулти платформа

Въпреки че Exodus е портфейл за настолни компютри, но той поддържа много платформи, включително Windows, Linux и Mac. Потребителският интерфейс на всички платформи е еднакъв и всеки потребител може да го използва на която и да е от платформата.

 • Сигурност

Компанията не е нарушила сигурността на портфейла поради лесния и атрактивен дизайн. Той предлага система за възстановяване с едно щракване за потребителите да възстановят портфейла си. Подобно на много други портфейли, потребителите трябва да напомнят фразата за възстановяване на 12 думи.

 • Бърза поддръжка

Друга характеристика на този портфейл за криптовалута е бързата и незабавна поддръжка от разработчиците.

Следват плюсовете и минусите на този портфейл.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Поддръжка на няколко валути.
 • Може да се използва на различни платформи.
 • Красив и атрактивен потребителски интерфейс.
 • Безплатно за използване.
 • Предлага много функции за сигурност.
 • Позволява обмен между различни криптовалути.
 • Идеален и за начинаещи.

ПРОТИВ

 • Предлага се само като настолна версия.
 • Липсва мобилно приложение.
 • Не предлага удостоверяване с два фактора.

8- Liteaddress.org

Портфейл Liteaddress

Това също се нарича хартиен портфейл, защото потребителите могат да съхраняват личните си ключове на хартия и да ги запазват. Той се рекламира като най-сигурния портфейл в сравнение с много портфейли. Тук едно много важно нещо, което трябва да споменем, е, че само хитрите потребители могат да го използват, без да има опасност да загубят средствата си. Методът за създаване на хартиен портфейл за лайткойните е подобен на начина, по който тези портфейли се създават за други криптовалути. Следват характеристиките на този портфейл.

 • Дава на потребителите пълен контрол

Най-атрактивната характеристика на този портфейл е, че той дава на потребителите пълен контрол да създават и съхраняват своите лични ключове.

 • Поддържа различни криптовалути

Този вид хартиен портфейл може лесно да бъде създаден за всички криптовалути, тъй като процесът на създаване е еднакъв за всички.

 • Сигурност

Liteaddress.org също се счита за защитен портфейл, тъй като е офлайн. Частните ключове се създават и съхраняват от самия потребител.

Следват плюсовете и минусите на този портфейл.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Съвсем евтин.
 • Може да се създаде лесно за различни валути.
 • Предлага много сигурност.

ПРОТИВ

 • Не е лесен за използване за начинаещи.
 • Може да се заблуди / загуби лесно.

Фактори за избор на добър Litecoin портфейл

Различните портфейли за криптовалута имат различни функции. Някои се фокусират върху сигурността, докато други се фокусират върху лесен потребителски интерфейс. Преди да изберете Litecoin портфейли, трябва да имаме предвид следните фактори.

1- Потребителски интерфейс

Първата и най-важната характеристика, която трябва да се търси в портфейлите за криптовалута, е потребителският интерфейс. Различните портфейли имат различен потребителски интерфейс, но потребителите винаги предпочитат този с лесен за разбиране потребителски интерфейс. Също така, предпочитайте да изберете този със същия потребителски интерфейс на различни платформи.

2- Поддръжка на криптовалути

Докато избирате портфейлите, винаги имайте предвид, че той трябва да има поддръжка за различни цифрови валути. Тази мултивалутна поддръжка улеснява закупуването и обмена на всяка криптовалута по всяко време.

3- Функция за архивиране и възстановяване

Тъй като криптовалутите не са като физическите валути, портфейлите за съхранение трябва да имат функция за архивиране и възстановяване, за да подобрят сигурността си. Тази функция помага да се възстановят всички загубени транзакции в случай на проблем.

4- Потребителски контрол

Портфейлите, които предлагат пълен контрол на потребителите, се считат за най-добрите портфейли за криптовалута. Повечето от портфейлите предоставят на потребителите възможност за частни ключове за допълнителна сигурност. Тези частни ключове се съхраняват от потребителите в техните частни офлайн папки.

5- 24/7 Помощ

В тази модерна технологична ера хората предпочитат да купуват портфейли, които предлагат денонощна помощ. Това увеличава удовлетворението на потребителите, тъй като те се уверяват в помощ в случай на неудобство.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector