Най-добрият портфейл за биткойн кеш през 2021 г.: Топ [BCH] крипто портфейли

Bitcoin Cash е резултат от хард форк от мрежата на Биткойн през 2017 г. Още от хард форка си дигиталната валута остава една от първите 10 монети, особено през 2018 г. До август 2018 г. обаче се заговори за Биткойн Кеш разделяне на мрежата. В крайна сметка мрежата се раздели на Bitcoin Cash ABC и Bitcoin Cash SV. Целта на този преглед обаче е да открие най-добрия портфейл за Bitcoin Cash и това е, което ще направим …

Търсенето на портфейл за криптовалута може да бъде трудна задача, особено когато имате конкретни критерии, на които портфейлът трябва да отговаря. Най-често потребителите на портфейла са загрижени за функционалността, сигурността, лекотата на използване и други фактори. Има достатъчно възможности за BCH портфейли. Нека анализираме подходящо най-новите варианти на най-добрите Биткойн портфейли за пари през 2019 г..

Bitcoin Cash Electrum Wallet

най-добрият портфейл за биткойни

Противно на това, което може да видите онлайн, традиционният портфейл Electrum поддържа само Bitcoin, а не Bitcoin Cash.

За ваш късмет, те направиха вилица на Electrum, наречена Electron Cash (която покриваме по-долу като един от най-добрите портфейли на Bitcoin Cash), специално за тези потребители, които искат да заявят своите Bitcoin Cash.

Ето ги инструкции за това от уебсайта им.

Портфейл Jaxx Liberty

портфейл jaxx liberty

The Портфейл Jaxx Liberty е междуплатформен блокчейн портфейл, който позволява над 80 криптовалути, включително биткойн пари. Той е лесен за използване и също така осигурява безпроблемен потребителски интерфейс за съхранение на биткойн пари в брой със седемдневна поддръжка на клиенти. Jaxx ви позволява да имате пълен контрол върху вашите ключове. Предлага се за операционни системи Windows, Mac и Linux. Той също има версия, която поддържа и Android. Новите потребители ще намерят Jaxx за лесно генериране на адрес на портфейл за биткойн пари, експортиране на частния ключ, изпращане на монети и преглед на баланса. 

BTC.com Портфейл

btc.com портфейл

Това е един от най-популярните уеб портфейли, подкрепен от базираната в Пекин компания, наречена Bitmain. Първоначално обаче е проектиран от Blocktrail. Bitmain също има блок изследовател и компания за пул майнинг, която използва сетълмент, наречен PPS (плащане на акция). Те са предназначени да улеснят изпращането и получаването на биткойн и биткойн пари в брой. 

The Портфейл на BTC.com е портфейл с отворен код, който поддържа двуфакторно удостоверяване и транзакции с много подписи. Също така, това е йерархичен детерминиран портфейл, който ви позволява да архивирате средствата си, в случай че загубите достъп до вашето устройство. Той е достъпен за потребители на Android и iOS. 

Портфейл Coinomi


портфейл coinomi

Ако търсите удобен и достъпен портфейл, който поддържа множество валути като Dash, ETH, Verge и Litecoin, тогава сте тук. Това е лек портфейл, който ви позволява да контролирате личния си ключ. Една от най-добрите му функции за сигурност е, че портфейлът Coinomi не поддържа грабване на екрана както за Android, така и за iOS. Тази функция за защита затруднява някой да открадне вашия частен ключ. Ако искате портфейл, който не компрометира частния ключ, това е всичко. Coinomi е безопасно да се използва за BCH транзакции с вградено приложение за търговия на трети страни като Shapeshift и Changelly.

Портфейл CashAddress

Портфейл CashAddress

Това е опцията за хартиен портфейл, достъпна за хора, които намират това като безопасна алтернатива за съхранение на своите биткойн пари. Това е генератор на портфейли за клиентска страна от javascript с отворен код. Ако мислите да съхранявате BCH за дълго време, тогава CashAddress е за теб. Можете също така да предадете хартиения портфейл като подарък на близките си. Единственият недостатък е, ако неправилно поставените монети се загубят завинаги. 

Биткойн неограничен портфейл

Bitcoin Неограничен портфейл

Това е система за електронни пари в брой, публикувана през 2015 г. от Andrew Stone, Peter Tschipper и 

Андреа Суйсан. Портфейлът е известен с малките такси за транзакции и бързата надеждна скорост на потвърждение. Портфейлът може да се използва за оператори на възли, миньори и инвеститори. Това е пълно изпълнение на възел за биткойн. Bitcoin Unlimited Wallet е като актуализиран портфейл на Bitcoin. Той позволява на клиентите на Биткойн да обработват транзакции в блокове с потенциален максимален размер, по-голям от твърдо кодираната граница на ядрото от един мегабайт. Версията 1.1.0.0 поддържа биткойн кеш. Този портфейл Bitcoin Unlimited поддържа BCH и е достъпен за операционни системи Linux, Windows и Mac.

Портфейл Рахакот

Портфейл Рахакот

Rahakott е HD портфейл с няколко валути, който позволява на всеки да изпраща или получава пари от която и да е част на света. Чрез използването на мнемонична фраза необходимостта от влизане се отменя. 

Можете да получите достъп до повече от един портфейл, ако активирате вашето двуфакторно удостоверяване. Портфейл, който автоматично създава нов адрес за всяка транзакция. Да не забравяме, че позволява на потребителите да работят във виртуални тунели като tor със смесителна технология, която прави невъзможно проследяването на транзакции. 

Портфейл CoinPayments

портфейл за монетни плащания

Coinpayments е цифров уеб-базиран шлюз за плащане за криптовалута. Coinpayment поддържа над 2580 криптовалути, включително биткойн пари. Най-доброто нещо за CoinPayments е техните лесни за използване приставки за търговци и разработчици на биткойн пари. 

CoinPayments има функция за трезора, която създава допълнителен слой сигурност срещу хакери. Освен това има уникален таг за плащане на всички монети. Вместо дългия буквено-цифрен адрес в портфейла за плащане на монети, можете да използвате маркери с имена, за да прехвърлите BCH на всеки, който използва платформата за плащане на монети. 

CoinPayments предоставя разнообразни функции, включително незабавно потвърждение на GAP600, Airdrops, мобилно приложение, фиат сетълмент, автоматично конвертиране на монети, портфейл с много монети, сетълмент на място за продажба и няколко иновативни услуги. 

Портфейл Ledger Nano S

Ledger Nano S

Хардуерното съхранение предлага офлайн решение за съхранение, което го прави една от най-сигурните налични опции за съхранение. Ledger Nano S има защитена защита, когато става въпрос за хардуерни портфейли. Позволява на потребителите да съхраняват монетите си в защитен чип, защитен с ПИН код. 

Той осигурява двуфакторно удостоверяване, мулти-валута, а също така позволява на външни портфейли да управляват други активи. Транзакциите се проверяват само с помощта на OLED поддръжка чрез натискане на бутоните на устройството. Ledger Nano S предлага поддръжка на 22 монети и ERC-20 токени директно от вашия работен плот с приложението Ledger Live.

Портфейл Trezor

Trezor е удобен преносим хардуерен портфейл, създаден да осигурява офлайн съхранение на криптовалута. Хардуерът функционира за смекчаване на кражба и атака на злонамерен софтуер, на която повечето онлайн портфейли са склонни. 

С Trezor защитата на активите ви е лесна и ефективна. Той се предлага с вградени бутони и цифрови екрани, които можете да използвате за проверка на транзакции с активи. В случай, че загубите хардуера си, можете лесно да възстановите достъпа до вашите монети от офлайн архива си. Хардуерът Trezor може да се използва за съхранение на различни криптовалути като ETH, Ethereum Classic, Dash, Bitcoin Cash и Litecoin.

Прочетете също: Ledger Nano S VS. Сравнение на портфейла Trezor

Портфейл Electron Cash

Най-добрият портфейл за биткойн пари

В търсенето на най-добрия портфейл за биткойн пари не можем да заобиколим Electron Cash SLP. Това е лек портфейл, създаден от Electron Cash Developers. Портфейлът на ЕС въведе нестандартно решение за жетони на Simple Ledger Protocol (SLP). Портфейлът е вилица на портфейла Electrum и ви дава контрол върху вашите лични ключове. 

Заключение

Намирането на най-добрия портфейл за биткойн пари не трябва да бъде толкова стресиращо, след като имате списък с изисквания. За повечето потребители на портфейла всичко, което искат, е портфейл с ниски такси за транзакции, сигурност и анонимност. Други искат прост портфейл с отличен потребителски интерфейс. Но никой не е готов да прави компромиси по отношение на безопасността. Така че, сигурният портфейл със сигурност ще бъде най-добрият портфейл за биткойн пари. 

Прочетете също: Най-добрите звездни лумени портфейли

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector