Holo Price Predviđanje: HOT Predviđanje 2021-2025

Holochain je energetski puna decentralizirana platforma za razvoj aplikacija. Omogućuje razvoj s ravnopravnom povezivanjem. Ovaj vodič će vam dati ideju o Holochain predviđanje cijena i njegov očekivani rast, sve od tehničke analize do temeljne povijesti cijena. Na kraju ovog vodiča imat ćete dobru sliku o tome kako će visoke cijene HOT-a ići. Također ćete znati ima li Holochain potencijala u budućnosti ili ne. Započnimo.

O Holochainu

Holochain je distribuirana računalna mreža koja može raditi bolje od tehnološkog Blockchaina. Izvješteno je da ima beskonačnu mogućnost skaliranja putem P2P umrežavanja, tako da ne dolazi do pada mrežne učinkovitosti kako se implementiraju distribuirane aplikacije. Holochain je osmišljen kako bi programerima pružio platformu za izgradnju decentraliziranih aplikacija (Dapps) kao alternativu Blockchainu.

Obično su Blockchain pothvati decentralizirani; međutim, uspostavljanjem globalne mreže, lanac Holo krenuo je drugim putem. To je jednostavno mala varijacija u reljefu zagušenja i sjenčanja. Tvrde da su dizajnirali korporativnu mrežu nove generacije koja se ne može nazvati Blockchain i tako je označena kao Holochain. Mrežu su dizajnirali i osnovali Eric Harris-Braun i Arthur Brock.

Holochain Vs Blockchain

U usporedbi s oba Blockchaina, Holochain i osnovna struktura Blockchaina pokazuje razne varijacije. Konkretno, struktura njih dvojice uvelike se razlikuje, dok svrha ima neke sličnosti. Zanimljivo je da je Holochain futuristička tehnologija kojoj je cilj okrenuti glavu gotovo svemu.

Poput Blockchaina, Holochain želi učiniti transakcije sigurnim i transparentnim između sudionika mreže. Kriptografski su podaci na svim sustavima sigurni i njima se ne može manipulirati ili ih mijenjati. Osim toga, dvije mreže omogućuju korisnicima povezivanje peer-to-peer. To im pomaže u individualnoj komunikaciji bez središnjeg tijela.

Čvorovi ovise o jednoj mreži za izvršavanje i provjeru transakcija u Blockchain mreži. Kako se više blokova pridružuje lancima, tako se povećava i računski teret i naknade za transakcije. Umjesto toga, čvorovi rade na svojim lancima u Holochainu. Računarskog je prostora više.

Holochain (HOT) Analiza cijena i povijest

Holo je na tržište ušao s ICO koja se održala između 29. ožujka i 28. travnja 2018. Prikupila je više od 20 milijuna dolara. Shema je imala relativan uspjeh, što je pojačano daljnjom nestabilnošću tržišta. Tijekom ICO-a token je procijenjen na 0,0001 USD. 6. svibnja, tjedan dana nakon toga, stope su povećane na 0,002 dolara i dodana je trećina milijarde dolara u ukupnu kapitalizaciju. Tada je, međutim, tempo dramatično opao i Holo je fluktuirao za 0,0003-0,0006 dolara malo do siječnja 2019.

Sredinom siječnja kriptovalute su ušle u novi razvojni krug i do sada se nije dogodio značajan nedostatak u cijeni holochain. Vrhunac je započeo 21. svibnja, kada je jedan žeton procijenjen na 0,0022 dolara, s gotovo 300 milijuna dolara tržišne kapitalizacije.

Tečaj je, međutim, sada opet pao i oscilirao na oko 0,0006864 USD, s tržišnom kapitalizacijom od 114 milijuna USD. Holo se sada nalazi na 51. mjestu s ovim parametrom u kripto-rejtingu.

  1. Predviđanje cijene Polkadota 2021. do 2025. – DOTAČIT ĆE 40 $?
  2. Predviđanje zvjezdane cijene 2021-2025 XLM 5 USD Moguće?

Predviđanje cijene holočeina 2021,2022,2023,2024 i 2025

Hol0 Predviđanje cijena 2021

Holochain je bio na mnogim usponima i padovima. Mnogo je trenutaka u kojima nas Holochain nije prestajao oduševljavati. Događanja su također bila sporija nego što se očekivalo. Također se očekivalo da će novčić biti stabilan tijekom cijele godine, ali nažalost!

Prema prognozama TradingBeastsa, očekuje se da će 2021. završiti laganom noćom. Predviđa se da će cijena iznositi 0,0008879 američkih dolara do prosinca 2021. Investitor novčanika također je pokazao nadu prema novčiću. Prema njihovim riječima, do kraja ove godine predviđa se trgovanje novčićem za 0,00739 dolara. Holochain’s DigitalCoinPrice predviđanje je također vrlo logično. Prema forumu, cijene Holo-a (HOT) do kraja godine porast će na 0,00102300 USD.

Predviđanje cijene holočeina 2022

Holochain se početkom siječnja 2021. trgovao po cijeni od 0,0006 USD, s malim porastom volumena. Cijena je počela rasti u bikovskom trendu. U sljedećim mjesecima cijene bi mogle eskalirati jer Holochain koristi svoje posebne tehnologije ekosustava. Prema izvještaju o prognozi tvrtke TradingBeasts, cijena bi se mogla kretati od 0,0008844 do 0,0,0010404 dolara do kraja studenog. Prema Investitor novčanika, Holochain bi mogao doseći 0,000750 američkih dolara do kraja 2022.

Holochain (HOT) Predviđanje cijene 2023

Zahvaljujući naporima kreatora mreže Holo HOT, cijena kovanica porasla je početkom 2019. i 2020. 2021. započeo je u dobroj točki. Za tekuću godinu, Digital Price Coin procijenio je cijenu HOLO. Očekivali su da bi HOT mogao doseći 0,00141089 dolara do kraja 2023. U međuvremenu, TradingBests također se nadaju budućnosti novčića. Projiciraju cijenu od gotovo 0,0010509 do 0,00015454 dolara. U istom sloganu, Wallet Investor očekuje cijenu od najmanje 0,000042 USD do najviše 0,000127 USD.

Holochain (HOT) Predviđanje cijene 2024

Do ovog datuma mislimo da bi trebalo ukloniti prepreke u razvoju događaja. Kako sve više i više programera prihvaća viziju Holochaina, on će i dalje rasti. TradingBeasts, jedan od najboljih predviđača kovanica na tržištu, sugerira da bi cijena jednog Holochaina (HOT) mogla biti oko 0,0012076 do 0,0017759 USD. Dok investitor novčanika novčiću pristupa drugačije. Prema njihovoj prognozi, cijene će zadržati nezadovoljstvo od 0,000124 do 0,0000062 dolara.

Predviđanje cijene holočeina 2025

DigitalCoinPrice ima besprijekoran pristup ovom novčiću. Ova platforma za predviđanje vjeruje da kovanica Holochain ostaje vrlo dugo stabilna na svojoj trenutnoj razini. HOT ima potencijal da uskoro preuzme tržište. Predviđa se da će novčić vrijediti 0,00211283 dolara do 2025. Ako se približimo oznaci od 1 američki dolar, teško je reći da bi moglo proći 5 godina od 2025. ili bi to moglo biti moguće ako Holochain sudjeluje na tržištu Bikova..

Međutim, u izravnom kontrastu s DigitalCoinPrice, Wallet Investor novcu pristupa drugačije. Prema njegovim predviđanjima, očekuje se da će se 2025. godine Holochain trgovati između 0,000069 i 0,000035 dolara s prosječnom cijenom od 0,0001040 dolara tijekom cijele godine.

Naša predviđanja cijena holochaina (HOT)

Holochain je svoju vožnju otvorio 2021. godine po cijeni od 0 0006 USD. Članovi tima i programeri adekvatno su obučeni i brzo implementiraju najsavremenije tehnologije kao BUIDL, što ukazuje na to da će HOLO biti značajan zbog kontinuiranog rasta i tehničkog razvoja. Do kraja 2025. Holochain će u zamjenu iznositi 0,0458 dolara, a u budućnosti bi mogao doseći 0,56 dolara.

Gdje kupiti HOT?

Holo tokeni se mogu kupiti za uglađenije i pouzdanije performanse. Prema vijestima Holo Hot Coin, HOLO je stvorio velik zamah na tržištu. Zbog toga je ovaj novac dostupan na svim glavnim burzama, poput –

  • Binance
  • UniSwap razmjena
  • Hotbit

Gdje pohraniti HOT

Ako ste kupili HOT, pobrinite se da imate siguran novčanik u koji ga možete pohraniti. Nekoliko novčanika može vam pomoći u pohrani i ulaganju u kripto (hardver i softver). Izgledi za cijene vrućih tokena ukazuju na obećavajući porast, čineći ulaganja isplativima. Siguran novčanik čini pohranjivanje kovanica i trgovanje njima jednostavnijim i učinkovitijim. Dostupne su različite vrste novčanika za pohranu vrućih tokena. Neki od njih jesu

  • Knjiga
  • MetaMask
  • Vjerujte novčaniku
  • ImToken

Česta pitanja o predviđanju cijena za holochain (HOT)

Može li Holochain doseći $ 1?

Gornja brojka ovisi o tome koliko je tržište nestabilno. Novčić doseže 1 $, ali ne samo sada. Mora sudjelovati na bikovskom tržištu i cijena će automatski doseći granicu od 1 USD.

Je li Holo dobra investicija?

Da, ako nastavite ulagati u Holo na kripto tržištu iz dugoročnih razloga, tada će u budućnosti biti isplativo i unosno.

Koja je razlika između Holochaina i Holoa?

Holochain je agregat podataka koji pomaže korisnicima u upravljanju njihovom identifikacijom i transakcijama. Holo je mreža distribuiranog hostinga koja programerima iz Holochaina omogućuje hostiranje njihovih aplikacija.

Može li se Holochain minirati?

Holochain je mreža otvorenog koda i NE, ne može se minirati. Holochain čvorovi ne pohranjuju cijeli Blockchain u svoju mrežu i provjerili su ih. To je razlog zašto se holochain ne može minirati.

Naš zaključak

Možda je prerano za zaključivanje cijene holoa uzimajući u obzir različite prognoze cijena holoa. Čak i ako se očekuje rast altcoina u roku od pet godina, morate utvrditi isplati li se investirati u Holo. Intrigantan je dio cijene Holoa povećane nakon što je prošle godine ostala stabilna. Zbog rasta od 20 puta u prošlosti, dva puta su nositelji ICO-a od Hola dobili pristojan prihod. Zove se unosan, a za Holochain je budućnost još uvijek sjajna. Početi investirati sada je isplativo.

Ipak, imate pitanja na koja treba odgovoriti? Pokrili smo vas. Komentirajte u nastavku i stupit ćemo u kontakt s vama čim budemo mogli.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me