Pregled kripto genija: je li to prijevara ili zakonito?

Što je Crypto Genius?

Crypto Genius je automatizirana platforma za trgovanje kriptovalutama, gdje korisnici trebaju samo polog Є250 da bi započeli trgovanje uživo. Platforma je potpuno automatizirana, što znači da vam treba malo ili nimalo iskustva da biste započeli trgovanje. Trgovanje se događa uz pomoć sofisticiranog algoritma koji skenira tržište kako bi potražio profitabilne mogućnosti trgovanja za vas. Jednom kad se pronađu ove mogućnosti, algoritam postavlja trgovinu umjesto vas. Sve što trebate je registrirati se, uplatiti depozit, isprobati demo račun ili ići ravno na trgovanje uživo. 

Je li Crypto Genius legitimna platforma za trgovanje? 

Proveli smo brojne testove i možemo potvrditi da je Crypto Genius legitimna platforma za trgovanje. Naknade za polog iznose Є250, što je znatno niže od ostalih platforma za trgovanje te vrste. Postoji posvećeni tim za korisničku službu za nove korisnike koji se još uvijek snalaze oko platforme, a upravitelj računa bit će u kontaktu s vama kako bi vam pomogao u putovanju, posebno kada je u pitanju postavljanje računa. Bit će vam drago znati da se Crypto Genius također udružio s reguliranim brokerima kako bi osigurao pravilno upravljanje vašim računom. 

Kratki vodič za trgovanje na Crypto Geniusu

Da biste započeli trgovanje s Crypto Geniusom, morat ćete registrirati svoj račun. Nažalost, niti jedan investitor neće moći živjeti trgovinu bez računa. Bilo koja platforma za trgovanje koja zahtijeva da započnete trgovanje bez računa ne bi se trebala smatrati vjerodostojnom. 

 • Registracija

Za registraciju su vam potrebni samo osnovni podaci. Nakon registracije kontaktirat će vas upravitelj računa koji će vam pomoći u ostatku postupka. Registrirati se možete ispunjavanjem donjeg obrasca: 

 • Depozit

Crypto Genius zahtijeva od svih novih korisnika da polože Є250. To je niže od mnogih drugih trgovačkih platformi koje bi vam za početak mogle naplatiti polog i naknadu za registraciju. Uplaćeni polog također će se koristiti kao početno kapitalno ulaganje. To znači da će se vaš depozit koristiti za trgovanje. 

 • Demo trgovina

Crypto Genius nudi neobavezni račun za demo trgovanje za nove korisnike kako bi se upoznali s platformom. Ovo je korisno jer vam omogućuje da trgujete na temelju povijesnih podataka. Moći ćete steći iskustvo i razviti bolje razumijevanje kako funkcionira ova tehnologija trgovanja.

 • Trgovina uživo 

Nakon što uplatite depozit, imate pristup svim značajkama trgovanja uživo. Međutim, upravitelj računa pomoći će vam u konfiguriranju postavki i postavljanju ograničenja zaustavljanja i gubitka. Također ćete morati odlučiti kada otvarati i zatvarati trgovačke sesije.

Što treba uzeti u obzir prije trgovanja s Crypto Geniusom?

 1. Ulažite pametno – započnite s minimalnim depozitom od 250 eura.
 2. Podignite zaradu ranije – predlažemo da povučete zaradu i ostavite početni iznos ulaganja u sustavu za više trgovine. Na taj način možete uživati ​​u svojoj zaradi dok početni kapital koji ste uložili neprestano donosi dobit.
 3. Ne ulažite svoju štednju – predlažemo da novi korisnici iskoriste svoj raspoloživi prihod umjesto da svu svoju štednju iskoriste za financiranje svoje prve trgovine. Zapamtite da je tržište kriptovaluta nestabilno i stvari se brzo mijenjaju.

Registriraj se

Kripto genij

Registrirajte svoj Kripto genij račun putem Coin Insider i primite a BESPLATNO Upravitelj osobnih računa koji će vas provesti kroz postupak postavljanja računa.

Ime Prezime E-mail Telefon

Prednosti trgovanja s Crypto Geniusom

 1. Sigurno i osigurano: Crypto Genius je siguran i siguran kada je u pitanju zaštita vaših osobnih podataka, vaši će podaci biti zaštićeni šifriranjem. Ne trebate se brinuti zbog krađe vaših podataka, osim ako nemate računa s računom. 
 2. Visoka stopa dobitka za transakcije- Otkrili smo da Crypto Genius ima 80% uspješnosti što se tiče transakcija. To se može pripisati sofisticiranom algoritmu koji je uvijek na djelu. 
 3. Online korisnička služba: Odjelu za korisničke usluge imate pristup 24 sata dnevno. Bilo putem e-pošte, chata uživo ili telefonski. Preporučujemo vam da koristite značajku chata uživo koja brže reagira. 
 4. Nije potrebno iskustvo: Crypto Genius koristi sofisticirani algoritam koji ne ovisi o ljudskim smetnjama. Djeluje neovisno i u vašu korist. Sve što trebate je držati kartice na svom računu.

Poznate osobe koje zanimaju kriptovalute:

 • Gwyneth Paltrow – 2017. Gwyneth Paltrow pridružila se pokretanju Bitcoin novčanika Abra kao savjetnik tijekom epizode serije Apple, Planet of Apps.
 • Mike Tyson – Mike Tyson je 2016. godine u partnerstvu s Bitcoin Directom pokrenuo Bitcoin novčanik.
 • Snoop Dogg -U 2013. Snoop je tweetao: “Moj sljedeći zapis dostupan u bitcoin n isporučen u dronu.” 2017. godine Snoop Doggu je predstavljeno 1.500 SparkleCOIN-ova tvrtke u vrijednosti od približno 55.500 USD kao donacija za njegov nogometni program za mlade..
 • Ashton Kutcher – Uloženo u blockchain sportskog klađenja, Unikrn, zajedno s milijarderom Markom Cubanom.
 • Jamie Foxx – 2017. godine Jamie Foxx podržao je razmjenu kriptovaluta Cobinhood na twitteru: „Radujem se sudjelovanju u novom @cobinhood Tokenu! NULA naknada za trgovanje! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Jedan od najranijih pobornika Bitcoina. U 2013. godini tweetovala je: prvi postapokaliptični zakon: ropstvo u svim oblicima sada je ilegalno, uključujući i dužničko ropstvo. #BITCOIN.
 • Mel B – 2013. godine Mel B je objavila da će prihvatiti Bitcoin plaćanja za svoj novi singl. Rekla je: Volim kako nam nova tehnologija olakšava život, a meni je to uzbudljivo. Bitcoin ujedinjuje moje obožavatelje širom svijeta koristeći jednu valutu. Oni mogu samo platiti pomoću bitcoin-a.
 • Drew Carey – Jednom objavljeno na Twitteru: Upravo sam pokušao kupiti doručak s bitcoinima. Odbijen. #wwwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – 2017. godine tweetao je svoju fotografiju s natpisom koji glasi: “Trošenje bitcoina ethereuma i drugih vrsta kriptovaluta na Beverly Hillu.”
 • Richard Branson Članak objavljeno je kako je Richard Branson uložio 30 milijuna dolara u platformu za plaćanje kriptovaluta BitPay.

Je li kripto genij legitiman: naša presuda!

Ishod naše analize na platformi Crypto Genius navodi nas da podržimo tvrdnje da je Crypto Genius 100% zakonit i može pomoći novim i iskusnim trgovcima u stvaranju pasivnog prihoda i rastu njihovog bogatstva. Tvrdi se da novi korisnik može tjedno zaraditi između 200 i 1000 eura. To u potpunosti ovisi o tome koliko novca korisnik ulaže i neprestano ulaže.

Pronašli smo dovoljno recenzija i istraživanja koja sugeriraju da je Crypto Genius pouzdan i primjeren za daljnja razmatranja ulaganja. Crypto Genius dostupan je korisnicima u više od 150 zemalja.

Najčešća pitanja

 • Što je Crypto Genius?

Crypto Genius je automatizirani softver za trgovanje koji je programiran za prepoznavanje prilika na tržištu kriptovaluta za korisnike zainteresirane za početak trgovine.

 • Je li isplativo ulagati u Crypto Genius

Postoje investitori koji tvrde da imaju zaradu veću od 5000 eura dnevno. Međutim, korisnici bi trebali uložiti velike svote novca da bi zaradili takav povrat. Savjetujemo novim korisnicima da počnu s minimalnim depozitom od 250 £ / 250 € i odatle trguju samo na svojoj dobiti.

 • Kolika je naknada za otvaranje novog računa?

Ne naplaćuje se naknada za otvaranje novog računa Crypto Genius. Potpuno je besplatan.

 • Mogu li se Bitcoini povući iz sustava trgovanja nakon zarade?

Nažalost, to nije moguće. Softver za trgovanje pretvara vašu zaradu u lokalnu valutu, a zarada se polaže na bankovni račun povezan s vašim Crypto Genius računom.

 • Postoje li alternativne platforme za kripto trgovanje?

Postoje slične platforme za trgovanje poput Bitcoin Code, Bitcoin Revolution i Bitcoin Era, među ostalim pouzdanim platformama za trgovanje kriptovalutama.

 • Postoji li maksimalno ograničenje dobiti koju mogu ostvariti?

Ne. Ne postoje ograničenja koliko imate potencijala za zaradu na Bitcoinu.

 • Je li Crypto Genius piramidalna shema?

Ne. Crypto Genius nagrađivani je i duboko tehnički softver koji vam omogućuje unosno trgovanje kriptovalutom.

 • Koliko ću vremena morati uložiti u ovo?

Preporučuje se da prosječni korisnik treba unijeti najmanje 20 minuta dnevno na ovu platformu za trgovanje.

 • U kojim je zemljama dostupan Crypto Genius?

Crypto Genius dostupan je u preko 150 zemalja, a za vašu udobnost postoji više mogućnosti plaćanja. Lako možete početi zarađivati ​​povrat ulaganja praktički s bilo kojeg mjesta na svijetu ako je legalno koristiti Crypto Genius u svojoj zemlji

 • Je li uputno sav svoj novac uložiti u Crypto Genius?

Ne, nikada nemojte ulagati novac koji trebate ili ne možete priuštiti da izgubite, morate koristiti samo raspoloživi dohodak. Tržište kriptovaluta je nestabilno i vremenski osjetljivo što ga čini visokim rizikom i visokom nagradom. Preporučujemo da započnete s malim. Kao i kod svakog ulaganja, rizici postoje, ali značajka zaustavljanja gubitaka štiti potencijalne ulagače od velikih gubitaka.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me