Bitcoin Up Review: Измама ли е или законна?

Какво е Bitcoin Up

Bitcoin Up е автоматизирана технология, задвижвана от изкуствен интелект за извличане и анализ на данни от пазара на криптовалути. Тази технология също така използва обработка на естествен език, за да чете новини, свързани с биткойни, и да извлича ценна информация от тях. Bitcoin Up е с 0,01 секунди пред пазарите, което трябва да даде на инвеститорите конкурентно предимство. Bitcoin Up е доста нов на пазарите, но някои доклади сочат, че това е една от най-ефективните технологии на пазара днес.

С пандемията на COVID-19, засягаща икономиките в световен мащаб, няма по-подходящо време за търговия днес. Има съобщения, че цената на биткойн ще достигне 100 хил. Долара в края на 2020 г., тъй като щатският долар продължава да губи привлекателност като глобален актив за безопасно убежище за дигиталната валутна група. Това може да е прозорецът на възможностите, който всеки инвеститор е чакал.

Биткойн е легитимен?

Има положителни признаци, които показват, че Bitcoin Up е надеждна платформа. Първо, платформата е свързана с водещите световни регулирани брокери, второ, преди да търгувате с реални пари, платформата ви позволява да търгувате в демо режим, като използвате реални пазарни условия и фалшиви пари, така че да свикнете с платформата и пазарите, преди да търгувате с истински пари и накрая от вас се изисква да внесете само $ 250. Тези $ 250 са това, което ще използвате, когато сте готови да търгувате реално след тренировка в демо сметката.

Моля, имайте предвид, че всяка инвестиция крие рискове, независимо дали е на фондовия пазар или на който и да е друг пазар. Bitcoin Up е инструмент, който улеснява всички да търгуват лесно, като същевременно минимизира риска, но пазарът на криптовалути е променлив и отговорността на инвеститорите е да направят възможно най-много изследвания, за да получат възможно най-много разбиране.  

Създаване на акаунт с Bitcoin Up

Откриването на акаунт с Bitcoin Up е доста лесно, просто следвайте стъпките по-долу.

Регистрация

Започнете да се регистрирате, като създадете безплатен акаунт чрез формуляра по-долу. След успешна регистрация ще ви бъде назначен личен брокер, който да ви преведе през проверката на акаунта & процес на настройка:

Направи депозит 

Bitcoin Up изисква минимален депозит от $ 250, за да активира сделките на живо. Депозитите са сигурни и ясни. Всичко, което трябва да направи нов инвеститор, е да кликне върху бутона за депозит и да избере предпочитания от тях метод. Депозит може да се направи с дебитна \ кредитна карта, банкови преводи, електронни портфейли или биткойн. Депозитите се обработват незабавно и не се изискват такси за депозит. Технологията разчита на регулирани брокери за обработка на депозити. Тези брокери са отговорни за гарантиране, че всички депозити са безопасни и сигурни. 

Демо търговия

След като нов инвеститор направи първоначалния депозит, той ще има достъп до демонстрационната функция за търговия или ръководството за търговия. Това ръководство предоставя на инвеститора практика, изпълнена на платформата, без допълнителни разходи. Препоръчваме на всеки нов инвеститор да използва функцията за демонстрационна търговия, преди да започне търговията на живо. Това ще помогне на инвеститора да придобие необходимия опит и знания преди да сключва сделки.

Търговия на живо

След като новият инвеститор се почувства удобно с демонстрационния опит за търговия, той вече ще може да премине към търговия на живо. Всичко, което инвеститорът трябва да направи, е да коригира настройките на риска, както е указано, и да натисне бутона на живо. Технологията извършва сделки автоматично. Това означава, че не ви е необходим опит, за да го използвате. Препоръчваме обаче новите и опитни инвеститори да отделят поне 30 минути по сметките си всеки ден. 

Как работи Bitcoin Up?

Изображение на функцията на Bitcoin up

 • Потребителите на Bitcoin Up използват изкуствен интелект, за да задвижат своята технология. Технологията използва подмножество на изкуствената интелектуалност, известно като машинно обучение, за да извлече и анализира прозрения от пазара и свързаните с тях новини, след което представя на инвеститора най-печелившите сделки. 
 • Bitcoin Up работи само с регулирани брокери. По-голямата част от брокерите му се наблюдават от британския FCA и австралийския ASIC. 
 • Технологията е отворена за всички, включително за нови инвеститори, които имат малко или никакъв опит в търговията. Повечето потребители отбелязват, че нямат предишен опит в биткойн или други свързани криптовалутни борси. Платформата е лесна за използване, а процесът на търговия е ясен. 
 • Bitcoin Up също прилага блокчейн технология, за да се увери, че търговската среда е прозрачна. 
 • Съобщава се, че технологията Bitcoin Up е имала възвръщаема инвестиция до 300%. Ако тази информация е точна, възможно е да направите до три пъти първоначалния капитал, инвестиран за по-малко от седмица търговия. 

Съвети за търговия с биткойни

Технологията Bitcoin Up може да се задвижва от изкуствен интелект и машинно обучение, но ние подготвихме няколко полезни съвета, които да ви помогнат по време на вашето търговско пътуване. 

Започнете от малко 

Препоръчваме да използвате първоначалния депозит, за да направите първата сделка. Новите потребители винаги могат да депозират повече капитал, след като получат първата си възвръщаемост на инвестицията си. 

Търгувайте поне осем часа на ден 

Уверете се, че вашата сметка се търгува на живо в продължение на поне осем часа на ден. Технологията извършва по-голямата част от работата сама, така че търговията няма да пречи на ежедневните отговорности на инвеститорите. 

Търгувайте в САЩ 

Най-доброто време за търговия на криптовалутния пазар е, когато е ден през Ню Йорк. Това е така, защото понастоящем биткойнът е силно нестабилен.

Инвестирайте отново 80% от печалбата

Реинвестирането на печалбите ви позволява да се възползвате от магията на съставянето.

Предимства на търговията с Bitcoin Up

Има много предимства, които идват при търговията на Bitcoin Up. Това включва висока рентабилност и лесна за използване платформа, която е лесна за ориентиране на инвеститорите. Повечето инвеститори, които са прегледали технологията, не са имали предишен опит в търговията. Традиционната търговия с криптовалута може да бъде сложна и отнема много време, особено за неопитни търговци. Bitcoin Up предоставя на новите инвеститори удобен и уж печеливш начин за търговия с Bitcoin. Тегленията са лесни и бързи. След като тегленето е обработено, отнема не повече от 48 часа, за да се отразят средствата по сметката. Технологията също така разглежда сигурността и сигурността на инвеститорите като основен приоритет. Ако инвеститор срещне някакви проблеми, той може да се свърже с линия за обслужване на клиенти, която е на разположение денонощно. 

Биткойн нагоре е включен в медиите? 

Има много доклади, в които се твърди, че Bitcoin Up е включен в популярни телевизионни предавания като The Simpsons, Silicon Valley и The Good Wife. Решихме да разследваме тези твърдения, за да разберем дали са верни или неверни. 

Симпсън одобри биткойн за епизод? 

The Simpsons е американски анимационен ситком, създаден от Мат Грьонинг за Fox Broadcasting Company. The Simpsons е сатирично приключение на работническо семейство в неподходящия град Спрингфийлд. Има съобщения, че Симпсън одобрява Bitcoin Up в един от своите епизоди, но тези твърдения са неверни. 

Споменава ли Силициевата долина за биткойни в епизод? 

Силициевата долина е американски комедиен телевизионен сериал, създаден от Майк Джъдж, Джон Алчулер и Дейв Крински. Премиерата му е на HBO на 6 април 2014 г., като се провежда общо шест сезона от 53 епизода. Финалът на сериала е излъчен на 8 декември 2019 г. Силициевата долина не споменава Bitcoin Up в нито един от техните епизоди. 

Биткойн нагоре е включен в The Good Wife? 

The Good Wife е сериализирано шоу с участието на няколко сюжетни дъги, които се разиграват в множество епизоди, както и самостоятелни сюжетни линии, които са завършени до края на всеки епизод. Има съобщения, че The Good Wife представя Bitcoin Up в епизод. Можем обаче да потвърдим, че тези твърдения са неверни. 

Биткойн Up е одобрен от известни личности?

Има твърдения, че Bitcoin Up е одобрен от международни знаменитости. Решихме да разследваме всеки случай, когато известна личност е била свързана към Bitcoin Up или друго приложение за крипто търговия.

Гордън Рамзи поддържа ли Bitcoin Up?

Гордън Рамзи е един от най-известните готвачи в света. Британският готвач, ресторантьор, писател и телевизионна личност с участието на Мулти-Мишлен има огромна марка, така че одобрението му ще даде доверие на всеки продукт. Прегледахме мрежата и YouTube, за да разберем дали той е одобрил Bitcoin Up, за съжаление не намерихме нищо. Така че слуховете са неверни.

Питър Джоунс подкрепя ли Bitcoin Up?

Питър Джоунс е британски бизнесмен и риалити телевизионна звезда в популярното инвестиционно шоу Dragons Den и американското телевизионно шоу American Inventor. Той има приблизителна нетна стойност близо 500 милиона долара, следователно, ако някой от неговото финансово състояние одобри инвестиционен продукт, много хора също биха инвестирали в него. Потърсихме случая, че Питър Джоунс е одобрил Bitcoin Up, но не намерихме нищо.

Илон Мъск подкрепя ли Bitcoin Up?

Илон Мъск е ексцентричният милиардер с три националности, южноафриканска, канадска и американска. Той е човекът зад Tesla и SpaceX. Туитовете от Илон Мъск се отразяват на фондовия пазар, ако той трябваше да подкрепи Bitcoin Up, това щеше да е всички новини и уебсайтът Bitcoin Up ще се срине. Потърсихме в интернет всякакви валидни доказателства, че Илон Мъск подкрепя Bitcoin Up, отново не успяхме да проверим тези твърдения.

Тревър Ноа препоръчва ли Bitcoin Up?

Тревор Ноа е южноафрикански комик, политически коментатор, актьор и водещ на популярното американско токшоу „The Daily Show“. Има слухове, че Тревър Ноа използва Bitcoin Up поради реклами, циркулиращи из интернет, че Trevor забогатява заради Bitcoin. Обществено известно е, че източник на богатство на Тревър Ноас е договорът му с ежедневното шоу и комедийните му турнета. Дали Тревър Ноа инвестира в биткойн или не, не е обществено известно. Не може да се потвърди, че той използва Bitcoin Up.

Кейт Уинслет използва ли Bitcoin Up?

Кейт Уинслет е известна британска актриса, известна с работата си по “Титаник” и драми от периода. Нарастват търсенията от хора, които се чудят дали Кейт Уинслет поддържа някаква усъвършенствана платформа за търговия с криптовалути. Проучихме и не намерихме доказателства Кейт Уинслет да подкрепя която и да е платформа за търговия.

Холи Уилоуби и Биткойн нагоре?

Холи Мари Уилоуби е британски автор, модел и телевизионен водещ в „Тази сутрин и танци на лед“. Подобно на другите известни личности в този списък, има твърдения, че тя поддържа разширено приложение за крипто търговия, но няма доказателства в подкрепа на това.

Използва ли Патрис Моцепе Bitcoin Up?

Патрис Моцепе е един от най-богатите южноафриканци с нетна стойност от над 1,6 милиарда долара. Той направи своето богатство от своите миньорски интереси. Той е основател и изпълнителен председател на African Rainbow Minerals, която има интереси в златото, черните метали, неблагородните метали и платината. Той е спечелил парите си от традиционния бизнес, не открихме доказателства за участието му в Bitcoin или Bitcoin Up.

Aliko Dangote използва ли Bitcoin Up?

Алико Данготе е нигерийски милиардер и най-богатият човек в Африка, оценен на над 8,5 милиарда долара. Той е основател и председател на индустриалния конгломерат Dangote Group. Като най-богатият човек в Африка го прави известен, това кара хората да искат да свързват продукти с него, особено ако продуктите имат нещо общо с печеленето на пари. Ако най-богатият човек в Африка инвестира в биткойн, тогава други африканци биха искали да инвестират и в биткойн с надеждата да натрупат част от неговата нетна стойност. За съжаление няма доказателства, които да предполагат, че Aliko Dangote използва Bitcoin Up или дали инвестира в биткойн или не.

Въпреки че нито едно от одобренията на знаменитости не е проверило, важно е да се отбележи, че нито едно от исканията всъщност не е направено от създателите на Bitcoin Up. Именно имената на известни личности използват маркетинг партньори като примамка за кликване. Системата Bitcoin Up осигурява това, което казва, че може да направи.

Какво всъщност казват знаменитостите за биткойн

Биткойнът е най-добре представящият се клас активи през последното десетилетие, с тези видове резултати той привлече вниманието на милионери под формата на знаменитости и бизнесмени. Буквално променя начина, по който гледаме и използваме парите. Ето какво казват известните за биткойните и криптовалутите:

1. „Има 3 епохи на валута: базирани на стоки, политически и сега, базирани на математика.“ – Крис Диксън (съосновател на Hunch, сега собственост на Ebay, съосновател на SiteAdvisor, вече собственост на McAfee)

2. „Липсват цели класове грешки.“ – Дан Камински (Експерт за проникване на сигурност за Cisco и Avaya)

3. „Това са пари 2.0, огромна огромна сделка.“ – Chamath Palihapitiya (предишен ръководител на AOL незабавни съобщения)

4. „Не можете да спрете неща като биткойн. Ще бъде навсякъде и светът ще трябва да се пренастрои. Световните правителства ще трябва да се пренастроят. ” – Джон Макафи

5. „Биткойнът е тук, за да остане. Ще има хакерски шум за всеки, който се опита да вземе кредит за патента на криптовалута. И не бих искал да получавам хакерска ярост. ” – Адам Дрейпър

6. „Ако има едно положително отнемане от колапса на Mt.Gox, това е готовността на ново поколение биткойн компании да работят заедно, за да осигурят бъдещето на биткойните и сигурността на клиентските средства.“ – Брайън Армстронг (главен изпълнителен директор на Coinbase)

7. „Биткойнът изглежда много обещаваща идея. Харесва ми идеята да се основава сигурността на предположението, че мощността на процесора на честните участници надвишава тази на нападателя. Това е много модерна идея, която използва силата на дългата опашка. ” – Хал Фини

8. „Биткойнът дава възможност за определени видове употреба, които са много уникални. Мисля, че предлага възможности, които никоя друга валута не позволява. Например възможността да похарчите монета, която се появява само когато две отделни страни се съгласят да похарчат монетата; с трета страна, която не може да избяга със самата монета. ” – Питър Уил

9. „Ей, очевидно сега е много интересно време да бъдеш в биткойн, но ако искате да спорите дали това е реалност или не, един биткойн ще нахрани над 40 бездомни в Пенсакола в момента. Ако искате доказателство, че биткойнът е реален, изпратете ми ги, аз ще ги осребря и ще храня бездомници. ” – Джейсън Кинг

10. „Блокчейнът е технологията. Биткойнът е просто първата манифестация на своя потенциал. ” – Марк Кенигсберг

11. „Биткойнът е създаден, за да обслужва изключително политически намерения, безплатна и нецензурирана мрежа, в която всички могат да участват с равен достъп.“ – Амир Тааки

12. „С нарастването на стойността главите започват да се въртят и скептиците започват да омекват. Стартирането на нова валута е лесно, всеки може да го направи. Номерът е да накараш хората да го приемат, защото именно тяхната употреба дава стойност на „парите“. “ – Адам Б. Левин

13. „В основата си биткойнът е интелигентна валута, проектирана от много перспективни инженери. Той елиминира необходимостта от банки, отървава се от такси за кредитни карти, такси за обмяна на валута, такси за парични преводи и намалява нуждата от адвокати при преход … всички добри неща. ” – Питър Диамандис

14. „Биткойнът и идеите, които стоят зад него, ще нарушат традиционните представи за валута. В крайна сметка валутата ще бъде по-добра за нея. “ – Едмънд С. Мой

15. „Има толкова много потенциал, … само чакам да стане индустрия за милиарди долари.“ „Уау, Пътят на коприната всъщност работи“ – Чарли Шрем

Нашето заключение

От проведеното от нас изследване изглежда, че Bitcoin Up изглежда надежден. В интернет има много положителни препоръки на потребителите, които затвърждават тези твърдения. Също така се съобщава, че тази технология е получила отлични отзиви и от професионални сайтове за преглед. Технологията Bitcoin Up е проверена и разкрива цялата информация, необходима на инвеститорите, за да направи информиран избор. Bitcoin Up се захранва и от блокчейн технология, която осигурява прозрачна търговска среда. 

Често задавани въпроси

 • Надежден ли е Bitcoin Up?

От нашите изследвания Bitcoin Up изглежда е легитимна платформа. 

 • Мога ли да печеля пари с Bitcoin Up?

Шансовете за печалба с Bitcoin Up са големи. Новите инвеститори обаче трябва да се уверят, че са проверили внимателно технологията преди търговия на живо. 

 • Колко трябва да инвестирам с Bitcoin Up?

Препоръчваме да депозирате само минималната необходима инвестиция, която е $ 250. Инвеститорите винаги могат да депозират повече капитал след получаване на първата си възвръщаемост. 

 • Мога ли да направя теглене от платформата Bitcoin Up? 

Да! Bitcoin Up позволява безпроблемно и бързо теглене. Ботът не начислява никакви такси за транзакции.

 • Безплатно ли е Bitcoin Up?

Да! Bitcoin Up е безплатен робот за търговия. Възможно е обаче да не остане така дълго. Трябва да се възползвате от безплатния лиценз и да се регистрирате сега. Също така е важно да се отбележи, че преди започване на търговия на живо е необходим депозит. Няма такси за депозит. 

 • Биткойн нагоре е бил представен в медиите?

От нашите изследвания Bitcoin Up не е представен в медиите. 

Речник на условията за криптовалута

Биткойн Съобщава се, че биткойнът е най-популярната криптовалута в света. Биткойн работи на Bitcoin Blockchain и е децентрализирана валута, която работи независимо от централните банки и властта
Ethereum Ethereum, подобно на Bitcoin, е криптовалута, която е децентрализирана. Тук инвеститорите могат да прехвърлят и обменят стойност.
Litecoin Litecoin също е криптовалута и блокчейн, отразяващ Bitcoin.
Обмен Крипто борсата е основно онлайн платформа, където крипто инвеститорите могат да обменят различни криптовалути за други криптовалути.
Биткойн копаене Извличането на биткойн се случва, когато транзакциите с биткойн се проверяват и потвърждават, преди да бъдат добавени към блокчейн биткойн.
Крипто портфейл Крипто портфейлът е софтуерна програма, която съхранява частните и публичните ключове на инвеститорите. Той също така позволява на потребителите да прехвърлят, получават, харчат, съхраняват и проверяват баланса си.
Циркулиращо предлагане Това се отнася до сумата на дадена криптовалута или токени, които са публично достъпни и циркулират на пазара между купувачи и продавачи.
Пазарна капитализация Пазарната капитализация се отнася до пазарната стойност на всички налични на пазара криптовалути на ден.
Алткойни Биткойн беше първата и най-успешната от всички криптовалути. Всички останали монети са групирани заедно в категорията алткойни.
Блокирайте Explorer Онлайн инструмент за изследване и анализ на блокчейна на криптовалута.
Височина на блока Височината на блока се отнася до броя на блоковете, свързани в блокчейна.
Блокиране на наградата Стимул, даден на биткойн миньор, който успешно е изчислил хеша (проверка) в блок.
Свързване на вериги Прехвърляне на една криптовалута към друга. Това изисква транзакцията да се депозира в две отделни блок-вериги.
Консорциум Blockchain Частна собственост и експлоатация на блокчейн.
Криптография Процесът на криптиране и дешифриране на информация.
Децентрализирана автономна организация Отнася се за организации, които се управляват от компютърни програми или софтуер, а не от човешки вход. В това отношение няма централен орган.
Жетон Токените са силно свързани с ICO и често са изградени върху съществуващия стандарт от установени блок-вериги „интелигентен договор“ като Ethereum.
ICO Това означава първоначално предлагане на монети и се отнася до разрушителен нов метод за проекти, за да получат финансиране.
Вилица В криптовалутен термин вилицата е събитие, при което съществуваща криптовалута се разделя на две вариации на кода.
Портфейл Криптовалутният портфейл е основният начин собствениците на криптовалути да имат достъп до своите монети.
Топло и студено съхранение Това се отнася до мястото, където се хоства определен портфейл. Горещото съхранение се отнася до портфейл, който е достъпен от интернет връзка, където хладилното съхранение се отнася до хостинг на портфейла ви офлайн на отделен хардуер.
Ескроу Ескроу е финансова договореност, при която трета страна държи и регулира плащането на средствата, необходими за две страни, участващи в дадена транзакция.
Интелигентен договор Блокчейнът Ethereum позволява кодът да бъде разположен върху него под формата на интелигентен договор. Този договор по същество представлява набор от математически правила, които диктуват как функционират транзакциите
Доказателство за работа (PoW) За да бъдат потвърдени и добавени транзакциите към счетоводната книга на Blockchain, има различни подходи, които са разработени за завършване на този процес.
Доказателство за залог (PoS) В базирани на PoS криптовалути създателят на следващия блок се избира чрез различни комбинации от случаен подбор и богатство или възраст.
Доказателство за важност (POI) Това е стил на доказателство, въведен от монетата NEM като трета алтернатива на PoW и PoS.
TA Стенография за технически анализ или анализ на стойности на монети въз основа на историческо движение на цените и сложни показатели.
Възел компютър, който е свързан към мрежата на определена криптовалута.
Минен Майнингът е процес на валидиране на нови транзакции в разпределена книга за криптовалути.
Лунен изстрел Това се отнася до криптовалута, стреляща драстично нагоре.
Пазари на мечки и бикове Бичият пазар се отнася до покачващите се цени и оптимистичните настроения, които насърчават покупката. Пазарите на мечки се считат за противоположни на бичи пазари, с тенденции към намаляване на цените и песимистични настроения, които насърчават продажбите
Кит Отнася се за някой, който държи голямо количество криптовалута
HODL Отнася се за пасивната инвестиционна стратегия за игнориране на турбуленцията на пазара и изчакване на дългосрочна възвръщаемост.

Опровержение: Съдържанието на тази страница не трябва да се приема като финансов съвет. Това е само с информационна цел. Никога не инвестирайте това, което не можете да си позволите да загубите. Винаги изследвайте възможно най-много, преди да вземете някакво финансово решение и се консултирайте със сертифициран финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me