Преглед на биткойн търговец: Измама или законно?

Contents

Какво е Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader е софтуер за търговия с криптовалута, целящ да помогне на инвеститорите, които никога преди не са търгували, да печелят на пазара на криптовалути. Софтуерът за търговия функционира с интелигентна технология, подкрепена от изкуствен интелект, за да използва пазарните данни и тенденции за печеливши сделки.

Биткойн търговец е законно?

Има много въпроси и митове относно Bitcoin Trader и неговата легитимност, особено потенциал за печалба за инвеститори, заинтересовани от търговия.

По време на нашето разследване установихме, че Bitcoin Trader наистина е законна платформа за търговия, свързана с регулирани компании.

Когато се регистрирате, ще ви се обади мениджър на акаунти, за да ви преведе през целия процес.

Криптовалутите са нестабилни, така че има рискове, свързани с търговията с тези активи, поради което Bitcoin Trader предлага демо сметки и насърчава хората да започнат да търгуват с малки суми, за да се запознаят както с платформата, така и с пазарите.

Ето обобщение на нашите констатации, които подкрепят твърдението, че Bitcoin Trader е 100% легитимен:

 • Потребителите биха могли да се насладят на процент на печалба до 88%, като използват търговските сигнали на платформата.
 • Платформата за търговия е лесна за навигация и лесна за ползване.
 • Новите потребители изискват минимален депозит от 250 евро, за да започнат да търгуват, но има демо версия на платформата, която да практикувате, преди да търгувате с реални пари.

Създаване на акаунт на Bitcoin Trader

1. Регистрация

Да се ​​регистрирате създайте безплатен акаунт чрез формуляра по-долу. След успешна регистрация ще ви бъде назначен личен брокер, който да ви преведе през процеса на настройка:

2. Внасяне на депозит

Предлагаме да направите минимален депозит от £ 250 / € 250. Този депозит трябва да бъде направен, преди потребителят да може да активира функцията за търговия на живо. Започването от малко е най-добре за потребители, които никога преди не са търгували. На разположение на потребителя са множество опции за плащане. Това е допълнително удобство и гарантира, че процесът на транзакция е бърз и лесен. 

Депозитите могат да бъдат направени с помощта на MasterCard, Visa или Maestro. Потребителите обаче ще трябва да потвърдят автентичността на картата. За нови потребители, притеснени за сигурността на информацията на своите карти, се съобщава, че потребителите на Bitcoin Trader и SSL сертификатите защитават всички транзакции. Това означава, че цялата ви поверителна информация е криптирана и защитена на сайта. 

3. Демо търговия 

Препоръчваме да използвате функцията за демо търговия, особено за нови и неопитни потребители. Демонстрационната функция е основно копие на платформата за търговия на живо без използване на реални пари и е насочена към подпомагане на потребителите да изпитат платформата, да научат за живите сделки и да тестват нейната функционалност. 

4. Процес на търговия

Преди да започнете търговия на живо, предлагаме на всички нови потребители да зададат лимити за търговия. Това ще защити всяка инвестиция или поне ще сведе до минимум риска от огромни загуби. След като потребителят е конфигурирал първоначалните настройки за лимит, той ще се прилага всеки ден на търговия, освен ако потребителят промени настройките преди да се извърши търговия. Отново, препоръчително е да използвате функцията за демо търговия, преди да започнете да търгувате на живо. Чрез други рецензии и хора, които са тествали Bitcoin Trader се съобщава, че огромни печалби са направени от първоначален депозит. 

Ползи от търговията с Bitcoin Trader

Ето няколко допълнителни предимства на Bitcoin Trader за нови потребители, които се интересуват от търговия на тази платформа: 

 • Удобни за потребителя функции – на нов потребител ще бъде лесно да се ориентира в тази платформа. Функциите са основни и лесни за разбиране. 
 • Процес на проверка – проверката на личната информация на потребителя е от първостепенно значение. За щастие процесът на проверка е бърз и лесен и новите потребители могат да направят това чрез имейл акаунта, който са предоставили.
 • Онлайн поддръжка на клиенти – на разположение е 24/7 екип за поддръжка на клиенти.
 • Функция за демонстрационна търговия – потребителите могат да научат за правенето на пари на тази платформа, преди да направят реални пари. Той също така предпазва новите потребители от инвестиране на големи суми пари на пазар, който все още не разбират. 
 • Бързи транзакции – транзакциите могат да бъдат направени в рамките на 24 часа след първоначалната сделка. Технологията на Bitcoin Trader е бърза и точна. 
 • Брокери – системата е свързана с онлайн борсов посредник. Брокерът, назначен за търговията на потребителя, ще подкрепя различните инвестиции.
 • Системи за обратна връзка – На уебсайта има отзиви, оставени от нови и опитни търговци. Някои отчитат 100 000 евро печалба, след като използват Bitcoin Trader за малко повече от два месеца. 

преглед на търговец на биткойни

Как работи Bitcoin Trader

Новите потребители ще трябва да отворят задължителен акаунт и да завършат процеса на регистрация. След това сметката ще изисква първоначален депозит за активиране. След това потребителите ще активират функцията за автоматична търговия и приложението за търговия ще стартира процеса от името на потребителя. Процесът е доста ясен.

Ето още полезна информация, която новите потребители трябва да знаят: 

 • Съобщава се, че търговецът на биткойни е регистриран и поддържа валиден лиценз за дейност в 150 държави.
 • Според други рецензии процентът на успех при транзакции на Bitcoin Trader е 96%.
 • Минималният депозит за активиране на сметка е £ 250 / € 250, което е разумно в сравнение с други платформи за търговия.
 • Съобщава се, че Bitcoin Trader е защитен и свободен от приложения на трети страни. 

Биткойн търговец срещу други платформи за търговия

Има някои съществени разлики между Bitcoin Trader и други платформи за търговия. Това включва: 

Биткойн търговец Други приложения за крипто
✔️ Безпроблемна регистрация ❌ Други платформи за търговия с биткойни изискват дълъг процес на регистрация. 
✔️ Множество методи за плащане ❌ Други платформи за търговия с биткойни могат първоначално да ограничат нов потребител до един начин на плащане
✔️ Множество опции за конфигуриране на настройките за търговия ❌ Потребителите могат да открият, че други платформи имат твърде много ограничения, които възпрепятстват възможността за печелене на пари на пазара на криптовалути.
✔️ Истински положителни препоръки ❌ Много други платформи за търговия са получили безброй лоши отзиви.
✔️ Бърз процес на изтегляне ❌ Други платформи за търговия имат бавно разположена транзакционна система, която обезкуражава едновременните сделки.

Колко пари могат да бъдат направени с Bitcoin Trader?

Съобщава се, че има хиляди хора, които печелят пари от Bitcoin Trader ежедневно. Разбира се, има рискове, когато се работи с криптовалута. Пазарът е нестабилен и чувствителен към времето и поради това е важно новите потребители да научат възможно най-много за платформата, преди да инвестират големи суми пари. 

Ето няколко съвета, които създадохме, за да помогнем на новите потребители да се предпазят от огромни загуби:

 1. Инвестирайте разумно – започнете с минимален депозит от £ 250 / € 250 първоначално. Съобщава се, че могат да се реализират високи печалби, дори когато се инвестира минимумът. 
 2. Теглене на печалби – предлагаме да изтеглите приходите си и да оставите първоначалната сума на инвестицията в системата за повече търговия. По този начин можете да използвате печалбите си, докато първоначалният капитал, който сте инвестирали, продължава да носи печалба. 
 3. Направете вашето проучване – разберете повече информация за Bitcoin Trader, преди да инвестирате. Имаме раздел с често задавани въпроси в края на нашия преглед. Това може да отговори накратко на някои от вашите актуални въпроси. 
 4. Не инвестирайте спестяванията си – ние предлагаме на новите потребители да използват своя разполагаем доход, вместо да използват всичките си спестявания, за да финансират първата си сделка. Не забравяйте, че пазарът на криптовалути е нестабилен и нещата се променят бързо всеки ден. 

Могат ли американските клиенти да използват биткойн търговец?

Не, американците не могат да използват Bitcoin Trader, но има много алтернативни платформи за търговия, регистрирани в САЩ за хора, които се интересуват от търговия с криптовалути.

Има ли приложение за търговия с биткойни?

Има слухове, че съществува приложение за биткойн търговец. За съжаление все още не можем да потвърдим тези твърдения. Що се отнася до нашето изследване, търговията може да се извършва само на компютър или други мобилни устройства чрез уебсайта. Разбира се, всеки потребител ще трябва да създаде акаунт и да направи депозита на защитения уебсайт.

Биткойн трейдърът беше ли представен в медиите?

Има различни слухове, че Bitcoin Trader е одобрен в телевизионни предавания като Dragon’s Den, Shark Tank и This Morning. Няма доказателства, че тези слухове са точни. Също така не е имало одобрение за търговия с биткойни от никоя знаменитост, въпреки че мнозина са изразили интерес да разберат пазара на криптовалути. 

Нека разгледаме някои от причините, поради които хората биха искали Bitcoin Trader да бъде включен в тези телевизионни предавания:

Дракон Ден

Аквариум за акули

Тази сутрин

Има ли епизод на Dragons Den Bitcoin Trader?

Dragons Den е известен британски спектакъл, в който амбициозните бизнесмени получават 3 минути, за да представят бизнес идеята си пред група от успешни бизнесмени с надеждата да получат инвестиции и да пренесат бизнес идеята си в следващата фаза. Всеки продукт, свързан с това шоу, ще спечели успех за една нощ. Не сме открили връзка между Bitcoin Trader и Dragons Den.

Има ли епизод с биткойн трейдър на акули за акули?

Shark Tank е американско инвестиционно шоу, подобно на Dragons Den. Предприемачите дават няколко минути, за да представят идеята си пред група милионери с надеждата, че тези милионери ще инвестират пари в тяхната идея. Ако Bitcoin Trader имаше подкрепата на Shark Tank, тогава е безопасно да се каже, че това ще бъде изцяло по новините, но е много малко вероятно, тъй като Bitcoin Trader не е лицензиран в щатите.

Беше ли Bitcoin Trader представен тази сутрин?

Тази сутрин е популярно дневно телевизионно предаване по iTV, британската програма се провежда от 1988 г. Шоуто е комбинация от интервюта за знаменитости, новини от шоубизнеса, актуални дискусии, състезания, здраве и други общи теми. Ако Bitcoin Trader трябваше да бъде включен в това шоу, милиони хора във Великобритания щяха да бъдат изложени на Bitcoin и Bitcoin Trader, социалните медии и новинарските сайтове също щяха да бъдат затрупани с новини, въпроси и хаштагове за Bitcoin Trader.

Биткойн търговецът е одобрен от известни личности?

Има твърдения, че Bitcoin Trader е одобрен от международни знаменитости. Решихме да разследваме тези твърдения, като проучихме всички известни личности, за които се твърди, че подкрепят Bitcoin Trader. По-долу е даден списък с известни личности, които изследвахме:

Гордън Рамзи подкрепя ли търговец на биткойни?

Гордън Рамзи е един от най-известните готвачи в света. Британският готвач, ресторантьор, писател и телевизионна личност с участието на Мулти-Мишлен има огромна марка, така че одобрението му ще даде доверие на всеки продукт. Прегледахме мрежата и YouTube, за да разберем дали той е одобрил Bitcoin Trader, за съжаление не намерихме нищо. Така че слуховете са неверни.

Питър Джоунс одобрява ли търговец на биткойни?

Питър Джоунс е британски бизнесмен и риалити телевизионна звезда в популярното инвестиционно шоу Dragons Den и американското телевизионно шоу American Inventor. Той има приблизителна нетна стойност близо 500 милиона долара, следователно, ако някой от неговото финансово състояние одобри инвестиционен продукт, много хора също биха инвестирали в него. Потърсихме случайност, че Питър Джоунс е одобрил Bitcoin Trader, но не намерихме нищо.

Подкрепя ли Илон Мъск търговец на биткойни?

Илон Мъск е ексцентричният милиардер с три националности, южноафриканска, канадска и американска. Той е човекът зад Tesla и SpaceX. Туитовете от Илон Мъск се отразяват на фондовия пазар, ако той трябваше да подкрепи Bitcoin Trader, това щеше да е изцяло новините и уебсайтът на Bitcoin Trader щеше да се срине. Потърсихме в интернет каквито и да било валидни доказателства, че Илон Мъск е подкрепил Bitcoin Trader, отново не успяхме да проверим тези твърдения.

Тревър Ноа подкрепя ли търговец на биткойни?

Тревор Ноа е южноафрикански комик, политически коментатор, актьор и водещ на популярното американско токшоу „The Daily Show“. Има слухове, че Trevor Noah използва Bitcoin Trader поради реклами, циркулиращи из интернет за Trevor, който забогатява заради Bitcoin. Обществено известно е, че източник на богатство на Тревър Ноас е договорът му с ежедневното шоу и комедийните му турнета. Дали Тревър Ноа инвестира в биткойн или не, не е обществено известно. Не може да бъде потвърдено, че той използва Bitcoin Trader.

Подкрепя ли Кейт Уинслет търговец на биткойни?

Кейт Уинслет е известна британска актриса, известна с работата си по “Титаник” и драми от периода. Нарастват търсенията от хора, които се чудят дали Кейт Уинслет поддържа някаква усъвършенствана платформа за търговия с криптовалути. Проучихме и не намерихме доказателства Кейт Уинслет да подкрепя която и да е платформа за търговия.

Поддържа ли Холи Уилоуби търговец на биткойни?

Холи Мари Уилоуби е британски автор, модел и телевизионен водещ в „Тази сутрин и танци на лед“. Подобно на другите известни личности в този списък, има твърдения, че тя поддържа разширено приложение за крипто търговия, но няма доказателства в подкрепа на това.

Идрис Елба подкрепя ли търговец на биткойни?

Идрис Елба е английски актьор, диджей, продуцент, рапър и автор на песни. Той е известен най-вече с главните си роли в телевизионния сериал HBO The Wire, телевизионния сериал BBC ONE Luther и с ролята на известния южноафрикански политик Нелсън Мандела във филма „Mandela: Long walk to Freedom“ Опитахме се да намерим доказателства, че Idris подкрепя Bitcoin Trader, за съжаление засега тези твърдения не могат да бъдат потвърдени.

Подкрепя ли Ant McPartlin търговец на биткойни?

Ant McPartlin е телевизионен водещ, музикант, актьор и телевизионен продуцент от Англия. Говори се, че той е инвеститор зад Bitcoin Trader в много онлайн маркетингови кампании, но не открихме доказателства за това. Това е примамка за кликване, използвана в партньорски кампании, за да стане вирусна.

Никол Кидман е инвестирала търговец на биткойни?

Никол Кидман е известна награждавана холивудска актриса и продуцент. Тя има приблизителна нетна стойност от 183 милиона долара. В интернет се разпространяват слухове, че тя е инвестирала в биткойн и биткойн търговец. Не намерихме доказателства за нейното одобрение или инвестиране в Bitcoin Trader. Инвестирането в биткойн е един от начините за диверсификация на потоците от доходи, тя може много добре да инвестира в биткойн, но инвестициите й не са обществено достояние. Доколкото можем да кажем, нейният източник на богатство е филмовата индустрия, където тя е била една от най-добре платените актриси през 2006, 2018 и 2019.

Андрю Форест и биткойн търговец?

Андрю Форест е австралийски бизнесмен на стойност около 9 милиарда долара, негов източник на богатство е минната индустрия (не биткойн добив) и станциите за добитък. Има циркулиращи слухове, свързващи Андрю Форест с биткойн търговец, но тези слухове изглеждат неверни, човекът е спечелил парите си в традиционния бизнес. Дали има инвестирани пари в биткойн или не, остава загадка.

Не намерихме доказателство, че тези твърдения са верни и засега тези твърдения за одобрение на знаменитост трябва да бъдат изключени като спекулация. Важно е обаче да се отбележи, че платформата Bitcoin Trader е легитимна усъвършенствана система за крипто търговия и не може да бъде свързана с исканията на търговците, за да получите повече кликвания върху рекламата.

Какво всъщност казват знаменитости и бизнесмени за биткойните

Биткойнът привлича вниманието на всички – от обикновените хора до милионери, бизнесмени и известни личности. Въпреки че някои известни личности не одобряват открито криптовалутите, ние събрахме списък от известни хора, които са направили изявления по отношение на биткойн и криптовалути.

1. „Биткойнът е техно тур де сила.“ – Бил Гейтс

2. „Биткойнът е забележително криптографско постижение и способността да се създаде нещо, което не се дублира в дигиталния свят, има огромна стойност.“ – Ерик Шмид (изпълнителен директор на Google)

3. „Биткойнът е много вълнуващо развитие, може да доведе до световна валута. Мисля, че през следващото десетилетие то ще се превърне в един от най-важните начини за плащане на нещата и прехвърляне на активи. ” – Ким Дотком (изпълнителен директор на MegaUpload)

4. „Избрахме да вложим парите и вярата си в математическа рамка, в която няма политика и човешки грешки.“ – Тайлър Уинкълвос (съ-изобретател на Facebook)

5. „Биткойнът всъщност има правилния баланс и стимули и затова започва да излита.“ – Джулиан Асандж (основател на Wikileaks)

6. „Значи биткойнът е валута на кибер сноб …“ – Уилям Шатнър ​​(Актьор в TOS на Star Trek)

7. „Virgin Galactic е смела предприемаческа технология. Това води до революция и Биткойн прави същото, когато става въпрос за изобретяване на нова валута. ” – сър Ричард Брансън (основател на група компании Virgin)

8. „Много харесвам биткойн. Притежавам биткойни. Това е запас от стойност, разпределена книга. Това е чудесно място за влагане на активи, особено на места като Аржентина с 40 процента инфлация, където 1 долар днес струва 60 цента годишно, а държавната валута няма стойност. Това също е добър инструмент за инвестиции, ако имате апетит за риск. Но това няма да е валута, докато волатилността не се забави. ” – Дейвид Маркус (главен изпълнителен директор на Paypal)

9. „Мисля, че фактът, че в рамките на биткойн вселената алгоритъм замества функциите на [правителството] … всъщност е доста готин. Аз съм голям фен на биткойните. ” – Ал Гор (45-и вицепрезидент на САЩ)

10. „Биткойнът може да е TCP / IP на парите.“ – Paul Buchheit (Създател на Gmail)

11. „Много съм заинтригуван от биткойните. Има всички признаци. Промяна на парадигмата, хакерите я обичат, но тя е осмивана като играчка. Точно като микрокомпютрите. ” – Пол Греъм (Yahoo Store)

12. „Биткойн ще направи с банките това, което е направил имейл с пощенската индустрия.“ – Рик Фалквинге (основател на шведската пиратска партия)

13. „В момента Биткойн се чувства като Интернет преди браузъра.“ – Wences Casares (основател на Banco Lemon)

14. „[Виртуалните валути] могат да имат дългосрочно обещание, особено ако иновациите насърчават по-бърза, по-сигурна и по-ефективна платежна система.“ – Бен Бернанке (председател на Федералния резерв)

15. „Мисля, че биткойнът е първият [криптирани пари], който има потенциал да направи нещо като промяна на света.“ – Питър Тийл (съосновател на Paypal)

16. „Има 3 епохи на валута: базирани на стоки, политически и сега, базирани на математика.“ – Крис Диксън (съосновател на Hunch, сега собственост на Ebay, съосновател на SiteAdvisor, вече собственост на McAfee)

17. „Липсват цели класове грешки.“ – Дан Камински (Експерт за проникване на сигурност за Cisco и Avaya)

18. „Това са пари 2.0, огромна огромна сделка.“ – Chamath Palihapitiya (предишен ръководител на AOL незабавни съобщения)

19. „Не можете да спрете неща като биткойн. Ще бъде навсякъде и светът ще трябва да се пренастрои. Световните правителства ще трябва да се пренастроят. ” – Джон Макафи

20. „Биткойнът е тук, за да остане. Ще има хакерски шум за всеки, който се опита да вземе кредит за патента на криптовалута. И не бих искал да получавам хакерска ярост. ” – Адам Дрейпър

21. „Ако има едно положително отнемане от колапса на Mt.Gox, това е готовността на ново поколение биткойн компании да работят заедно, за да осигурят бъдещето на биткойните и сигурността на клиентските средства.“ – Брайън Армстронг (главен изпълнителен директор на Coinbase)

22. „Биткойнът изглежда много обещаваща идея. Харесва ми идеята да се основава сигурността на предположението, че мощността на процесора на честните участници надвишава тази на нападателя. Това е много модерна идея, която използва силата на дългата опашка. ” – Хал Фини

23. „Биткойнът позволява определени приложения, които са много уникални. Мисля, че предлага възможности, които никоя друга валута не позволява. Например възможността да похарчите монета, която се появява само когато две отделни страни се съгласят да похарчат монетата; с трета страна, която не може да избяга със самата монета. ” – Питър Уил

24. „Хей, очевидно сега е много интересно време да бъдеш в биткойн, но ако искате да спорите дали това е реалност или не, един биткойн ще нахрани над 40 бездомници в Пенсакола в момента. Ако искате доказателство, че биткойнът е реален, изпратете ми ги, аз ще ги осребря и ще храня бездомници. ” – Джейсън Кинг

25. „Блокчейнът е технологията. Биткойнът е просто първата манифестация на своя потенциал. ” – Марк Кенигсберг

26. „Биткойнът е създаден, за да обслужва изключително политически намерения, безплатна и нецензурирана мрежа, в която всички могат да участват с равен достъп.“ – Амир Тааки

27. „С нарастването на стойността главите започват да се въртят и скептиците започват да омекват. Стартирането на нова валута е лесно, всеки може да го направи. Номерът е да накараш хората да го приемат, защото именно тяхната употреба дава стойност на „парите“. “ – Адам Б. Левин

28. „В основата си биткойнът е интелигентна валута, проектирана от много перспективни инженери. Той елиминира необходимостта от банки, отървава се от такси за кредитни карти, такси за обмяна на валута, такси за парични преводи и намалява нуждата от адвокати при преход … всичко хубаво. ” – Питър Диамандис

29. „Биткойнът и идеите, които стоят зад него, ще нарушат традиционните представи за валута. В крайна сметка валутата ще бъде по-добра за нея. “ – Едмънд С. Мой

30. „Има толкова много потенциал, … само чакам да стане индустрия за милиарди долари.“ „Уау, Пътят на коприната всъщност работи“ – Чарли Шрем

Знаменитости, които имат интереси в криптовалутите:

Гуинет Полтроу – През 2017 г. Гуинет Полтроу се присъедини към стартирането на биткойн портфейла Abra като съветник по време на епизод от поредицата Apple, Planet of the Apps.

Майк Тайсън – През 2016 г. Майк Тайсън пусна Bitcoin портфейл в партньорство с Bitcoin Direct.

Снуп Дог -През 2013 г. Snoop написа в Twitter: „Следващият ми запис, наличен в bitcoin n, доставен с дрон.“ През 2017 г. на Snoop Dogg бяха представени 1500 SparkleCOIN от компанията на стойност приблизително 55 500 $ като дарение за неговата младежка футболна програма.

Аштън Къчър  – Инвестирани в блокчейн за спортни залагания, Unikrn, заедно с милиардера Марк Кубан.

Джейми Фокс – През 2017 г. Джейми Фокс одобри обмена на криптовалути Cobinhood в Twitter:

 „Очакваме с нетърпение да участваме в новия @cobinhood Token! НУЛА търговия с такси! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – Един от най-ранните поддръжници на биткойн. През 2013 г. тя туитва:

първи пост-апокалиптичен закон: робството във всички форми вече е незаконно, включително дълговото робство. # БИТКОЙН.

Мел Б – През 2013 г. Мел Б обяви, че ще приеме биткойн плащания за новия си сингъл.

Тя каза:

Харесва ми как новите технологии улесняват живота ни и за мен това е вълнуващо. Биткойн обединява феновете ми по света, използвайки една валута. Те могат просто да плащат с помощта на биткойни.

Дрю Кери – След туит:

 Просто се опитах да си купя закуска с биткойни. Отказано. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness

Флойд Мейуедър-младши. – През 2017 г. той туитна своя снимка с надпис, който гласи: „Разходване на биткойни ethereum и други видове криптовалута в Бевърли Хил“.

Ричард БрансънСтатия беше публикуван доклад, че Ричард Брансън е инвестирал 30 милиона долара в платформата за плащане на криптовалута BitPay.

Нашето заключение

Резултатът от нашия анализ на платформата Bitcoin Trader ни кара да подкрепим твърденията, че Bitcoin Trader е 100% легитимен и може да помогне на нови и опитни търговци при генериране на пасивен доход и увеличаване на богатството им. Изчислено е, че нов потребител може да печели между € 200 и € 1000 всяка седмица. Това зависи от това колко пари инвестира потребителят и продължава да реинвестира. Печеленето на значителна сума пари на тази платформа за търговия е възможна. 

Открихме достатъчно рецензии и други изследвания, които предполагат, че Bitcoin Trader е надежден и лесен за употреба. Платформата Bitcoin Trader е достъпна за потребители в повече от 150 държави.

Често задавани въпроси

 • Какво е Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader е автоматизиран софтуер за търговия, програмиран да разпознава възможностите на пазара на криптовалута за потребители, заинтересовани да започнат да търгуват. 

 • Печелившо ли е да инвестирате в биткойн търговец? 

Има инвеститори, които твърдят, че имат печалба над 5000 евро на ден. Потребителите обаче трябва да инвестират големи суми пари, за да получат такава възвръщаемост. Съветваме новите потребители да започнат с минималния депозит от € 250 и да увеличат печалбата си от там.

 • Как работят приложенията за крипто търговия? 

Приложенията за търговия работят с помощта на интелигентен алгоритъм. Те сканират и анализират масивни обеми данни, за да намерят криптовалута на много ниски цени. След това тези криптовалути се купуват и продават на по-висока цена по-късно. 

 • Безопасна ли е моята информация на Bitcoin Trader? 

Съобщава се, че Bitcoin Trader използва SSL сертификат, който е онлайн протокол за сигурност, който криптира поверителна информация на сайта.

 • Каква е таксата за откриване на новата сметка?

Не се начислява такса за откриване на нова сметка в Bitcoin Trader. Той е напълно безплатен. 

 • Могат ли биткойните да бъдат изтеглени от системата за търговия, след като спечелите печалба?

За съжаление това не е възможно. Софтуерът за търговия преобразува приходите ви в местната валута и приходите ви се депозират в банковата сметка, свързана с вашата сметка за биткойн търговец. 

 • Има ли алтернативни платформи за крипто търговия? 

Да. Има подобни платформи за търговия като Bitcoin Code, Bitcoin Revolution и Bitcoin Era, наред с други надеждни платформи за търговия с криптовалути. 

 • Има ли максимален лимит на печалба, който мога да направя?

Не. Няма ограничения за това колко голям потенциал за печалба имате на биткойн.

 • Биткойн търговец е пирамидална схема?

Не. Съобщава се, че Bitcoin Trader е награден софтуер, който ви позволява да правите печеливши сделки с криптовалута.

 • Колко време ще трябва да отделя за това?

Смята се, че средният потребител прекарва поне 20 минути на ден на тази платформа за търговия.

 • В кои държави се предлага търговец на биткойни?

Crypto Trader се предлага в над 100 държави и за ваше удобство има множество възможности за плащане. Можете лесно да започнете да печелите възвръщаемост на вашата инвестиция от практически навсякъде по света, стига да е законно да използвате Bitcoin Trader във вашата страна

 • Препоръчително ли е да инвестирате всичките си пари в Bitcoin Trader?

Не, никога не инвестирайте пари, които са ви необходими или не можете да си позволите да загубите, трябва да използвате само разполагаем доход. Пазарът на криптовалути е нестабилен и чувствителен към времето, което го прави с висок риск и висока награда. Препоръчваме да започнете от малко. Както при всяка инвестиция, има рискове, но функцията за спиране на загубите предпазва потенциалните инвеститори от огромни загуби.

Речник на условията за криптовалута

Срок Определение
Фиат Фиат традиционно се нарича хартиени пари, които нямат присъща стойност, но чиято стойност по същество се определя от създателя, в повечето случаи това би било правителството.
Биткойн Съобщава се, че биткойнът е най-популярната криптовалута в света. Биткойн работи на Bitcoin Blockchain и е децентрализирана валута, която работи независимо от централните банки и властта
Ethereum Ethereum, подобно на Bitcoin, е криптовалута, която е децентрализирана. Тук инвеститорите могат да прехвърлят и обменят стойност.
Litecoin Litecoin също е криптовалута и блокчейн, отразяващ Bitcoin.
Обмен Крипто обменът е основно онлайн платформа, където крипто инвеститорите могат да обменят различни криптовалути за други криптовалути.
Биткойн копаене Извличането на биткойн се случва, когато транзакциите с биткойн се проверяват и потвърждават, преди да бъдат добавени към блокчейн биткойн.
Крипто портфейл Крипто портфейлът е софтуерна програма, която съхранява частните и публичните ключове на инвеститорите. Той също така позволява на потребителите да прехвърлят, получават, харчат, съхраняват и проверяват баланса си.
Циркулиращо предлагане Това се отнася до сумата на дадена криптовалута или токени, които са публично достъпни и циркулират на пазара между купувачи и продавачи.
Пазарна капитализация Пазарната капитализация се отнася до пазарната стойност на всички налични на пазара криптовалути на ден.
Алткойни Биткойн беше първата и най-успешната от всички криптовалути. Всички останали монети са групирани заедно в категорията алткойни.
Блокирайте Explorer Онлайн инструмент за изследване и анализ на блокчейна на криптовалута.
Височина на блока Височината на блока се отнася до броя на блоковете, свързани в блокчейна.
Блокиране на наградата Стимул, даден на биткойн миньор, който успешно е изчислил хеша (проверка) в блок.
Свързване на вериги Прехвърляне на една криптовалута към друга. Това изисква транзакцията да се депозира в две отделни блок-вериги.
Консорциум Blockchain Частна собственост и експлоатация на блокчейн.
Криптография Процесът на криптиране и дешифриране на информация.
Децентрализирана автономна организация Отнася се за организации, които се управляват от компютърни програми или софтуер, а не от човешки вход. В това отношение няма централен орган.
Жетон Токените са силно свързани с ICO и често са изградени върху вече съществуващ стандарт от установени блок-вериги „интелигентен договор“ като Ethereum.
ICO Това означава първоначално предлагане на монети и се отнася до разрушителен нов метод за проекти, за да получат финансиране.
Вилица В криптовалутен термин вилицата е събитие, при което съществуваща криптовалута се разделя на две вариации на кода.
Портфейл Криптовалутният портфейл е основният начин собствениците на криптовалути да имат достъп до своите монети.
Топло и студено съхранение Това се отнася до мястото, където се хоства определен портфейл. Горещото съхранение се отнася до портфейл, който е достъпен от интернет връзка, където хладилното съхранение се отнася до хостинг на портфейла ви офлайн на отделен хардуер.
Ескроу Ескроу е финансова договореност, при която трета страна държи и регулира плащането на средствата, необходими за две страни, участващи в дадена транзакция.
Интелигентен договор Блокчейнът Ethereum позволява кодът да бъде разположен върху него под формата на интелигентен договор. Този договор по същество представлява набор от математически правила, които диктуват как функционират транзакциите
Доказателство за работа (PoW) За да бъдат потвърдени и добавени транзакциите към счетоводната книга на Blockchain, има различни подходи, разработени за завършване на този процес.
Доказателство за залог (PoS) В базирани на PoS криптовалути създателят на следващия блок се избира чрез различни комбинации от случаен подбор и богатство или възраст.
Доказателство за важност (POI) Това е стил на доказателство, въведен от монетата NEM като трета алтернатива на PoW и PoS.
TA Стенография за технически анализ или анализ на стойности на монети въз основа на историческо движение на цените и сложни показатели.
Възел компютър, който е свързан към мрежата на определена криптовалута.
Минен Майнингът е процес на валидиране на нови транзакции в разпределена книга за криптовалути.
Лунен изстрел Това се отнася до криптовалута, стреляща драстично нагоре.
Пазари на мечки и бикове Бичият пазар се отнася до покачващите се цени и оптимистичните настроения, които насърчават покупката. Пазарите на мечки се считат за противоположни на бичи пазари, с тенденции към намаляване на цените и песимистични настроения, които насърчават продажбите
Кит Отнася се за някой, който държи големи количества криптовалута
HODL Отнася се за пасивната инвестиционна стратегия за игнориране на турбуленцията на пазара и изчакване на дългосрочна възвръщаемост.
Hard Fork Отнася се до тип вилица, която създава постоянна промяна на стандартния протокол на цифровата валута
Дълга / Дълга позиция Отнася се до залагането, че даден актив в крайна сметка ще нарасне.
Частен ключ Информация, която се представя като низ от букви и цифри, които инвеститорът може да използва за достъп до своята цифрова валута
Публичен ключ Адрес, на който инвеститорът може да получи своята цифрова валута, използвайки комбинация от букви и цифри.
Рект Възниква, когато инвеститорът загуби големи суми пари на пазара на криптовалути
Късо / Късо Възниква, когато инвеститорът заема кратка позиция, като прави залог, че даден актив или валута ще намалеят
Стимул за копаене Награда, която майньорите получават за потвърждаване на транзакции и тяхното копаене в блокове
Слабак Отнася се за нови инвеститори на криптовалутния пазар.
DApp Отнася се за децентрализирано приложение.

Други системи за крипто търговия

Крипто търговец Биткойн Loophole Биткойн начин на живот Bitcoin Rush
Биткойн еволюция Биткойн революция Печалба от биткойн Биткойн код

Опровержение: Съдържанието на тази страница не трябва да се приема като финансов съвет. Това е само с информационна цел. Никога не инвестирайте това, което не можете да си позволите да загубите. Винаги изследвайте възможно най-много, преди да вземете някакво финансово решение и се консултирайте със сертифициран финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me