Преглед на Crypto Superstar: Далавера или законна?

Какво е Crypto Superstar? 

Crypto Superstar е независима система за търговия, създадена за използване на търговията на променливия пазар на криптовалути. Той работи по превъзходен алгоритъм, който знае точно какво се случва на пазара. Този алгоритъм прави това, като търси печеливши търговски сигнали и оценява глобални новини. Той работи доста ефективно и е в състояние да пласира сделки в рамките на секунди. Алгоритъмът се влияе от извадки от големи данни и намира логични и печеливши сделки въз основа на тези данни. Това може да стане за секунди, което може да ви отнеме няколко дни или седмици. Поради нестабилната природа на пазара на криптовалути, новите потребители се нуждаят от инструмент, който да им помогне да се възползват от тяхната инвестиция.

Защо трябва да се доверявате на Crypto Superstar?

Знаем, че може да имате съмнения относно системите за търговия заради слуховете онлайн. Ето защо тествахме щателно технологията и установихме, че тя превъзхожда конкурентите си. Crypto Superstar не е измамна система за търговия или измама. Системата за търговия е въвела мерки, за да ви гарантира прозрачността. 

Ето няколко от тях: 

  • Регулирани брокери: Crypto Superstar използва регулирани и лицензирани брокери, за да ви помогне да управлявате вашия акаунт и да се уверите, че той е регулиран. 
  • Демо-търговия: Crypto Superstar ви позволява да „опитате преди да купите“. Можете да получите достъп до демо сметката, която по същество е копие на сметката за търговия на живо и да извършвате сделки въз основа на минали данни. Ако не сте доволни от демо сметката, можете да се откажете от търговията с Crypto Superstar. 
  • Обслужване на клиенти: Достъпът до обслужване на клиенти е бърз и лесен. Отделът работи 24 часа на ден, пет дни в седмицата. Можете да се свържете с обслужването на клиенти чрез чат на живо, имейл и по телефона. Въпреки това не препоръчваме да използвате имейл, тъй като кореспонденцията обикновено е бавна за имейлите. 

Кратко ръководство за откриване на акаунт в Crypto Superstar

Не е нужно да се притеснявате за дълъг процес на откриване на акаунт с Crypto Superstar. Ще ви преведем през стъпките в ръководството по-долу и ще видите колко бързо и лесно е да започнете да търгувате. 

  • Регистрирайте своя акаунт 

Регистрацията е съвсем проста. Всичко, което трябва да направите, е да поддържате основната си информация в готовност, за да можете да попълните формуляра по-долу. След като направите това, специален мениджър на акаунти ще се свърже с вас. 

  • Финансирайте новата си сметка 

Crypto Superstar изисква от всички нови потребители да финансират сметките си, като правят депозит от 250 евро. Този депозит всъщност е първата ви капиталова инвестиция. Това означава, че не е нужно да се притеснявате за осигуряването на депозит и за готовността на инвестиционния си капитал. 

  • Започнете демо търговия 

След като финансирате сметката си, ще имате достъп до функцията за демо-търговия. Това означава, че можете да търгувате с реплика на функцията за активна сметка, без да имате нужда от средства. Вашите сделки ще бъдат поставени на исторически данни. Това ще ви позволи да придобиете опит и умения за постигане на по-голям успех на пазара на криптовалути. 

  • Активирайте търговия на живо 

След като завършите демо експеримента си за търговия, можете да продължите и да активирате сметката си на живо. Вашият мениджър на акаунти ще Ви посъветва относно правилните настройки, за да сведете до минимум риска от загуба на платформата. Това може да включва задаване на лимит на стоп-лос и решаване кога ще отваряте и затваряте търговски сесии. 

Оценка на печалбата, получена от потребителите 

Нашият екип направи своята мисия да разбере колко, или по-скоро да прецени колко са спечелили потребителите, докато търгуват с Crypto Superstar. Отначало изглеждаше, че Crypto Superstar е твърде добър, за да е истина и много от нашите читатели имаха валидни въпроси, на които искахме да отговорим. Щастливи сме да съобщим, че Crypto Superstar всъщност е легитимно приложение за търговия който има способността да помага на нови и опитни потребители да генерират доход от нестабилния пазар на криптовалути. 

Откъде знаем това? 


Нашите оценки показват, че много активни потребители на Crypto Superstar са доволни от своите приходи. Почти сме сигурни, че ако търсите онлайн, ще намерите и много положителни препоръки. В зависимост от това колко инвестирате и какви настройки сте въвели в акаунта си, можете да спечелите до 800 евро или повече. Това не е гарантирано, тъй като пазарът на криптовалути е много нестабилен и има някои рискове, но използването на опитно приложение за търговия като Crypto Superstar ще ви осигури по-голям шанс за успех. 

Crypto Superstar не е единствената технология от този вид на пазара. Може би сте чували за Bitcoin Superstar, Bitcoin Revolution и Bitcoin Code. Твърди се обаче, че Crypto Superstar е далеч по-добър от тези други технологии.

Допълнителна сигурност на Crypto Superstar

Трябваше да проучим колко всъщност е Crypto Superstar. Не можем да поддържаме технология за търговия, при която данните ви могат да бъдат изложени на изтичане или акаунтът ви да бъде хакнат. Открихме няколко интересни резултата. Нашият тест разкри, че Crypto Superstar е защитен от SSL сертификат. Това означава, че личните ви данни и информация за акаунта са защитени с криптиране. След като решите да продължите да търгувате на живо, ще можете да конфигурирате настройките с помощта на вашия мениджър на акаунти. 

Допълнителните мерки за сигурност включват: 

  • Задаване на лимит за спиране на загубите: това е важна настройка, която не трябва да пренебрегвате, защото тя ще ви предложи опцията да попречите на системата за търговия да използва всички средства в сметката ви. Това означава, че е възможно да търгувате с част от общия си капитал, например, като използвате 250 евро за търговия, когато имате до 900 евро в сметката си.
  • Настройване на валутни двойки: Важно е да зададете валутните си двойки. Това ще ви позволи да изберете най-печелившите валутни двойки онлайн. Това може да се направи и автоматично, в зависимост от вашите предпочитания.
  • Отваряне & Затваряне на сделки: Алгоритъмът Crypto Superstar работи 24 часа. Затова е важно да решите кога ще отваряте и затваряте вашите сделки, тъй като алгоритъмът винаги работи. 

Знаменитости, участващи в криптопроекти

Знаменитост Крипто проекти
Ричард Брансън Съобщава се, че Ричард Брансън е инвестирал 30 милиона долара в BitPay.
Мел Б обяви, че ще приеме биткойн плащания за новия си сингъл.
Аштън Къчър Аштън Къчър е защитник на биткойните и инвестира в блокчейн за спортни залагания, Unikrn
Уилям Шатнър Участва в базираната във Ванкувър компания Solar Alliance, която управлява ферма за копаене на биткойни със слънчева енергия
Майк Тайсън Тайсън пусна своя собствена линия биткойн банкомати в Лас Вегас през 2015 г..
50 цента Продаден албум за криптовалутата, озаглавен: държи го и забравя за него
Гуинет Полтроу Присъедини се към стартиращия портфейл за биткойни Abra като съветник по време на епизод от поредицата Apple, Planet of the Apps.
Снуп Дог През 2017 г. на Snoop Dogg бяха представени 1500 SparkleCOIN от компанията на стойност приблизително 55 500 $ като дарение за неговата младежка футболна програма.
Денис Коулс Денис Коулс обяви инвестицията си в света на криптовалутите като съосновател на Cream Capital, фирма, целяща да изгради блокчейн мрежа от банкомати, за да улесни използването на монети като Ethereum и биткойн
Джейми Фокс Джейми Фокс скочи на крипто валутата, когато започна да популяризира символичната продажба на Cobinhood, безплатна борса за търговия с криптовалути
Ричард Шърман Ричард Шърман обяви във Facebook, че официалният му онлайн магазин ще започне да приема биткойн плащания, наричайки го „валутата на бъдещето“.
Джони Деп През есента на 2018 г. актьорът стана партньор на блокчейн стартирането на TaTaTu, което се занимава със създаване на филми.
Луис Суарес Луис Суарес сега също иска да печели пари, като прогнозира кой ще спечели мач. Уругвайската футболна звезда покани 25 милиона от последователите си в Instagram да се присъединят към него, за да се регистрират в базираната на Ethereum платформа за прогнозиране на пазара Stox и да дадат своите прогнози за US Open
Лотар Матхаус Лотар Матхаус се присъедини като футболен посланик, защото, както той заяви, чрез децентрализиране на разузнаването на таланти TokenStars има голям потенциал да гарантира, че ще видим новите марадони и Роналдо в най-близко бъдеще.
Джанлука Замброта Той е фокусиран върху треньорството на футболния клуб в Китай и в крипто света като футболен посланик на TokenStars.
Redfoo Той е програмист, който работи по проект на Ethereum! Той е много в blockchain и дари няколко лични вещи за коледен благотворителен търг TokenStars Crypto.
Роджър Вер В момента той участва в множество проекти, като Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Роджър дари тениската си на благотворителния търг на Crypto на TokenStars.
Томи Хаас Посланик на тенис за TokenStars.

Crypto Superstar е ефективен

Нашият екип установи, че Crypto Superstar е превъзходна система за търговия. Той има всички функции, за да помогне на новите потребители, с малко или никакъв опит, да процъфтяват на пазара на криптовалути. Както всяка инвестиция, има ниво на риск, но това лесно може да бъде сведено до минимум чрез конфигуриране на вашите настройки в акаунта на живо. Наистина бяхме впечатлени от прозрачността на Crypto Superstar и можем да ви уверим, че тази система за търговия е създадена с мисъл за потребителя. 

ЧЗВ

Мога ли да използвам Crypto Superstar на мобилни и настолни компютри?

Да. Crypto Superstar е достъпен на всеки десктоп или мобилно устройство. Той няма мобилно приложение, но можете да получите достъп до платформата чрез мобилен браузър. Заслужава да се отбележи обаче, че софтуерът е много по-лесен за използване на настолен компютър.

Мога ли да търгувам активи с ливъридж?

Да. Съобщава се, че Crypto Superstar си партнира с брокери, които позволяват търговия с криза на валута. Можете да търгувате с ливъридж до 1: 1000. 

Мога ли да отварям дълги и къси позиции?

Да, можете да отваряте както дълги, така и къси позиции чрез Crypto Superstar поради мрежата от брокери, с които платформата си партнира.

Какви са начините на плащане и лимитите за теглене / депозит?

Минималната сума за депозит на Crypto Superstar е 250 евро. Наличните методи за плащане са различни и включват Visa, Mastercard, банков превод, Skrill и Neteller. 

Има ли някакви разходи и такси?

Не, както се твърди от уебсайта му, Crypto Superstar не начислява никакви такси или комисионни.

Как да изтегля парите си?

Съобщава се, че процесът на теглене изисква да попълните заявление, ще бъдете помолени да представите банковите си данни и печалбите ви ще бъдат прехвърлени във вашата сметка. Няма ограничения и можете да поискате изплащанията си ежедневно.

Какъв е процесът на регистрация и проверка?

Процесът на регистрация е лесен и отнема няколко минути. Трябва да предоставите основни данни като вашето име, номер за контакт, имейл и да зададете буквено-цифрова парола. След като всички ваши данни бъдат изпратени, вашият акаунт се потвърждава след няколко минути.  

Какво е тяхното обслужване на клиенти?

Можете да се свържете с уебсайта само чрез формуляр за контакт. След като сте регистриран

Речник на условията за криптовалута

Срок Определение
Фиат Фиатът традиционно се нарича хартиени пари, които нямат присъща стойност, но чиято стойност по същество се определя от създателя, в повечето случаи това би било правителството.
Биткойн Съобщава се, че биткойнът е най-популярната криптовалута в света. Биткойн работи на Bitcoin Blockchain и е децентрализирана валута, която работи независимо от централните банки и властта
Ethereum Ethereum, подобно на Bitcoin, е криптовалута, която е децентрализирана. Тук инвеститорите могат да прехвърлят и обменят стойност.
Litecoin Litecoin също е криптовалута и блокчейн, отразяващ Bitcoin.
Обмен Крипто борсата е основно онлайн платформа, където крипто инвеститорите могат да обменят различни криптовалути за други криптовалути.
Биткойн копаене Извличането на биткойн се случва, когато транзакциите с биткойн се проверяват и потвърждават, преди да бъдат добавени към блокчейн биткойн.
Крипто портфейл Крипто портфейлът е софтуерна програма, която съхранява частните и публичните ключове на инвеститорите. Той също така позволява на потребителите да прехвърлят, получават, харчат, съхраняват и проверяват баланса си.
Циркулиращо предлагане Това се отнася до сумата на дадена криптовалута или токени, които са публично достъпни и циркулират на пазара между купувачи и продавачи.
Пазарна капитализация Пазарната капитализация се отнася до пазарната стойност на всички налични на пазара криптовалути на ден.
Алткойни Биткойн беше първата и най-успешната от всички криптовалути. Всички останали монети са групирани заедно в категорията алткойни.
Блокирайте Explorer Онлайн инструмент за изследване и анализ на блокчейна на криптовалута.
Височина на блока Височината на блока се отнася до броя на блоковете, свързани в блокчейна.
Блокиране на наградата Стимул, даден на биткойн миньор, който успешно е изчислил хеша (проверка) в блок.
Свързване на вериги Прехвърляне на една криптовалута към друга. Това изисква транзакцията да се депозира в две отделни блок-вериги.
Консорциум Blockchain Частна собственост и експлоатация на блокчейн.
Криптография Процесът на криптиране и дешифриране на информация.
Децентрализирана автономна организация Отнася се за организации, които се управляват от компютърни програми или софтуер, а не от човешки вход. В това отношение няма централен орган.
Жетон Токените са силно свързани с ICO и често са изградени върху вече съществуващ стандарт от установени блок-вериги „интелигентен договор“ като Ethereum.
ICO Това означава първоначално предлагане на монети и се отнася до разрушителен нов метод за проекти, за да получат финансиране.
Вилица В криптовалутен термин вилицата е събитие, при което съществуваща криптовалута се разделя на две вариации на кода.
Портфейл Криптовалутният портфейл е основният начин собствениците на криптовалути да имат достъп до своите монети.
Топло и студено съхранение Това се отнася до мястото, където се хоства определен портфейл. Горещото съхранение се отнася до портфейл, който е достъпен от интернет връзка, където хладилното съхранение се отнася до хостинг на портфейла ви офлайн на отделен хардуер.
Ескроу Ескроу е финансова договореност, при която трета страна държи и регулира плащането на средствата, необходими за две страни, участващи в дадена транзакция.
Интелигентен договор Блокчейнът Ethereum позволява кодът да бъде разположен върху него под формата на интелигентен договор. Този договор по същество представлява набор от математически правила, които диктуват как функционират транзакциите
Доказателство за работа (PoW) За да бъдат потвърдени и добавени транзакциите към счетоводната книга на Blockchain, има различни подходи, които са разработени за завършване на този процес.
Доказателство за залог (PoS) В базирани на PoS криптовалути създателят на следващия блок се избира чрез различни комбинации от случаен подбор и богатство или възраст.
Доказателство за важност (POI) Това е стил на доказателство, въведен от монетата NEM като трета алтернатива на PoW и PoS.
TA Стенография за технически анализ или анализ на стойности на монети въз основа на историческо движение на цените и сложни показатели.
Възел компютър, който е свързан към мрежата на определена криптовалута.
Минен Майнингът е процес на валидиране на нови транзакции в разпределена книга за криптовалути.
Лунен изстрел Това се отнася до криптовалута, стреляща драстично нагоре.
Пазари на мечки и бикове Бичият пазар се отнася до покачващите се цени и оптимистичните настроения, които насърчават покупката. Пазарите на мечки се считат за противоположни на бичи пазари, с тенденции към намаляване на цените и песимистични настроения, които насърчават продажбите
Кит Отнася се за някой, който държи големи количества криптовалута
HODL Отнася се за пасивната инвестиционна стратегия за игнориране на турбуленцията на пазара и изчакване на дългосрочна възвръщаемост.
Hard Fork Отнася се до тип вилица, която създава постоянна промяна на стандартния протокол на цифровата валута
Дълга / Дълга позиция Отнася се до залагането, че даден актив в крайна сметка ще нарасне.
Частен ключ Информация, която се представя като низ от букви и цифри, които инвеститорът може да използва за достъп до своята цифрова валута
Публичен ключ Адрес, на който инвеститорът може да получи своята цифрова валута, използвайки комбинация от букви и цифри.
Рект Възниква, когато инвеститорът загуби големи суми пари на пазара на криптовалути
Късо / Късо Възниква, когато инвеститорът заема кратка позиция, като прави залог, че даден актив или валута ще намалеят
Стимул за копаене Награда, която майньорите получават за потвърждаване на транзакции и тяхното копаене в блокове
Слабак Отнася се за нови инвеститори на криптовалутния пазар.
DApp Отнася се за децентрализирано приложение.

Други системи за крипто търговия

Крипто търговец Биткойн Loophole Биткойн Суперзвезда Bitcoin Rush
Биткойн еволюция Биткойн схема Печалба от биткойн Биткойн код

Опровержение: Съдържанието на тази страница не трябва да се приема като финансов съвет. Това е само с информационна цел. Никога не инвестирайте това, което не можете да си позволите да загубите. Винаги изследвайте възможно най-много, преди да вземете някакво финансово решение и се консултирайте със сертифициран финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector