Преглед на FXVC

fxvc преглед 2020

FXVC е онлайн платформа за търговия и инвестиции за търговци в Европа и Южна Африка. FXVC предлага на новите търговци възможността да търгуват с над 250 финансови CFD инструмента, включително Forex, Crypto, суровини, акции и индекси. Всички тези инструменти могат да се търгуват на уебсайта, който има напълно персонализирани диаграми, високоскоростно изпълнение, поддръжка на клиентско обслужване и модерни инструменти за търговия. FXVC също така предоставя на търговците среда с ниско забавяне, подкрепена от обширни ценови емисии.

Какво е FXVC?

FXVC е основана през 2014 г. и е официален партньор на Leeds United Platinum. Брокерът се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и борси (CySEC), под управлението на Centralspot Trading Limited.

Търговците имат възможност да избират измежду пет различни минимални суми на депозита и допълнителни предимства като отстъпки, достъп до сигнали за търговия и други допълнителни ресурси.

Някои други ключови характеристики включват:

 • Прозрачно ценообразуване
 • Лесен процес на депозиране и теглене
 • Над 250 популярни търговски активи
 • Библиотека с образователни ресурси
 • Множество платформи за удобство & ефективна търговия

FXVC е измама?

FXVC е регулиран и лицензирането му е предоставено на уебсайта. Компанията е напълно прозрачна по отношение на спазването и уверява клиентите, че тяхната безопасност е от максимално значение. Търговците винаги се съветват да се уверят, че правят достатъчно изследвания на избрания брокер, преди да отворят сметка. Що се отнася обаче до FXVC, има редица положителни отзиви, които да успокоят потенциалните търговци относно тяхната достоверност.

Предимства и недостатъци

Професионалисти Минуси
✔️ Регулиран & упълномощен ❌ Ограничени активи и инструменти
✔️ Удобна уеб базирана платформа ❌ Ограничени инструменти за търговия
✔️ Ежедневен бюлетин за търговия ❌ Няма платформи на MetaTrader4
✔️ Един в един академия ❌ Изискват се минимум $ 2500
✔️ Ежедневно & седмичен преглед на пазара Основните функции изискват размер на акаунта
✔️ Търговия с централни сигнали Is Такса за неактивност се начислява

Регламенти

FXVC е търговско наименование на Centralspot Trading Ltd и е разрешено и регулирано от Кипърската комисия по ценни книжа и борси, посочено от CySEC. CySEC е един от най-надеждните регулатори, когато става въпрос за онлайн брокерски платформи. Основната цел на CySEC е да контролира и контролира лицензирани компании, които предлагат инвестиционни и CFD услуги. CySEC е държава-членка на ЕС и нейните финансови регламенти и операции са в съответствие с европейския закон за финансово хармонизиране на MiFID.

Също така се съобщава, че FXVC са включили усъвършенствана защита. Тази функция за сигурност е внедрена за защита на личната и финансова информация на търговците. Този брокер дава приоритет на сигурността на търговците. FXVC също е в съответствие с указанията на KYC, регламентирани от властите. Обикновено брокерите, които са проверили лицензи, могат да се броят за надеждни или легитимни.

Ето някои подробности за лицензирането на FXVC, намерени в медийни доклади:

 • FXVC EU е собственост на Centralspot Trading (Кипър) Ltd, което е регулирано от CySEC с лицензен номер 238/14. Те се намират на адрес: Gladstonos 110 Corner на улица Mesologiou, Ayia Trias 3032, Лимасол, Кипър. Телефонен номер в Обединеното кралство е: +442039361455.
 • FXVC Австралия е собственост на Intelligent Financial Markets Pty Ltd. Те са лицензирани от ASIC с номер на лиценз AFSL 426359. Те се намират на: Ниво 33, площад Австралия, 264 George Street, Sydney NSW 2000 Australia. Имейл адресът е: [имейл защитен], и телефонният им номер е: +61283113274.

В кои държави е наличен FXVC?

FXVC се предлага в Европа и Южна Африка. За съжаление FXVC не може да приема търговци от Съединените щати.

Налични платформи за търговия

За съжаление FXVC не използва популярната платформа MetaTrader4, но търговците могат да стартират платформата FXVC WebTrader директно от браузъра за брокери. Платформата е уеб базирана и новите търговци трябва само да влязат в своя акаунт. Не е необходимо да се изтегля софтуер или приложение, за да може търговецът да има достъп до платформата. Платформата е сравнително лесна за ползване, но има ограничена функционалност в зависимост от избрания акаунт. На платформата има също така разнообразие от различни инструменти, от които можете да избирате и диаграмата може да бъде персонализирана според предпочитанията на търговците.

Как функционира FXVC?

FXVC има впечатляващо предложение. Новите търговци имат достъп до повече от четири вида търговски активи и предоставят на търговците функционалност за хеджиране, за да се предпазят от нестабилността на пазара. Съобщава се, че FXVC работи на високо ниво и нивото на обслужване също е отлично. Отчита се, че компанията е надеждна и надеждна, когато става въпрос за подпомагане на нови клиенти при извършване на сделки. Този брокер е базиран на браузър, докато много опитни търговци могат да предпочетат платформата MetaTrader4, платформата, базирана на браузър, изобщо не предлага лошо изживяване. Всъщност, от нашето наблюдение, бихме насърчили повече брокери да приложат тази опция като допълнителна функция на акаунта. Функцията на многоетажна сметка е допълнителен бонус. Търговците могат да изберат акаунта, най-подходящ за тяхната достъпност.

Икономическият календар на FXVC

Икономическият календар се използва главно от инвеститорите за наблюдение на пазара и събитията, включително икономически показатели и решения на паричната политика. Тези събития обикновено се обявяват или публикуват във финансов отчет. FXVC предоставя на своите търговци достъп до Икономически календар, задвижван от Trading Central. Търговците могат да преглеждат датата и часа на икономическите събития в реално време. Този инструмент е от ключово значение за успешните търговски решения и може да се използва за прогнозиране и стратегия за търговия. Календарът може също да бъде филтриран според интересите на търговеца.

Образователни инструменти

FXVC предоставя на търговците образователни ресурси и съдържание, които могат да помогнат на новите търговци с опит и знания да вземат информирани търговски решения. Това съдържание включва уроци, видеоклипове и анализ на пазара. Други образователни ресурси включват:

 • Пазарен анализ: това е основно подробна информация за текущия пазар, за да се помогне на търговците при вземането на решения.
 • WebTV: Разделът WebTV е вдъхновяващо пространство, което включва видеоклипове на различни пазари по света.
 • Търговски речник: Речникът за търговия демистифицира термини от A-Z, за да помогне на брокерите да разберат пазара.

Инструменти за търговия

FXVC предлага на клиентите над 250 инструмента за онлайн търговия от следните класове активи:

 • Стоки
 • Запаси
 • Форекс
 • Криптовалути
 • CFD

Търговски сметки

FXVC има пет различни опции за сметка, от които търговците да избират. Това включва бронз, сребро. Златен, платинен и VIP акаунт. Минималният депозит започва от $ 2 500 в бронзовата сметка. Може да забележите, че тази сума е много по-голяма в сравнение с други брокери. Колкото по-голям е размерът на сметката, толкова по-ниска е комисионната. Максималният ливъридж, начисляван на търговец, е 1:30 за клиенти, които се считат за непрофесионални.

Ето минималните депозити, необходими за всяка сметка:

 • Бронз: 2500 евро
 • Сребро: 5000 евро
 • Злато: 10 000 евро
 • Платина: 25 000 евро
 • VIP: 100 000 евро

Демо сметка

Платформата предлага и безплатна функция за демо сметка при присъединяване. Демо сметката позволява на новите търговци да изпитат платформата, безрисково с виртуални пари. Препоръчваме на всички нови и опитни търговци да използват демо сметка, за да получат опит и се чувстват удобно. Налични са и ислямски акаунти, които трябва да отговарят на шериатския закон.

Търговците, които се квалифицират като професионални клиенти, трябва да притежават портфолио от над $ 500, което не включва собственост или пари в брой, проверена история на търговия и доказан опит в работата с професионална позиция, която включва деривати. Професионалните търговци са класифицирани в Регламент на ESMA, което означава, че този тип сметки са ограничени от защита от отрицателно салдо, фонд за компенсиране на инвеститорите и услуги на финансов омбудсман. Таксите на брокерите постоянно се променят. Важно е да се обърне внимание на таксите, които не са споменати в този преглед. Препоръчваме на всички нови търговци да прочетат цялата възможна информация относно техния брокер.

Основни характеристики на класификация на професионален търговец / клиент

 • Търгувайте с по-висок ливъридж: тази полза е може би една от най-значимите, която идва с класификацията на професионалните търговци. Търговците имат достъп до висок ливъридж, което означава, че търговците ще имат право да търгуват, използвайки различни търговски стратегии, като същевременно използват по-малко средства за по-гъвкави пари & опит за търговия с управление на риска. Ливъриджът също носи риск от по-големи загуби.
 • Поддържайте защита на отрицателния баланс: Обикновено брокерите не са длъжни да отделят средствата на професионален търговец от собствените си средства, което означава, че могат да ги депозират при доставчици на ликвидност и ако тези доставчици на ликвидност изчезнат, вашите средства могат да бъдат загубени. Във FXVC отделяме всички средства на нашите клиенти от собствените средства и продължаваме да ви предлагаме защита от отрицателно салдо както за търговци на дребно, така и за професионални търговци, която ще ви попречи да загубите повече от това, което сте инвестирали.
 • Политика за най-добро изпълнение: С други брокери можете да загубите правото си на политика за най-добро изпълнение съгласно дефиницията й от приложимия регламент. Политиките за най-добро изпълнение за търговците на дребно изискват от техните брокери да дадат приоритет на изпълнението на поръчката им с възможно най-добрата цена. Този фактор преобладава над други съображения като скорост на изпълнение, размер на вашата поръчка, текуща дълбочина на пазара и т.н., които всички играят роля в качеството и резултата от вашата поръчка.
 • Комуникация и разкриване на риска: FXVC е напълно прозрачен с рисковете, свързани с търговията, особено на променливия пазар на криптовалути. Според брокера новите търговци не трябва да се интересуват от скрити клаузи или други изненади.

Обслужване на клиенти

Търговците на FXVC имат достъп до цял екип от специализирана поддръжка за обслужване на клиенти. Този екип има за цел да поддържа връзката между брокер и търговец. Според брокера екипът за поддръжка на клиентски услуги е високоефективен, с бързо време за изпълнение. Екипът за обслужване на клиенти може да помогне при всяко запитване или притеснение, което клиентите срещат, докато търгуват на платформата. На началната страница на уебсайта има онлайн формуляр, а на уебсайта също има телефонен номер и имейл адрес. Функцията за чат на живо е друг начин за достигане до екипа за поддръжка на клиенти.

Депозити и теглене

Съобщава се, че FXVC има безпроблемен процес на депозиране и теглене. Този брокер приема разнообразие от различни начини на плащане, включително банкови преводи, кредитни и дебитни карти, Neteller ,, Skrill и няколко други. Не всички методи са налични за депозити и тегления, зависи от коя държава са търговците. Според брокера тегленията могат да бъдат обработени в рамките на 24 часа. Важно е да се отбележи, че търговците могат да теглят само с помощта на същата банкова сметка, която първоначално е финансирала сметката FXVC. Това е допълнителна функция за сигурност.

Някои такси могат да бъдат начислени при използване на определени начини на плащане. Някои методи за плащане имат транзакционни ограничения и ограничения. Това е посочено и на много други уебсайтове. Може да е необходима допълнителна проверка за премахване на тези ограничения от акаунт. FXVC не приема плащания от трети страни. Всички подробности за активна сметка за търговия трябва да съответстват на информацията, предоставена при регистрация. Уебсайтът е защитен и със SSL сертификат, който предпазва търговците от измами или кражби. Всички сметки могат да бъдат отворени чрез USD, EUR и GBP.

Как да отворите акаунт

Откриването на акаунт е бързо и лесно и не трябва да отнема повече от 20-30 минути, освен ако търговецът има проблеми с проверката на информацията. На началната страница ще има бутон „отвори сметка“, който ще отвори кратък формуляр за попълване на нови търговци. Търговецът ще бъде подканен да предостави информация като пълните имена, номера за контакт, имейл адреса и държавата, в която живее. След като тази информация бъде подадена, от търговеца ще се изисква да потвърди акаунта. Ето защо е важно новите търговци да предоставят точна информация, в противен случай акаунтът ще бъде неуспешен при проверка. Обикновено се изисква държавен документ за самоличност и доказателство за адрес.

Важно е да се отбележи, че при регистрация не се изисква депозит, но е необходимо да се активира сметката за търговия на живо. Демо сметката може да се използва и без да се прави депозит. Ако срещнете някакви проблеми при опит за регистрация, екипът за поддръжка на клиенти ще може да съдейства.

Лимити на ливъридж & Търговски маржове

За да отворите транзакция с CFD и да привлечете определени продукти, търговията трябва да поеме задължението да предостави първоначалния марж в търговската сметка. За да поддържат транзакциите отворени, търговците трябва да се ангажират да гарантират, че собственият капитал по разплащателната сметка е равен или надвишава маржа за поддръжка. Важно е новите търговци да признаят, че маржът за всеки инструмент се различава и че брокерите имат право да променят маржин изискванията сезонно, с надлежно предизвестие.

 • Ето лимитите на ливъридж и маржовете за търговия за всеки клас активи: спазвайте 30: 1 за основните валутни двойки;
 • 20: 1 за незначителни валутни двойки, злато и основни индекси;
 • 10: 1 за стоки, различни от злато и не-основни индекси на акции;
 • 5: 1 за отделни акции и други референтни стойности;
 • 2: 1 за криптовалути

Нашето заключение

След като прочетохме много отчети и положителни отзиви онлайн, вярваме, че FXVC е надежден брокер, който потенциално може да осигури на търговците висока възвръщаемост. Разбира се, пазарът на криптовалути се колебае ежедневно, но е важно новите търговци да направят необходимите изследвания, за да се уверят, че винаги вземат информирани търговски решения. Препоръчваме да прочетете положителните препоръки на потребителите и отзивите, които съществуват онлайн. FXVC е един от най-скъпите брокери, тъй като брокерът изисква висок минимален депозит. Въпреки това препоръчваме на потенциалните търговци да разгледат по-отблизо характеристиките на всеки акаунт, преди да решат да освободят брокера.

Често задавани въпроси

 • Как мога да проверя акаунта си?

За да потвърдите акаунта си, са необходими следните документи:

 1. Идентификация, издадена от правителството: цветно копие на валиден държавен документ за самоличност със снимка, като шофьорска книжка, национална лична карта или паспорт. Срокът на годност трябва да е валиден. В каченото копие трябва да присъства целият документ, включително пълното име, идентификационния номер, снимката и датата на изтичане.
 2. Доказателство за адрес: Цветно копие на валидна сметка за комунални услуги като доказателство за текущия ви адрес. Това може да бъде искане / разписка за плащане, изпратено до вашия юридически адрес, като например сметка за вода / електричество / газ / интернет / телефон LandLine, или наскоро издадено банково извлечение. За да бъде одобрен, сметката за комунални услуги / банково извлечение трябва да бъде издадена през последните 6 месеца от подаването. В каченото копие трябва да присъства целият документ, включително вашето пълно име, адрес, дата на издаване и логото на комуналната компания.
 3. Кредитна карта: Ако за финансиране на сметката е използвана кредитна карта, ние изискваме цветни копия отпред и отзад на картата.
 4. В зависимост от метода на депозит, компанията си запазва правото да поиска допълнителни документации, за да осигури правилна проверка на клиента.
 • Каква валута мога да използвам за търговия?

Можете да откриете сметка в EUR, GBP или USD.

 • Трябва ли да внасям пари за регистрация?

Не. За откриване на сметка не е необходим депозит. Само депозит на живо изисква депозит.

 • Облагат ли се изплащанията?

Търговците са отговорни за собствените си данъчни задължения.

 • Ако имам проблеми с регистрацията, какво да правя?

Можете да се свържете с екипа за обслужване на клиенти за съдействие в това отношение.

 • Каква е таксата за регистрация?

Не се изисква такса за регистрация.

CFD речник

Срок Определение
Договор за разлика (CFD) Договорът за разлика е добре познат вид финансов деривативен инструмент, подобно на индекси, стоки, валути и т.н..
Договори за разлика (CFD) Официално споразумение между две страни / хора за плащане на разликата в цената от момента на отваряне на договора до затварянето на договора.
CFD търговия Инвеститорите имат възможността да намалят (продават CFD), ако смятат, че цената ще намалее или отиват дълго (купуват CFD), ако смятат, че цената ще се повиши.
Марж Маржът се отнася до минималния необходим депозит.
Първоначален марж Първоначалната сума, необходима за отваряне на позицията. Често се нарича и първоначален депозит.
Среден истински обхват ATR се отнася до мярката за волатилност на пазара за определен период от време.
Тестване на гърба Обратното тестване се извършва, когато дадена стратегия е подложена на тест, като се използват исторически данни за валидиране.
Базова валута Първата изброена валута в чифт.
CFD на стоки Тип CFD, който извлича стойността си за основна стока, която е предназначена да проследява.
Консолидационен пазар Пазар, който е в застой, нито се движи нагоре, нито надолу.
Валутна двойка Forex се търгува с валутни двойки. То се отнася до котираната цена по отношение на относителните стойности на една валута спрямо друга.
Търговия с ливъридж Наричано още маржин търговия. Процесът, при който инвеститорът заема голяма сума пари от брокер, за да отвори по-голяма позиция.
Съотношение на ливъридж Размерът на ливъридж / пари, предоставени от брокер за търговия с продукт с ливъридж. Обикновено предлаганите суми са 5: 1, 10: 1 и 30: 1.
Марж на поддръжка Размерът на минималните средства, необходими за поддържане на отворени позиции по сметката.
Използван марж Сумата на парите, която в момента се използва за поддържане на отворени позиции.
Капитал Общата стойност в сметка на инвеститор.
Безплатен марж Налични средства по сметка за търгуване (в момента не се използват от отворени позиции).
Такси за една нощ Такса, начислена от брокер за задържане на позиция през нощта. Той се нарича също овърнайт финансова такса и е свързан с лихвения процент на търгуваната валута.
Позиция за закупуване („става дълго“) Дълга позиция е закупуването на актив, с очакването, че стойността му ще се увеличи.
Позиция за продажба („късо“) Късата позиция се отнася до продажбата на актив. с очакването, че пазарната му стойност ще бъде намалена.
Приплъзване Разликата между исканата пазарна цена и действителната цена, на която е попълнена сделката.
Съотношение дълг към собствен капитал Съотношението на общия дълг на една компания към размера на капитала, който акционерите са инвестирали в компанията.
Производни Финансов инструмент, който получава своята цена от базисната ценна книга, индекс, валутна двойка или стока.
Donchian Channel Индикатор, който има две гранични линии, определени от най-високата и най-ниската точки.
Намаляващ тренд Поредица от по-ниски върхове и по-ниски нива на пазара на криптовалути.
Печалба на акция (EPS) Печалбата, която компанията получава, се разделя на броя на неизплатените акции, които компанията има.
Дата на бивш дивидент Още първият ден купувач на акция вече не е длъжен да плати дивидента, който акцията (или CFD) предлага.
Излагане Общата сума на всички ваши позиции на пазара по всяко време.
Такса за финансиране Цената, която се начислява за задържане на дадена позиция от един търговски ден до следващия. Тази такса обикновено се изчислява въз основа на паричната ставка на страната плюс малка лихва.
Модел с фиксиран долар Определен модел с фиксиран долар, при който определена сума се разпределя за риск във всеки един ден.
Фиксиран процент на риск за сделка Това се отнася до модел за управление на риска, при който определена сума пари се разпределя за общия търговски капитал.
Тестване напред Тестване на стратегия в реално време, докато движението в цената се разгръща.
Фундаментален анализ Разработен метод за оценка на стойността на дадена компания разчита на финансови отчети, коефициенти на PE, бъдещи прогнози за растеж и финансови отчети на компанията.
Търг след пускане на пазара Последната налична възможност за търговия за деня преди затварянето на пазара.
Предпазарен търг Идентичното съвпадение на цените
Съотношение цена-печалба (PE) Определяне на прогнозната стойност на даден проект чрез разделяне на текущата пазарна цена на печалбата на акция.
Декларация за разкриване на продукта (PDS) Документ, притежаван от всяка компания за финансови услуги, за да предостави на своите клиенти относно техните продукти или услуги. Този документ ще опише как е работил въпросният продукт, неговите потенциални ползи и свързаните с тях рискове.
Пирамидиране Правило, при което търговците добавят към съществуващите си позиции в опит да максимизират потенциалните печалби от печеливши сделки.
Обвързана търговия Търгуване в диапазон, при който стойността варира между две основни точки. Двете точки обикновено се наричат ​​„Подкрепа“ и „Съпротива“.
Възвръщаемост на собствения капитал (ROE) Доходността, която компанията генерира въз основа на нетните активи, които притежават.
Възвръщаемост на инвестициите (ROI) Сумата на възвръщаемостта, която сте реализирали върху вашия депозиран капитал.
Мащабиране Иницииране на сделка чрез отваряне на малка позиция, за да определите готовността си да я доведете до нормална позиция.
Мащабиране Постепенно затваряне на вашата сделка, докато тя се движи във ваша полза или достига определена цел за печалба.
Технически анализ Всички математически формули, използвани в историята на цените и / или обема на пазара в опит да се определи вероятният следващ ход на даден актив.
Променлива пробивна търговия Тип стратегия за търговия, която се опитва да се възползва от кратките, резки движения на пазара за относително кратки периоди от време.
Сила на звука Мярка за броя на акциите или договорите, които се втвърдяват за определен период от време.
Търговия, следващи тенденции Стратегия за търговия, която се опитва да спечели от пазари, които са склонни да се движат нагоре или надолу за продължителни периоди от време.
Trend Line Линия, изчертана през диаграма, за да се подредят последователно по-високи дъна на възходящите тенденции на пазарите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me