Ramalan Harga Holo: Ramalan PANAS 2021-2025

Holochain adalah platform pengembangan aplikasi Desentralisasi yang penuh tenaga. Ini membolehkan pengembangan dengan hubungan rakan sebaya. Panduan ini akan memberi anda idea mengenai Holochain ramalan harga dan jangkaan pertumbuhannya, semuanya dari analisis teknikal hingga sejarah harga asas. Anda akan mendapat gambaran yang baik di akhir panduan ini mengenai berapa harga PANAS yang tinggi. Anda juga akan mengetahui sama ada Holochain mempunyai potensi pada masa akan datang atau tidak. Mari kita mulakan.

Mengenai Holochain

Holochain adalah rangkaian komputer yang diedarkan yang dapat beroperasi dengan lebih baik daripada Blockchain berteknologi. Telah dilaporkan memiliki kemampuan penskalaan tanpa batas melalui jaringan P2P sehingga tidak ada penurunan dalam efisiensi jaringan ketika aplikasi yang diedarkan dilaksanakan. Holochain direka untuk menyediakan platform kepada pembangun untuk membina aplikasi terdesentralisasi (Dapps) sebagai alternatif kepada Blockchain.

Biasanya, usaha Blockchain terdesentralisasi; namun, dengan mewujudkan jaringan global, rantai Holo telah mengambil jalan yang berbeda. Ini hanyalah variasi kecil dalam kesesakan dan lekukan. Mereka mendakwa mereka telah merancang rangkaian korporat generasi baru yang tidak boleh disebut Blockchain dan dengan itu telah diberi jenama Holochain. Rangkaian ini dirancang dan dibentuk oleh Eric Harris-Braun dan Arthur Brock.

Holochain menerangkan

Rantaian Blok Holochain Vs

Sebagai perbandingan dengan kedua Blockchains, Holochain dan struktur asas Blockchain menunjukkan pelbagai variasi. Secara khusus, struktur keduanya sangat berbeza, sedangkan tujuannya mempunyai beberapa persamaan. Cukup menarik, Holochain adalah teknologi futuristik yang bertujuan untuk mengubah hampir semua perkara.

Seperti Blockchain, Holochain bertujuan untuk menjadikan transaksi selamat dan telus antara peserta rangkaian. Secara kriptografi, maklumat mengenai semua sistem adalah selamat dan maklumat tidak dapat dimanipulasi atau diubah. Selain itu, kedua-dua rangkaian ini membolehkan pengguna menghubungkan peer-to-peer. Ini membantu mereka untuk berkomunikasi secara individu tanpa autoriti pusat.

Node bergantung pada rangkaian tunggal untuk melaksanakan dan mengesahkan transaksi di rangkaian Blockchain. Oleh kerana lebih banyak blok bergabung dalam rangkaian, begitu juga dengan beban pengiraan dan yuran transaksi. Sebaliknya, nod berfungsi pada rantai mereka di Holochain. Terdapat lebih banyak ruang komputasi.

 

Analisis dan Sejarah Harga Holochain (HOT)

Holo memasuki pasar dengan sebuah ICO yang berlaku antara 29 Mac dan 28 April 2018. Ia mengumpulkan lebih daripada 20 juta dolar. Skema ini merupakan kejayaan yang relatif, yang diperkuat oleh turun naik pasaran yang lebih jauh. Token itu bernilai $ 0.0001 semasa ICO. Pada 6 Mei minggu selepas itu, kadar dinaikkan menjadi $ 0,002 dan sepertiga dari satu bilion dolar ditambahkan dalam jumlah besar. Namun, laju bergerak secara dramatik dan Holo turun naik $ 0,0003-0,0006 sedikit hingga Januari 2019.

Pada pertengahan Januari, mata wang kripto memasuki pusingan pengembangan baru, dan tidak ada kegagalan yang signifikan sehingga kini dalam harga holokain. Puncak puncak dimulakan pada 21 Mei, ketika satu token bernilai $ 0,0022, dengan permodalan pasaran hampir $ 300 juta.

Nilai tukar sekarang, bagaimanapun, turun lagi dan berubah menjadi sekitar $ 0.0006864, dengan permodalan pasaran $ 114 juta. Holo kini berada di kedudukan ke-51 dengan parameter ini dalam penilaian crypto.

  1. Ramalan Harga Polkadot 2021 hingga 2025 – Adakah DOT akan mencapai $ 40?
  2. Ramalan Harga Stellar 2021-2025 XLM $ 5 Mungkin?

Ramalan Harga Holochain 2021,2022,2023,2024 dan 2025

Ramalan Harga Hol0 2021

Holochain telah mengalami banyak kemunduran. Terdapat banyak saat di mana Holochain tidak pernah memukau kita. Perkembangan juga lebih perlahan daripada yang dijangkakan. Diharapkan juga bahawa duit syiling akan stabil sepanjang tahun tetapi Sayangnya!

Menurut ramalan oleh TradingBeasts, 2021 dijangka berakhir dengan selamat malam. Harganya diperkirakan $ 0.0008879 menjelang Disember 2021. Wallet Investor juga menunjukkan harapan terhadap koin tersebut. Menurut mereka, duit syiling itu diperkirakan akan diperdagangkan pada $ 0,00739 pada akhir tahun ini. Holochain Harga DigitalCoin ramalan juga sangat logik. Menurut forum, harga Holo (PANAS) akan meningkat menjadi $ 0.00102300 menjelang akhir tahun.

Ramalan Harga Holochain 2022

Holochain diperdagangkan pada $ 0.0006 pada awal Januari 2021, dengan kenaikan kecil. Harga mula naik pada aliran menaik. Pada bulan-bulan mendatang, harganya dapat meningkat kerana Holochain menggunakan teknologi ekosistem khasnya. Berdasarkan laporan ramalan oleh TradingBeasts, harganya boleh berkisar antara $ 0.0008844 hingga $ 0.0.0010404 pada akhir November. Menurut Pelabur Wallet, Holochain mungkin mencecah $ 0.000750 pada akhir 2022.

Ramalan Harga Holochain (PANAS) 2023

Kerana usaha oleh pencipta rangkaian Holo HOT, harga duit syiling meningkat pada awal 2019 dan 2020. 2021 bermula pada titik yang baik. Untuk tahun semasa, Digital Price Coin menganggarkan harga HOLO. Mereka menjangkakan HOT dapat mencecah $ 0.00141089 pada akhir 2023. Sementara itu, PerdaganganBast juga sangat berharap masa depan koin. Mereka mengunjurkan harga hampir $ 0,0010509 hingga $ 0,00015454. Dalam tagline yang sama, Wallet Investor menjangkakan harga minimum $ 0.000042 hingga maksimum $ 0.000127.

Ramalan Harga Holochain (PANAS) 2024

Pada tarikh ini, kami berpendapat bahawa rintangan dalam pembangunan harus diselesaikan. Oleh kerana semakin banyak pemaju menerapkan visi Holochain, ia akan terus berkembang. TradingBeasts, salah satu peramal syiling terbaik di pasaran telah menyatakan bahawa harga satu Holochain (HOT) boleh menjadi sekitar $ 0.0012076 hingga $ 0.0017759. Manakala Wallet Investor menghampiri duit syiling secara berbeza. Menurut ramalan mereka, harga akan menyimpan dendam dari $ 0.000124 hingga $ 0.0000062.

Ramalan Harga Holochain 2025

DigitalCoinPrice adalah pendekatan lancar untuk duit syiling ini. Platform ramalan ini percaya bahawa duit syiling Holochain tetap stabil untuk jangka masa yang panjang pada tahap semasa. HOT berpotensi untuk mengambil alih pasaran tidak lama lagi. Dijangkakan bahawa duit syiling itu akan bernilai $ 0,00211283 pada tahun 2025. Sekiranya kita mendekati tanda $ 1, maka sukar untuk mengatakan bahawa mungkin akan memakan waktu 5 tahun dari 2025 atau mungkin jika Holochain mengambil bahagian dalam pasar Bull.

Namun, berbeza dengan DigitalCoinPrice, Wallet Investor menghampiri duit syiling secara berbeza. Menurut ramalannya, dijangkakan pada tahun 2025 Holochain akan diperdagangkan antara $ 0.000069 hingga $ 0.000035 dengan harga rata-rata $ 0.0001040 sepanjang tahun.

Ramalan Harga Holochain (PANAS) kami

Holochain memulakan perjalanan pada tahun 2021 pada harga perdagangan $ 0, 0006. Anggota pasukan dan pembangunnya cukup terlatih dan cepat menerapkan teknologi canggih sebagai BUIDL, yang menunjukkan bahawa HOLO akan menjadi penting kerana pertumbuhan dan perkembangan teknikalnya yang berterusan. Pada akhir 2025, Holochain akan menjadi $ 0,0458 sebagai pertukaran dan pada masa akan datang boleh mencecah $ 0,56.

Tempat Beli PANAS?

Token Holo boleh dibeli untuk prestasi yang lebih lancar dan lebih dipercayai. HOLO telah mencipta banyak momentum di pasaran, menurut berita Holo Hot Coin. Inilah sebabnya mengapa duit syiling ini terdapat di semua bursa utama seperti –

  • Binance
  • Pertukaran UniSwap
  • Hotbit

Tempat menyimpan PANAS

Sekiranya anda membeli HOT, pastikan anda mempunyai dompet yang selamat untuk menyimpannya. Beberapa dompet dapat membantu anda menyimpan dan melabur dalam crypto (perkakasan dan perisian). Prospek harga token panas menunjukkan peningkatan yang menjanjikan, menjadikan pelaburan bernilai. Dompet yang selamat menjadikan penyimpanan duit syiling anda dan memperdagangkannya lebih mudah dan berkesan. Terdapat pelbagai jenis dompet untuk menyimpan token panas. Sebahagian daripada mereka adalah

  • lejar
  • MetaMask
  • Dompet Amanah
  • Imtoken

Soalan Lazim Ramalan Harga Holochain (HOT)

Bolehkah Holochain mencecah $ 1?

Angka di atas bergantung pada berapa banyak pasaran yang tidak menentu. Syiling mencecah 1 $ tetapi tidak hanya sekarang. Ia mesti mengambil bahagian dalam pasaran lembu dan harganya secara automatik akan mencapai tanda $ 1.

Adakah Holo adalah Pelaburan yang baik?

Ya, jika anda terus melabur di Holo di pasaran crypto untuk alasan jangka panjang, maka pada masa akan datang ia akan menguntungkan dan menguntungkan.

Apakah perbezaan antara Holochain dan Holo?

Holochain adalah mesin agregasi data yang membantu pengguna menguruskan pengenalan dan transaksi mereka. Holo adalah rangkaian hosting yang diedarkan yang membolehkan pembangun perisian dari Holochain menjadi hos aplikasi mereka.

Bolehkah Holochain dilombong?

Holochain adalah rangkaian sumber terbuka dan TIDAK, ia tidak dapat ditambang. Nod Holochain tidak menyimpan keseluruhan Blockchain di rangkaian mereka dan mengesahkannya. Inilah sebab mengapa Holochain tidak dapat ditambang.

Kesimpulan Kami

Mungkin terlalu awal untuk menyimpulkan harga Holo dengan mempertimbangkan ramalan harga Holo yang berbeza. Walaupun altcoin dijangka berkembang dalam masa lima tahun, anda harus menentukan apakah Holo layak dilaburkan. Bahagian yang menarik adalah harga Holo meningkat setelah tahun lalu kekal stabil. Kerana pertumbuhan 20x pada masa lalu, dua kali pemegang ICO menerima pendapatan yang lumayan dari Holo. Ia dipanggil menguntungkan, dan bagi Holochain masa depan masih cemerlang. Mula melabur sekarang adalah menguntungkan.

Masih ada soalan yang mesti dijawab? Kami telah membuat anda dilindungi. Komen di bawah dan kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me