Kupite kriptovalute kreditnom / debitnom karticom – Top 5 najboljih razmjena u 2021. godini

Sve veće vrijednosti i razvoj tehnologije gotovo svih kriptovaluta privukli su veliko zanimanje kako privatnih tako i institucionalnih investitora. Ovdje je primjereno spomenuti da su sve kriptovalute temeljene blockchain tehnologija koji omogućuje slanje, primanje i trgovinu raznim kriptovalutama na siguran način.

Sve se transakcije spremaju u zasebne blokove i svaki je blok povezan sa sljedećim blokom čime su ove transakcije sigurne. Samo pošiljatelj i primatelj znaju status transakcije i iznos koji se prenosi.

Jedan od najvećih problema s kojima se suočavaju investitori je dostupnost različitih kriptovaluta i načini njihove kupnje. Postoji mnogo razmjene kriptovaluta koji djeluju u raznim zemljama širom svijeta.

Većina tih burzi prihvaća razne načine plaćanja kupujući kriptovalute. Da bi olakšali kupce, mnoge su najbolje ocijenjene kripto burze uvele metodu kreditne / debitne kartice za kupnju kriptovaluta.

To je zato što ulagači mogu jednostavno i trenutno kupiti putem ove metode. Kripto burze koje nude ovu mogućnost investitorima i kupcima imaju različite ocjene i prednosti.

Najbolje razmjene za kupnju kriptovaluta 2021. godine

Slijedi pet najbolje ocijenjenih kripto burza koje se smatraju najboljima za kupnju kriptovaluta.

“U nastavku smo naveli najbolje razmjene na kojima možete koristiti kupiti kriptovalutu. Predlažemo razmjenu s popisa i provođenje vlastitog istraživanja prije donošenja konačne odluke. “

Rang

Ime dobavljača

Ocjena

Naknade

Saznajte više ocjena1


changelly logotip Prosječno Posjetite Changelly ocjena2 coinbase logotip Prosječno Posjetite Coinbase ocjena3 stol s logotipom coinmama Visoko Posjetite Coinmamu ocjena4 bitpanda logotip Prosječno Posjetite Bitpandu ocjena5 bitsane Prosječno Posjetite Bitsane

1. Changelly

changelly pregled kriptovaluta

Jedna je od najbolje ocijenjenih kripto burza, a osnovana je 2013. godine u Češkoj. Ova je razmjena nastala kao jedna od najpouzdanijih razmjena za kripto-kripto-razmjenu ili fiat-to-kripto razmjenu.

Također je prepoznata kao najbolja kripto razmjena u smislu tečaja koje pruža. Changelly ima više od 700 000 registriranih korisnika širom svijeta. Danas ova burza prihvaća plaćanja u više od 35 valuta. Ako želite kupiti bilo koju od najbolje ocijenjenih kriptovaluta putem kreditne / debitne kartice, ne postoji podudaranje Changelly.

To je zato što Changelly koristi robota za automatsko trgovanje koji je povezan s različitim burzama poput Bittrexa i Poloniexa.

Ovaj robot u nekoliko sekundi dolazi s najboljim mogućim tečajevima. Podržava više od 80 alt-coin-a i tokena. Ova razmjena uzima naknadu od 0,25% na sve transakcije i pruža mogućnost kupujući kriptovalute u neograničenoj vrijednosti. Nakon nekoliko ograničenih transakcija u prvom mjesecu, burza nudi neograničenu vrijednost otkupa kripto valuta.

changelly coin kupiti

Slijede prednosti i nedostaci korištenja ove razmjene za kupnju kriptovaluta.

PROZ

 • Nudi širok raspon kriptovaluta od mnogih drugih razmjena.
 • Jednostavno i jednostavno za korištenje korisničko sučelje.
 • Ima ogromnu bazu podataka kupaca za trgovanje raznim kriptovalutama.
 • Minimalna naknada za transakciju.
 • Podrška za više od 35 fiat valuta.
 • Partnerstvo s poznatim tvrtkama poput Jaxxa, Bittrexa i mnogih drugih.

Protiv

 • Veće naknade za izravnu kupnju kriptovaluta putem fiat valuta.

Nedavno je burza dodala kupnju metodom debitnih / kreditnih kartica što je privuklo mnogo više kupaca prema ovoj burzi.

Prije kupnje trebat će vam novčanik Cryptocurrency, jer ga neke razmjene zahtijevaju.

Nemate novčanik? Pročitajte naš vodič za Top 5 novčanika za kriptovalute.

Korak po korak vodič za kupnju kriptovaluta na Changelly

Detaljna metoda kupnja kriptovaluta putem kreditnih kartica od ove razmjene je kao pod:

1. Registrirajte se na Changelly

changelly singup

Prvi korak u kupnji kriptovaluta od Changellyja putem kreditne kartice jest registracija na web mjestu ili razmjena. Registracija na ovoj burzi je prilično jednostavna i također besplatna. Korisnici moraju navesti valjanu adresu e-pošte u određenom obliku. Razmjena će poslati sve detalje za prijavu na vašu adresu. Koristeći ove detalje, korisnici se mogu prijaviti i prijeći na sljedeći korak.

2. Odabir valute

promjenljiv odabir valuteNakon prijave, bit ćete preusmjereni na stranicu za odabir valute mjenjačnice. Dvije su dugačke šipke. Jedna je za odabir valute u kojoj želite platiti, a druga je za odabir kriptovalute koju želite kupiti. Ovdje je potrebna velika pažnja jer burza prihvaća puno fizičkih valuta, a također nudi i puno kriptovaluta za kupnju.

changelly coin kupiti

3. Potvrda narudžbe

potvrdite narudžbu Changelly

Pritiskom na karticu ‘Razmjena’ nakon odabira valuta, bit ćete preusmjereni na stranicu za potvrdu narudžbe. Ova stranica sadrži sve podatke o vašoj narudžbi. To znači da još jednom možete provjeriti valutu koju kupujete i valutu koju ćete platiti za ovu kupnju. Nakon što provjerite jesu li svi podaci točni, pritisnite karticu za potvrdu. Ako postoji greška u odabiru valuta, možete otići na prethodnu stranicu za ispravan odabir.

4. Adresa novčanika

Kao ljubitelj kriptovaluta, trebali biste znati da su sve kriptovalute pohranjene u hardverskim ili softverskim novčanicima. Da biste kupili kriptovalute s ove burze, morat ćete navesti valjanu adresu novčanika. Također treba pažljivo odabrati novčanik. Uvijek preferirajte onaj s puno sigurnosnih značajki i podrškom u više valuta.

5. Provjera i potvrda podataka

changelly xrp potvrdi

Nakon unosa adrese novčanika ponovno ćete biti preusmjereni na stranicu za potvrdu. Ovaj put stranica također sadrži detalje o adresi novčanika. Dobivaju se svi detalji koje ste popunili u raznim koracima u ovom postupku kupnje. Nakon što se uvjerite da su svi uneseni podaci točni, pritisnite karticu za potvrdu.

6. Navedite naplatu & Podaci o kartici

čestitka

Pritiskom na karticu za potvrdu naloga preusmjerit ćete se na stranicu s detaljima kartice. Na ovoj stranici morate unijeti sve potrebne detalje. Na kartici za plaćanje obično se traže ime i prezime, broj mobitela, adresa za naplatu i broj kartice, datum isteka i sigurnosni kod. Ovdje je važno napomenuti da vam ova stranica vraća poruku ako postoji greška u podacima o kreditnoj kartici. Odbitak naknade za trenutnu transakciju također je prikazan na ovoj stranici.

changelly coin kupiti

7. Autentifikacija kartice

promijeniti telefon

Kako bi se osiguralo da ste vlasnik kartice, centrala šalje SMS potvrdni kod na vaš registrirani broj mobitela. Unos koda u propisani prostor na stranici dovršava vašu transakciju. Kupljena kriptovaluta stiže do vašeg novčanika i to možete provjeriti prijavom na svoj novčanik.

changelly coin kupiti

2. Coinbase

kriptovaluta coinbase

Coinbase je još jedna od najvećih burzi kriptovaluta koja je osnovana 2012. godine u San Franciscu, SAD. Danas burza posluje u više od 32 zemlje širom svijeta.

Ova burza ima bazu podataka o milijunima korisnika jer im nudi kupnju, prodaju i trgovinu raznim kriptovalutama (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin.). Također prihvaća plaćanje kreditnim karticama s paušalnom naknadom od 3,99% na sve kupnje i prodaje.

Jedna od najatraktivnijih stvarnosti ove burze je da uzima niže naknade od svih ostalih kripto burzi diljem Europe i Amerike.

Započnite već danas i nabavite 10 USD besplatnog bitcoina kada kupite više od 100 USD

započnite novčiće

Jedan od najvećih razloga za veliku bazu podataka kupaca je bonus koji nudi ova burza pri kupnji kriptovalute vrijedne više od 100 dolara. Nudi 10% bonusa na sve kupnje (Uzmite 10 dolara kada kupite više od 100 ili 100 eura putem ove veze).

Slijede prednosti i nedostaci ove kripto razmjene.

PROZ

 • Baza podataka ogromnih kupaca.
 • Visok stupanj likvidnosti.
 • Maksimalna ograničenja kupnje zajedno s bonusima.
 • Minimalne naknade za transakcije.
 • Prihvaća plaćanja putem različitih načina.
 • Podrška velikom broju kriptovaluta.
 • Nudi mogućnost trenutne kupnje putem kreditnih kartica.
 • Prekrasno korisničko sučelje jednostavno za početnike.

PROTIV

 • Praćenje sredstava.
 • ograničene zemlje (Sjedinjene Države, Europa, Kanada, Australija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Singapur)
 • Kupnje putem bankovnih računa traju zajedno.

Zbog velikog korisničkog iskustva, ova se razmjena preporučuje novim korisnicima. Slijede koraci za kupnju kriptovaluta putem kreditnih kartica s ove burze.

1. Registrirajte se i potvrdite račune

registracija za coinbase

Prvi korak u kupnji kriptovaluta putem Coinbase je registracija računa. Stvaranje računa s ovom razmjenom prilično je jednostavno. Kliknite karticu za prijavu i popunite sve potrebne podatke. Podaci potrebni za izradu računa su ime, ID e-pošte i lozinka.

2. Odaberite vrstu računa

Nakon što stvorite i potvrdite svoj račun, preusmjerit ćete se na sljedeću stranicu na kojoj morate odabrati vrstu računa. Coinbase nudi korisnicima da odaberu ili pojedinačni račun ili poslovni račun. Postavljanje pojedinačnog računa završeno je nakon što dovršite svoj profil. S druge strane, za održavanje poslovnog računa morat ćete podnijeti zahtjev za zasebnu registraciju.

započnite novčiće

3. Potvrda telefonskog broja

U sljedećem koraku od vas se traži da potvrdite svoj registrirani telefonski broj. To će se kasnije koristiti kao dvofaktorska autentifikacija. U ovom koraku razmjena šalje određeni kôd na vaš registrirani broj mobitela. Nakon unosa koda na određeno mjesto na web mjestu, vaš je telefonski broj povezan s vašim računom putem burze.

4. Odaberite način plaćanja

kupiti kripto plaćanje coinbase

Nakon potvrde telefonskog broja pritisnite karticu enter i to će vas odvesti na stranicu za plaćanja. Ova su razmjena prihvatila dva različita načina plaćanja. To su plaćanje putem bankovnog računa i plaćanje kreditnom karticom. Ovdje biste odabrali način plaćanja kreditnom karticom za kupnju kriptovalute. Ovdje je jedna stvar vrlo zanimljiva da kriptovalutu možete kupiti odmah plaćanjem s kreditne kartice. Razmjena zahtijeva unos podataka o kartici nakon što odaberete način plaćanja kreditnom karticom. Pojedinosti o kreditnoj kartici uključuju broj kartice, datum isteka i sigurnosni kod.

5. Kupnja kriptovalute

kupiti kripto kovanicu

Sada možete lako kupiti bilo koju kriptovalutu navedenu na burzi uz pomoć svoje kreditne kartice. Morate unijeti količinu kriptovalute koju namjeravate kupiti, a klikom na kupnju odbit će se troškovi s vaše kreditne kartice, a kriptokovanice će odmah stići na adresu vašeg novčanika. Ovdje je jedno savjetno: uvijek odabrati novčanik koji pruža konačnu sigurnost i podržava velik broj kriptovaluta.

započnite novčiće

3. Coinmama

Bilo kakva rasprava o vrhunske razmjene kriptovaluta je nepotpun bez spominjanja Coinmame. Jedna je od najbolje ocijenjenih kripto burzi koja djeluje širom svijeta. Ova kripto razmjena sa sjedištem u Izraelu djeluje gotovo u većini zemalja svijeta.

Ima bazu podataka s više od 500 000 kupaca koji trguju kriptovalutama putem ove razmjene. Jedan od najvećih razloga uspjeha ove razmjene su najviši limiti kupnje koje ona nudi. Korisnici mogu kupiti kriptovalute u vrijednosti od 5000 dolara svaki dan s kriptovalutom vrijednom 20000 američkih dolara svakog mjeseca. Potrebno je 6% naknada za transakcije za sve vrste transakcija.

Ulagače diljem svijeta također privlače ova razmjena jer prihvaća plaćanja u velikom broju lokalnih valuta. Osim nekoliko zemalja, ostatak svijeta može uživati ​​u vrhunskim uslugama ove kripto razmjene. Slijede prednosti i nedostaci korištenja ove kripto razmjene za kupnju kripto valuta.

započeti kripto

PROZ

 • Široko operiran širom svijeta.
 • Prihvaća plaćanja u velikom broju lokalnih valuta.
 • Lijepo i user-friendly korisničko sučelje.
 • Također omogućuje kupnju kriptovaluta putem kreditnih kartica.
 • Nudi najviše dnevne, tjedne i mjesečne granice kupnje.
 • Vrlo je pouzdan i brz.

PROTIV

 • Uzima puno veće naknade.
 • Ne nudi mogućnost prodaje kriptovaluta.

Da biste kupili kriptovalute s ove web stranice putem kreditne kartice, morate proći sljedeće korake.

1. Otvaranje računa

Stvaranje računa prvi je korak za kupujući kriptovalutu od Coinmame. Proces stvaranja računa s ovom razmjenom prilično je jednostavan. Klikom na karticu za prijavu na desnoj gornjoj strani stranice potrebno je ispuniti obrazac. Morate unijeti svoju valjanu adresu e-pošte, korisničko ime, lozinku i državu prebivališta. Nakon popunjavanja svih podataka, kliknite karticu Stvori račun na dnu stranice. Razmjena šalje vezu na vašu e-adresu. Klikom na ovu vezu potvrđuje se vaš račun i gotovi ste.

započeti kripto

2. Dovršenje profila

Prijavite se na svoj račun i popunite svoj profil da biste mogli slati svoje narudžbe. Morate unijeti svoje ime, spol, adresu, datum rođenja i telefonski broj. Jedna od sigurnosnih značajki Coinmame je da zahtijeva da za provjeru dostavite kopiju CNIC-a ili putovnice. Svoju fotografiju možete poslati i radi provjere.

3. Kupnja kriptovalute

kupiti kriptovalute coinmama

Coinmama vam omogućuje da izvršite prvu narudžbu nakon dovršetka profila. Na ovoj burzi možete kupiti Bitcoin ili Ethereum. U ovoj su razmjeni tri razine kupnje. Na različitim razinama možete kupiti različite količine kriptovaluta.

započeti kripto

4. Podaci o kartici

btc kupi novčić

Prilikom unosa količine kripto kovanica koje namjeravate kupiti, burza vas traži da navedete podatke o svojoj kreditnoj kartici. Ti detalji uključuju broj kreditne kartice, datum isteka i sigurnosni kod. Nakon što navedete sve detalje o svojoj kreditnoj kartici, sada možete izvršiti narudžbu. Ovdje je jedno važno napomenuti da razmjena vraća poruku korisniku u slučaju bilo kakve pogreške u pružanju podataka o kreditnoj kartici.

5. Kupnja kriptovalute

Nakon unosa valjanih podataka o kreditnoj kartici i iznosa kriptovalute koju namjeravate kupiti, pritisnite gumb za kupnju da biste dovršili transakciju. Ovdje morate imati na umu da biste trebali imati valjana adresa novčanika za primanje kripto kovanica (slijedite naš vodič za 5 najboljih novčanika za kriptovalute). Uvijek preferirajte novčanik s vrhunskim sigurnosnim značajkama i podrškom u više valuta za uživanje u širokom rasponu pogodnosti.

započeti kripto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector