Coinigy vs TradingView 2021: Usporedba platforme, recenzije i sigurnost

Softver za crtanje najkorisniji je alat koji bi mogao koristiti tehnički analitičar ili kartograf. Računala su dizajnirana za pohranu i izračunavanje podataka, dok pružaju korisne interpretacije u čitljivom i razumljivom formatu. Za većinu trgovaca i investitora softver za crtanje je bol. Ili ih brzo prerastu ili dosegnu neprohodan problem kodiranja zbog osnovnog jezika koji se koristi. U ovom ćemo članku usporediti Coinigy protiv TradingView da odluče koji je bolji za kripto trgovce.

Tablica za usporedbu Coinigy VS TradingView

CoinigyTradingView
Coinigy TradingView
Naša ocjena: 5 Naša ocjena: 5
Pokretanje tvrtke: 2013. godine Pokretanje tvrtke: 2011
Mjesto tvrtke: Milwaukee, Wisconsin Mjesto tvrtke: New York, NY
Alexa rang: 52.321 Alexa rang: 196
Pregledač kriptovaluta: U proizvodnji Pregledač kriptovaluta: Da
Preglednik društvenih mreža: U proizvodnji Preglednik društvenih mreža: Da
Arbitražno gledanje: Da Arbitražno gledanje: Ne
Prilagođene skripte: Ne Prilagođene skripte: Da
Naknade: Besplatno probno razdoblje od 30 dana – 99,99 USD mjesečno Naknade: Besplatno – 59,95 USD mjesečno
Sigurnost: Sjajno Sigurnost: Sjajno
Povjerenje zajednice: Izvrsno Povjerenje zajednice: Izvrsno
Korisnička podrška: Izvrsno Korisnička podrška: Izvrsno
Korisnička podrška: Dobro Korisnička podrška: Dobro
Mobilna aplikacija: Da Mobilna aplikacija: Da
Pogodno za početnike: Da Pogodno za početnike: Da
Posjetite Exchange Posjetite Exchange

Što je Coinigy?

coinigy

Coinigy je platforma za trgovanje usmjerena na kriptovalute. Djeluju od 2013. godine, nalaze se u Milwaukeeju, Wisconsin, SAD. Sa snažnim naglaskom na pružanju grafikona trgovanja i alata za opskurne razmjene. Imaju i sve glavne burze.

Što je TradingView?

Tradingview je dobro zaokružena platforma za trgovanje koja je sposobna analizirati dionice, obveznice, robu, valute, kriptovalute, indekse, terminske pogodnosti i CFD-ove. Osnovani su 2011. godine u New Yorku, New York, SAD.

Tradingview je pružio izuzetno prilagodljive grafikone uz djelić troškova ostalih glavnih igrača, Reutersa, Bloomberga i CQG-a. Sposobnost kupnje podataka u stvarnom vremenu na većini glavnih tržišta na jednom mjestu bez posrednika revolucionarna je.

Grafikoni i platforme za trgovanje

Coinigy

Coinigy je web-baziran (bez instalacije) softver za grafičke programe za stolne i mobilne telefone neovisan o platformi s feedovima podataka institucionalne razine. Možete grafički prikazati 38 mjenjačnica, 3.349 tržišta i 6.957 valuta. Njihove značajke knjige trgovanja nude vodoravne i okomite poglede za vizualne trgovce. Kupuju se i prodaju, zidovi su lako vidljivi.

Tržišta i burze su impresivne, nejasne kovanice možete pronaći i ucrtati, što nije malo, s obzirom na to da likvidnost može iznositi 1000 USD.

Njihov API je nevjerojatan što omogućuje izvršavanje naloga bez odgađanja. Stanja na računu su vidljiva, distribucija razmjene u prikazu grafikona (prati stanje na razmjeni s postocima). Prikazan je tortni grafikon, što je izvrsno za smanjenje rizika ako netko privremeno ili trajno ne uspije iz bilo kojeg razloga.

Coinigy ima gumb App koji vodi do dodatnih alata. Aplikacije uključuju; Google listovi za organiziranje trgovine i bilansa. Vijest o trenutnim događajima koji mogu oduševiti bikove ili medvjede. Crypto ticker chrome dodatak za praćenje tržišta tijekom obavljanja drugih internetskih zadataka. Sms upozorenja koja imaju dodatnu naknadu.

razmjena coinigyja

Matrica Arb (arbitraža) izvrsna je aplikacija za praćenje odstupanja cijena na tržištima koja se može iskoristiti ako su blok-vremena dovoljno brza i razlika u cijeni dovoljno velika. Dostupna su dodatna upozorenja u pregledniku temeljena na razmjeni i oznakama. Mogu se omogućiti i e-poruke, SMS-ovi ili zvučni alarmi sustava. Coinigy omogućuje spremanje napisanih bilješki za svaki par, lako vidljive na bočnoj kartici.

Raspored ekonomičnih podataka objašnjava gdje se mogu pronaći informacije o novčićima. Uključuju opise o projektu, društveno povezivanje sa zajednicom i web mjestom, tehničku knjigu, istraživač blokova, nagrade za rudare, potvrde, vrijeme bloka i algoritme rudarstva.

Coinigy ima planove za skener grafikona i socijalni skener. Trenutno je njihova beta verzija 2.0 dostupna za testiranje. I 1.0 i 2.0 imaju značajke vrućih tipki koje mogu ubrzati trgovanje.

TradingView

TradingView je internetski (bez instalacije) softver za grafičke programe za stolne i mobilne telefone neovisni o platformi s feedovima podataka institucionalne razine. S pristupom na više tržišta, to je financijski alat koji se široko temelji. Za analizu dionica, obveznica, roba, valuta, kriptovaluta, indeksa, terminskih ugovora i CFD-a.

Tradingview je društvena mreža s trgovcima i investitorima iz cijelog svijeta koji privatno ili javno dijele ideje o trgovanju. Njihova je platforma dizajnirana za artikulirano razmišljanje o financijskim instrumentima.

Platforma je vrlo društvena i zajednica je uvijek spremna pomoći čak i kad se ne slažu s vama. Reći će vam zašto je na vama da ostanete osuđeni i napravite pravi ili pogrešni poziv ili se predomislite i napravite pravi ili pogrešni poziv.

Tradingview omogućuje pokretanje prilagođenih skripti / programa na njihovom sustavu. Tradingview ima svoj programski jezik, Pine Script. Iako nije loše, u nekim je područjima malo složeno. Međutim, uglavnom je to jednostavno zaobilaženje računalne logike i rad s jezičnim ograničenjima. Ova ograničenja jednostavno znače ponovno kodiranje, zajednica za kodiranje spremna je pomoći.

tradingview razmjena

Sito je nevjerojatno. Gleda signale indikatora i može vas savjetovati o postavkama trgovine koje odgovaraju vašim kriterijima sustava. Njihove su ljestvice iznad solidnih, a dodavanje značajki za više prozora učinit će da se svi osjećaju kao trgovci s Wall Streeta.

TradingView je financijski alat koji se široko temelji na više tržišta, a omogućit će vam uvid u svjetska tržišta i ponašanje investitora. Ova cjelovita slika je obavezna ovisno o stilu trgovanja.

Značajke backtestinga Tradingviews nevjerojatne su s bezbroj unaprijed napisanih skripti koje možete odabrati ili stvoriti. Značajke internetskih tipki i bilješki iste su na obje platforme. Ponavljanje trake izvrstan je resurs za testiranje skalpera. Omogućavajući im da testiraju svoje vještine pomoću pokazatelja ili tržišne strukture. Izvrstan alat za prikaz dana i pročišćavanje osobnih metoda trgovanja.

Coinigy VS TradingView: Recenzije

To se svodi na svrhu upotrebe i stil trgovanja. Neki trgovci / investitori trebaju puno informacija da bi trgovali, dok drugi jednostavno trebaju znati cijenu i strukturu tržišta svoje odabrane imovine.

Coinigy Review

kritika coinigy

Coinigy je rafinirani proizvod za kripto trgovanje koji nudi rješenje po mjeri za tržišta kriptovaluta. Navodi više razmjena kriptovaluta u usporedbi s Tradingviewom. Ne dopušta razmjenu ideja za trgovanje unutar svog sustava. Oni nemaju ugrađene značajke povratnog testiranja koje bi laik mogao koristiti.

Iako obje usluge nude istu razmjenu, Tradingview ima bolje alate i koristio bi se za mapiranje. Za izvršavanje naloga, Coinigy API je bez premca i neki trgovci kripto valutama ne bi trebali biti bez. Postoje i druge metode integracije API-ja u prilagođeni ili kupljeni program.

Coinigy profesionalci

 • Razmjene kriptovaluta
 • API
 • Arb Matrix
 • Google proračunske tablice
 • Usredotočena na kriptovalute
 • Jednostavan za korištenje

Coinigy Cons

 • Nema interne društvene mreže
 • Nema sita
 • Prilagođene skripte

Posjetite Exchange

TradingView pregled

tradingview pregled

TradingView može pružiti širok pogled na tržišta. Njihova će vas zajednica izazvati ako ste društveni. To može biti vrlo konstruktivno u formiranju mišljenja i ne izbaciti se iz dobre trgovine. Oni također mogu istaknuti pogrešne procjene koje su previdjene, što bi moglo spasiti lošu trgovinu od pogoršanja.

Osim toga, možete pogledati druge ideje i procijeniti konsenzus tržišta. Uvidi veterana na tržištu o određenim uvjetima i vjerojatni ishodi iz prošlih događaja ili trgovinskih postavki mogu biti neprocjenjivi za nove i iskusne trgovce.

TradingView profesionalci

 • Zajednica
 • Sito
 • Prilagođene skripte
 • Profil volumena
 • Više prozora
 • Globalna tržišta
 • Jednostavan za korištenje

TradingView Cons

 • Broj razmjena kriptovaluta
 • API

Posjetite Exchange

Naknade

Coinigy

Coinigy nudi početni račun od 30 dana, koji vam omogućuje da isprobate obje pretplate uz plaćanje. Značajke su međutim ograničene, aplikacija Arb matrica – arbitražna matrica nije dostupna.

Coinigy ima 2 modela pretplaćenih pretplata.

Pro Trader po cijeni od 21,95 USD mjesečno

API Developer Pro po cijeni od 99,99 USD mjesečno

Pro Trader je alat koji moraju imati ručni trgovci (unose unesite ručno). Njihovi alati omogućuju primjenu industrijskih standarda i vlasničkih pokazatelja. Pokazatelji su ograničeni na ono što je dostupno.

Verzija API Developer omogućuje pozadinski pristup razmjenama, omogućujući botovima da izvršavaju komplicirane limitirane naloge i trguju kada opći korisnici to ne mogu. Općenito se API transakcije izvršavaju čak i ako razmjene imaju pogreške u predaji.

Povijesne podatke je vrlo teško pronaći i zahtijevaju visoku cijenu. Ponovno testiranje i izvršavanje ideja s prošlim podacima može usavršiti vještine trgovinskog sustava / bota ili trgovca / investitora. Prošlost prilično točno odražava budućnost ako znate kako protumačiti podatke. Izborni ciklusi samo su jedan od primjera cikličnih tržišta.

Coinigy također prodaje povijesni podaci.

BITF: BTC / USD (RAW)

05.04.2014. – 26.02.2020 2583,60 USD

BMEX: XBT / USD (RAW)

12.5.2016 – 26.02.2020 1108,00 USD

Coinigy Tradingview Bolje

TradingView

TradingView nudi 30-dnevno probno razdoblje koje vam omogućuje isprobavanje sve tri početne pretplate.

TradingView ima 5 pretplate.

Osnovno od 0,00 američkih dolara mjesečno

Pro po cijeni od 14,95 američkih dolara mjesečno

Pro + po cijeni od 29,95 USD mjesečno

Premija po cijeni od 59,95 USD mjesečno

Postoji tajni model pretplate, The Rookie, čija cijena iznosi 5 dolara. Ovaj je paket dostupan samo ako započnete s probnim razdobljem, a zatim pokrenete postupak otkazivanja mjesečne naplate. Prije nego što potpuno otkažete pretplatu, ponudit će vam se sniženi početnički paket. Isporučene usluge ograničena su verzija pretplate na Pro, nisu navedeni podaci o volumenskom profilu.

Osnovna verzija pruža sve što vam treba. Ako si ne možete priuštiti verziju Pro, ali ste joj posvećeni, dostupna je sva snaga Tradingviewa. Jednostavno je teže pristupiti jer za to morate raditi. Učenje kodiranja borova skripta mogu vam uvelike pomoći. Zajednica će vam također pomoći. U većini slučajeva indikator jednostavno morate pronaći u njihovoj biblioteci skripti.

Pro verzija ima profil volumena (koji vrijedi tražene cijene), dodatne indikatore po grafikonu i 2 grafikona po kartici.

Pro + ima 4 grafikona po kartici, pregledavanje višestrukih tokova podataka tržišta omogućuje cjelovitiju sliku onoga što se događa. Crypto nema centralizirano tržište, Apple Inc. (APPL) Ima samo jednu cijenu. Svaka kriptovaluta ima cijenu po razmjeni po paru. Dostupno je puno mogućnosti arbitraže jer cijene nisu stabilne ili su fiksne na svim burzama. Šipke prilagođenog raspona (razdoblja svijeća i šipki) dostupne su na primjer 5 dana.

Premium nudi neograničeni raspored grafikona, 24 indikatora i značajku indikatora samo za pozivanje. Ovdje programer može unovčiti svoj rad i onemogućiti pristup korisnicima koji ne plaćaju i stvoriti bazu klijenata koji obično naplaćuju jednokratnu naknadu od 100 do 500 američkih dolara, što je industrijska norma.

Tradingview omogućuje izvoz svih podataka grafikona u CSV.

Sigurnost, povjerenje i podrška

Coinigy Security

Coinigy je većinom siguran. Njihova sigurnost je industrijski standard 2FA i obavijesti o prijavi putem e-pošte. To je sve povjerenje koje većina tvrtki može pružiti. Davanje bilo kome ili tvrtki API ključa rizik je koji trebate opravdati svojim širokim planom trgovanja.

Ako svoja sredstva prebacujete na mjenjačnice kada trgujete i izvan razmjena kada niste, a ostatke vremena pohranjujete u hardverski novčanik. Dodjela API ključa može biti izvrsna za trgovanje ili ulaganje.

Njihova sigurnost je industrijski standard 2FA i obavijesti o prijavi putem e-pošte. To je sve povjerenje koje većina tvrtki može pružiti. Coinigy pruža fantastičnu uslugu. Njihovo pomoćno osoblje riješilo je probleme u roku od sat vremena, ali vaše se iskustvo može razlikovati zbog složenosti zadatka.

TradingView sigurnost

Pogled trgovanja za kripto trgovanje je siguran. Može biti sigurnije ako se za uslugu prijavite s nepovezanim neopisnim računom e-pošte, neopisnim korisničkim imenom i ako koristite slučajnu sliku koja nije povezana sa vašim životom. Kupite pretplaćeni mobitel za upozorenja i unaprijed plaćene kreditne kartice. Ostalo je internetski osobni sigurnosni bonton.

Njihova podrška je nevjerojatna. Zajednica je uvijek na raspolaganju za pomoć u problemima s kodiranjem, trgovanjem idejama i obrazovnim uvidima. Tehnička podrška Tradingviews probleme rješava na učinkovit način. Njihova baza znanja o podršci može odgovoriti na gotovo sva pitanja.

Konačni zaključak Coinigy vs TradingView

Oba se alata savršeno nadopunjuju, otvarajući tržišta kriptovaluta tehničkoj i temeljnoj analizi dok promatramo financijsku industriju. Zajednicu Tradingview možete iskoristiti kako biste postali bolji trgovac / investitor sa svojim tržišnim idejama i zaštitnikom. Coinigyev API može trgovati putem pogrešaka razmjene.

Ako proračun nije problem, uzmite oboje. Pokrenite Tradingview za analizu tržišta i Coinigy za izvršenje. Ako si možete priuštiti samo jednog, nabavite Coinigy, osim ako trgujete s količinskim profilom i vašu razmjenu ne podržava Tradingview. Tradingview možete koristiti besplatno, možda ćete morati više raditi kako biste sastavili sve svoje podatke o trgovanju. To bi vam moglo pomoći naučiti kodirati za optimizaciju postupka.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me