Pregled razmjene PIT-a: tajno oružje Blockchain.com

Rupa je razmjena kriptovaluta visokih performansi koja podržava izuzetno visoke performanse, sigurnost i pristup mreži banaka za fiat trgovine. PITU izrađuje Blockchain.com, veteran industrije kriptovaluta koji je blockchain istraživač i novčanik koriste milijuni. Da bi izgradio razmjenu, Blockchain.com angažirao je veterane trgovanja iz NYSE-a, Googlea, Goldman Sachsa, UBS-a i TD Ameritrade. Ključna prodajna točka za PIT je učinkovitost i pravednost prilagođenog mehanizma za trgovanje “Mercury”, zajedno s velikom 40-milionskom publikom koju Blockchain.com već ima.

U ovom ćemo pregledu duboko zaroniti u značajke trgovanja porezom na dohodak, naknadu za trgovanje i povlačenje, sigurnost i procjenu likvidnosti.

“Odlučili smo uzeti stvar u svoje ruke i izgradili smo razmjenu koja stavlja korisnike na prvo mjesto, uključujući i 40M novčanike na našoj platformi.”

Peter Smith, izvršni direktor Blockchain.com

Kupite Crypto izravno u USD ili EUR

Jedna od najvećih prodajnih točaka PIT-a je mogućnost kupnje kriptovaluta s USD ili EUR. Kao regulirana razmjena, PIT ima bankovne račune u dobrom stanju i u SAD-u i u Europskoj uniji. Ovi kupci mogu kupiti Bitcoin bez plaćanja skupih naknada za kreditne kartice (izdavatelj Binanceove kreditne kartice naplaćuje 5% za kupnju kriptovaluta). Reguliranje također znači da je PIT već pribavio potrebne revizije i dozvole potrebne za rad burze.

Dnevno obračun za Fiat

Velika prodajna značajka za PIT je svakodnevno obračun fiat-a s mrežom najboljih banaka u Europi i SAD-u. To drastično sprječava probleme s likvidnošću kada je riječ o fiatu, poput neuspjeha povlačenja Fiata. Ova će značajka biti najprivlačnija institucionalnim investitorima (Podržava PIT Pro) kojima je potreban izravan pristup velikim količinama fiat-a.

O Blockchain.com

Blockchain.com omogućuje korisnicima pristup razmjeni PIT-a izravno u novčaniku.

PIT je stvorio Blockchain.com, prva četa uspostaviti blockchain istraživač za Bitcoin. Blockchain.com pokrenut je 2011. godine s web mjestom blockchain.info i blockchain.com. 2013. godine pokrenuli su Bitcoin novčanik za iOS i Android. U 2014. Blockchain.com zatvorio je drugo najveće financiranje u digitalnoj valuti, oko 30,5 milijuna USD, prikupljanje sredstava od Lightspeed Venture Partners i Moasiac Ventures.

Jednostavno trgovačko sučelje

Sučelje za trgovanje PIT-om

PIT nudi jednostavno trgovačko sučelje lako za čitanje. Povijest trgovanja, knjiga narudžbi i povijest cijena vrlo su jasno predstavljene na trgovačkom sučelju. Prednji kraj također podržava velik stupanj prilagodbe, omogućujući korisnicima upotrebu TradingView-a za crtanje uzoraka i trendova.

Naknade za zamjenu PIT-a

PIT naplaćuje naknade za trgovanje pomoću stupnjevitog sustava na temelju iznosa kojim se trguje u USD. U početnoj razini naknade počinju od 0,14% za proizvođače i 0,24% za one koji uzimaju novac. Naknade za proizvođače znatno se smanjuju kako se povećava opseg trgovine, a najniža naknada za proizvođača iznosi 0,02% za količine veće od 1 milijarde USD.


Red Količina za 30 dana Tvorac Taker
1 0,00 USD – 99 999,99 USD 0,14% 0,24%
5 2.500.000,00 USD – 4.999.999,99 USD

0,04%

0,18%
10 20.000.000,00 USD – 24.999.999,99 USD 0,03% 0,14%
15 1.000.000.000,00 američkih dolara+ 0,02% 0,05%

Je li PIT siguran

Iako je PIT nova razmjena kriptovaluta, Blockchain.com je u industriji kriptovaluta od početnika. Blockchain.com pruža novčanike milijunima korisnika kriptovaluta s izvrsnim sigurnosnim podacima. To Blockchain.comu daje snažnu reputaciju i prisutnost u industriji. To Blockchain stavlja na vrh popisa za sigurnost (međutim, uvijek preporučujemo korisnicima da sredstva uzimaju s burzi za dugoročno skladištenje i u vlastiti novčanik, poput Ledger Nano X).

Kao dodatna sigurnosna mjera, postoji neobavezna značajka koja povezuje PIT račun s mobilnim novčanikom Blockchain. To će pružiti dodatnu sigurnost računa.

Kojim kovanicama možete trgovati na PIT-u

Trenutno PIT podržava trgovanje Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD, Bitcoin Cash (BCH), Stellar (XLM), Paxos Standard (PAX), Litecoin (LTC) i USDT.

Pregled razmjene PIT-a

Ocjena: 4,5 / 5

PIT ima tri glavne prednosti – obilje korisnika, pristup mreži bankovnih računa u SAD-u & EU i dugoročna reputacija u kripto prostoru. Iako je 2019. godine naglo naletio na razmjene, većina nema dozvole za rad s bankama niti su prošli reviziju. Uz jednostavno sučelje, a vrlo prilagodljivo sučelje, PIT je jednostavan za upotrebu za nove trgovce, a također bogat i značajkama za stručnjake.

{ "@kontekst": "http://schema.org/", "@tip": "Proizvod", "marka": "Blockchain", "Ime": "Razmjena PIT-a", "slika": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/11/the-PIT.jpg", "opis": "PIT je burza kriptovaluta visokih performansi koja podržava izuzetno visoke performanse, sigurnost i pristup mreži banaka za fiat trgovine", "pregled": { "@tip": "Pregled", "naslov": "Pit Exchange Review: tajno oružje Blockchain.com", "Ime": "Razmjena PIT-a", "opis":"PIT je burza kriptovaluta visokih performansi koja podržava izuzetno visoke performanse, sigurnost i pristup mreži banaka za fiat trgovine", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/pit-exchange-review/", "reviewBody": "PIT je burza kriptovaluta visokih performansi koja podržava izuzetno visoke performanse, sigurnost i pristup mreži banaka za fiat trgovine. PIT postavlja Blockchain.com, veteran industrije kriptovaluta koji istraživača i novčanik blockchaina koriste milijuni. Da bi izgradio razmjenu, Blockchain.com angažirao je veterane trgovanja iz NYSE-a, Googlea, Goldman Sachsa, UBS-a i TD Ameritrade. PIT ima tri glavne prednosti – obilje korisnika, pristup mreži bankovnih računa u SAD-u & EU i dugoročna reputacija u kripto prostoru. Iako je u 2019. godini došlo do naglog priljeva razmjena, većina nema dozvole za rad s bankama niti su prošli reviziju. Uz jednostavno sučelje, a vrlo prilagodljivo sučelje, PIT je jednostavan za upotrebu za nove trgovce, a također bogat i značajkama za stručnjake. ", "datumObjavljeno": "2019-11-1", "reviewRating": { "@tip": "Ocjena", "ratingValue": "4.5", "najgora ocjena":"0", "bestRating": "5" }, "Autor": { "@tip": "Osoba", "Ime": "Michael Gu" }, "izdavač": { "@tip": "Organizacija", "Ime": "Boxmining", "logo": { "tip": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "ponude": { "@tip": "Ponuda", "cijenaValuta": "USD", "cijena": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector