Какво е Ripple XRP Coin?

Ако сте инвеститор или се интересувате да инвестирате парите си в близко бъдеще, тогава съм сигурен, че сте чували за нова цифрова валута Наречен пулсация монета. Пулсацията е представена със своята XRP символ. Като нов инвеститор или инвеститор, който няма никаква информация за пулсации монета, трябва да се запознаете с тази валута. Това ще ви помогне да разберете какво прави пулсации монета толкова популярна? Защо пулсациите нарастват толкова бързо? Какво е бъдещето на пулсациите и как можете да ги купите за инвестиционната цел? Освен основния ви въпрос “Какво е вълнообразна монета?

Тази статия ще разгледа и много други въпроси, свързани с това цифрова валута. Това ще ви помогне да решите дали е изгодно да инвестирате в пулсации или не.

Какво е Ripple?

Ripple е онлайн протокол и цифрова валута който е създаден за свързване на различни разнородни финансови системи. Тази валута е направена от Лаборатория за пулсации който все още е в своята бета версия. Според хората отзад пулсация монета, основната цел на тази цифрова валута и платежна система с отворен код е да предостави на хората нов начин за размяна на пари без да се притеснявате за сигурността на парите си хартиена валута, монети, кредитни карти, банки и други подобни финансови намеци, използвани като валута. Мрежата Ripple е наречена с две други различни имена; Пулсационен протокол и протокол за пулсиращи транзакции (RTXP)

Концепцията за Пулсация на монета е въведен от създателя му, Райън Фугър, през 2004 г. Да, по-стар е от Биткойн и други дигитални валути, които са известни вече всеки ден поради растежа си на пазара. Редовете на етикетите, целите и задачите на лабораторията Ripple са променяни от време на време. Например, при стартирането му през 2004 г., основната им цел беше да създадат онлайн парична система за физическите лица и компаниите да създават свои собствени пари, докато през 2012 г. компанията въведе нова цел. Според новата им цел, Пулсации е създаден, за да осигури на хората сигурен начин за размяна на пари и извършване на финансовата транзакция, без да се притеснявате за външния вид на валутата и т.н..

Кой е изобретателят на Ripple coin?

Концепцията за монета Ripple е въведена от Райън Фугър през 2004 г., но компанията е основана от двама посочени инвеститори; Крис Ларсен и Джед Маккалеб. Лабораторията Ripple е основана през 2012 г. след дълги години работа. Концепцията за Ripple coin е по-стара от други популярни цифрови валути като Bitcoin, но отне време на основателите, за да я пуснат официално. Днес Ripple има повече от 200 служители, което го прави малка мрежа от цифрова валута, но тя се разпространява по целия свят поради своята популярност.

ПРОЧЕТЕТЕ Ripple се опитва да отхвърли нерегистриран иск за ценни книжа

Какво можете да направите с Ripple?

Това е цифрова валута. Това означава, че можете да го използвате по същия начин, както използвате всяка друга валута. Да, вярно е, че не е много запознат с хартиената валута или дори с биткойните, но ден след ден, поради растежа си, днес Пулсации монети се приемат от много магазини за онлайн пазаруване, банки и други мрежи. Компаниите и банките не предпочитат Пулсация на монета поради много ниската такса, начислена от компанията, когато тя няма никакъв данък. Да, това е необлагаема валута, тъй като няма никакъв външен вид, поради което правителството не може да начисли данък върху нея. Дори и да има някакъв външен вид, пак е трудно да се промени данък, тъй като тази валута не е регистрирана никъде или не е обозначена с валута на която и да е държава.

Въпреки че има стотици и хиляди компании, които приемат и използват Ripple монети като своя платежна система, но някои от популярните имена на банките са Axis Bank, Cross River Bank, ReiseBank, UBS, Yes Bank, Yantra Financial Technologies и много други.

Is Ripple е същото като Bitcoin?

Не напълно, но в много отношения, Пулсации и биткойни работа същото. Подобно на Bitcoin, Ripple е цифрова валута, която се основава на математическа формула. И двете цифрови валути може да се използва само чрез интернет и може да се прехвърля от една сметка в друга, без намеса на трета страна като банка. Но за разлика от Bitcoin, Ripple е безплатна цифрова валута, което означава, че те не начисляват пари за вашите транзакции като PayPal или Банките начисляват, освен че начисляват фиксирана сума на пулсации за всяка транзакция.

Подобно на биткойн, монетата Ripple няма такава външен вид и пазарната му стойност няма нищо общо с бизнеса или БВП на бизнеса на конкретна държава. Стойността на монетата Ripple е повишена или намалява само когато инвеститорите са ги продали или закупили на едро.


Е Ripple съперник на Bitcoin?

Всъщност не защото Пулсации също така осигурява място за собствениците на биткойни за търговия и обмен на монети в друга форма на валутите. The Лаборатория за пулсации е създаден за конвертиране на всякаква форма на пари в друга форма на валута, включително биткойн, долар и евро и т.н. Така че, накратко, Ripple не може да бъде съперник на биткойн или други цифрови валути, които се търгуват в онлайн света. Това всъщност ще отвори нови врати за собствениците на биткойни, за да пренасочат монетите си в други валути, когато се наложи.

ПРОЧЕТЕТЕ Бившият адвокат в SEC не разглежда дело срещу Ripple a "Забивки"

Трябва ли да инвестирате в Ripple?

Да защо не? Както забелязахте, че след биткойните, цифрови валути стават популярни от ден на ден. Днес цифровите валути имат по-голяма парична стойност от всяка друга форма на валутата. Те се облагат безплатно, приети в световен мащаб и може лесно да се обменя в други форми на валутите. Стойността на Ripple се увеличава всеки ден. Според новините, Ripple е отгледан от 70% само през 2017г което е увеличило стойността на монетата си и е позволило на банките да я приемат като форма на валута.

Сигурна ли е инвестицията на Ripple?

Пулсации монети са една от най-сигурните форми на инвестиция. Не е нужно да чакате купувачите да закупят вашите монети. Можете да ги продадете обратно на компанията в случай на високи цени или просто искате да замените своя XRP в други валути. В същото време това е рискована форма на инвестиция поради голямото си търсене, но поради своя рисков фактор възвръщаемостта на инвестициите в Ripple също е много висока в сравнение с други форми на инвестиции.

Заслужава ли си да купите Ripple?

Краткият и сладък отговор на този въпрос е да, защото стойността на Ripple coin се увеличава ежедневно поради популярността на други цифрови валути като Bitcoin. От 2012 до 2017 г. цена на Ripple е нараснал плавно, където едва ли е забелязан спад в стойността му.

Как да закупите XRP?

Ripple си партнира с толкова много хора, банки и компании, чрез които можете търговия XRP. За целите на търговията и инвестирането можете да закупите монети Ripple чрез уебсайта им или техните партньори. Те споменаха пълния списък на одобрените си партньори на своите уебсайтове, в които ще видите името на официалните банки и мрежи.

Следвайте нашето Пълно ръководство за покупка на Ripple Coin

След като прочетох тази статия, съм сигурен, че сте получили цялата необходима информация и подробности за Пулсация на монета и те стават известни и защо трябва да инвестирате в него, за да увеличите стойността на парите си, без да правите нищо специално.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector