Монетата Ripple XRP извежда цифровите валути от кризата с биткойн в Китай

Ripple постигна добър растеж и води дигиталните валути с положителни новини

 След последователните стачки от Китайската народна република върху валутата на Биткойн и нейните колеги, пазарът на цифрови валути се оттегли и милиарди долари излязоха преди стабилизирането на пазарната стойност. Гигантските валути остават на местата си в тиха сцена, която продължава и през последния период.

Пулсацията, която се класира на четвърто място, сега стана на трето място, всъщност е в постоянен конфликт с наскоро родена монета през август 2017 г., която е Bitcoin Cash, който споделя третото и четвъртото място последователно с Ripple и е близо до пазарната му стойност.

И двамата имат пазарна стойност над 7 млрд. Долара и са близо 8 млрд. Долара долара, знаейки, че и двете са пристигнали през последния период и преди кризата на Биткойн в Китай до 10 милиарда долара.

пулсация пазарна капачка

  •   Ripple се фокусира върху банки и финансови институции:

Добре известно е, че разработчикът на тази валута, която стои зад нея, предоставя услуги и технологии на банките, за да ускори изпращането и получаването на средства безопасно и с най-малко разходи, което позволява на финансовите институции да постигнат по-голяма възвръщаемост в сравнение с използваните методи далеч в глобалната финансова система.

Повече банки са възприели Ripple технологиите и компанията се е фокусирала през последния период да се насочи към американския пазар, а след това и към Европа и тук вече се разширява до Азия, насочена към Индия, където те откриха офис, който ще отговаря за комуникацията с банките в тази страна и установяване на партньорства и споразумения, които позволяват на тези институции да използват своите висококачествени технологии.

ПРОЧЕТЕТЕ Собствениците на монети XRP могат да обезпечат своя XRP и да получат заеми в щатски долари от Binance-Bared Cred

Това означава, че тази валута има благородна и логична цел, а не като редица цифрови валути, които са създадени без видима причина, само за да бъдат добавени към пакета от цифрови валути, които са се увеличили от най-малко 850 валути до 1128 цифрови валути в последните седмици.

Сингапур има една от най-добрите отворени икономики за нови и нетрадиционни възможности за инвестиции и е отворен и за цифрови валути.

Финансовата система в Сингапур иска да подобри процеса на изпращане и получаване на средства и да намали оперативните разходи, за да увеличи приходите и да осигури повече възможности за работа във финансовия сектор.

Въз основа на този принцип, разработчикът на Ripple вярва, че игнорирането на този пазар не е разумно и че те трябва да съществуват официално там.

Във вторник компанията обяви откриването на офис там след получаване на лиценз от властите, които ще управляват дейността си в страната.

Следващата стъпка е да се свържете с банките и да се срещнете с тях, за да ги информирате за Ripple технологиите, които ще помогнат на финансовите институции на страната да подобрят своите резултати.

ПРОЧЕТЕТЕ Китове преместват XRP на стойност над $ 4 милиона от Ripple Wallet в Unknown Wallet

Следователно следващите месеци ще носят положителни новини за тази валута в тази азиатска държава, която се характеризира с бързия растеж на нейната финансова система.

  •    Инвеститорите са оптимисти и в Ripple се вливат повече долари

Добрата новина, която Ripple запази в разгара на кризата с биткойн в Китай, отвори апетита на инвеститорите и купувачите да я купят на тази евтина цена от 0,17 цента през последните няколко дни и сега те се върнаха на 0,20 цента, но са все още не е достигнато 0,25 ст която беше стойността му през първия ден на този месец.

Спадът в цената му през последния период беше възможност да се получи и съхрани още от него цифровия портфейл и се насочете към дългосрочен план.

Някои инвеститори очакват тази валута да достигне $ 1 долар през следващата година или до края на тази година. По-голямата част от феновете му виждат 2018 г. като златната година на тази валута и тя ще надмине всички положителни очаквания.

Тази положителна вълна на Ripple накара инвеститорите да купете някои други цифрови валути, включително биткойн, отнасящ се до началото на повторното доверие на този пазар, който беше шокиран от Китай и разтърси доверието на инвеститорите в цифрови валути, дори ако някои хора казаха, че това, което се случва сега, е началото на края на тази интересна история.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me