Пет причини да купите Ripple XRP през май 2018 г.

Пулсация – XRP в момента е един от най-солидните проекти на Crypto Market. С ROI от 36 000%, XRP беше през 2017 г., най-печелившата инвестиция на Crypto Market. Ripple е класиран на трето място в пазарна капитализация на Crypto Market, и е стартиращо предприятие, подкрепено от венчър с офиси в Сан Франциско, Ню Йорк, Лондон, Люксембург и Сидни. Лидерите на Ripple обединяват десетилетия опит в областта на технологиите, финансовите услуги и спазването. Ripple заяви целта за използването на технология за трансгранично плащане и използването на XRP като буфер между фиатните парични преводи.

Екипът на Ripple миналата година постигна зашеметяващ напредък в прилагането на своята технология. Понастоящем инструментът XCurrent се използва от над 100 финансови институции по целия свят. През първото тримесечие на 2018 г. Ripple обяви пет нови пилотни клиенти на XRapid – Western Union, Cambridge Global Payments, MercuryFX, IDT и MoneyGram. През тази година се очаква една от тези компании да обяви използването на XRapid и XRP на живо при трансгранични парични преводи.

През януари тази година Cuallix пусна инструмента Cuallet. Cuallix е първата финансова институция в света, която използва XRapid и, по подразбиране, XRP валутата при трансгранични парични преводи. Cuallix прави парични преводи между Мексико и САЩ.

Всяко инвестиционно решение се взема след проучване на основните данни на съответната компания. Направих свое проучване и стигнах до заключението, че XRP в момента е най-добрата покупка. Ето 5 причини, поради които мисля, че монетата XRP е най-добрата покупка.

1. Превъзходна технология

пулсации xrp скорост

XRP е специално разработен, за да може да променя текущите трансгранични парични преводи. Говорим за стария и бавния SWIFT. Понастоящем трансферът с SWIFT между две държави може да отнеме от 3 до 5 дни. Да не говорим за разходите по тези трансфери, които не са нищожни, особено ако говорим за трансфери от десетки хиляди долари.

Използването на XRapid и XRP при трансгранични парични преводи намалява разходите за трансфер на класическия SWIFT с 60%. XRP е блокчейн технология от трето поколение. Например, Биткойн е първата крипто валута с технология блокчейн от първо поколение.

Прехвърлянето на XRP се извършва за 4 секунди. За сравнение, трансферът на Ethereum се извършва за около 3 минути, а трансферът на Bitcoin за 10 до 30 минути.

XRP може да извършва 1500 трансфера в секунда, Ethereum 15 трансфера / секунда и Bitcoin 7 трансфери / секунда. Виждате, че технологията XRP е много по-добра от другите две монети.

2. По-евтина цена (TA)

пулсация цена

Е, евтината цена е основната причина, поради която XRP трябва да бъде закупен през май. Crypto Market имаше силна корекция през последните три месеца. XRP има спад с около 90% в сравнение с ATH от 3,60 USD. The най-ниската цена достигнато от XRP е 0,45 USD.

ЧЕТЕТЕ XRP, за да бъде окончателно добавен като валута на офертата на Binance – CZ


Днешните графики показват, че мечият пазар е свършил и ние сме в период на консолидация. Биткойн, този, който дава тон на целия крипто пазар, е пробил линията на тенденция и ще го потвърди като подкрепа. Индикаторът MACD, който се използва от много търговци за покупка на сигнали, е положителен на територията. Всеки търговец знае, че валута, закупена на -70, -90% срещу ATH, ще донесе много добра печалба.

Към този момент XRP е подценена валута. По-долу имате ежедневно XRP / USD диаграма. Какво можем да видим там?

poloniex xrp usdt 28 април 2018 16 24 16

Спадът в насилието, започнал през януари, беше тих. В момента имаме период на натрупване. Предвиждаме образуването на обърнат модел глава и рамене. Досега се формираше лявото рамо и долното (долното). Очаквам дневната графика да показва дясното рамо (0.65-0.70 USD) и цената да се развива по начин, много подобен на изтеглената жълта линия. Също така, може да се види, че цената отново е надвишила 200-дневната средна стойност (синя линия). Превишаването за втори път мобилната средна стойност от 200 дни показва, че мечките са уморени и скоро биковете ще поемат тенденцията.

Закупуването на XRP в областта на правите рамене в ценовия диапазон от 0,65-0,70 USD ще бъде оптималната стратегия през следващия период. Можете също да изчакате сигнал за покупка от инструмента MACD.

Превишаването на основната съпротива при 1.25 USD ще проправи пътя за достигане на бившия ATH от 3.6 USD. Разбира се, докосването на ATH няма да се случи в рамките на няколко дни. Постигането на ATH вероятно ще бъде сложен ход, който може да отнеме няколко месеца. Разбира се, версията на ATH трябва да бъде засегната много по-бързо, ако се появи една от новините в параграф 4 на тази статия. В заключение купете и ЗАДЪРЖЕТЕ една година. Обърнете внимание, че по това време, закупуване на XRP спазва едно от основните правила за търговия: „Купете евтино“.

3. Потенциал за развитие.

Планът за пулсации за XRP предоставя Първо инструментът XCurrent. Впоследствие, след като изискванията за ликвидност са достатъчни, финансовите институции и банките могат да изберат да преминат към инструмента XRapid, който имплицитно използва XRP валутата.

Една от целите, които предлага Ripple тази година, е изброяване на XRP на толкова борси. Това ще създаде повече ликвидност за валутата XRP.

Наскоро в интервю за Япония изпълнителният директор Ripple – Брад Гарлингхаус каза:

„Ще популяризираме въвеждането и ще поставим за цел повече от половината банки в света да приемат услугата за парични преводи на компанията през следващите пет години.“

4. Новините

Има някои важни новини което очаквах през 2017 г. Една от новините е използването на XRapid и XRP на живо при трансгранични парични преводи от Western Union, MoneyGram или SBI.

ПРОЧЕТЕТЕ Официално раждането на биткойн кризата през 2017 г. в Китай чрез затваряне на BTCChina

Разбира се, не изключвайте възможността една от банките, които в момента използват инструмента XCurrent, да обяви преминаването към XRapid и XRP на живо.

Главният изпълнителен директор Ripple-Brad Garlinghouse също заяви наскоро, че процентът на приемане на инструмента XCurrent е толкова бърз, че Ripple няма да обяви тези осиновявания. Ще има само една новина, когато XCurrent ще се използва от над 200 финансови институции.

5. Печалби, (ROI) над средното.

С ROI от 36 000%, XRP беше през 2017 г., най-печелившата инвестиция на Crypto Market. 

най-добро представяне на пулсации xrp

Тази година Crypto Market беше най-тежката криза през последните години. Пазарът на мечки доведе до 80-90% намаления за някои от монетите. XRP не направи изключение и имаше 90% спад от ATH от 3.60 USD. Намалението беше много по-високо от това на биткойните.

Но този огромен спад и фактът, че основните данни на Пулсации и XRP са много добри, прави XRP валутата да търси големите инвеститори. Те винаги ще търсят подценени валути, които имат много добри основни данни.

Сега, когато редактирам тази статия, XRP Price е 0.87 USD. Постигането на ATH от 3,60 USD би означавало ROI от близо 500%. За биткойни достигането на ATH от 20000 USD би означавало само 250% ROI. Известно е, че евтината валута ще расте повече (в проценти) от скъпата валута. Обяснението е просто. Тази валута ще бъде „изпомпвана“ с много по-малко пари.

Заключения

Както можете да видите по-горе, има някои валидни аргументи, които ме накараха да считам XRP за най-добрата монета за закупуване точно сега. Проектът Ripple е солиден, а екипът на Ripple е най-добрият на Crypto Market. XRP е тестван от няколко трансгранични разплащателни компании. Те бяха доволни от резултатите от тестовете. 

Към този момент XRP е във финалната фаза на въвеждане в употреба на живо. Всичко, което трябва да направите, е да имате търпение, след като сте купили. Независимо дали отнема няколко месеца или година, XRP е качествен продукт и основните данни на Ripple са много добри. The XRP цена ще следват много добри основи. Очаквам съобщението за използването на XRP на живо от финансови институции за повишаване на цената на ATH от 3,60 USD. Много анализатори в крипто зоната изчисляват за края на тази година цена от 7-10 USD.

Моля, направете свое собствено проучване на Ripple и XRP. Тази статия не е инвестиционна препоръка, а информативна статия. Решението за инвестиция ще бъде изцяло ваше, след като сте направили собствено проучване. Всички изявления, съдържащи се в тази статия, могат да бъдат намерени на официалния Ripple.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector