Ripple (XRP) се вдига до най-високите $ 0,51 за всички времена, причините за това извисяване и всичко за закупуването и работата на тази платформа.

Ripple XRP е една от онези известни дигитални валути, които редовно увеличават стойността си. Валутата, лансирана през 2012 г., е виждала голям скок в историята си. Експертите по крипто валута са забелязали 4300% увеличение на стойността му досега. Стойността му се е увеличила с 50% снощи. Новината обзе всички банки, държавни регулаторни и други финансови институции. Днес хората не говорят само за това Биткойн, Ethereum и Litecoin. Вместо, Ripple XRP е изненадал и хората. Това е така, защото никой не очакваше подобен скок в близко бъдеще. Освен това отдавна видяхме подобен скок от Ripple XRP.

Топ причини за Ripple XRP Spike

пулсации увеличение на цената

Въпреки че 2017 г. остава успешна година за криптовалути с биткойн, който чупи всички рекорди. Ripple XRP също е скочил от $ 0,0066 до $ 0,34 за кратък период от време. Това е така, защото не само работи като валута, но и като платформа за разплащане. Той увеличи скоростта на трансграничните транзакции, като по този начин остави Биткойн далеч назад. Това се дължи на използването на най-новите блокчейн технология. Наскоро валутата скочи до 0,51 долара за една нощ. Повечето хора се чудят на този бичи знак. Следват може би основните причини за това внезапно нарастване на стойността на валутата.

  • Първата и основна причина за това увеличение на стойността е нарастващата екосистема на Ripple. Както знаем, че няколко държавни регулаторни органи, финансови институции и банки по целия свят са започнали Ripple като платформа за разплащане. Този ръст в екосистемата на валутата се превърна в най-големия фактор на скока. Ripple наскоро сключи партньорства с много водещи азиатски банки, за да служи като сигурен и бърз протокол за плащане.
  • Следващата причина за тази оценка е заключване на 55 милиона долара като ескроу средства. Това означава, че компанията е успяла да спечели доверието на инвеститорите чрез депониране на средствата. Това означава, че повече от половината от средствата на компанията вече не са налични на борсите. Инвеститорите чакаха това съобщение дълго.
  • Някои експерти също са на мнение, че растящите цени на биткойните също са увеличили доверието на инвеститорите във всички цифрови валути. Биткойнът достигна най-високата стойност за всички времена от над 15000 долара и това се възползва от всички крипто валути.
  • Партньорството на Ripple с American Express също е важен фактор зад този бичи знак Ripple XRP цена. American Express има дълга история на търговия с кредитни карти. Сега тя си партнира с Ripple, за да използва нов метод на плащане на технологията на блокови вериги.

ЧЕТЕТЕ Ripple CTO Иска XRP за $ 1 до Коледа –XRP Общността отново се развесели

За по-добро разбиране на концепцията ще обясним истинската работа на тази цифрова валута.

Работа на Ripple XRP и рискови фактори, включени в него

xrapid пулсации xrp

Ripple работи по два различни начина. Едната е платежната мрежа RippleNet а другата е валута Ripple XRP. Чрез бързата си мрежа глобалните транзакции се извършват за секунди. Компанията твърди, че отнема само 2 секунди, за да завърши транзакция през нейната мрежа. От друга страна, отнема повече от 2 минути до 10 минути, за да завършите транзакцията.

Ripple се фокусира повече върху банките, защото им предлага достъпно решение за плащане. Компанията твърди, че потребителите на RippleNet могат да спестят $ 3,69 на плащане. Това е така, защото компанията работи директно с банки без посредници.

READ Ripple прави Топ 100 на списъка с компании за трансгранично плащане

Поради това фокусирането върху банките криптовалутата е изправена пред много критики. Това е така, защото платформата стартира, за да улесни обикновения човек. Сега, от друга страна, улеснява банките и финансовите институции. Някои хора също казват, че тъй като възлите му са отворени, те могат лесно да бъдат хакнати от хакерите. Също така е реалност, че валутата и мрежата са в начален етап.

Къде да купя Ripple

Закупуването на Ripple не е трудна задача, защото може да бъде закупено чрез използване на други криптовалути, а също и местни валути. Инвеститорите трябва да имат a портфейл за съхранение на валутата. Потребителите могат лесно закупете го чрез техните кредитни / дебитни карти. Собствениците на портфейла могат не само да закупят Ripple, но и да изпращат на други потребители в замяна с друга криптовалута или физическа валута.


Следвайте тези ръководства за закупуване на Ripple XRP и го съхранявайте:

Как да закупите Ripple XRP с кредитна / дебитна карта

4 Най-добър Ripple XRP портфейл за 2018 г.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector