Защо Ripple (XRP) не е мъртъв?

Ripple (XRP) непрекъснато се е увеличил, за да се превърне в една от най-популярните цифрови валути през последните няколко години. Въпреки че сътресенията, причинени главно от биткойн, разтърсиха криптовалута лодка, Ripple доста добре се ориентира в бурята.

 Някои биха могли да твърдят, че Ripple сега трябва да се оценява с двуцифрени цифри. Независимо от това, стремежът му да осигури ефективни транзакции се постига чрез своя xCurrent, xRapid и xVia.

Въпреки това, поддържането на инвеститори и потребители ангажирани и мотивирани е трудна задача. Монетната индустрия е като моделирането, където инвеститорите са съдиите. Всеки път, когато се появяват нови иновации и тълпата ще се движи с най-вълнуващите и актуални тенденции. Как тогава е XRP обтекател в това отношение? Солидно ли е бъдещето на платформата за транзакции?

Екипът на Ripple добре осъзнава значението на това. Имайки това предвид, обявяването на инвеститорите, че жизненоважни проекти са в процес, е навременно за инвеститорите. Съответно, някои от тези проекти включват; 

  1. Приемането на XRP като валидна валута за трансгранични плащания от Western Union и MoneyGram.
  2. Стартирането на мобилен XRP от Сантандер Банк.

Това са само две и волята ще ви помогне да направите търговията с XRP по-доходоносна и по-опростена за потребителите

Кобалтов протокол 

Бъдещото прилагане на кобалтовия алгоритъм е един такъв пример. Това е идеята на Итън Макбро, служител на Ripple, който също е брилянтен криптоархитект. 

Този алгоритъм е важен защото драстично увеличава скоростта на транзакцията. Това ще направи и без това бързата скорост на транзакцията светкавична. Всъщност скоростта намалява до секунда. Това приблизително 75 процента по скорост означава, че Ripple вече може да обработва повече от два пъти транзакциите, които е можел преди. В резултат на това търговците са много по-впечатлени от Ripple.

ПРОЧЕТЕТЕ Задвижване с пулсации с пари, осигуряваща подкрепа от друга японска банка

Cobalt също ще увеличи стабилността на Ripple и ще елиминира спирането на транзакциите. Последното се случва, защото процедурата по транзакция никога не би спряла, дори ако има забавяне в предаването. Това е чудесно за цялата система. В заключение алгоритъмът на кобалта ще бъде ценна надстройка, която ще направи Ripple по-доходоносен в близко бъдеще.

Партньорството със Сантандер Банк

Това е един аспект, при който Ripple острие повечето други монети и включва подкрепата на утвърдени банки. Банката на Сантандер е свързана с Глобалната група на Сантандер. За отбелязване е, че банката стартира приложението за плащане Ripple. 

Това беше крайъгълен камък сам по себе си, защото Сантандер стана първата финансова институция, която пусна своята международна платежна услуга, базирана на блокчейн. Това е голям тласък за Ripple, тъй като Santander има над 100 милиона клиенти. Това наред с други са причините, поради които Ripple ще остане актуална и в бъдеще.

ЧЕТЕТЕ Изпратете XRP по имейл с добавка MoneyMessage, интегрирана в Microsfot Outlook

Партньорството с Hyperledger

Ripple обяви това партньорство с Hyperledger Consortium на 28 март 2018 г. Hyperledger е важен блокчейн консорциум, свързан с фондацията Linux. Hyperledger има важен принос за пазара на криптовалути от самото си създаване.

Това партньорство е чудесно по две причини:

  1. Ускоряване на процеса на развитие на приложението на блокчейн.
  2. Партньорството вероятно ще даде тласък на цена на Ripple.

Може да изглежда, че цените на криптовалутите достигат таван. Това може да е разочароващо за определени инвеститори, но всеки, който очакваше повишаването на цените през 2017 г. да продължи, го заслужава. Просто не беше устойчиво.

Въпреки това, по-бавният, но последователен растеж е много в сферата на възможностите. Освен ако няма момент на червено хапче, когато човечеството внезапно се събуди за чудесата на блокчейн технологията, бъдещият растеж на утвърдените монети вероятно ще бъде постепенен.

Ето защо малките разклащания на пазара не бива да ни изпращат към прогнози за сценарий на Страшния съд. Ripple е една монета, която със сигурност разчита на практическото приложение и осиновяване в реалния живот. Трудно е да се предвиди колко бързо може да бъде това.

Независимо от това, тази монета е готова да остане история за успех. Това се дължи на гореспоменатите причини, наред с други. Ripple е тук, за да остане.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me