Pet razloga za kupnju Ripple XRP-a u svibnju 2018

Mreškanje – XRP je trenutno jedan od najsolidnijih projekata na Crypto Marketu. S ROI od 36.000%, XRP je 2017. bio najisplativija investicija na Crypto Marketu. Ripple je na trećem mjestu tržišna kapitalizacija kripto tržišta, i početno je poduzeće koje podržava pothvat s uredima u San Franciscu, New Yorku, Londonu, Luksemburgu i Sydneyu. Rippleovi čelnici okupljaju desetljeća iskustva u tehnologiji, financijskim uslugama i usklađenosti. Ripple je izjavio cilj upotrebe tehnologije prekograničnog plaćanja i upotrebe XRP-a kao međuspremnika između fiat prijenosa novca.

Ripple tim prošle godine postigla je zapanjujući napredak u primjeni svoje tehnologije. Alat XCurrent trenutno koristi više od 100 financijskih institucija širom svijeta. U prvom kvartalu 2018. Ripple je najavio pet novih XRapid pilotskih kupaca – Western Union, Cambridge Global Payments, MercuryFX, IDT i MoneyGram. Tijekom ove godine očekuje se da će jedna od ovih tvrtki najaviti upotrebu XRapid i XRP uživo u prekograničnim prijenosima novca.

U siječnju ove godine Cuallix je lansirao alat Cuallet. Cuallix je prva financijska institucija na svijetu koja koristi XRapid i, implicitno, XRP valutu u prekograničnim prijenosima novca. Cuallix vrši prijenos novca između Meksika i SAD-a.

Svaka investicijska odluka donosi se nakon istraživanja osnovnih podataka dotične tvrtke. Sam sam istraživao i došao do zaključka da je XRP trenutno najbolja kupovina. Evo pet razloga zbog kojih smatram da je XRP novčić najbolja kupovina.

1. Vrhunska tehnologija

brzina mreškanja xrp

XRP je posebno dizajniran kako bi mogao mijenjati trenutne prekogranične novčane prijenose. Govorimo o starom i sporom SWIFT-u. Trenutno prijenos SWIFT-om između dviju zemalja može trajati od 3 do 5 dana. O troškovima tih transfera da ne govorimo, koji nisu zanemarivi, pogotovo ako govorimo o transferima od desetaka tisuća dolara.

Korištenje XRapida i XRP-a u prekograničnim prijenosima novca smanjuje troškove prijenosa klasičnog SWIFT-a za 60%. XRP je treća generacija blockchain tehnologije. Na primjer, Bitcoin je prva kripto valuta, s blockchain tehnologijom prve generacije.

XRP prijenos vrši se za 4 sekunde. Za usporedbu, prijenos Ethereuma vrši se za oko 3 minute, a prijenos Bitcoina za 10 do 30 minuta.

XRP može izvršiti 1500 transfera u sekundi, Ethereum 15 transfera u sekundi i Bitcoin 7 transfera u sekundi. Možete vidjeti da je XRP tehnologija daleko bolja od ostale dvije kovanice.

2. Jeftinija cijena (TA)

cijena mreškanja

Pa, jeftina cijena je glavni razlog zašto bi se XRP trebao kupiti u svibnju. Crypto Market imao je snažnu korekciju tijekom posljednja tri mjeseca. XRP je smanjen za oko 90% u odnosu na ATH sa 3,60 USD. The najniža cijena postignut XRP-om iznosi 0,45 USD.

PROČITAJTE XRP koji će konačno biti dodan kao valuta na Binance – CZ


Današnje karte pokazuju da je tržište medvjeda gotovo i nalazimo se u razdoblju konsolidacije. Bitcoin, onaj koji daje ton cijelom kripto tržištu, probio je liniju trenda i to će potvrditi kao podršku. Pokazatelj MACD koji mnogi trgovci koriste za kupnju signala pozitivan je na teritoriju. Bilo koji trgovac zna da će valuta kupljena na -70, -90% u odnosu na ATH donijeti vrlo dobru zaradu.

U ovom je trenutku XRP podcijenjena valuta. Ispod imate dnevni XRP / USD grafikon. Što tamo možemo vidjeti?

poloniex xrp usdt 28. travnja 2018. 16 24 16

Pad nasilja započet u siječnju bio je tih. Trenutno imamo razdoblje akumulacije. Predviđamo formiranje obrnutog uzorka glave i ramena. Do sada je formirano lijevo rame i dno (dno). Očekujem da će dnevni grafikon prikazivati ​​desno rame (0,65-0,70 USD) i da će se cijena razvijati na način vrlo sličan povučenoj žutoj liniji. Također, može se vidjeti da je cijena ponovno premašila 200-dnevni prosjek (plava linija). Prekoračenje po drugi put mobilnog prosjeka od 200 dana pokazuje da su medvjedi umorni i da će uskoro bikovi pokupiti trend.

Kupnja XRP-a u području ravnog ramena u rasponu cijena od 0,65-0,70 USD bit će optimalna strategija u sljedećem razdoblju. Također možete pričekati signal za kupnju iz alata MACD.

Prekoračenje glavnog otpora na 1,25 USD otvorit će put za dostizanje bivšeg ATH-a s 3,6 USD. Naravno, dodirivanje ATH-a neće se dogoditi u roku od nekoliko dana. Postizanje ATH-a vjerojatno će biti složen potez koji može potrajati nekoliko mjeseci. Postoji, naravno, verzija ATH-a koju treba dodirnuti puno brže ako se pojavi jedna od vijesti u stavku 4. ovog članka. Zaključno, kupite i DRŽITE godinu dana. Imajte na umu da u ovom trenutku, kupujući XRP poštuje jedno od glavnih pravila trgovanja: “Kupi jeftino”.

3. Razvojni potencijal.

Ripple plan za XRP pruža Prvo alat XCurrent. Nakon toga, nakon što su zahtjevi za likvidnošću dovoljni, financijske institucije i banke mogu se odlučiti za prelazak na XRapid alat, koji implicitno koristi XRP valutu.

Jedan od ciljeva koji ove godine predlaže Ripple je uvrštavanje XRP-a na isto toliko burzi. To će stvoriti više likvidnosti za XRP valutu.

Nedavno je u intervjuu s Japanom, izvršni direktor Ripple – Brad Garlinghouse rekao:

“Promovirat ćemo uvod i postaviti cilj da više od polovice svjetskih banaka usvoji uslugu doznaka tvrtke u sljedećih pet godina.”

4. Vijesti

Ima ih važne vijesti što sam nekad očekivao tijekom 2017. Jedna od vijesti je upotreba XRapid i XRP uživo u prekograničnim prijenosima novca od strane Western Union, MoneyGram ili SBI.

PROČITAJTE Službeno rođenje bitcoin krize u Kini 2017. zatvaranjem BTCChina

Naravno, nemojte isključiti mogućnost da će jedna od banaka koja trenutno koristi alat XCurrent najaviti prelazak na XRapid i XRP live use.

Izvršni direktor Ripple-Brad Garlinghouse također je nedavno rekao da je stopa usvajanja instrumenta XCurrent tako brza da Ripple neće najaviti ta usvajanja. Bit će samo jedna vijest kada će XCurrent koristiti više od 200 financijskih institucija.

5. Zarada, (ROI) iznad prosjeka.

S ROI od 36.000%, XRP je 2017. bio najisplativija investicija na Crypto Marketu. 

najbolje performanse mreškanje xrp

Ove je godine kripto tržište najteža kriza u posljednjih nekoliko godina. Tržište medvjeda dovelo je do smanjenja 80-90% nekih kovanica. XRP nije bio iznimka i imao je pad od 90% u odnosu na ATH s 3,60 USD. Smanjenje je bilo puno veće od smanjenja Bitcoina.

Ali ovaj ogroman pad i činjenica da su temeljni podaci od Ripple i XRP su vrlo dobri, čini da XRP valuta traži velike investitore. Uvijek će tražiti potcijenjene valute koje imaju vrlo dobre temeljne podatke.

Sad kad uređujem ovaj članak, XRP cijena iznosi 0,87 USD. Postizanje ATH od 3,60 USD značilo bi ROI od gotovo 500%. Na Bitcoinu bi dosezanje ATH od 20000 USD značilo samo 250% ROI. Poznato je da će jeftina valuta rasti više (u postocima) od skupe valute. Objašnjenje je jednostavno. Ta će se valuta “napumpati” s puno manje novca.

Zaključci

Kao što vidite gore, postoje neki valjani argumenti koji su me natjerali da XRP smatram trenutno najbolji novac za kupovinu. Ripple projekt je solidan, a Ripple tim je najbolji na Crypto Marketu. XRP je testiralo nekoliko prekograničnih platnih kompanija. Bili su zadovoljni rezultatima testova. 

U ovom je trenutku XRP u završnoj fazi uvođenja u upotrebu uživo. Sve što morate učiniti je imati strpljenja nakon što kupite. Bez obzira na to treba li nekoliko mjeseci ili godinu dana, XRP je kvalitetan proizvod i temeljni podaci Ripplea vrlo su dobri. The XRP cijena slijedit će vrlo dobre osnove. Očekujem najavu da XRP uživo upotrebljavaju financijske institucije kako bi podigli cijenu ATH s 3,60 USD. Mnogi analitičari u kripto području procjenjuju za kraj ove godine cijenu od 7-10 USD.

Molimo, istražite Ripple i XRP. Ovaj članak nije investicijska preporuka, već informativni članak. Odluka o ulaganju bit će u potpunosti vaša nakon što izvršite vlastito istraživanje. Sve izjave sadržane u ovom članku mogu se naći na službenom Ripple.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector