Rippleov najnoviji cjenovni trend i brzi napredak u glavnim financijama

Ripple XRP oduvijek je bio jedinstveni novac zbog svog jedinstvenog položaja da od početka ima konačan broj kovanica i da je dio jedinstvenog sustava plaćanja, a ne konvencionalne kriptovalute. Stoga je njegov razvoj uvijek bio prilično jedinstven i nije podložan rudarima koji inače imaju veliku riječ u događajima s drugim kovanicama. Ovaj put, vijesti o Ripple XRP središte oko svoje cijene (očito), tužba matične tvrtke protiv R3 i deklaracija SWIFT-a kao cilja br. 1 koji treba prevladati u bliskoj budućnosti. Ostalo pozitivne vijesti uključuje novu prekretnicu za Ripple XRP kao simboličku Ostvarena je stota prijava na RippleNet.

Sada nastavljamo s najnoviji trend cijena kriptovalute, Ripple XRP posljednjih je dana zaradio 10%, dostigavši ​​pritom gotovo 0,27 dolara, ali je naknadno izgubio vrijednost i opet završio na 0,25 dolara..

Sada je većina ostalih kriptovaluta dok je doživljavala klizni trend XRP dobivalo, a to nije nešto novo. Ripple XRP pokazao je tendenciju neovisnosti od drugih valuta kada je riječ o kretanju cijena, umjesto da bude angažiran u paketu domina poput ostatka. Obujam trgovanja također se povećao, a ne smanjio posljednjih tjedana, kao kod ostalih kriptovaluta.

Sveukupno tržišna kapitalizacija XRP je još uvijek blizu 10 milijardi dolara i prilično impresivan za valutu koja još treba ući u Kinu, da tako kažem. Bitcoin i Ethereum obojica se otvoreno trguje u Kini, čak i kad vlada puca na svojim burzama, dok Ripple želi samo ući Kina u ulozi e-trgovine, a ne samo radi samo trgovine.

Dakle, sve u svemu prilično neutralan tjedan za kriptovalute na tržištu i to je izuzetno dobro s obzirom na to da je to više sustav plaćanja, a ne valuta. Manje kolebanje značilo bi da ćemo napokon dobiti kriptovalutu koja se može učinkovito koristiti za internetsku kupnju i prodaju.

U međuvremenu, mreža Ripple tužila je R3 koji je zauzvrat tužio sam Ripple zbog problema s njihovim ugovorom o partnerstvu s rizičnim financiranjem. Prema izvornom ugovoru, R3 imao mogućnost kupiti nevjerojatnu 5 milijardi Ripple XRP tokeni za izvornu osnovnu cijenu od 0,0085 USD ako je isporučio svoje obveze. Vau. Sada je to zaista promjena u cijeni novčića jer je ikad stvoreno samo 100 milijardi Ripple XRP, a od sada se cijena kreće oko 0,24 dolara, cijeli paket sada vrijedi 1,2 milijarde dolara i raste.

Ali, Ripple je protivtužio R3 tvrditi da potonji nije ispunio svoje obveze prema ugovornom pravu i da mu stoga neće biti dopušteno kupite XRP po toj cijeni i umjesto toga bili bi prisiljeni platiti Rippleu kaznenu odštetu i pravne naknade za slučaj.

Ako ste investitor XRP-a, trebali biste pažljivo pratiti slučaj kao da R3 je uspješan u donošenju jakih dokaza, mogli bi se dočepati XRP tokena i to na neko vrijeme može sniziti cijenu barem kao 5 milijarda novih kovanica nisu ono što je liječnik naručio za Ripple. To je sigurno jedinstven slučaj, ali pad cijene je zagarantiran ako R3 imaju svoj put.

U ostalim vijestima Ripple je također proglasio SWIFT kao primarni cilj za budućnost. Prirodno je da Rippe to čini jer kriptovaluta sebe više zamišlja kao rješenje za plaćanje koje zajedno može premostiti fiat valute i svijet blockchaina i kriptovalute. Knjiga transakcija Ripple brza je i ima sve značajke preuzimanja uspostavljenog kanala poput SWIFT-a koji radi u više od 200 zemalja. Dakle, velike stvari leže u budućnosti Ripple XRP koje su trenutno izvan dometa ostalih kriptovaluta.

Sad kao što se iznova spominje, Ripple ne želi biti valuta sama za sebe, već se oblikuje kao posrednička valuta koja bi pomogla konvencionalnim financijskim institucijama širom svijeta. To je dio razloga zašto se bitcoin ismijava od ekonomista i bankara, a Ripple često komplimentira.

Dio Rippleova napretka je dovođenje što većeg broja financijskih organizacija da se prijave za njegovu mrežu. Nedavno je proslavio 100 prijava na svojoj blockchain mreži pod nazivom RippleNet. Iako se ta brojka čini malom, ona zapravo predstavlja teške financijske organizacije širom svijeta koje su spremne udružiti se s Rippleom kako bi se odmaknule od trenutnog sustava temeljenog na dugu koji se primjenjuje širom svijeta.

Na ovom impresivnom klijentelskom popisu Ripplea nalaze se značajne marke, uključujući one koje kontroliraju međunarodni prijenos novca. Nedavni dolazci uključuju zajmodavca RAKBANK sa sjedištem Ujedinjenih Arapskih Emirata i britanske tvrtke za razmjenu valuta IFX. Davatelj financijskih usluga sa sjedištem u Meksiku bit će prva organizacija koja će testirati kriptovalute Ripple. Ako postane uspješan, sigurno će se reći da je Ripple vrlo blizu ulaska u e-trgovinu i druge sektore.

Dakle, nastavite s vijestima!

PROČITAJTE Binance X za pomoć u usvajanju kripto mase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me