Skriveni razlozi odbijanja platforme Coinbase da doda Ripple XRP

Coinbase platforma i Ripple XRP

Prije nekoliko dana, Ripple XRP je početkom ovog tjedna eksponencijalno porasla, čineći da raste od 0,90 $ do 1,06 $. Razlozi za to bile su glasine da je Coinbase platforma planira dodati u valute kojima se može trgovati.

Dobro je poznato da Američka tvrtka Coinbase uživa veliku reputaciju i povjerenje američkih ulagača u digitalnu valutu i oni je koriste kupovati i prodavati bitkoine pored Bitcoin Casha, Litecoin i Ethereum. To su četiri valute kojima se može trgovati na ovoj platformi.

Nakon sati glasina i potraživanja tisuća obožavatelja svijeta treća najveća digitalna valuta, platforma je odgovorila, kao i prije, da trenutno nije planirano dodavanje digitalne valute.

Kao i svaki put, rekli su da im je jako stalo da zadrže sigurnost svojih korisnika te da planiraju i proučavaju dodavanje bilo koje kriptovalute za koju smatraju da je u interesu investitora na platformi.

Službeno priopćenje koje je tvrtka objavila gurnulo je cijenu poznate digitalne valute na oko 0,80 dolara, potpomognuto također snažnim padom cijena ostalih digitalnih valuta.

Iako su tisuće ulagača zatražile od tvrtke da doda ovu valutu u četiri valute kojima se može trgovati, ali njezino odbijanje natjeralo nas je da potražimo pravi razlog ove misterije.

PROČITAJTE Ripple predviđanja cijena XRP / USD

U ovom ćemo članku razmotriti skrivene razloge odbijanja Coinbase platforma za dodavanje Ripple XRP.

1- Decentralizirana digitalna valuta:

Prvi razlog zbog kojeg se čini Tvrtka Coinbase nije želio otkriti je li ta digitalna valuta decentralizirana valuta i iza nje stoji tvrtka.

Tvrtka Ripple posjeduje milijarde ove valute i može manipulirati cijenom valute izlažući valutne jedinice na prodaju i tako dovesti do pada njihove vrijednosti.

Iako tvrtka dobro zarađuje za sebe uglavnom od usluga koje pruža bankama i iako uživa povjerenje velikih financijskih institucija, ali milijarde ove valute plaše branitelje decentraliziranih i rudnih digitalnih valuta.

Tvrtka je iznijela plan da ponudi 55 milijardi XRP. Ovaj plan znači da će svakog mjeseca nuditi milijardu jedinica za prodaju i da će tijekom sljedećih 55 mjeseci ukinuti monopol nad ovom valutom, ističući da će mehanizam prodaje ove količine biti siguran i dobar te da neće negativno utjecati na cijenu opskrbe. Tvrtka je započela ovaj plan od kraja prošle godine.


2- Natjecanje i drugačija vizija:

Postoji još jedan razlog ovog neopravdanog i neizravnog odbijanja ove uspješne digitalne valute: konkurencija i različita vizija.

READ Ripple surađuje s tvrtkama koje podržavaju društveni uzrok, kaže Ripple’s Official 

Jasno je da Coinbase podržava Bitcoin i njegova obitelj koje su valute koje njihovi entuzijasti mogu modificirati na vlastitu tehnologiju Ripple XRP koji je u vlasništvu jedne tvrtke koja će je i dalje kontrolirati, vrlo je žestoka konkurencija i razlikuje se od Bitcoina i njezinih sestara.

Ripple tvrtka uspješno je sklopio ugovore s desecima banaka i financijskih institucija, uključujući Western Union, MoneyGram i druge institucije, i ponudio svoju valutu kao najbolju u svim pogledima jer je jeftinija i brža u doznakama i sigurna.

Najstrašnije je za platformu Coinbase i Bitcoin zajednicu da ova digitalna valuta ima viziju približavanja globalnom financijskom sustavu, a ne da se bori protiv njega.

Natjecanje između Coinbase i Ripple pokazuje važno pitanje: prvo je pružanje GDAX-a, platforma za razmjenu kriptovaluta za tvrtke i profesionalne trgovce koji trgovcima nude rješenja za prihvaćanje plaćanja digitalnom valutom, a tko zna da možda planiraju ciljati i banke.

Ovo je drugi put da kruže glasine o smjeru Coinbase za dodavanje Ripple XRP trgovanju, a tvrtka je objavila službeno priopćenje u kojem demantira glasine. Iako su tisuće podnijele elektroničku peticiju na odobrenje ne odgovorivši na njihov zahtjev da se treća najveća kriptovaluta zadrži izvan najveća trgovačka platforma u Sjedinjenim Državama.

izvor slike

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector