Što je Ripple XRP Coin?

Ako ste investitor ili ste zainteresirani za ulaganje novca u bliskoj budućnosti, onda sam siguran da ste čuli za nova digitalna valuta pozvao valovit novčić. Talas je predstavljen sa svojim XRP simbol. Kao novi investitor ili investitor koji nema nikakve informacije o mreškanje novčić, morate se upoznati s ovom valutom. To će vam pomoći da shvatite što čini valovit novčić tako popularan? Zašto mreškanje raste tako brzo? Kakva je budućnost mreškanja i kako ih možete kupiti u svrhu ulaganja? Osim vašeg glavnog pitanja “Što je talasanje novčića?

Ovaj će se članak također baviti mnogim drugim pitanjima povezanima s tim digitalna valuta. To će vam pomoći da odlučite je li isplativo ulagati u mreškanje ili ne.

Što je Ripple?

Ripple je mrežni protokol i digitalna valuta koja je stvorena za povezivanje različitih financijskih sustava. Ovu je valutu izradio Laboratorij za mreškanje koji je još uvijek u svojoj beta verziji. Prema ljudima iza valovit novčić, glavni cilj ove digitalne valute i sustava plaćanja s otvorenim kodom je pružiti ljudima nov način razmjenjujući novac bez brige o sigurnosti svog novca poput papirna valuta, kovanice, kreditne kartice, banke i druge slične financijske insinuacije koje su korištene kao valuta. Mreža Ripple nazvana je s još dva različita imena; Ripple protokol i protok valovite transakcije (RTXP)

Koncept Ripple coin je predstavio njegov tvorac, Ryan Fugger, u 2004. Da, starija je od Bitcoin i druge digitalne valute koje su danas poznate zbog svog rasta na tržištu. Redovi oznaka, ciljevi i zadaci Ripple laboratorija mijenjani su s vremena na vrijeme. Na primjer, lansiranjem 2004. godine, njihov glavni cilj bio je stvoriti mrežni monetarni sustav kako bi pojedinci i tvrtke stvorili vlastiti novac, dok je 2012. tvrtka uvela novi cilj. Prema njihovom novom cilju, Mreškanje stvoren je kako bi ljudima pružio siguran način za razmjenu novca i obavljanje financijske transakcije bez brige o fizičkom izgledu valute itd.

Tko je izumitelj Ripple kovanica?

Koncept Ripple novčića uveo je Ryan Fugger 2004. godine, ali tvrtku su osnovala dva imenovana investitora; Chris Larsen i Jed McCaleb. Laboratorij Ripple osnovan je 2012. godine nakon dugogodišnjeg rada. Koncept Ripple coin stariji je od ostalih popularnih digitalnih valuta poput Bitcoina, ali trebalo je vremena osnivačima da ga službeno lansiraju. Danas Ripple ima više od 200 zaposlenika što ga čini malom mrežom digitalne valute, ali zbog svoje popularnosti širi se po cijelom svijetu.

PROČITAJTE Ripple pokušaje odbacivanja neregistrirane tužbe za vrijednosne papire

Što možete učiniti s Rippleom?

To je digitalna valuta. To znači da ga možete koristiti na isti način kao i bilo koju drugu valutu. Da, istina je da nije dobro upoznat s papirnatom valutom ili čak Bitcoinom, ali iz dana u dan, zbog svog rasta, danas Valoviti novčići prihvaćaju mnoge trgovine za kupnju putem interneta, banke i druge mreže. Tvrtke i banke ne vole Ripple coin zbog vrlo niske naknade koju naplaćuje tvrtka gdje nema poreza. Da, to je neoporeziva valuta, jer nema izgled zbog kojeg država ne može naplatiti porez na nju. Čak i ako ima bilo kakav fizički izgled, i dalje je teško promijeniti bilo koji porez jer ta valuta nije nigdje registrirana niti je označena valutom bilo koje zemlje.

Iako postoje stotine i tisuće tvrtki koje prihvaćaju i koriste Ripple kovanice kao svoj platni sustav, ali neka od popularnih imena banaka su Axis banka, Cross River Bank, ReiseBank, UBS, Yes Bank, Yantra Financial Technologies i još mnogo toga.

Je li Ripple isto što i Bitcoin?

Ne u potpunosti, ali na mnogo načina, Ripple i Bitcoin raditi isto. Poput Bitcoina, Ripple je digitalna valuta koja se temelji na matematičkoj formuli. Oba digitalne valute može se koristiti samo putem interneta i može se prenijeti s jednog računa na drugi bez intervencije bilo koje treće strane poput Banke. No, za razliku od Bitcoina, Ripple je besplatna digitalna valuta, što znači da ne naplaćuju novac za vaše transakcije poput PayPal ili banke naplaćuju osim što naplaćuju fiksni iznos mreškanja po transakciji.

Poput Bitcoina, i Ripple kovanica nema nijednog fizički izgled a njegova tržišna vrijednost nema nikakve veze s poslovanjem ili BDP-om poslovanja određene zemlje. Vrijednost Ripple kovanice porasla je ili će pasti tek kad su je ulagači prodali ili kupili u velikoj količini.


Je li Ripple suparnik Bitcoina?

Ne baš zato Mreškanje također pruža mjesto vlasnicima Bitcoina za trgovanje i razmjenu svojih kovanica u drugi oblik valuta. The Laboratorij za mreškanje stvoren je za pretvaranje bilo kojeg oblika novca u drugi oblik valute, uključujući Bitcoin, Dollar, Euro itd. Dakle, ukratko, Ripple ne može biti suparnik Bitcoinu ili bilo kojoj drugoj digitalnoj valuti kojom se trguje u internetskom svijetu. Zapravo će otvoriti nova vrata za vlasnike Bitcoina da svoje novčiće premoste u druge valute kada to zatrebaju.

PROČITAJTE Bivši odvjetnik u SEC-u ne razmatra tužbu protiv Ripple a "Zakucati"

Trebate li ulagati u Ripple?

Da, zašto ne? Kao što ste primijetili da od Bitcoina, digitalne valute postaju popularni iz dana u dan. Danas digitalne valute imaju više monetarne vrijednosti od bilo kojeg drugog oblika valute. Oporezuju se besplatno, prihvaćaju se širom svijeta i mogu se lako razmijeniti u drugim oblicima valuta. Vrijednost Ripplea povećava se iz dana u dan. Prema vijestima, Ripple je uzgajao Samo 70% u 2017. godini što je povećalo vrijednost njegove kovanice i omogućilo bankama da je prihvate kao oblik valute.

Je li Ripple sigurno ulaganje?

Valoviti novčići jedan su od najsigurnijih oblika ulaganja. Ne trebate čekati da kupci kupe vaše novčiće. Možete ih prodati tvrtki u slučaju visokih cijena ili ih jednostavno želite zamijeniti XRP u druge valute. Istodobno, to je rizičan oblik ulaganja zbog velike potražnje, ali zbog svog čimbenika rizika, povrat ulaganja u Ripple također je mnogo visok u usporedbi s drugim oblicima ulaganja.

Isplati li se kupiti Ripple?

Kratki i slatki odgovor na ovo pitanje je da, jer se vrijednost Ripple novčića svakodnevno povećava zbog popularnosti drugih digitalnih valuta poput Bitcoina. Od 2012. do 2017. godine cijena Ripplea je glatko povećan tamo gdje jedva da je primijećen pad njegove vrijednosti.

Kako kupiti XRP?

Ripple je udružen s toliko mnogo pojedinaca, banaka i tvrtki putem kojih možete trgovina XRP. U svrhu trgovanja i ulaganja možete kupiti Ripple kovanice putem njihove web stranice ili njihovih partnera. Na svojim su web stranicama spomenuli cjelovit popis odobrenih partnera na kojima ćete vidjeti naziv formalnih banaka i mreža.

Slijedite naš cjeloviti vodič za kupnju valovitog novca

Nakon čitanja ovog članka, siguran sam da ste dobili sve potrebne informacije i detalje o Ripple coin i postaju poznati i zašto biste trebali u njega ulagati kako biste povećali vrijednost svog novca ne radeći ništa posebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector