Как да закупите биткойн с PayPal през 2021 година

Биткойн и криптовалута завладяха света. Има много ползи от пазаруването с биткойн и други криптовалути, отколкото използването на дебитна или кредитна карта. За онлайн покупки криптовалутите са безопасни; те поддържат вашите транзакции анонимни онлайн и ви позволяват да пазарувате онлайн по целия свят.

Въпреки че са необходими няколко допълнителни стъпки, за да конвертирате вашата местна валута в биткойн, научете се как да купувате биткойн с PayPal може да улесни процеса, като същевременно добави допълнителен слой защита. В тази статия ще научим как точно можете да използвате PayPal за закупуване на биткойн и други криптовалути и ще видим някои страхотни резултати.

БЪРЗО РЪКОВОДСТВО: Как да закупите биткойн с PayPal

  1. 1. Създайте своя Paypal акаунт, ако нямате такъв.
  2. 2. Проучете сайтове за обмен на биткойни, които приемат Paypal.
  3. 3. Регистрирайте се и попълнете необходимата проверка, за да използвате сайта за обмен на биткойни.
  4. 4. Задайте портфейл за биткойн, за да държите вашата криптовалута
  5. 5. Дайте време на транзакцията да премине, преди монетите да се окажат в портфейла ви

Отидете на Paypal

Как да закупите биткойн с PayPal?

Около това има много объркване. В миналото беше невъзможно да се използва PayPal за закупуване на биткойн изобщо. Повечето сайтове искаха директна банкова информация, за да започнат. Няколко биха работили с кредитни карти. Дълго време никой от често срещаните сайтове за обмен на криптовалути няма да работи с PayPal.

С нарастването на биткойните и популярността на криптовалутите като цяло, много сайтове за обмен добавиха PayPal като начин на плащане. Той е лесен за използване и добавя допълнителен слой защита за тези, които искат да останат анонимни онлайн. Относително лесно е да се намерят борси, които улесняват закупуването на биткойн с PayPal днес.

Най-добрите сайтове за закупуване на биткойн с PayPal

Когато искате да научите как да купувате биткойн с PayPal, трябва да изберете правилните уебсайтове, за да направите това. В момента няколко сайта за обмен приемат PayPal за плащане, което позволява по-голяма сигурност, когато завършите плащането.

Таблицата по-долу показва как да закупите биткойн с Paypal.

Къде да купя Bitcoin с Paypal?

NameDeposit MethodBuy
Спокоен

Как да закупите биткойн с PayPal (Paxful)

  • Paypal
Оценка: 5

Отидете на Buy

eToro

Как да закупите биткойн с PayPal (eToro)

  • Paypal
Оценка: 5

Отидете на Buy

Местни биткойни

Как да закупите биткойн с PayPal (localbitcoin)

  • Paypal
Оценка: 5

Отидете на Buy

Crpyto.com

Как да закупите биткойн с PayPal (Crypto.com)

  • Paypal
Оценка: 5

Отидете на Buy

Биткойн борса с PayPal

Възможно е да направите размяна на биткойн чрез PayPal, въпреки че този метод може да отнеме няколко допълнителни стъпки в сравнение с използването на вашата банкова сметка или друг метод. За това допълнително ниво на сигурност обаче той е прост и лесен за използване.

Стъпките, които трябва да използвате, за да завършите обмен на Bitcoin с PayPal, включват:

Регистрирайте се за сметка в PayPal

Ако все още нямате акаунт в PayPal, време е да се регистрирате. Ще ви трябва лична информация като вашето име и адрес. Трябва също да свържете източник на финансиране, като кредитна карта или банкова информация. Това може да отнеме няколко дни за обработка. Ако имате този акаунт, тогава тази стъпка е готова.

1. Посетете главната страница на PayPal

Как да но биткойн с Paypal

2. Щракнете върху бутона Регистрация, намерен в горния десен ъгъл на този екран и изберете личен или бизнес акаунт.

3. Попълнете необходимата информация и изчакайте кодът за защита да ви бъде изпратен. Приемете Условията и вие имате своя акаунт.

Регистрирайте се за вашата платформа за търговия

Трябва да се регистрирате в брокерска услуга или платформа за търговия, която продава биткойн и други криптовалути. Има много от тях, които позволяват на потребителя да плати за онлайн валутата с PayPal. Изберете един от тях, за да улесните нещата.

Настройте биткойн портфейл

Най-добре би било да имате портфейл, в който да държите криптовалутата си. Не можете да отпечатвате биткойн и да го носите наоколо, както можете с пари от банката. Трябва ви защитен портфейл онлайн, за да държите парите, докато не ги използвате или замените.

След като парите са в портфейла ви, можете да ги използвате навсякъде, което приема тази криптовалута. Ако инвестирате, задръжте парите там, докато не видите възхода, който искате, и след това ги разменете обратно, оставяйки печалбите във вашата сметка в PayPal.

Как да закупите биткойн с кредитна карта

Има няколко начина да направите това. Ако искате да се придържате към PayPal, но плащате с кредитната си карта, вместо с банковата си сметка, настройте вашата PayPal сметка, за да направите това.

Влезте в опциите си за плащане и изберете да свържете кредитна карта.

Добавете необходимата информация за вашата кредитна карта.

Изберете това като основен начин на плащане.

Закупете биткойна, който искате да използвате

След като потвърждението приключи, всеки път, когато закупите повече биткойни чрез правилния сайт за обмен, парите за финансиране ще идват от вашата кредитна карта.

Всички пари, които спечелите от размяна на биткойн, ще влязат във вашите средства в PayPal и можете да изберете да ги върнете обратно на картата или да ги преместите във вашата текуща сметка.

Използване на кредитна карта на борсата за закупуване на биткойн

Ако планирате да преминете направо през борсата, без да използвате PayPal, възможно е да използвате и вашата кредитна карта. Ще трябва да разгледате раздела за плащания, намерен на този сайт за обмен. Те могат да ви помолят за някаква проверка, в зависимост от това дали вече принадлежите към тази борса или не.

Ще получите подкана да попълните данните за кредитната си карта. Изберете коя карта искате да използвате. Някои биткойн борси ще изискват период на изчакване. Може да се наложи да изчакате или да потвърдите няколко малки кредита във вашия акаунт, за да сте сигурни, че кредитната карта ви принадлежи.

След като приключите, можете да използвате тази кредитна карта. Тъй като тази опция показва информацията ви повече и не я прави толкова гладка и лесна за използване, работата с PayPal и свързването на вашата кредитна карта с нея често е предпочитаният метод за закупуване на биткойн с кредитна карта.

Мога ли да купя биткойн с PayPal на Coinbase?

Coinbase е популярен сайт за обмен, който се използва при закупуване на биткойн и други криптовалути. Засега потребителите не могат да купуват Bitcoin Paypal на Coinbase. Известие на официалния уебсайт на Coinbase обаче посочва, че има планове за включване на тази услуга в Coinbase този ноември.

Според съобщението ще бъде налична само функцията за продажба. Просто казано, потребителите все още няма да могат да купуват биткойн. Те обаче ще могат да продават криптовалутите на борсата чрез PayPal. Когато стартира услугата, ще бъде достъпна за потребителите въз основа на тяхното местоположение. За да се възползват от тази услуга, има няколко стъпки, които потребителите трябва да предприемат, те включват;

Пълна проверка

Всеки, който иска да използва PayPal с Coinbase, трябва да попълни цялата проверка на самоличността. Точните стъпки зависят от това къде живеете и може да се наложи да предоставите документ за самоличност със снимка, за да завършите това. Само след потвърждаване на самоличността тези два акаунта могат да бъдат прикачени.

Свържете акаунтите

След като потвърждението на самоличността приключи, трябва да влезете във вашия акаунт в Coinbase, да намерите пътя до настройките и след това да кликнете върху „свързани акаунти“. Кликнете върху раздела за „Нов акаунт“ и изберете PayPal. Понастоящем таблото за управление ще поиска вашите идентификационни данни за PayPal.

Може да се наложи да дадете на Coinbase известно време за свързване с акаунта в PayPal. След като това се случи, можете да продавате биткойн заедно с други цифрови активи.

Едно нещо, което трябва да обърнете внимание при настройването на вашия акаунт в PayPal е, че той може да се използва само с един акаунт в Coinbase. Това са фирмените насоки, така че няма изключения. Дори ако вие и някой друг споделяте PayPal, само един от вас може да се свърже с акаунт в Coinbase.

Заключение

Да се ​​научиш как да купуваш биткойн на PayPal е лесен процес. Въпреки че стъпките за проверка могат да отнемат няколко дни, особено ако все още нямате свой собствен акаунт в PayPal, е лесно да свържете акаунта си в PayPal с най-известните борси за криптовалута за целите на плащането. Процесът е още по-лесен, ако вече имате свой собствен PayPal акаунт и сте се настроили за размяна.

След като проверката приключи, PayPal е готов и е готов да започне вашите биткойн покупки. Независимо дали искате да използвате Bitcoin за извършване на покупки или като инструмент за инвестиции, използването на PayPal за закупуване на вашата цифрова валута ще улесни живота.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me