Как да закупите Dogecoin през 2021 г. [Ръководство за покупка стъпка по стъпка]

Целият свят на криптовалутите се зарадва, когато една от най-големите и влиятелни борси в света, Binance, разкри на крипто общността, че изброява Dogecoin. Високопрофилен листинг за крипто обмен като този е много търсен от много блокчейн проекти и листването в Binance е изненада за мнозина. Широко известно е, че Binance е изключително труден с някои проекти, които недоволно заявяват, че са изключително скъпи. Въпреки това, силите, които са на Binance, изглежда са харесали криптовалутата и са включили Dogecoin без много шум. Това означава, че ако имате акаунт в Binance, можете да купите Dogecoin от борсата.

Най-бързият начин да получите Dogecoin – незабавен суап по-долу

(Забележка: ако двойката е неактивна, изчакайте известно време & презаредете страницата, за да опитате отново)

Алтернативен бърз обмен

Кликнете тук, за да МОМЕНТАЛНО обменяте Биткойн в Доджкойн!

Проверете текущия обменен курс

Търгуването на всякакви монети за Dogecoin е лесно на CoinSwitch. Щракнете по-долу, за да опитате!

И така, как да стигнете до този скрит скъпоценен камък? Е, има много начини дори да ги получите безплатно чрез кранове, макар и в малки количества. Но ако сериозно обмисляте да инвестирате в Dogecoin, тогава най-лесният начин да получите значителна сума, бързо и лесно, е просто да ги купите. За да ви дадем представа къде можете да си купите dogecoin безопасно, без твърде голям риск, ние написахме това ръководство „как да закупите Dogecoin“, за да го следвате.

Топ 5 места за закупуване на Dogecoin

NameDeposit MethodBuy
Binance

обмен на binance

 • Банков превод (ACH)
 • банков трансфер
 • Криптовалута
 • Дебитна карта
 • Банков превод
Оценка: 5

Отидете на Buy

Робин Худ

 • Банков превод (ACH)
 • банков трансфер
 • Директен депозит
Оценка: 5

Отидете на Buy

Промяна СЕГА

 • Кредитна карта
 • Криптовалута
Оценка: 5

Отидете на Buy

Coinswitch

 • Кредитна карта
 • Криптовалута
Оценка: 5

Отидете на Buy

Changelly

 • Кредитна карта
 • Дебитна карта
Оценка: 4

Отидете на Buy

Кракен

 • Електронен превод на средства
 • Банков превод (SEPA)
 • Банков превод
 • Попечителство на Етана
Оценка: 4

Отидете на Buy

Какво е Dogecoin?

Dogecoin е създаден от Били Маркус, който базира своя код от luckycoin, който от своя страна също се основава на друга криптовалута, наречена Litecoin. Приблизително по същото време, след много подбуждане от членовете на общността в Twitter, Джаксън Палмър придоби dogecoin.com. Били видя, че това го подтиква да се свърже с Палмър, за да превърне dogecoin в реалност и на 6 декември 2013 г. стартира мрежата Dogecoin. За разлика от биткойните, чието предлагане е ограничено, dogecoin има неограничено предлагане. Dogecoin също има очарователен талисман, наречен Doge, който е японска порода кучета, популяризирана като онлайн мем и представлява Dogecoin.

как да купя dogecoin

Основната цел на Dogecoin е да има децентрализирана, равнопоставена цифрова валута, която е по-забавна и по-приятелска за използване. Той постига забавна и по-приятелска среда чрез усилията на жизнена, устойчива и обичаща забавленията общност, която се описва като обикновени хора, които обичат да разпространяват добри вибрации. Въпреки че няма подходящ случай на търговска употреба, Dogecoin се превърна в една от най-разпознаваемите криптовалути на пазара и сега се използва широко като крипто валута за онлайн генерирано съдържание в много социални медии.

Като доказателство за своята популярност, Doge в момента търгува на повече от 300 криптовалутни пазара и е включен в списъка на най-големите крипто борси по света. Това включва американските борси Binance.us, Bittrex, Poloniex и Kraken. В допълнение към това, Dogecoin може да бъде обединен и добит с Litecoin, създавайки симбиотична връзка със 7-тата най-голяма криптовалута в света чрез пазарна капитализация. По-важното е, че това дава на Dogecoin допълнителна сигурност на мрежата му с повече миньори, които добиват Dogecoin.

Какво ви трябва, за да купите Dogecoin

Преди да купим Dogecoin, трябва да вземем портфейл Dogecoin, където да можем да ги съхраняваме сигурно. Има много начини да направите това, вариращи от хардуерни портфейли, нестопански програми за портфейли и облачни портфейли. За простота и по-малко разходи, без да се нарушава сигурността, препоръчваме ви да използвате портфейл, който не е личен. Нестопански портфейл е просто портфейл, който ви позволява да генерирате лично криптографски ключове от вас и само вие знаете. Освен че сте много сигурни, винаги можете да възстановите активите си, като използвате други видове устройства или програми от генерираните от вас ключове.

Има много нестопански портфейли, но ние вярваме, че най-добрият е портфейлът, който идва от официалния

уебсайт. Dogecoin.com има връзки към настолни и мобилни версии на портфейла на dogecoin. Версията за десктоп е наречена мултидодж, която е достъпна за изтегляне в Windows, OSX и Linux. Multidoge е лек портфейл, което означава, че не е необходимо да изтегляте копие на цялата блокчейн на dogecoin. Това обаче не означава, че е по-малко сигурно от пълното ядро ​​на портфейла на dogecoin. По-долу е показана процедурата за инсталиране на Windows, ако използвате друга операционна система, можете да намерите ръководството за OSX и Linux тук

Процедура за инсталиране на PC Multidoge

1. Изтеглете Инсталатор на Windows.

Как да закупите Dogecoin

2. След като кликнете върху „Изтеглете сега!“ трябва да инициира изтеглянето на файла. Вашият компютър може да ви предупреди за изтеглянето, игнорирайте това и продължете да изтегляте инсталационния файл.

3. Когато приключите с изтеглянето на инсталационния файл, стартирайте програмата. Вашата операционна система вероятно ще ви предупреди за файла още веднъж, отново ще пренебрегне това и ще продължи да изпълнява инсталационната програма. Това ще ви отведе до този прозорец. Инсталационният прозорец може да показва различна инсталационна версия на Multidoge, тъй като от време на време се пуска нова версия.

Как да купя Dogecoin

4. Инсталирането на dogewallet не се различава от никоя друга програма. Всичко, което трябва да направите, е да следвате инструкциите, посочени в прозореца. Както много инсталации, той първо ще ви помоли да се съгласите с условията и реда за неговото използване. Той също така ще ви попита каква директория трябва да бъде инсталирана, обикновено просто оставяте настройките по подразбиране, освен ако не искате да посочите в коя директория искате да бъде инсталирана. Инсталирането се извършва, когато стигнете до този прозорец.

Как да купя Dogecoin

5. Инсталационната програма също ще създаде инсталационен файл и ще ви покаже къде се намира, преди да затвори инсталационния прозорец.

Как да закупите Dogecoin [Ръководство за покупка стъпка по стъпка]

6. Можете да получите достъп до портфейла на multidoge, като влезете в директорията, където е инсталиран, и щракнете двукратно върху файла multidoge.exe или върху прекия път, създаден на работния плот, ако сте избрали да създадете такъв по време на инсталацията.

Как да купя

7. След като отворите портфейла, ще бъдете посрещнати със съобщение, обясняващо оформлението на портфейла, както и някои от неговите функции. Засега се нуждаем само от вашия адрес на портфейла, затова отиваме направо до прозореца, където можете да го получите. За да получите адреса на портфейла си, трябва само да кликнете върху менюто „Заявка“, както е показано на екранната снимка по-долу.

Как да купя

Както можете да видите, след като отворите портфейла, програмата автоматично създаде портфейл за вас. Освен това се казва, че се синхронизира с мрежата. За да бъдете в безопасност, моля, изчакайте, докато синхронизацията бъде извършена, преди да използвате адреса на портфейла.

8. Щракването върху менюто „Заявка“ ще ви отведе до този прозорец. Това ви показва адреса на вашия портфейл в Dogecoin.

dogecoin

9. Копирайте адреса си и направете копие, където можете лесно да го получите.

Ако планирате да използвате мобилния си телефон като своя портфейл, можете да изтеглите мобилна версия в Google Play Store. За съжаление този портфейл поддържа само версията за Android. Ако по някакъв случай използвате iOS, можете да използвате Универсален портфейл Coinomi който поддържа множество блокчейни. 

Процедура за инсталиране на мобилен Dogecoin портфейл

1. Изтеглете портфейла от Google Play Store. Просто потърсете „Портфейла на Dogecoin“ Картината е показана по-долу. В Google Play Store може да има няколко портфейла, които имат една и съща снимка, изберете приложението, издадено от „Langerhands“

Как да купя

2. Просто натиснете зеления бутон „инсталиране“, за да стартирате процеса на изтегляне и инсталиране. Това не би трябвало да отнеме твърде дълго, тъй като файлът е само 3,8 MB. След като инсталацията приключи, просто отворете портфейла и отгоре QR кода, разположен горе вдясно, за да покажете адреса на портфейла си.

Как да купя Dogecoin

Най-добрите портфейли за държане на Dogecoin

NameTypeBuy
TREZOR Един

трезор един

Хардуер Оценка: 5

Вземете портфейл

Ledger Nano X

Хардуер Оценка: 5

Вземете портфейл

Ledger Nano S

Хардуер Оценка: 5

Вземете портфейл

Атомен портфейл

Настолен клиент Оценка: 4

Вземете портфейл

Портфейл Dogecoin

Настолен клиент / мобилен Оценка: 4

Вземете портфейл

Къде да купя Dogecoin?

След като вече имате адреса на портфейла си, можете да преминете към следващата стъпка в закупуването на Dogecoins. Трябва да намерите безопасно и законно място, където да ги закупите. Не се притеснявайте, има много места, където можете да закупите Dogecoin. Вашите възможности са ограничени само от средствата, които искате да използвате, за да ги купите. За начинаещи най-добре е да ги закупите на места, където можете да използвате кредитната си карта или чрез банкови преводи. За щастие много борси поддържат покупки на криптовалута с банкови карти.

Има много видове борси, които включват незабавен обмен, централизиран обмен, децентрализиран обмен и P2P борси. Докато много от тях поддържат покупки на криптовалути с кредитни карти и банкови преводи, повечето от тях позволяват само закупуването на по-големи криптовалути като биткойн, ethereum или XRP. Директната покупка на Dogecoin с помощта на банкови карти и банков превод е ограничена, но е налична. Разбира се, винаги има възможност да закупите биткойн, след което да го търгувате с dogecoin, това може да е малко предварително, особено за начинаещи, следователно ще ви покажем най-бързия и лесен начин за това как да купите Dogecoin.

Как да закупите Dogecoin?

Най-лесният и бърз начин за закупуване на Dogecoin е чрез използването на незабавни борси, а един от най-големите и най-известните моментални борси поддържа директни покупки на Dogecoin с помощта на кредитни или дебитни карти. Changelly има ограничения за закупуване при закупуване на Dogecoin с помощта на банкови карти. Този лимит обаче се увеличава при следващите покупки. Лимитите за закупуване зависят от вашата юрисдикция, поради което може да е добра идея да се свържете директно с тях, ако планирате да закупите значително количество Dogecoin. 

Как да закупите Dogecoin в Changelly Instant Exchange

1. Отидете на уебсайта на Changelly и кликнете върху бутона с надпис „Купете крипто VISA“ и продължете с транзакцията

променливо

2. Следващата страница ще ви помоли да въведете колко фиат на стойност Dogecoin искате да купите, коя държава е издадена вашата банкова карта и адреса на вашия портфейл на dogecoin, където ще бъде изпратен dogecoin. Просто кликнете върху зеления бутон, за да преминете към следващата стъпка.

Как да купя Dogecoin

3. Следващата страница е просто страница за потвърждение, където можете да проверите подробностите за вашите транзакции. Уверете се, че сте въвели правилния адрес на портфейла на Dogecoin. Монети, изпратени на грешен адрес, не могат да бъдат върнати. Ако смятате, че всичко е в ред, преминете към следващата стъпка и щракнете още веднъж върху зеления бутон.

Как да купя Dogecoin

4. Преди да извършите каквито и да е плащания, Changelly ще ви покаже идентификатора на транзакцията на вашата покупка, а също така ще разкрие ограниченията на транзакциите на покупките, когато използвате банкови карти. Това показва, че пребиваването в САЩ, Канада и Австралия е ограничено до лимит от 200 USD за първата транзакция, който ще се увеличи до 500 USD при следващата транзакция след 5 дни, след което отново се увеличава до 3000 USD след 7 дни. За да продължите към плащането, просто кликнете върху зеления бутон с надпис Плащане с Visa / Mastercard

Как да купя Dogecoin

5. Ще се появи нов изскачащ прозорец, където ще трябва да въведете информация за вашата карта, за да обработите вашата поръчка. Системата трябва да потвърди плащането след няколко секунди и незабавно да започне обработката на вашата поръчка. Транзакцията трябва да бъде завършена след няколко минути.

Как да купя Dogecoin

Има и други начини за закупуване на dogecoin, но този метод е най-лесният и бърз начин да се докопате директно до docoin. Ако имате въпроси относно нашата статия, не се колебайте да публикувате вашите въпроси в раздела за коментари на тази статия.

Вижте също: Как да закупите OmiseGO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me