Как да закупите EOS през 2021 г. [Ръководство за купувачи стъпка по стъпка]

Търговията с криптовалута е едно от най-новите неща там и много хора печелят добре от това.

Много други държат криптовалути или с надеждата стойностите на техните токени да се покачат драстично, или защото твърдо вярват в бъдещето на цифровата валута като средство за търговия.

Но има много на различни криптовалути там; над две хиляди и броене. Много от тези криптовалути са свързани с конкретна базирана на блокчейн услуга или проект.

Да приемем, че сте направили проучване на тези блокчейн и крипто токени и харесвате екосистемата EOS. Сега искате да купите няколко токена и се чудите къде и как да закупите EOS. Прочетете, за да разберете.

БЪРЗО РЪКОВОДСТВО: Как да закупите EOS

 1. Насочете се към уебсайта Coinswitch
 2. Изберете валутата, която искате да купите, в полето „Вие изпращате“
 3. Изберете EOS в полето „Получавате“
 4. Кликнете върху „Преглед на всички оферти“.
 5. Изберете най-добрата оферта от тези, които Coinswitch ви представя
 6. Въведете адреса и бележката на EOS портфейла си (ако е необходимо)
 7. Щракнете върху „Напред“
 8. Следвайте стъпките на екрана, за да извършите плащането си и да завършите покупката си

Отидете на Coinswitch

Преди да закупите EOS

Подобно на всяка друга криптовалута, ще ви трябва някъде, за да я съхранявате: портфейл EOS и акаунт. Ако ще държите EOS съхраняван на централизирана централа, услугата ще ви предостави адрес на портфейла.

Както винаги обаче, по-добре е да имате адреса на портфейла си.

С много криптовалути получаването на портфейл е толкова просто, колкото инсталирането на софтуер на вашия компютър или смартфон, следването на няколко прости стъпки, записването на парола и готово! Получавате адреса си безплатно.

Нещата са малко по-сложни в случая с адресите на портфейла на EOS.

Има ръководства, които можете да следвате, но обикновено включва създаване на четим от потребителя адрес (за разлика от дългите, сложни низове от букви и цифри, които виждаме в други блокчейни), генериране на чифт ключове и накрая закупуване на някои мрежови ресурси.

Да, портфейлите EOS обикновено не се предлагат безплатно. Обикновено трябва да платите 1-2 USD, за да го получите. Но след това няма такси за транзакции.

Има някои приложения и услуги, изградени върху блокчейна EOS, които предлагат безплатни адреси от време на време, така че не забравяйте да проверите това.

Да предположим, че вече имате адрес на портфейла си готов и можете да продължите.

Къде да купя EOS – Топ 5 борси

EOS не е някакъв неясен, новосъздаден маркер. Постоянно се класира в топ 10 на криптовалутите (от над 2500) според пазарната капитализация: Според cmc.io има обем на търговия от малко над 3.3 милиард EOS на стойност USD през последните 24 часа от създаването на тази статия.

Това означава, че има доста различни борси, където можете да купувате / продавате / търгувате EOS. И така, как да изберете такъв?

Едно нещо, което трябва да вземете под внимание, е как искате да платите за вашите EOS токени. Искате ли да закупите EOS с кредитна карта? Може би банков превод? Или може би вече притежавате други крипто жетони и бихте искали да платите с тях.

Първите два случая са транзакции fiat-to-EOS, докато последният е крипто-към-EOS.

Това може да бъде основен фактор при избора на вашата борса, тъй като не всички от тях предлагат всички опции. Но като цяло процесът е един и същ: първо създавате акаунт на борсата, след това добавяте средства към сметката и накрая купувате своя EOS.

Нека да разгледаме първите пет места за закупуване на EOS:

NameDeposit MethodBuy
Поддържам

 • Кредитна карта
 • Банков превод (SEPA)
 • SWIFT
 • Криптовалута
Оценка:

Отидете на Buy

Binance

обмен на binance

 • Банков превод (ACH)
 • банков трансфер
 • Криптовалута
 • Дебитна карта
 • Банков превод
Оценка: 5

Отидете на Buy

Changelly

 • Кредитна карта
 • Дебитна карта
Оценка: 5

Отидете на Buy

Coinswitch

 • Кредитна карта
 • Криптовалута
Оценка: 5

Отидете на Buy

Coinbase Pro

 • Кредитна карта / Дебитна карта
 • Криптовалута
 • Банков превод
 • Paypal
Оценка: 5

Отидете на Buy

Всяка от борсите, изброени по-горе, както и много други, са отлични места, където можете да си купите EOS. Поради своята простота и броя на монетите, налични за закупуване, ще ви дадем стъпка по стъпка инструкции за закупуване на EOS на Coinswitch.

Ръководство стъпка по стъпка за това как да закупите EOS на Coinswitch

Coinswitch е агрегатор за размяна на криптовалути, което означава, че транзакциите не се случват на самата Coinswitch. Вместо това те ви свързват с много други борси и ви помагат да намерите най-добрата сделка за парите си.

Тъй като са децентрализирани, те няма да ви предоставят портфейли, за да съхранявате вашите жетони, а вие ще трябва да използвате своя. Дори няма да се налага да създавате акаунт на каквато и да е борса.

Да предположим, че искате да закупите EOS на стойност 150 USD. Ето стъпка по стъпка:

Етап 1

Насочете се към уебсайта coinwitch.co

Как да закупите EOS

Стъпка 2

От лявото падащо меню изберете валутата, която искате да похарчите (USD) и въведете сумата, която искате да похарчите (150). След това от падащото меню отдясно изберете валутата, която искате да получите (EOS).

Ще получите прогноза за това колко EOS ще получите. Кликнете върху „Преглед на всички оферти“.

Стъпка 3

Тук Coinswitch ще ви представи списък на различните борси, които можете да направите в действителност. Можете да продължите и да кликнете върху препоръчания.

Стъпка 4

Въведете адреса и бележката на EOS портфейла си (Бележките обикновено не са необходими, ако използвате личен EOS портфейл, но със сигурност ще ви е необходим, ако искате да получите EOS в портфейл за обмен). Приемете условията и политиката за поверителност и кликнете върху „Напред“.

Стъпка 5

От този екран кликнете върху „Плащане с Visa / Mastercard“ и след това преминете към страницата за плащане. Направете плащането си и готово! Вашата транзакция ще бъде завършена за минути и скоро ще получите вашия EOS.

Най-добрите портфейли за EOS

NameTypeBuy

Скатер

Настолен клиент Оценка: 5

Вземете Скатер

Рис

Настолни и мобилни Оценка: 5

Вземете Lynx

Ledger Nano S

Хардуер Оценка: 5

Вземете Ledger

Портфейл Guarda

Подвижен Оценка: 5

Вземете портфейл

Атомен портфейл

Настолни и мобилни Оценка: 5

Вземете портфейл

Повече информация за EOS [Често задавани въпроси]

Какво е EOS?

Казано по-просто, EOS е криптовалутата, която управлява EOS.IO блокчейн. EOS.IO стартира през 2018 г. и е блокчейн с възможност за интелигентен договор, който се стреми да премахне таксите за транзакции и да бъде в състояние да извършва милиони, ако почти мигновени транзакции в секунда.

EOS.IO използва тип консенсусен алгоритъм, наречен Delegated Proof of Stake (DPoS), при който управлението на блокчейн се определя демократично чрез гласове, издадени от притежателите на EOS токени. Така че, ако притежавате някои EOS, можете да гласувате, които избират как да работи блокчейнът.

EOS добра инвестиция ли е?

Успехът на EOS като инвестиция зависи много от успеха на блокчейна EOS.IO. EOS.IO се стреми да предложи капацитет от хиляди транзакции в секунда без такси за транзакции, така че това е обещаваща платформа за разработчици на децентрализирани приложения (dApp).

С някои фини dApps, които вече са в екосистемата, бъдещето изглежда обещаващо. Понастоящем EOS се оценява на 2,61 USD и много алгоритми за прогнозиране на цените изчисляват, че може да достигне до 100 USD в рамките на година или две. Така че EOS изглежда добра инвестиция в дългосрочен план.

В заключение

EOS е една от най-добрите криптовалути на пазара днес, а блокчейнът EOS.IO е все по-популярна платформа за разработване и внедряване на dApps. Макар и без техническите си проблеми, екосистемата EOS съдържа много отлични и приятни приложения.

Сега знаете къде да закупите EOS, независимо дали искате да купите EOS с кредитна карта, банков или банков превод или да използвате някои крипто токени, които вече притежавате. Продължете, купете малко EOS, проучете екосистемата и се насладете на пътуването.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me