Как да закупите Siacoin (SC) през 2021 г. [Ръководство за покупка стъпка по стъпка]

Архивирането на вашите файлове и данни в облака може да бъде животоспасяващо. Независимо дали това се дължи на факта, че може да ви е необходим достъп в движение до определен файл или възстановяване на данни, след като компютърът ви се надигне, отдалечените копия на вашата информация могат да бъдат благословия.

Ето защо онлайн услугите за съхранение като Google Drive, Dropbox и Box, наред с другите, процъфтяват. И точно както блокчейн технологията оформя бъдещето в много аспекти на нашето ежедневие като образование, финанси, ценни книжа, търговия, право и други области, разработчиците също се стремят да създадат блокчейн услуги за онлайн съхранение.

Тук Сиа влиза в образа; услуга за съхранение в облак, базирана на блокчейн, задвижвана от токена Siacoin (SC). Ако вече сте чували за това и се чудите как да закупите Siacoin, прочетете пълната стъпка по стъпка.

БЪРЗО РЪКОВОДСТВО: Как да закупите Siacoin

 1. Създайте и влезте във вашия акаунт в Binance
 2. Отидете на Портфейли – Точни портфейли, за да получите вашия Binance BTC адрес
 3. Прехвърлете средства към Binance
 4. Отидете на страницата Binance Markets
 5. Намерете пазарната страница за търговската двойка SC / BTC
 6. Въведете колко BTC искате да похарчите и кликнете върху „Купи SC“

Отидете на Binance

Къде да купя Siacoin – Топ 5 борси

Тъй като е относително незначителен altcoin (понастоящем е класиран на 66 място от всички криптовалути според пазарната капитализация), няма много борси, на които можете да закупите Siacoin, но той е включен в някои от най-добрите. Ето бърз преглед на 5-те най-големи борси на Siacoin:

NameDeposit MethodBuy
Binance

обмен на binance

 • Банков превод (ACH)
 • банков трансфер
 • Криптовалута
 • Дебитна карта
 • Банков превод
Оценка: 5

Отидете на Buy

Кракен

 • Електронен превод на средства
 • Банков превод (SEPA)
 • Банков превод
 • Попечителство на Етана
Оценка: 5

Отидете на Buy

Bittrex

 • Кредитна карта
 • Банков трансфер
 • Криптовалута
Оценка: 5

Отидете на Buy

ОК

 • Кредитна карта
 • Банков трансфер
 • Криптовалута
 • Alipay
Оценка: 5

Отидете на Buy

Poloniex

 • Криптовалута
Оценка: 5

Отидете на Buy

Всички горепосочени борси са чудесни места за закупуване на Siacoin. Изборът между тях може да зависи от някои специфични функции, които искате. Например, ако ще купувате Siacoin с USD или конвертирате Siacoin в USD, можете да видите само двойките за търговия Siacoin Bittrex и Siacoin Kraken включват USD.

Разбира се, има и други борси, където можете да получите SC токени. За пълен списък на борсите и двойките за търговия можете да проверите записа от coinmarketcap.com, като щракнете върху тук.

Ръководство стъпка по стъпка за това как да закупите Siacoin

Да предположим, че искате да купите Siacoin на Binance. Въпреки че Binance приема депозити на кредитни карти, двойките за търговия Siacoin Binance не включват щатски долари.

Или трябва първо да използвате USD, за да купите един от символите, които се сдвояват със Siacoin (BTC, ETH, USDT и BNB), или да използвате някаква криптовалута, която вече притежавате, за да направите покупката си.

Ще приемем, че имате личен биткойн в личен портфейл и искате да използвате някои от тях, за да купите SC.

Стъпка 1: Създайте акаунт в Binance

Ако вече имате акаунт в Binance, продължете и преминете към следващата стъпка. Ако не, прочетете.

Насочете се към www.binance.com и кликнете върху жълтия бутон „Регистрация“ в горния банер.

как да си купя siacoin

Попълнете своя имейл адрес, въведете сигурна парола, след това кликнете върху „Създаване на акаунт“ и следвайте всички стъпки, за да потвърдите и активирате акаунта си. Не забравяйте да настроите двуфакторно удостоверяване (2FA) за допълнителна сигурност.

Стъпка 2: Депозиране на средства

След като вече сте настроили сметката си в Binance, трябва да депозирате средствата, които ще използвате за закупуване на Siacoin. За да направите това, трябва да прехвърлите Bitcoin от личния си портфейл към вашия портфейл Binance BTC.

Първо влезте във вашия акаунт в Binance и от горната лента кликнете върху „Wallet“, след това върху „Spot Wallet“.

Тази страница ви показва общото ви салдо. С други думи, комбинираната стойност на жетоните във всичките ви портфейли. Щракнете върху „Депозит“ от лявото меню.

На тази страница изберете маркера, който искате да депозирате, от падащото меню. В този случай биткойн. Адресът на вашия портфейл Binance BTC ще се появи вдясно. Тук можете да копирате адреса в клипборда или да покажете QR код, който можете да сканирате.

Сега отидете в портфейла си, където сте съхранили своите биткойни, и прехвърлете желаната сума на адреса на портфейла, който сте получили по-горе. След няколко минути, след като всички мрежови потвърждения са завършени, вашите токени ще бъдат в Binance, готови за закупуване.

Стъпка 3: Купуване на Siacoin

Сега, когато вашият BTC е на Binance, ще трябва да се насочите към пазара на криптовалути. Кликнете върху „Пазари“ в горната лента.

Тъй като купуваме с биткойн, кликнете върху раздела „BTC Markets“ и след това въведете SC в полето за търсене вдясно.

Търговската двойка SC / BTC ще се покаже в прозореца. Кликнете върху него, за да отидете на страницата за търговия.

Това е пазарната страница за двойката за търговия Siacoin / Bitcoin. Първата част ще покаже малко информация за цените. Частта, която трябва да направите, е отдолу, така че превъртете надолу.

Дясната колона е за закупуване на BTC със SC, така че трябва да разгледаме лявата колона. В полето „Общо“ попълнете колко BTC искате да похарчите. В този пример 0,0003 BTC. Тук можем да видим, че ще получим 882 SC. След като всичко е попълнено, щракнете върху бутона „Купете SC“, за да завършите процеса. След няколко минути вашите токени Siacoin ще бъдат в портфейла ви.

Най-добрите портфейли за държане на Siacoin

Ако ще инвестирате в Siacoin, ще ви е необходим портфейл, за да съхранявате вашите токени. Не забравяйте, че не е добра идея да оставяте криптовалутата си (Siacoin или друга) за дългосрочен портфейл за обмен. Ето петте най-добри портфейла на Siacoin:

NameTypeBuy
Sia UI

Настолен клиент Оценка: 5

Вземете портфейл

Sia Студено съхранение

Настолен клиент Оценка: 5

Вземете портфейл

Ledger Nano S

Хардуер Оценка: 5

Вземете портфейл

Портфейл за Android Sia

Мобилни устройства (Android) Оценка: 5

Вземете портфейл

Sia Central Wallet

Настолен клиент Оценка: 5

Вземете портфейл

Ledger Nano S е хардуерен портфейл, който може да побере не само Siacoin, но и над 1300 различни крипто токени. Това е отлична възможност да запазите криптовалутите си в безопасност.

Ако обмисляте да инвестирате сериозно в крипто, определено помислете за получаване на хардуерен портфейл. Sia UI е официалният портфейл, разработен от екипа на Sia.

Sia Cold Storage е интерфейс, който генерира адреси на портфейла, които ви позволяват да поддържате Siacoins офлайн. За достъп до вашите токени ще ви е необходим действителен портфейл (като Ledger или Sia UI).

Портфейлът за Android на Sia не е разработен от екипа на Sia, но е добър вариант за водене и транзакции в Siacoins.

Повече информация за Siacoin [ЧЗВ]

Какво е Siacoin?

Накратко, Siacoin е родната криптовалута, захранваща блокчейна Sia, децентрализирана, базирана на блокчейн платформа за онлайн съхранение на информация.

Как работи платформата Sia?

Sia позволява на потребителите да купуват и продават място за съхранение на данни. Традиционните централизирани услуги за съхранение като Dropbox ви позволяват да съхранявате файлове на техните сървъри и винаги можете да закупите допълнително пространство, ако е необходимо.

Но тези сървъри принадлежат на Dropbox и ако някога се издигнат, може да загубите ценни данни. Но познаваш ли Боб? Този човек от работа, който си купи компютър с 1 TB твърд диск и просто използва компютъра си за изпращане на имейли и гледане на видеоклипове за котки? Той има тон неизползвано дисково пространство.

Сия щеше да му позволи да отдава това място на потребители, които се нуждаят от него. Файловете ще бъдат разделени между няколко компютъра и кодирани криптографски, така че Боб никога не може да знае какво се съхранява на наетото му дисково пространство, още по-малко достъп до тези файлове.

Файловете са защитени от криптографски ключове, които притежавате само вие, така че вашите файлове винаги са в безопасност. И тъй като платформата е децентрализирана, няма нито един сървър, който в случай на отказ да ви накара да загубите данните си.

Купуването на дисково пространство на Sia е много по-евтино от това на традиционните платформи … до 90% по-евтино!

Добра инвестиция ли е Siacoin?

Това е големият въпрос, нали? Трябва ли да инвестирате пари в Siacoin? Както при всички неща, свързани с крипто, отговорът понякога не е лесен. В крайна сметка, кой би помислил самия биткойн за добра инвестиция през 2009 година?

Дългосрочният успех на който и да е алткойн зависи от това колко успешна е неговата платформа, базирана на блокчейн. Siacoin не прави изключение, така че нека разгледаме какво предлага самата блокчейн: сигурна, ефективна, децентрализирана, евтина алтернатива на традиционните платформи за съхранение в облак.

Изглежда, че Sia предлага услуга, която би могла да бъде от голяма полза за много хора. Нещата изглеждат добре за Siacoin от този ъгъл.

Прогнозите за цените на Siacoin са склонни да се съгласят. 1 SC в момента има стойност от 0,003261 USD. Очаква се тази цена да се увеличи до 0,006061 USD до края на 2020 г. или началото на 2021 г., което е почти 86% увеличение на стойността.

До края на 2021 г. прогнозната цена е 0,007023 USD; 115% повече от текущата цена. И след това се очаква нещата да станат още по-добри. Петгодишната прогноза за цената е 0,069064 щатски долара, което е впечатляващо 2000% увеличение на стойността спрямо текущата цена. Значи да. Siacoin изглежда като добра инвестиция в дългосрочен план.

В заключение

Блокчейнът Sia предлага вълнуваща услуга. Съхранението в облака с данни е основен инструмент, независимо дали е наличен файл в движение или се възстановява от компютърна повреда.

Хората от цял ​​свят харчат милиони долари за услуги за съхранение в облак всяка година, а Sia предлага по-сигурна услуга само с малка част от цената.

Изглежда, че Sia има светло бъдеще и това означава, че и Siacoin има. Показахме ви как да купувате Siacoin. Вече знаете как да купувате Siacoin и сте прочели прогнозите за цените.

Всичко, което остава, е да продължите напред и да направите първата си покупка на SC и може да помислите за отдаване под наем на това неизползвано дисково пространство, което имате. Може би някой ден някои от моите файлове ще се съхраняват на вашия компютър, въпреки че нито вие, нито аз никога няма да разберем.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me