Къде да купите Kin Coin (KIN) незабавно: [Пълно ръководство за начинаещи]

В тази статия ще говоря за един от популярните криптовалутни проекти, възникнали в началото / средата на 2016 г. – KIN Coin, историята, характеристиките и къде да купя Kin coin. 

Какво е Kin coin?

Къде да купя Kin Coin

Монетата kin е социална мрежа и валутен токен за съобщения, разработен и притежаван от базираната в Канада технологична компания Kik Interactive Inc., която е изградена върху блокчейн технологията с основна функция трансфер на стойност между потребители.

Роднинската монета е изброена на CMC – CoinMarketCap, най-популярният общоприет сайт за капитализиране на крипто пазар. Според coinmarketcap.com, Kin се използва като пари в цифрова екосистема от потребителски приложения и услуги. Kin монети влизат в обращение чрез стимулен модел, наречен Kin Rewards Engine, или „KRE“, който награждава разработчиците, които създават завладяващ потребителски опит с Kin въз основа на техните ангажименти. 

В момента тя има пазарна капитализация от 3 322 405 щатски долара и 24-часов обем на търговия от 225 958 щатски долара с общо предлагане на 10 трилиона монети Кин, от които в момента са в обращение 1,214,839,705,290 монети Кин. Текущата му цена е 0,000003 щатски долара за монета от 1 Kin и цената за известно време остава устойчива на низходящи тенденции. 

Kin е създаден, за да стимулира по-добри ангажименти в цифровите мрежи или общности и да даде възможност за прехвърляне на стойност между членовете на такива общности, независимо колко малка е сумата. Целта на Kin coin, разработчиците и общността / потребителите на Kin, е да монетизира дигиталните общности. 

Какво е Kin Coin

Десетки приложения, както за iOS, така и за телефони с Android, вече са свързани в екосистемата Kin, което прави дейностите в такива приложения по-ангажиращи и по-пълноценни, тъй като общността вече се монетизира. Стойността може лесно да се прехвърля от единия потребител към другия. 

Примерите за тези приложения включват; Kinny and Nearby в категориите за комуникация и социални, Speed ​​Genius и PeerBet в категорията за игри за iOS устройства, PauseFor в категорията Health and Fitness и популярната Madlipz в категорията News and Entertainment за iOS. Други приложения с възможност за Android включват Kinit, Drump Dance, City Routes, Castle Rush AR, Uwe, Kimeo, KinFit, King VPN, Wicrypt, Syngli, Факти по целия свят и т.н.. 

С няколко думи, крипто мрежата / общността Kin coin е изградена, за да бъде екосистема от приложения, които използват Kin coin като средство за обмен на стойност между своите потребители. В момента знам, че въпросът ви би бил къде да купя монета Kin.

Проектът Kin беше стартиран за първи път на блокчейн Ethereum като токен с възможност за ERC20. След ICO и няколко други разработки и допълнения, разработчиците на Kik обявиха намеренията си да сменят токените Kin с блокчейн екосистемата Stellar в партньорство с Changelly. 

Други партньорства, които проектът Kin има, включват партньорство с Shopify, като едно от средствата за получаване на плащания, и с Freewallet, когато той се превърна в техен официален портфейл за съхранение на монети Kin по време и след суапа.

Kin Coin е вашата алтернатива

Как работи Kin Blockchain?

Kin не е монета в чистите дефиниции на средна крипто монета, тъй като не е собственият дигитален актив на нейната блокчейн. За разлика от други криптопроекти, Kin е самостоятелна екосистема за приложения, но изградена върху основите на две различни блокчейн екосистеми. Kin е създаден, за да се концентрира върху монетизирането на дигиталния свят, като поставя стойност върху неща без видима присъща фиат стойност като абстрактни дигитални стоки и услуги, мемове, теми, стикери, игрови герои, оръжия или оръжия, други отключващи се в различните му приложения и т.н. Знам, че все още искате да знаете къде да купите монети Kin, изчакайте. 

Kik Tech не използва Kin само за своите приложения (те са просто бутон за управление на проекта), Kin е децентрализирана валута в екосистема от централизирани приложения, собственост на различни разработчици. 

Как да спечелите Kin

Използвайки различните приложения, свързани с екосистемата Kin, човек може да спечели Kin, като бъде награден за творения на стойност. Със своя KRE – Kin Rewards Engine, Kin се надува чрез създаване на стойност и по този начин възнаграждава разработчиците на приложения в екосистемата, които непрекъснато създават нови преживявания и функции в своите приложения, за да увеличат ангажиментите и обема на транзакциите в Kin чрез взаимодействие между потребителите. Този KRE изплаща фиксирана сума Kin всеки ден и я разделя пропорционално на всяко приложение в екосистемата Kin според обема на транзакциите и ангажиментите, които те биха могли да генерират този ден. 

Как да спечелите Kin Coin

Така че точно като Steem, Streamit, BAT и др., Можете лесно да спечелите Kin, като изтеглите няколко приложения, свързани с екосистемата Kin, които ви интересуват, и да започнете да взаимодействате с други потребители в нея. 

За блоковите вериги Kin, не забравяйте, че по-рано говорих за Kin, стартиращ като ERC20 маркер под блокчейн екосистемата Ethereum, където той използва своите специфични характеристики на висока ликвидност, първокласна сигурност и децентрализация. Също така, Kin раздели звездната блокчейн, за да създаде мащабируема, бърза и без такси блокчейн. Затова твърдя, че Kin работи върху своята екосистема – екосистемата Kik, заедно с тази на звездите и Ethereum. Сега все още искате да знаете къде да купите Kin Coins? Разбира се, знам, че го правите! 

Е Kin Coin Legit?

Проектът Kin е един от криптопроектите от този вид с малко по-малко обвиняващи пръсти от ъглите на заинтересованите страни. През 2017 г. Кик проведе ICO – Първоначално предлагане на монети за широката общественост, заявявайки, че това е форма на инвестиция в цифрови активи и е повишена до 100 милиона щатски долара за секунди, което в записа е една от най-големите и най-бързи продажби на ICO. Проблемът започна, когато Комисията за ценни книжа и борси, SEC., На САЩ съди корпорацията Kik за провеждане на ICO на стойност 100 милиона долара, тъй като ICO не беше регистрирана за първи път при тях съгласно американските инвестиционни разпоредби на SEC, и по този начин го маркира като незаконна дейност. Но само това ли прави проекта Kik – Kin проект за измама? Вашето предположение е толкова добро, колкото и моето. 

Кин измама ли е?

Въпреки това, Kik Interactive Inc. подаде молба за съдебен процес след иска от SEC, а SEC, от друга страна, заяви, че въпросът може и трябва да бъде разрешен с диспозитивно предложение. Докато компанията се надява на процес през май 2020 г., SEC настоя за по-късна дата, а това от своя страна доведе до забавяне на делото и предполагаеми разходи на екипа по проекта Kik.

Това и вероятно още повече накараха компанията Kik да се оплаче от тежки финансови тежести от началото на случая, което доведе до разпродажбата на оригиналната му платформа за съобщения Kik и до заключението, че се фокусира единствено върху своята криптовалутна екосистема. 

Борси, изброяващи Kin Coin

Kin стана популярен след ICO и в движение е включен в различни борси, които включват Bancor Network, HitBTC, FatBTC, Lykke и IDEX. Закупуването на монета Kin ще изисква първо да вземете малко Ethereum. Също така ще ви е необходим портфейл с активиран Ethereum като MyEtherWallet, Imtoken, Trust Wallet, за да съхранявате вашите Kin, ако не искате да ги оставяте в портфейлите за обмен. 

Къде да купя Kin Coin: борси, изброяващи Kin

Алтернативи на Kin Coin

Въз основа на типа, случая на употреба, характеристиките и особеностите, алтернативните или подобни крипто жетони или монети на Kin включват Zel (ZEL), SDChain (SDA), Counterparty (XCP), Stream it Coin (STREAM), Steem Tokens и Ondori (RSTR). 

Заключение

Монетата на роднините е единствен по рода си проект в момента в това крипто пространство. Ако им бъде позволено да работят / да преминат през всичките си планове успешно, шансовете са, че Kik Interactive Inc. ще завърши годината, ще произведе Kin токен / монета с изключителен и очевиден случай на употреба, който има толкова голяма стойност и признание в крипто пространство отвъд сегашното ни въображение.

За да научите повече за монетата Kin, проекта Kik, къде да купите роднина или как да ги спечелите, винаги можете да проверите техните уеб страница или се присъединете към тяхната общност телеграма група. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me