DAOVentures ($ DVG): Автоматизирани съветници и мениджъри на робофондове в DeFi

DAOVentures ($ DVG) има за цел да опрости и създаде лесни за използване решения за хората да инвестират и управляват своето портфолио от децентрализирани финанси (DeFi).

Продуктите на DeFi са трудни и сложни за взаимодействие с потребителите, особено за начинаещи. Доста редица инвеститори все още изпитват недоверие към пространството. Други трябва да се справят с възможността за риск и скъпи такси за газ. DAOventures обаче успя да идентифицира тези проблеми и да намери решения.

Какво е DAOVentures?

DAOventures е децентрализиран протокол, който помага на доставчиците на ликвидност да инвестират в проекти на DeFi, като използват автоматизирани съветници и мениджъри на робо-фондове, за да помогнат на потребителите да инвестират в продукти на DeFi с голяма възвращаемост.

DAOventures разчита на своите вярвания като ръководство за предоставяне на изключителни услуги за инвеститорите. Системата използва най-добрите стратегии за последователно наблюдение на изпълнението, управление на съотношението риск / възнаграждение, както и одит на сигурността на интелигентните договори. Някои предимства на платформата DAOventures включват:

Какво е DAOventures (Източник: Уебсайт на DAOventures)

Правилно управление на риска / печалбата

Съотношението риск / печалба е много важен аспект на всяка търговия или инвестиция. Стратегиите на DAOventures предоставят на потребителите широкообхватни продукти въз основа на нивото на излагане на риск: нисък, среден или висок риск, така че начинаещите и междинните търговци да могат да вземат по-информирани решения, преди да сключат сделка.

Курирана информация

Екипът на протокола изследва, анализира и подлага на ново тестване Dapps, за да отсее лошото от доброто. Те правят това, като съвпадат всички протоколи с най-ефективния алгоритъм, за да отговорят на изискванията на инвеститорите.

Сигурност

Основната стойност на протокола е сигурността. Платформата извършва одити и прегледи на всички продукти, за да гарантира, че е безопасно да се внедрят техните крипто продукти.

Платформата позволява одити от фирми на трети страни и извършва други тестове за сигурност, за да гарантира, че средствата на потребителите са сигурни. Тъй като DAOVentures е децентрализирана платформа, тя не притежава никакви частни ключове, тъй като средствата се осигуряват от самите потребители.

Прозрачност

Инвестициите на DAOventures са прозрачни, тъй като могат да бъдат преглеждани в блокчейна, за да могат потребителите да виждат къде и как се преместват парите им, както и да могат да преглеждат и подобряват портфолиото си, за да проследяват правилно капитала си.


Намалени такси за газ

Потребителите могат да спестят значително количество газ, когато използват DAOVentures. Протоколът позволява по-добро изчисляване на газа чрез правилно управлявани обединени инвестиционни фондове.

DAOventures Tokens ($ DVG)

Доставчиците на ликвидност могат да печелят символи за управление на DAOventures, обозначени като DVG, които им позволяват да гласуват по отношение на промените в правилата на протокола. Стартирането на DVG токена ще се извърши на Polkastarter, аукционен протокол, който се основава на блокчейн Polkadot и се използва за набиране на средства от проекти DeFi.

DVG са основно “символи” на интелигентен договор, които са разработени да следват фиксиран набор от правила, които могат да бъдат изменени или надградени чрез механизъм за консенсусно гласуване, интегриран в интелигентния договор. 

Полезността на DVG жетоните е многобройна. Той ще се използва за стимулиране на LP, за да стимулира дългосрочното търсене на токена, както и за участието на общността DAOventures. Потребителите, притежаващи $ DVG, ще се възползват от стимули за залагане като по-ниски такси за транзакции и награди.

DAOventures ще пуснат общо 444 444 DVG токена за публична продажба. Платформата ще предлага намалена продажба на DVG токен на притежателите на токени POLS и на публиката, преди да бъде включена в Uniswap.

Как работи DAOventures?

Протоколът работи подобно на нормална VC фирма в смисъл, че търси по-добри възможности за инвеститори, които да създават по-високи печалби. Технологичните инструменти, които платформата използва, са изградени чрез съвместни усилия на професионалните екипи.

DAOventures Test App (Източник: DAOventures ‘Test Beta App’ )

Тези инструменти изследват дълбоко пазарите и помагат на доставчиците на ликвидност да използват своите средства в желаните инвестиции на DeFi. Примери за използваните инструменти включват автоматизиран балансьор, миньор за ликвидност, арбитражен бот и суап маркер.

DAOVentures използва интелигентни договори и роботърговци, за да помогне на инвеститорите да вложат пари в най-ефективните активи на DeFi, за да получат най-добри резултати. Освен това, преди интелигентните договори да бъдат внедрени за използване на платформата, те първо се одитират и проверяват, за да се гарантира спазването им.

Децентрализираните процеси на платформата помагат да се елиминират рисковете от контрагентите. DAOVentures гарантира, че потребителите имат пълен контрол върху своите средства и портфейли. В резултат на това потребителите могат да взаимодействат със смарт договори поотделно.

Докато други крипто инвеститори се затрудняват при взаимодействието с протоколите DeFi, DAOventures използва алгоритми за управление на средствата на инвеститорите. Robo-съветниците разпределят всички обединени средства и ги разполагат в протокола DeFi с най-добрия процент на възвръщаемост на инвестициите.

Продуктите и услугите, предлагани от DAOventures, включват:

Добив земеделие

Платформата предлага различни стратегии за отглеждане на добив за потребителите, за да спечелят възвръщаемост. Потребителите могат да изберат стратегия за отглеждане на добив въз основа на нивото на риска и целта на печалбата. Протоколът предоставя на потребителите инвестиции въз основа на техния апетит за риск.

Кредити и заеми

DAOVentures планира да се интегрира с протоколи за кредитиране и заемане като Uniswap в краткосрочен план. Това ще им помогне да управляват по-добре инвестиционните средства и да разширят обхвата на операциите на DAOventures.

 Автоматизиран Defi Manager

Чрез robo-съветниците потребителите имат предимството да инвестират в най-добрите проекти и продукти на DeFi. Инвеститорите могат да се възползват от структурираните продукти на платформата и агрегирането на доходността чрез автоматизирани мениджъри.

Стратегии за търговия с роботи – AMM (Източник: DAOventures Обяснение на продукта на високо ниво ppt)

Заключение

С нарастването на DeFi има малко съмнение, че неговата екосистема е бъдещето на финансите. Повишаването на популярността на DeFi обаче донесе и няколко възможности, рискове и ползи. Имайки предвид това, DAOventures продължава да играе своята роля, за да ускори прехода на DeFi към дългоочакваното бъдеще, като непрекъснато предоставя на инвеститорите подходящи решения. Протоколът има за цел да използва междусистемната оперативна съвместимост, за да предостави на своите потребители най-добрите услуги.

Серия за децентрализирано финансиране (DeFi): уроци, ръководства и др

Със съдържание както за начинаещи, така и за по-напреднали потребители, вижте нашата серия YouTube DeFi, съдържаща уроци за ОСНОВНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ, които са ви необходими за търговия в пространството на DeFi, напр. MetaMask и Uniswap. Както и задълбочено потапяне в популярни теми на DeFi като Reef.finance ($ REEF) и Polkadot ($ DOT)

Поредицата DeFi на този уебсайт обхваща и теми, които не са изследвани в YouTube. За въведение за това какво е DeFi, вижте Общ преглед на децентрализираните финанси (DeFi): Ръководство за НАЙ-ГОРЕЩАТА тенденция в криптовалутата

Уроци и ръководства за ESSENTIAL DEFI TOOLS:

 • Ръководство за MetaMask: Как да настроите акаунт? PLUS съвети и хакове за напреднали потребители
 • Uniswap преглед и урок: Ръководство за начинаещи и разширени съвети и трикове
 • Ръководство и преглед на серумен DEX
 • SushiSwap ($ SUSHI) обяснено
 • 1inch Exchange, Mooniswap и Chi GasToken: Най-добрият преглед и ръководство

За подробна информация за други специфични проекти на DeFi, вижте нашите ръководства за токени DeFi. Ето някои от най-популярните ни ръководства:

 • AAVE ($ LEND)
 • Преглед на Ampleforth ($ AMPL): Основното ръководство за този протокол DeFi
 • ChainLink ($ LINK) ръководство: Ключова връзка в пространството на DeFi
 • Cream Finance ($ CREAM): Какво е това?
 • Ръководство за криво финансиране ($ CRV)
 • DODOEx ($ DODO): Революционен онлайн доставчик на ликвидност
 • Линейно финансиране ($ LINA): Бъдещето на платформите за синтетичен обмен?
 • Polkadot ($ DOT): Всичко, което трябва да знаете за любимата на DeFi на Китай
 • RAMP DeFi: Как отключва стойността на заложените активи?
 • Рифово финансиране ($ REEF): Платформата Defi All-in-One
 • Солана ($ SOL) обясни
 • Графиката ($ GRT) – Следващото ниво на децентрализирани приложения
 • Обяснено Trustswap ($ SWAP) – Следващо поколение транзакции DeFi
 • Копнейте за финансиране, обединяваща екосистемата DeFi
 • Wing Finance ($ WING) – Платформа за кредитиране на DeFi, базирана на кредит

Очаквайте скоро още видеоклипове и статии като част от нашата поредица DeFi, така че не забравяйте АБОНИРАЙТЕ се за нашата Youtube канал и (засега) БЕЗПЛАТЕН седмичен бюлетин за да можете да бъдете уведомени веднага щом излязат!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector