Сравнете Coinbase срещу такси и функции на Близнаци през 2021 година

В това сравнително парче двама от гигантите на криптосферата ще се изправят. Това е Coinbase срещу Gemini, Armstrong срещу Winklevoss, сблъсквайки се, за да видим коя от двете най-удобни за потребителя съвместими в САЩ борси за криптовалути ще излезе на върха.

сравнение coinbase срещу близнаци

С ръкавици, време е да започнете тази директна среща и да разберете коя е по-добрата криптообмен, Coinbase или Gemini.

Сравнете Coinbase срещу Близнаци

fLpdtiaZ

Coinbase 1486429286

зодия Близнаци

САЩ Прието?
Да Да
Търговски двойки
19. 48
7-дневен обем
142 436 330 долара
Посетете Посетете

Забележка: Coinbase не отчита номера на обема на търговията.

Coinbase срещу Gemini е интересно сравнение, тъй като и двамата се опитват да шофират в една и съща лента: изцяло американска криптовалута, отговаряща на правителството на САЩ, която е изключително лесна за ползване и е подходяща като рампа за биткойн и крипто за начинаещи. Нека разгледаме дали Gemini е достойна алтернатива на Coinbase.

Coinbase срещу Близнаци Такси

За хората, които искат да натрупват и ходят, докато биткойнът не достигне милион долара, таксите не са непременно критичен въпрос. За активните търговци обаче таксите могат да се натрупат бързо. В допълнение към типичните такси за търговия, повечето борси имат асортимент от такси за депозит и / или теглене. Тези такси обикновено зависят от начина, по който клиентите правят депозити & тегления, като кредитни или дебитни карти, банкови преводи и др. Нека сравним Coinbase срещу Gemini …

Такси Coinbase

Лесната употреба на Coinbase привлече милиони за първи път купувачи на крипто, много от които блажено не знаят за най-високите такси на Coinbase, което ги прави най-скъпата борса за криптовалута от първи ред, с която да работите. Coinbase търговия & amp; Депозитни такси

Таксите, които ще плащате, ще бъдат по-големи от A или B:

A: 1,49% от общата покупка чрез банков превод или 3,99% за покупки с дебитни и кредитни карти

Или

Б: Фиксираната такса на Coinbase за малки криптовалути (всичко под $ 200):

 • 0-10 $ – такса: $ 0,99 | 0,99 € | £ 0,99 | $ 99
 • $ 10-25 – такса: $ 1,49 | 1,49 € | £ 1,49 | 1,49 C $
 • $ 25-50 – такса: $ 1,99 | 1,99 € | £ 1,99 | 1,99 C $
 • $ 50-200 – такса: $ 2.99 | 2,99 € | £ 2,99 | 2,99 C $

По същество таксите от 1,49% и 3,99% не стартират, докато покупката / депозитът не надхвърли $ 200, така че покупка на стойност $ 1000 чрез дебитна карта би довела до значителна такса от $ 39,90.

Други такси включват:

 • 0.5% надценка върху пазарната цена, известна като „разпространението“
 • Такса от 2% за конвертиране от крипто към крипто
 • Такса за теглене от 1%, плюс мрежова такса, която да помогне на криптомайнерите да приложат транзакцията

Такси за Близнаци

Близнаците се отказаха от таксите си за депозит за банкови преводи (благодарение на Каре), банкови преводи и крипто трансфери.

Крипто търговия на Gemini & amp; Депозитни такси

Първите 10 тегления всеки месец са безплатни за физически лица, след което потребителите плащат:

 • 0,001BTC (около $ 22) за изтегляне на Bitcoin
 • 0,001ETH (приблизително 0,60 $) за изтегляне на Ethereum
 • Други такси, в зависимост от вида крипто, който се изтегля

Таксите за търговия се измерват с 30-дневен обем на търговия в щатски долари. Колкото по-големи са вашите сделки, толкова по-ниски са таксите:

30-ДНЕВЕН ОБЕМ НА ТЪРГОВИЯТА (НОИОНАЛЕН USD) ТАКСА ЗА ВЗЕМАНЕ ТАКСА ЗА МЕЙКЪР ТАКСА ЗА ТЪРГАНЕ
0 0,35% 0,25% 0,25%
≥ 500 000 долара 0,25% 0,15% 0,20%
≥ 2 500 000 долара 0,25% 0,15% 0,10%
≥ 5 000 000 долара 0,15% 0,10% 0,10%
≥ 10 000 000 долара 0,15% 0,10% 0,00%
≥ 15 000 000 долара 0,10% 0,00% 0,00%
≥ 50 000 000 долара 0,075% 0,00% 0,00%
≥ 100 000 000 долара 0,05% 0,00% 0,00%
≥ 250 000 000 долара 0,04% 0,00% 0,00%
≥ 500 000 000 долара 0,03% 0,00% 0,00%

Победител в битката за такси

Крипто борсата Gemini печели тази категория. Таксите на Coinbase са просто твърде високи, докато Близнаците изглежда са по-заинтересовани да поддържат разходите възможно най-приятелски.

Преди да продължим …

Тук споменахме таксите „производител“ и „вземащи“, така че трябва да ги обясним:

 • Производителят добавя ликвидност на пазара, така че когато се опитват да търгуват с криптовалути, поръчката не се изпълнява веднага и вместо това се намира в книгата за поръчки. Тези поръчки плащат по-ниски такси.
 • Вземащ, от друга страна, е някой, чиято поръчка е изпълнена веднага, така че те премахват ликвидността от пазара, поради което плащат по-висока такса.

Регистрация и KYC опит

KYC или „Знай своя клиент“ е личната информация, която клиентите трябва да предоставят, за да правят депозити и да търгуват с крипто. Някои крипто борси изискват много малко информация, което улеснява и бързо регистрирането и търговията. Други може да изискват допълнителна информация предварително или в допълнителни стъпки след приключване на първоначалната регистрация. Обикновено тези допълнителни стъпки ще повишат лимитите за депозит и / или теглене на клиента, което ще улесни преместването на по-големи количества крипто.

Нека да разгледаме KYC процесите за Gemini срещу Coinbase.

Coinbase KYC

Coinbase е съвместим както с проверките „Знай своя клиент“ (KYC), така и с проверките срещу изпирането на пари (AML), което повече или по-малко означава извършване на проверка на самоличността по време на борда..

Снимка на екрана 2020 12 27 в 16.18.46

6 стъпки, за да се регистрирате в Coinbase:

 1. Създайте акаунт с вашето име, имейл адрес, парола и местоположение. Съгласете се с условията и изчакайте проверка по имейл.
 2. Щракнете върху връзката за имейл, за да потвърдите имейл адреса си, след което въведете отново паролата си
 3. Посочете вашия телефонен номер и го потвърдете със 7-цифрения код, който Coinbase изпраща на вашия телефон
 4. Предоставете допълнителни подробности, включително:
 1. Твоето име
 2. Дата на раждане
 3. Адрес
 4. Причина за използването на Coinbase
 5. Източник на средства
 6. Професия
 7. Работодател
 8. Последни цифри на SSN (за потребители в САЩ)
 • Ще получите имейл с молба да потвърдите самоличността си. Това може да стане с паспорт, лична карта или шофьорска книжка
 • Свържете се с начин на плащане, след като бъде одобрен
 • Изчакайте няколко дни за одобрение, след което сте готови за работа.

  Регистрирайте се в Coinbase тук

  Близнаци KYC

  Близнаците също преминават през процедурите за спазване на KYC и AML, но това не спира дотук. Те също искат да се свържат с вашата банка и да видят личен документ.

  Снимка на екрана 2020 12 27 в 16.19.07

  Ето техния процес на регистрация:

  1. Създайте акаунт с вашия имейл адрес, парола и пълно име
  2. Потвърдете имейл адреса си с получения код
  3. Посочете местоположението и телефонния си номер, след което изпратете кода за потвърждение, който ви е изпратен
  4. Това е стъпката, при която МНОГО потенциални клиенти се отдалечават – Близнаците ви молят да влезете в онлайн банкирането си. Докато банковата сметка има същото име, което сте предоставили на Близнаци, ще бъде добре и, разбира се, вашето потребителско име и парола са в безопасност
  5. Подайте един документ за вашата самоличност (паспорт или шофьорска книжка) и един документ за вашия адрес (банково извлечение или сметка за комунални услуги)
  6. След като бъдете одобрени, свържете се с начин на плащане и започнете да търгувате

  Победител: В мача Близнаци срещу Coinbase KYC, Coinbase е победителят. Банковите разрешения на Близнаци могат да се считат за инвазивни.

  Лесно използване & Усещане за уебсайт / приложение

  Тази категория сравнява UX и UI на всеки уебсайт. Лесно ли е за очите или сложна бъркотия? Как са организирани нещата? Могат ли новите потребители лесно да намерят това, което търсят, или се изисква степен по археология? Нека сравним Близнаци срещу Coinbase …

  Coinbase

  Настолни и мобилни приложения на CoinbaseОпростеният интерфейс на приложението на Coinbase дава на начинаещите данни, които могат да използват лесно

  Coinbase не е типична борса за криптовалута (проверете Coinbase Pro, ако искате да използвате тяхната борса), а по-скоро е естетически приятен сайт, създаден да улесни лесно покупката и продажбата на популярни криптовалути. Ако това е основната им цел, а лекотата на използване е това, по което ги съдим, те почти получават перфектен резултат. Покупката на криптовалута на Coinbase не може да бъде по-лесна, всъщност сме почти сигурни, че тя може да премине теста на баба.

  зодия Близнаци

  Купете биткойн от борсата на БлизнациОткрийте разликата: Интерфейсът на Gemini е много подобен, въпреки че насърчава повтарящите се сделки

  Близнаците са малко по-корпоративни, „многословни“ и удобни за използване на финансов жаргон. Преживейте това и всъщност това е наистина прост сайт и безпроблемно приложение. Бързо ще разберете защо нараства популярността, особено за начинаещи. Прекъснете бюрокрацията на процеса на регистрация и ще се радвате на достъп до обмен на криптовалута, където депозитите, покупките и тегленията са опростени.

  Победител: Това е вратовръзка. Както Coinbase, така и Gemini са страхотни в този отдел и ако и двамата стартираха едновременно, трудно е да се каже кой би нараснал по-бързо или би бил по-популярен сред начинаещите. Може да се каже, че Coinbase почти ще го преодолее в тяхна полза.

  Методи за депозиране

  Този раздел ще обсъди различните възможности за финансиране на сметки в Gemini и Coinbase. Всяка борса позволява крипто депозити от други портфейли, така че това, което наистина обсъждаме тук, са фиат депозити. Какви опции за депозит предлагат и колко лесно се използват?

  Coinbase

  Депозитите са възможни чрез:

  • Банков превод (ACH)
  • Банков превод
  • SEPA трансфер
  • Идеален / Sofort
  • Свързана банкова сметка (банковият процес, който Gemini подтиква потребителите да правят в процеса на регистрация, е незадължителна функция за потребителите на Coinbase и позволява по-бързи банкови депозити)
  • Криптовалута / цифрови активи от друг портфейл

  зодия Близнаци

  Депозитите са възможни чрез:

  • Свързан банков превод (както е обяснено в процеса на настройка) в мрежата ACH
  • Банков превод
  • Криптовалута / цифрови активи от друг портфейл

  Победител: В категорията Близнаци срещу Coinbase опции за депозит, Coinbase е победителят. Те предлагат същите услуги като Близнаци, плюс още.

  Опции за незабавно закупуване (покупка с кредитна или дебитна карта)

  Coinbase

  Плащанията с дебитни карти са единственият метод за незабавни покупки в Coinbase.

  Скъпоценен камъкini

  Преводът на банкова сметка (ACH) е незабавен с Близнаци, ако сте свързали банката си със сметката си Близнаци. Всъщност можете да започнете да търгувате, преди вашият превод дори да е завършил обработката.

  Победител: Coinbase. Транзакциите с дебитна карта наподобяват онлайн пазаруването, което е по-удобно за повечето.

  Търговски опит: Близнаци срещу Coinbase

  Coinbase

  За истинска търговия с криптовалута ще трябва да посетите продукта за търговия на Coinbase ‘Coinbase Pro’. Coinbase е по-скоро магазин, отколкото платформа за търговия и потребителите, които изберат да търгуват тук, знаейки изнудващите такси на Coinbase, ще имат доста лошо време, редовно стреляйки си в крака.

  зодия Близнаци

  Търговският изглед на Gemini е по-напреднал от Coinbase, но далеч по-опростен от конкуренти като Binance и Bitfinex. Ще можете да видите някои изгледи на книги за поръчки, информация за цените и 24-часови данни, както и различни други парчета информация, всичко това на един екран.

  Победител: Зодия Близнаци. Опциите на дисплея и потвържденията за поръчки са по-подробни.

  Репутация & Сигурност

  Coinbase

  Казано по-просто, Coinbase е платформата за първи път купувачи на крипто, благодарение на простотата, маркетинга и страхотния потребителски интерфейс. Тяхната репутация страда поради времената за проверка, портфейла за попечителство, високите такси, но мерките за сигурност ги изкупуват, тъй като обменът никога не е бил хакнат или компрометиран успешно.

  Снимка на екрана 2020 12 27 в 16.16.33

  зодия Близнаци

  Близнаците заслужиха дължимото уважение към техния ултра-легитимен подход с висока сигурност, като първата американска борса, издържала своите изпити SOC 1 Type 1 и SOC Type 1 и 2. Подобно на Coinbase, те никога не са били хакнати или компрометирани. Това внимание към разпоредбите и личните данни също работи срещу тях, като търговците, които искат по-големи нива на поверителност, намират мерките за малко инвазивни.

  Снимка на екрана 2020 12 27 в 16.14.50

  Победител: Coinbase. Осем години качествени услуги и висока сигурност им осигуриха една от, ако не и най-добрата репутация в бранша.

  По-добре ли е Coinbase или Gemini?

  И с двете подобни приложения за крипто търговия, определящите функции на нашия анализ се свеждат до налични такси и монети.

  Близнаците печелят и двете битки.

  Посетете Близнаци, за да започнете да търгувате с тази атрактивна алтернатива на Coinbase.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me