10 акции в Обединеното кралство, които да купите през 2021 г., биха могли да удвоят парите ви

Най-добрите британски акции могат да удвоят парите ви

Начинаещ ли сте в търговията с акции и искате да инвестирате на фондовия пазар във Великобритания? Може би сте инвеститор, който обича да се придържа към международните акции, но обмисля да закупи британски акции? Ще бъде ли добра година 2021 за инвестиране на фондовия пазар в Обединеното кралство? Какви акции в Обединеното кралство могат да бъдат най-добрата възвръщаемост на инвестициите през 2021 г.? Нека да разгледаме!

В тази статия ще разгледаме потенциално някои от първите 10 акции във Великобритания, които биха могли да удвоят стойността си през 2021 г.!

Най-добрите акции във Великобритания, които биха могли да удвоят капитала ви

2020 г. беше тежка година за фондовия пазар в Обединеното кралство и от своя страна за отделните акции в Обединеното кралство.

Британският търговски пазар изглеждаше един или ако не най-непопулярният търговски пазар поради опустошителното въздействие, което пандемията на коронавируса ни породи в началото на 2020 г..

Включително индекса FTSE 100, който претърпя най-лошата си година от 2008 г. насам, след като британският индекс падна с почти 14,5%.

След като каза това, пазарът започна да се връща към края на годината и се очаква да процъфти до някаква нормалност през 2021 г. заедно с много британски акции, за да си върне или да установи своя успех.

Включително британския индекс, FTSE 100, който досега нараства до началото на 2021 г..

И така, какви са някои от британските акции, които потенциално удвояват парите ви през 2021 г. и след това? Нека да разгледаме, тъй като избрахме нашите топ 10 акции във Великобритания, които могат да удвоят парите ви.

Така че, без повече шум …

Топ 10 на най-добрите британски акции, които могат да удвоят парите ви през 2021 г .:

 1. Lloyds Banking Group
 2. HSBC Holdings PLC
 3. EasyJet
 4. BP PLC
 5. Barclays PLC
 6. Auto Trader Group PLC
 7. Тейлър Уимпей АД
 8. Развитие на Барат
 9. BT Group
 10. Burberry Group PLC

Нашият списък от 10 британски акции за закупуване, които биха могли да удвоят парите ви, предлага комбинация от разнообразие, силни предишни представяния и здравословен положителен потенциал за бъдещи перспективи за водещите марки.

10 акции в Обединеното кралство, които да бъдат закупени през 2021 г., могат да се удвоят през 2021 г .:

1. Lloyds Banking Group PLC (LLOY)

Банковата компания Lloyds Banking Group влиза в списъка на един от 10-те акции във Великобритания, които потенциално могат да удвоят парите ви. Ако не в краткосрочен план, то този запас със сигурност е такъв за дългосрочната инвестиция.

Както всички сектори тази година, банковата индустрия също беше засегната от пандемията Covid-19 и имаше някои разрушителни ефекти. Но ние вярваме, че предизвикателствата, които Covid-19 доведе до тази банкова компания, само ще укрепят марката напред.

На 29 октомври Lloyds публикува резултатите на компанията за третото тримесечие, които показват различен вид резултати, които водещата банка е свикнала да представя.

Нетната печалба от 3 млрд. Британски лири за третото тримесечие е намаляла с 2% спрямо предходното тримесечие 2, а останалите приходи от 1,0 млрд. Британски лири са били засегнати от по-ниските нива на активност на клиентите и таксата за AMMR2.

Заедно с факта, че имаше значителна вътрешна продажба на техните акции в рамките на марката през последните три месеца, показа и предупредителен знак за банковите акции.

Но върху големите положителни бележки за банковата компания LLOY отчитат 3 милиарда лири нетен ръст на ипотечните кредити през периода Q3 на компаниите, който ще бъде засилен от правителствената схема за празнични мита, която влезе в сила, за да помогне на хората да мечтаят да влязат в пазара на имоти или за собствениците на жилища да започнат наново.

Компанията също има увеличение с 3,5 милиарда британски лири в отворена ипотечна книга, силен тръбопровод и одобрения за пазарен дял от 22%. И има подобрена законоустановена печалба в рамките на Q3 с RoTE от 7,4%.

Към 2020 г. компанията има рекордни цифри за ангажираност и удовлетвореност на клиентите, което показва, че стратегията им се оказва ефективна.

Стратегическите планове за напредничаво мислене, научени от пандемията на коронавируса, са потвърдени от марката, че стремежът напред ще работи в полза на марката.

Печалбите на компанията се очаква да нараснат с 51,61% годишно, заедно с Lloyds, имащи здравословно финансово състояние със стойност, заедно с бъдещия растеж.

Компанията е прогнозирана от анализатори със средна 1-годишна прогноза от £ 0,14p нагоре с 2.02% и 2-годишна прогноза от £ 0.21p нагоре с 58.47%.

Наред с това в момента компанията има 52-седмичен диапазон от 23,98, най-нисък до 58,50 Най-висок с печалба от 0,04 британски лири на акция (EPS).

ROE на акциите на LLOY също се счита за силна, тъй като има прогноза от 32,95%.

Известно е също така, че Lloyds Banking Group изплаща дивидент, което, ако дивидентът стане по-силен, това също е друга полза за тази акция. В настоящия случай дивидентната доходност на Lloyds Banking Group е 3,6%.

Продължавайки напред, ние вярваме, че Lloyds Banking Group е акция, която би могла да ви даде потенциал да удвоите парите си, ако не в краткосрочен план, отколкото със сигурност вярваме, че компанията ще направи в дългосрочна инвестиция.

2. HSBC Holdings plc (HSBA)

Придържайки се към банковата индустрия, HSBC Holdings идва на следващо място като акция, която може да удвои инвестицията ви.

Понастоящем Великобритания има три ваксини, които в момента се разпространяват в цялата страна, за да помогнат за предотвратяване или предотвратяване на огнището на коронавирус като смъртоносно движение в бъдещето.

Ето защо банковата индустрия се очаква да се възстанови, тъй като тези положителни събития се движат напред и финансовите цифри изглеждат привлекателни.

HSBC Holdings имаше трудна година, както се вижда от компаниите, отчетени за третото тримесечие.

Компанията отчете спад по различни начини, включително отчетена печалба след данъци с 2,0 млрд. Долара с 46%, а печалбата на компанията преди облагане с 36% до 3,1 млрд. Долара. Международното присъствие на компанията също поразява, тъй като вирусът набира скорост.

Brexit също играе лек фактор в отчетите на марката, но сега, след като е договорена сделка, това трябва да стабилизира бъдещите перспективи на компанията.

HSBC поддържа добър и здравословен баланс, като се има предвид въздействието на 2020 г. Компанията също така предлага голямо пространство за растеж, тъй като се насочваме към 2021 г. и по-нататък.

Въз основа на 19 доклада на анализаторите, те вярват, че бъдещият растеж на HSBC за компанията ще се повиши добре и е дал на HSBC Holdings прогнозен годишен ръст на печалбата от 48,6%, тъй като компанията ще стане рентабилна в рамките на зелените през следващите 3 години.

Въпреки че компанията може да притежава консенсусен рейтинг „Hold“, даден от различни изследователски фирми и анализатори, това не означава да се каже, че този запас не може да достигне или надвиши потенциала си тази година и да е водещ през следващите години.

‘С HSBC не купувате само акции. Купувате също удобство, надеждност, сигурност и доверие. ’- управление на HSBC.

3. Easyjet PLC (EZJ)

Тази година може да е годината, в която авиационната индустрия започва да става свидетел на по-чести международни пътувания, както го познаваме. Като каза, че реално погледнато, изглежда по-средата в края на 2021 г., че авиационната индустрия ще вижда своите операции да се движат по-често.

Тъй като Великобритания е в ход с включването на ваксиниращи нацията, това е стъпка по-близо до тази реалистична мечта за всички авиационни компании. Ето защо Easyjet се предлага като акция, която може да удвои парите ви, което води в дългосрочен план.

През последните дни акциите на EZJ получиха заем на стойност 1,8 милиарда щатски долара (1,4 милиарда), разпределени през 5 години, за да ги преодолеят през кризата Covid-19, тъй като намалява и управлява изплащанията си по дебита, заедно с похвали с баланса на компанията.

Изпълнителният директор на EZJ Йохан Лундгрен говори в изявление относно обявяването на заема за марката и потвърди позиционирането на компанията, когато марката се върне във въздуха.

„Заемът, предоставен при търговски условия, отразява конструктивна и съвместна работа между EasyJet, множество банки и Обединеното кралство за финансиране на износа. С нашата несравнима мрежа за къси разстояния и доверена марка, EasyJet е добре позициониран, тъй като клиентите се връщат в небето през 2021 г. “

В сегашния си вид Easyjet вече се увеличава с цената на акциите си, въпреки че отпусната понякога показва променливост.

Авиокомпанията също има 52-седмичен среден диапазон между 470,70 и 1 152,00, като е най-високият.

Бъдещият растеж е това, което стои стабилно за тези акции, което, когато купувате в този запас на правилната цена, може да изглежда като голяма потенциална възвръщаемост.

Разглеждайки потенциала на компанията за бъдещ растеж, затова избрахме този запас да бъде запас, който може да добави значителна стойност в дългосрочен план, тъй като можем да пътуваме отново в небето.

4. BP Plc (BP)

Над 2020 BP. акциите са непопулярни сред инвеститорите и настоящите акционери. Но петролната и газовата компания може да върви в правилната посока, стъпвайки към 2021 г. в светлината на положителните новини за ваксините, които ни довеждат стъпка по-близо до нормалността.

Заедно с много от въздействията, които коронавирусът донесе на много индустрии, за BP Plc имаше големи планове да спре производството и да спре голям сектор, който BP доставя и доставя своите нефтени услуги на авиационната индустрия.

Друга област, в която имаше силно въздействие върху марката, беше използването на автомобили, които се карат.

Тъй като мерките за престой вкъщи бяха наложени на света и позволяваха само основните пътувания да могат да работят, това беше още една допълнителна точка за компанията.

Освен че по-малко автомобили са на път, електрическите превозни средства сега се считат за бъдещето за пътуване, тъй като ние водим през следващите години с нашите екологични начини, които след това могат да окажат огромно влияние върху запасите напред.

Но в светлината на това, реално светът се нуждае от петрол, както и да го погледнете и както стои, повечето превозни средства днес на пътя все още се захранват от изкопаеми горива.

И така, как може BP да изглежда да удвои приходите си в бъдеще?

Въпреки че акциите на BP са силно ангажирани с двата сектора, споменати по-горе, компанията участва и в други направления, тъй като основното й прилагателно е да доставя разнообразна гама от енергийни продукти по целия свят както за бизнеса, така и за физическите лица.

Компанията се обърна и към това, че те са готови да пуснат нови планове за преоткриване на BP през пролетта на 2021 г. Тъй като новият бизнес модел се стреми да се разширява през следващите години, тъй като марката се е вслушала и се е адаптирала към промените, които са им пречили промяна в търсенето на потребителите, инвеститорите и правителствата.

Изпълнителният директор на BP Бърнард Луни даде шанс на хората да видят начините, по които компанията ръководи и е настроен да продължи напред в бъдеще. Looney посъветва стратегическите планове на компанията да са насочени най-вече към енергийните решения на бъдещето и посъветва, че компанията ще бъде различна енергийна компания, когато достигнахме 2030 г..

С последно добавяне, че стратегията, която беше пусната през 2020 г., е изградена около три основни фокусни области на дейност и три източника на диференциация за засилване на стойността.

Тъй като неговите щандове се очаква печалбите на компанията да нарастват със 77,29% годишно и също така е получил прогноза за средно 1 година печалба на акция от £ 1,32 + 51%, като тя продължава да расте през 3-те години, възвръщаемостта на капитала на компанията ( ROE) също се прогнозира в добра светлина за период от 4 години до 60,26%.

Тъй като търсенето на петрол все още е очевидно и новите начини на компанията да преоткриват пролетта на 2021 г., ние вярваме, че BP. запасът е добър потенциален запас, който може да увеличи вашия капитал.

5. Barclays PLC (BARC)

Последната компания за финансови услуги, която фигурира в списъка, е Barclays PLC.

Тъй като FTSE 100 набира скорост в началото на 2021 г., BARC е акция, която потенциално може да последва примера му.

Barclays PLC в момента се радва на цена на акция от 151,32, която в края на играта на 14 януари беше 152,86. Съотношение P / B (цена-към-книга) от 0,4%, което води до убеждението, че в момента запасите са подценени.

В доклада на компанията за третото тримесечие компанията сподели някои положителни новини, заедно с някои отрицателни резултати, които на справедливост инвеститорите очакваха повече от вероятно предвид въздействието на Covid-19 върху всички индустрии.

В доклада за третото тримесечие Barclays осигури печалба на групата от началото на годината от 2,4 милиарда британски лири от третото тримесечие на 2019 г., RoTE от 3,6% в сравнение с Q3 1019 от 5,1% и печалбата на акция на компанията (EPS) при 7,6 пункта в сравнение с Q3 2019 10,4 стр.

Компанията също така потвърди приходи от приходи от 5,6 милиарда британски лири, което е с 6% спрямо предходната година.

Свивайки го само до Обединеното кралство, доходът на Обединеното кралство намалява с 12% до 4,7 милиарда британски лири в сравнение с предходната година, RoTE на 2,5% в сравнение с 17,2% през третото тримесечие на 2019 г. до 1899 милиона паунда през Q3.

Компанията отбеляза скок, подобно на други банки, свидетели на ипотеки, но Barclays видя, че RWA (претеглените на риск активи) се увеличават до 76,2 милиарда британски лири от 74,9 милиарда британски лири през декември 2019 г..

Що се отнася до международното присъствие на банката, доходите на Barclays International в момента са се увеличили с 11% до 12,4 британски лири в сравнение с 2019 г..

Така че, както можете да видите, Barclays имат повече възможности за растеж, тъй като напредваме през годината и след това и тъй като прогнозата за печалбите на компанията ще расте 40,85% годишно, тъй като потвърдените печалби са нараснали с 12% през последната година.

Неотдавнашните представления на Barclays, техните перспективи и прогнозираните им прогнози доказват, че този банков фонд в Обединеното кралство може да бъде акция, която може да удвои парите ви, ако през 2021 г., то в дългосрочен план.

6. Auto Trader Group PLC (AUTO)

Британският автомобилен рекламен бизнес може да бъде добър запас за разглеждане през 2021 г. и в дългосрочен план, тъй като се надяваме бавно да се върнем към нормалното в светлината на въвеждането на ваксинацията.

Тъй като автосалоните затварят вратите си в цялата страна в нациите, 3-то национално заключване, Auto Trader е настроен да потърси загуба, тъй като компанията предполага безплатна рекламна услуга, която може да върне около 7 милиона британски лири оперативни загуби на месец.

Имайки голямото предимство, че е водещата онлайн платформа за онлайн реклама на автомобили в Обединеното кралство, е ясно, че този запас има неравен път, докато преминаваме през несигурното 3-то заключване без ясна светлина в края на тунела.

Но след като каза това, след като дойде потвърждението за края на 3-то заключване и докато потребителите прекарват време вкъщи в проучване и вземане на избор да търсят ново превозно средство или потенциално множество превозни средства, това ще увеличи акциите на компанията и ще види прогнозират се финансовите цифри на компанията.

В последния тримесечен финансов отчет на компанията повечето области показват спад.

Беше потвърдено, че приходите на компанията са намалели с 37% до 118,2 милиона британски лири спрямо 186,7 милиона британски лири през първата половина на годината, търговските приходи са намалели до 100,2 милиона британски лири, 38% в сравнение с 161,8 милиона британски лири, което е потвърдено че спадът е от собствения избор на компанията да позволи на клиентите да рекламират безплатно през периодите на блокиране между април-юни, за да помогнат и да се адаптират към нуждите на потребителите.

Печалбата на акция на компанията (EPS) също е спаднала с 50% до 5.6p в сравнение с първата половина на годината при 11.1p.

Auto Trader също потвърди през април, че компанията е пласирала 46 милиона акции, които са събрали приходи, нетно от всички такси, за които потвърждава, че укрепва баланса и ликвидността на компанията.

В момента AUTO показва атрактивно съотношение PE от 35%. Средната стойност за 52-седмичния диапазон е между 364.70, като е най-ниската и 609.80 като най-високата цена.

Удобното финансово състояние на Auto Traders от нейния баланс е силен положителен момент за автомобилната марка, тъй като тя все още може да бъде изправена нагоре и надолу по пътя напред, особено тъй като в момента не сме сигурни кога крайната дата ще бъде за L3.

След като разгледахме AUTO запасите, доказани за финансовото състояние, миналото му представяне през първата половина на 2020 г. и анализаторите, които дават съзнателен рейтинг „Hold“ и атрактивното му съотношение PE, ни отвеждат до този запас като такъв, който има голям потенциал да удвои инвестицията ви 2021.

7. Тейлър Уимпи (TW)

Домостроителната компания Taylor Wimpey публикува ранен финансов отчет преди отчета на компанията от март 2021 г..

От обявяването на данните на компанията тя промени прогнозите на анализаторите за акциите, като рейтингът на Zacks Rank промени своя консенсусен рейтинг от рейтинг „Купи“ на „Hold“.

Въпреки това, компанията е в съответствие с пазарната стойност и е готова да постигне прогнозираните прогнози за 2021 г..

От годишния доклад на компанията, публикуван на 14 януари, компанията потвърждава смесица от новини, тъй като показва, че общите довършителни работи в Обединеното кралство са намалели с 39% до 9 609 през 2020 г. поради втория период на блокиране, причиняващ забавено производство в сравнение с 15 719 през 2019 г..

Степента на анулиране също беше над нормалната за годината с 20% в сравнение с 2019 г. с 15%, но това е огромно въздействие, което Covid-19 оказа върху компанията, но в крайна сметка балансира към края на годината до 16%.

И накрая, компанията потвърди, че са приключили годината със силна нетна парична сума в размер на 719 милиона британски лири в сравнение с 545,7 милиона лири нетни парични средства през 2019 г. Но потвърди, че докато ги оставя в силна позиция, плановете на компанията да се развият напред ще видят сумата в брой намалява, тъй като те искат да закупят допълнително нова земя.

От друга бележка компанията също потвърди, че очаква да възобнови изплащането на дивидент, започвайки с дивидента през 2020 г., заедно с преразглеждането на специалния дивидент през 2021 г. за изплащане през 2022 г..

Неотдавнашните резултати, показани от жилищната компания, показват, че все още има място за подобрение, тъй като пандемията на коронавируса спря процеса на изграждане през второто тримесечие.

Компанията завърши годината с книга с поръчки на стойност 2,68 милиарда британски лири, увеличени с 2,18 милиарда британски лири в края на декември 2019 г. А от 16 декември TW. започна да приема резервации по схемата „Помощ за закупуване“ и до 31 декември 2020 г. има 650 резервации, определени за завършване през Q2 2021.

Въпреки че през 2020 г. компанията спря производството, на жилищния пазар беше дадена зелена светлина да остане отворен и да работи безопасно, следвайки мерките за безопасност Covid-19. Тъй като компанията планира да се разшири, този запас може да даде повече в дългосрочен план.

8. Barratt Developments plc (BDEV)

Един от най-големите разработчици на имоти в Обединеното кралство също е акция, която ще види добър потенциал за печалба в бъдеще, точно както TW.

Разбира се, този запас е по-скоро дългосрочен, отколкото краткосрочен, тъй като икономиката се стреми да продължи напред, ще види повече хора, които правят скок, за да си купят първите жилища или да променят обстановката.

Акциите на BDEV в последно време вдигат добър шум, тъй като наскоро му беше даден прочетен рейтинг на Zacks Rank на # 2 „Купи“ за акциите от предишната му позиция „Hold“.

Тъй като търсенето на къщи процъфтява благодарение на схемата за почивка на щамповани мита, която правителството въведе, Barratt Developments осигури „по-добра от очакваната“ втора половина на годината през 2020 г..

В публикувания наскоро доклад за актуализация на финансовата търговия на компанията за 2020 г., този запас се очаква да архивира повече успех, тъй като напредваме и един ще бъде част от.

Компанията съобщи, че общите форуърдни продажби (включително СП) към 31 декември 2020 г. са се увеличили с 14,3% до 13 588 домове в сравнение с 11 885 домове през 2019 г., на стойност 3212,1 милиона британски лири, което е с 19,4% повече от предходната година. В настоящия случай Barratt Developments се продават над 90% напред за тази финансова година.

Компанията също така потвърди, че те са нараснали с 9,2% през 2019 г. по отношение на довършването на домовете, тъй като са доставили 9 077 в сравнение с 8 314 през 2019 г..

Компанията за домашно развитие се намира в добро положение още повече, като се има предвид, че правителството на Обединеното кралство позволява на разработчиците на имоти да продължат да работят през периодите на блокиране, след като са налице всички мерки за безопасност.

Което е солидният фокус на компанията напред, тъй като техните офиси за продажби са отворени само по предварителна заявка, строителството все още продължава в рамките на мерки за безопасност и инвестициите се търсят да бъдат направени по отношение на земята за бъдещето.

Barratt Developments има 52-седмичен среден диапазон от 364,70 най-ниски до 878,40 при най-висок и PE съотношение от 17,84.

Друга положителна бележка за марката на имотите е възобновяването на изплащането на дивидента, което ще бъде потвърдено в междинните резултати на компанията от 4 февруари 2021 г..

Здравото финансово състояние на компанията, включително нейното съотношение P / E, изглежда обещаващо, това е двигател за повече успех и репутацията на марката на пазара на имоти, ние вярваме, че акциите на Barratt могат да ви донесат добра възвръщаемост, докато компанията се движи в бъдещето.

9. BT Group plc (BT)

Британската мултинационална телекомуникационна компания BT Group изглежда като добър запас, който може да продължи да цъфти през 2021 г. и също може да ви донесе добри печалби.

BT.Цената на акциите се повиши значително през последните два месеца и има 52-седмичен диапазон от 97,86 най-ниската и 184,12 най-високата с P / E съотношение 9,27%.

С тези цифри запасът се счита за подценен поради потенциала си.

В момента с BT Group се случват много неща. Компанията потвърди плановете си да продължи напред в новото поколение със създаването на нова технологична цифрова единица, за да прокара и ръководи своето дигитално присъствие, което ще влезе в сила от 1 април 2021 г. Новата цифрова технология е насочена към разработване и доставка иновативни продукти и услуги в области като данни и здравеопазване.

Наред с обявяването за бъдещи перспективи, групата също се разклати на ръководството си, тъй като беше потвърдено, че Майк Шерман, главен директор по стратегията и трансформацията напуска BT Group.

Последните управленски новини, стратегическите планове на компанията и финансовите перспективи на компанията са доказателство за това как този запас може да цъфти през следващите години.

Акциите получиха консенсусен рейтинг „Hold“ от анализатори в момента с целева консенсусна цена от £ 148.80 с потенциален ръст от 5.83%.

Акцията също има дивидентна доходност от 13,27%. Въпреки това, поради въздействието на коронавируса върху много индустрии, компанията промени дивидента си, но изглежда да го възстанови през следващата година.

BT Group има и други начини, които трябва да бъдат взети предвид във финансовите резултати на марката, включително BT Consumer, която държи популярните канали на BT Sports, които също привличат разумни приходи, излъчвайки големи спортни събития. Отново, поради въздействието на Covid-19 видях, че този път е силно ударен. Тъй като обаче 2021/2022 изглежда, надяваме се, този поток също ще ускори темпото.

Печалбите на компанията се очаква да нараснат със 7,87% годишно напредвайки.

Този запас от FTSE 100 се стреми да инвестира допълнително в бъдеще и може да се изплати добре в дългосрочен план.

10. Burberry Group plc (BRBY)

Последният запас, който идва в избрания от нас списък с 10 британски акции, които могат да се удвоят през 2021 г., е Burberry Group Plc.

Водещата емблематична британска модна марка със седалище в Лондон привлича добро внимание и приходи от цял ​​свят.

Но в светлината на пандемията на коронавируса, точно както повечето модни търговци на дребно, марката взе голям удар. Разбира се, не толкова опустошителен хит, както сме били свидетели на затварящи магазини на някои от добре известните марки в Обединеното кралство, като известната утвърдена компания за търговия на дребно Debenhams, която е в бранша повече от 250 години.

Burberry Group беше силно ударена през 2020 г., като се наложи да затвори вратите си в много от своите магазини по целия свят и трябваше само да разчита на цифровото онлайн присъствие на компанията.

Но компанията има известен позитив сред негативните аспекти, включително новите и свежи дизайни, които са насочени напред и стават достъпни онлайн. Целта да се представят дизайните напред и да станат достъпни онлайн е да се увеличат продажбите, докато физическото присъствие на марката в нейните магазини остава затворено, за което новите дизайни са получили положителни отзиви.

Продължавайки напред с модата, BRBY изглежда като силен претендент, който иска да расте добре с новите модни перспективи на марката. Няма съмнение, че новите дизайни ще привлекат нови потребители, тъй като техните дизайни се харесват на по-широк кръг от хора, заедно с продължаването на силното му азиатско търсене.

Цената на акциите на Burberry Group има 52-седмичен диапазон между 1 085,00 като най-ниската и 2 329,00 като най-високата.

Заедно с печалбите, които се очаква да нарастват с 30,59% годишно, потвърждавайки, че печалбите на компанията ще нараснат силно между 1-3 годишен период. Бъдещият ROE на компанията (възвръщаемост на собствения капитал) също се очаква да нарасне с 26,8%.

Въпреки че Burberry е имала предизвикателна година, най-малкото, модните запаси се увеличават, тъй като инвеститорите вече търсят или добавят тези акции към портфолиото си за потенциал за печалба от растеж.

Как да инвестираме в топ 10 акции във Великобритания?

Сега имате разбиране и по-подробна разбивка на това кои са топ 10 на британските акции, които могат да се удвоят през 2021 г., сега е време да разгледаме как да станем част от техния успех.

Инвестирането във всякакви акции на пазара, както на пазара в Обединеното кралство, така и в международен план, никога не е било толкова просто и лесно, колкото е днес.

Първо, най-важният момент е да проучите и да изберете брокер за вашето търговско пътуване. Можете също така да изберете водеща платформа за търговия, където ще можете да откриете сметка при доверен лицензиран брокер и да имате всичките си търговски услуги под един пояс, така да се каже.

Платформа, която препоръчваме, е водещата онлайн и печеливша платформа за търговия, eToro.

Свързване на над 15 милиона активни инвеститори към избраните от тях акции, всички разпределени на 16-те международни пазара, които са на разположение. С прекрасното допълнение да имате нулеви комисионни, което означава, че можете да инвестирате в избраните от вас акции без комисионни, които трябва да платите.

Откриването на акаунт в eToro е бързо, лесно и лесно.

Всичко, което трябва да направите, е просто да следвате указанията онлайн и ще имате отворен и готов акаунт с брокер, готов за търговия за броени минути.

След като отворите сметката си за търговия, това става по ваше собствено темпо, когато искате да започнете да търгувате с акции.

eToro – Купете Топ акции във Великобритания с 0% комисионна

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни на фондовия пазар в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Вашият капитал е изложен на риск. Възможно е да се прилагат други такси

Основни продукти за вкъщи:

 • 10 британски акции за покупка, които биха могли да удвоят парите ви, идват и с двете положителни перспективи, но представляват свои собствени рискови фактори.
 • Auto Trader Group, HSBC и Банка Лойдс са три от Топ 10 акции във Великобритания могат да се удвоят през 2021 г.. Двамата продължават да показват много сила през следващата година.
 • Всички тези 10 акции в Обединеното кралство предлагат здрави перспективи за финансово здраве, заедно с бъдещия растеж.
 • Докато 10-те акции в Обединеното кралство имат минала история, е разумно да проучите и да разберете как се е представяла компанията в миналото. Тъй като това не винаги показва, това важи за запасите в бъдеще.
 • Преди да инвестирате, се препоръчва допълнително проучване на избраните от вас запаси.
 • И накрая, няма гаранции при инвестиране в търговия с акции. Да бъдеш разумен, мъдър и да отделяш време са най-добрите елементи, които да носиш през цялото си търговско пътуване.

Прочетете още:

1. 7 най-добри запаси в Обединеното кралство, които да търсите през 2021 г. и след това

2. 7 запаса за растеж, които да инвестирате през 2021 година

3. Топ 5 акции за дивиденти, в които да инвестирате за 2021 година

4. Кои са 10-те най-недооценени акции за купуване във Великобритания за 2021 г.?

Ако ви е харесало да прочетете 10 акции във Великобритания, които да купите през 2021 г., бихте могли да удвоите парите си, моля, споделете с някой друг, който смятате, че ще представлява интерес.

Моля, обърнете внимание: Предишните резултати не са показател за бъдещи резултати. Стойността на инвестициите може да спада както нагоре, така и нагоре. Всички мнения, новини, изследвания, анализи, цени или друга информация, съдържаща се на този уебсайт, се предоставят като общ пазарен коментар и не представляват инвестиционен съвет. Търговското образование не носи отговорност за загуби, произтичащи от инвестиция въз основа на препоръки, прогнози или друга предоставена информация.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me