20 най-добри акции за закупуване през 2021 г. – включително най-добрите акции, които всеки инвеститор трябва да търси, за да добави към портфолиото си

Най-добрите запаси за купуване през 2021 г .: (задълбочен преглед)

Искате ли да бъдете част от най-ударените топ акции, които се движат от сила на сила, позиционирани добре на върха? Кои са най-добрите акции за закупуване тази година, които се чудите? Търсите топ 20 акции за закупуване през 2021 г.? Ние ви покрихме! Разполагаме с най-ефективните акции, които всеки инвеститор трябва да обмисли или да добави към нарастващото си портфолио за 2021 година.

Топ 20 акции за закупуване през 2021 г.

Избирането на само няколко от най-добрите, най-ефективни, светещи акции, които да бъдат част от 2021 г. и които да бъдат запазени в дългосрочен план, всъщност е труден избор.

Има някои впечатляващи акции, целящи и постигащи брилянтни финансови резултати, които са натрупали огромна сила през годините и в настоящето, заедно с пренасянето напред в бъдещето, са настроени само за подобряване.

Тъй като тези най-добри акции скоро няма да излязат от мода, е време да се включите в действието.

Да бъдеш част от такива мега-акции разчита единствено на финансовото състояние на индивида.

Ако сте начинаещ в търговията с акции, струва си да проведете възможно най-много изследвания.

За да прочетете и придобиете задълбочено разбиране в усвояването на уменията за търговия с акции, нашето Ръководство за търговия със запаси и оцеляване на акции съдържа цялата информация, покрита за вас.

От изучаването на пазара за търговия на акции до отварянето на твърдо око за това какво да избягвате, преди да започнете да инвестирате парите си. Пълното ръководство е изпълнено с жизненоважна информация и поетапно ръководство за вашето пътуване за търговия с акции.

Без по-нататъшно забавяне, нека да разгледаме Топ 20 идеи за акции, докато се впускаме в обобщенията на всяка акция, идеално за вас да направите потвърдителен избор, когато обмисляте да добавите някой от тези топ акции към портфолиото си.

Топ 20 акции за закупуване през 2021 г .:

1. Netflix (NFLX)

2. Amazon.com Inc (AMZN)

3. Facebook Inc (FB)


4. Diamondback Energy Inc (FANG)

5. PayPal Holdings Inc (PYPL)

6. PepsiCo Inc (PEP)

7. Etsy Inc (ETSY)

8. AbbVie Inc (ABBV)

9. Airbnb (ABNB)

10. Tesla Inc (TSLA)

11.. Docusign Inc (DOCU)

12. Джонсън и Джонсън (JNJ)

13. Apple Inc (AAPL)

14.. Coca-Cola Co (KO)

15. Корпорация Chevron (CVX)

16.. Microsoft Corporation (MSFT)

17. Интуитивен хирургичен (ISRG)

18.. Honeywell International Inc (HON)

19.. Lendingtree Inc (ДЪРВО)

20.. McDonald’s Corp (MCD)

Можете да закупите всички тези най-добри акции, както и много други, на eToro и плащат 0% такси!

И ето го, списъкът с 20 топ акции за 2021 година.

Добър микс от 20 от най-мощните, солидни, добре познати, заедно с новодошлите в сравнение, най-ефективните акции, които са готови да направят по-нататъшен растеж към 2021 г. и за години напред.

Най-добрите 5 запаса за растеж през 2021 г. от списъка

Добре, всички акции, споменати по-горе, разбира се отбелязаха огромен ръст през годините, което доведе до това, че тези акции се превърнаха в едни от най-добрите на пазара и се позиционираха там, където са в наши дни.

Въпреки това, има някои запаси, които трябва да растат по-добре от други.

Така че ние сме ги разбили за вас.

Ето нашите топ 5 запаси за растеж, за които ще бъдем част от дългосрочно.

1. DocuSign

2. Airbnb

3. Заедно дърво

4. Интуитивно хирургично

5. PayPal

Растежът на акциите, ако сте начинаещ в борсовата търговия, е всеки дял в компания, за който се очаква да расте по-високо от средния темп на растеж за финансовия пазар.

Ще станете свидетели, че запасите от растеж се различават от запасите от дивиденти.

С акционерните компании с растеж, след като генерират приходите си, те ще реинвестират своите пари направо обратно в бизнеса, за да ускорят растежа си в краткосрочен план, за да преминат към дългосрочен.

Което от горното означава, че запасите от растежа обикновено не плащат дивиденти, тъй като компанията връща тези пари обратно в бизнеса си, за да постигне повече.

В краткосрочен план много инвеститори смятат, че цената на акциите за нарастващ запас обикновено е по-скъпа в сравнение с други.

Но имайте предвид, че не всички цени на акции в растеж са супер високи; можете да намерите щастлив баланс на динамичните акции с разумна цена на акциите, въпреки че обикновено цените са по-високи от другите акции.

Но реалността е, че тяхната цена на акциите и тяхното съотношение P / E (съотношение цена-печалба) може би изглеждат или изглеждат високи, но в дългосрочен план потенциалът за растеж и капитал, който потенциално може да бъде направен от тези ефективни акции, може да бъде огромен.

1. DocuSign (DOCU)

стокова диаграма на документи

DocuSign води пътя към света и хората да подписват по електронен път. Във времена, когато се нуждаете от подписване на споразумение в което и да е поле, DocuSign ви позволява да подписвате от всяко устройство и от всяка точка на света.

Предварително мислещата компания не се е повишила само през 2020 г. поради Covid-19 със строгите мерки за безопасност, DocuSign се справя изключително добре преди пандемията.

От подписването на юридически обвързващи договори с големи активи до подписването на по-малко споразумение за ангажимент, компанията се придвижва напред в електронното бъдеще.

Към доклада на компанията за третото тримесечие от октомври, общите приходи на DocuSign са нараснали с 53% до 382,9 милиона долара (285,9 милиона британски лири). Заедно с общите приходи на компанията, абонаментът на марката е нараснал с 47%, а приходите от допълнителни услуги са се увеличили до 16,3 милиона долара, с 43%.

Изпълнителният директор, Дан Спрингър удари нокътя на главата с изявлението си относно представящата се и нарастваща облачна платформа.

„Тъй като компаниите ускоряват дигиталната трансформация на своя бизнес и процеси на договаряне, DocuSign на изток включва ролята на основна облачна платформа продължава да расте.“

Наличието на пазарна капитализация от 45,9 млрд. Долара и цената на акциите му е такава, каквато е в момента около 280,00, което, както виждате, не е най-евтиният от акциите, но и не е най-скъпият.

Въпреки че тази марка вече се утвърждава като водещ бизнес, в който да участва, със сигурност има повече място за огромен растеж, тъй като светът отива по-далеч в цифровия свят.

DocuSign е запас от растеж, който силно се препоръчва за инвеститорите, които искат да добавят запас от растеж към портфолиото си.

2. Airbnb (ABNB)

Добре, тъй като светът беше задържан реалистично от почти 12 месеца, свидетели на международни пътувания почти спряха, но Airbnb все още показа добри резултати като цяло.

Тази година беше бурна за Airbnb показва 32% спад на приходите си и с коригирана отчита нетна загуба от 341 милиона долара през първото тримесечие.

Водейки обаче във второто, третото и последното тримесечие, компанията направи забележително възстановяване и води пътя напред с резервации към днешна дата, повече от големите имена на хотели.

Тъй като светът се стреми към дистанционна етика и с хора, които с нетърпение очакват почивка или просто малка мини-почивка по света, това са само два силни фактора, които правят тази компания запас за растеж.

Към днешна дата оценката на Airbnb е 34,6 милиарда долара, което е добро увеличение от 18 милиарда долара в началото на годината.

Освен това цената на акциите на Airbnb към момента е 165,34.

С наближаването на новата година към нас, като всички сме добре, ние се надяваме да се върнем към ново нормално състояние на възможността за джет-сет по света за пореден път.

Правейки този запас за растеж добро допълнение към вашата категория запаси за растеж.

3. LendingTree (ДЪРВО)

LendingTree значително показва на света какво може да постигне акция със средна капитализация и водеща в бъдещето, която може да се превърне в акция с голяма капитализация след години. (всичко е възможно).

Тази година, LendingTree е оцелял за много граждани и собственици на бизнес в Съединените щати.

Онлайн бизнес платформата свързва лица, които искат да разгледат заемите от гледна точка на кредитни карти, заеми, застраховки и много други чрез платформата.

Платформата позволява на кредитополучателите да пазаруват по конкурентни лихвени проценти и други форми на финансови услуги, заедно с свързването на заемополучателите с инвеститорите, за да получат най-добрите продукти, подходящи за техните индивидуални нужди.

Към днешна дата LendingTree има пазарна капитализация от 3,58 млрд. Долара с цена на акция от 275,63 към този доклад.

Както потвърждават докладите на компанията за третото тримесечие, LendingTree е настроен за потенциално извисяваща се 2021 г. и светло бъдеще напред.

Нека бъдем реалисти, коронавирус или не-коронавирус, финансовите услуги винаги са в търсенето.

В светлината на тазгодишните събития марката може би е разрешила и архивирала фантастични резултати, може би дори по-добри от очакваните в началото на годината.

Което прави LendingTree страхотен запас за растеж, който да търсите да купите за 2021 година.

4. Интуитивен хирургичен (ISRG)

Интуитивен хирургически създатели на роботизирана хирургическа апаратура, включително шедьовъра, хирургична система da Vinci.

Хирургичната операция da Vinci е роботизирана хирургична система, която трябва да се управлява от човешки оператор.

Хирурзите са в състояние да извършват минимално инвазивни операции, които се извършват чрез малки инструменти. Всеки инструмент е поставен в края на три или четири работещи рамена, с добавяне на 3D камера заедно, за да направи зрението по-ясно.

Този шедьовър на технологичния дизайн ще се превърне в промяна на играта в медицинските театри по целия свят.

Предимствата на продукта включват подобрен достъп до труднодостъпни зони, подобрено посещение, което невъоръжено око може да не види и по-голяма хирургична прецизност, за да назовем само три големи предимства за продукта.

В медицинската област обаче нищо не излиза евтино.

Това оборудване е определено на 2 милиона долара всяка, което е голяма сума за изплащане на бизнеса.

Така че в светлината на това, ISRG е отишъл една крачка по-напред и е създал договор за лизинг, за да могат болниците да имат неограничен достъп до това фантастично оборудване в рамките на тяхната болница.

Към второто тримесечие в света са инсталирани малко под 6000 хирургични системи да Винчи, което е с общо 9% повече в сравнение с предходната година.

Въпреки че този запас не е евтин, ще видите, че цената на акциите се задържа доста висока с неговия P / E (съотношение цена / печалба) на ниво 89,89.

Въпреки това, Intuitive Surgical извлича цифрите и търсенето на повече е силно по целия свят, което прави този запас не само запас за растеж, но и запас с голяма капитализация, който е идеално допълнение към вашето портфолио за сега и за бъдещето.

5. PayPal (PYPL)

Друг перспективен прираст на запасите, за който мнозина вече биха чували, е PayPal.

PayPal е лидер на цифровите плащания, тъй като светът се движи по-бавно към безкасови плащания и докато светът се движи постепенно онлайн.

Що се отнася до много бизнеси по целия свят, големи или малки, видяха продукти, принудени да бъдат „задължителни“, вместо продукти „вземете или оставете“, безконтактните плащания станаха едно от които всички се нуждаеха.

PayPal се оказва лидер в революцията на цифровите разплащания с над 321 милиона активни акаунта в световен мащаб, тъй като нейната членска база се разраства към бъдещето..

PayPal също направи история в бизнеса си тази година, като реализира най-големите си общи приходи от $ 5.46 милиарда.

Водещата компания също предлага на потребителите безлихвени вноски „Купете сега, плащайте по-късно“ с различни опции за граждани на САЩ и Великобритания.

Този запас, както повечето споменати по-горе, си струва да бъде част от.

Текущата цена на акциите на PayPal е 240.42, но на гърба на компанията има статистика за цената до продажбата от 14. Което е солидна средна цифра.

Около този нарастващ запас има много шум. След като гледа и разглежда цифрите, които компанията е донесла и очаква да донесе, тя се стреми да се развива и да расте силно през годината и много години напред.

Запаси за растеж през 2021 г. – Последна бележка

Макар и да не е споменат в този списък, един от секторите, който ще нараства значително през следващите години, е индустрията на канабиса.

И един особено запас, който се откроява сред тълпата, е Canopy Growth.

Водещата канадска компания за канабис работи в бизнеса от 2013 г. През годините тя е водеща компания за производство и продажба на медицинска марихуана, докато Канада не легализира употребата на марихуана за развлечение, което позволява на марката да има всичко.

През 2018 г. американският производител и търговец Constellations Brands влезе в нарастващата марка с огромни 38% собственост върху компанията.

Тъй като САЩ се стремят да узаконят развлекателната употреба на канабис в повечето или ако не всички щати на САЩ един ден, това е един нарастващ запас, който със сигурност ще добави разнообразие и растеж към вашето портфолио.

За да прочетете и научите повече за статиката на Canopy Growth и да научите повече за най-добрите запаси от канабис, ние разполагаме с цялата налична статистика за вас в нашите Топ 11 с най-добри показатели на запасите от канабис.

Готови да се потопите в Фондова борса?

Топ 5 акции за начинаещи инвеститори

Ако сте нов в търговията с акции и в момента намирате краката си, повече от вероятно се чудите кои акции са солидни, добре представящи се акции.

Тук имаме първите пет в списъка, които са идеалните стартови акции, които да добавите към началното си портфолио.

Въпреки че са споменати в списъка с акции за растеж, петте, които са споменати, също са добри акции, в които да инвестирате, за да започнете, но може да покажат малко по-голяма волатилност от тези големи имена.

5 запаса за начинаещи

1. Facebook

2. Amazon.com

3. Корпорация Майкрософт

4. Нетфликс

5. Apple Inc.

Безопасно е да се каже, че ще сте чували за тези пет топ играчи, споменати по-горе, и има много ясни причини, заедно с много фактори за пристрастяване защо са направили този списък, да бъдат солидни запаси за начинаещ търговец на акции.

Като начинаещ търговец на акции първоначално е разумно да проведете възможно най-много изследвания на избраните от вас акции.

Въпреки че акциите с голяма капитализация ще бъдат по-малко нестабилни от акциите с по-малка капитализация, те все пак представляват някои рискови елементи, тъй като при инвестиране никога нищо не е гарантирано.

1. Facebook (FB)

Платформата за социални медии, която изведе социалните медии на следващото ниво.

Facebook също има Instagram, WhatsApp и Facebook messenger, всички под техния чадър, което го прави най-успешната технологична компания за социални медии в завода.

От последните доклади на компанията за третото тримесечие през септември, приходите на компанията нарастват с 22% спрямо миналата година, включително увеличение от 28% в цената на акциите.

Facebook е настроен за по-нататъшен удивителен растеж през 2021 г. и за предвидимо, тъй като компанията продължава да се развива и да се стреми към бъдещето на социалните медии с последните си допълнения и актуализации.

Тъй като пазарната капитализация е около 780 милиарда долара, цената на акциите може да бъде по-ниска от това, което може да мислите да купите, особено в сравнение с други акции с голяма капитализация.

В настоящия момент цената на акциите на компанията е 267,09.

От друга страна, въпреки че от бизнес страна на компанията изглежда страхотно, може да има потенциални съдебни дела, които да се окажат в комбинация.

Това винаги е било притеснение за световната марка поради факта, че това е платформа за социални медии и ситуациите могат да възникнат неочаквано, но могат да станат скъпи.

Но в по-голямата картина Facebook е и повече от вероятно ще продължи да бъде най-голямата и доминираща платформа за социални медии в света през 2021 г. и в продължение на много години напред.

2. Amazon.com (AMZN)

Amazon, Amazon, Amazon откъде започваш с този мега-хитов световен търговец на дребно.

Към днешна дата мега-хитовият онлайн търговец на дребно също има над 112 милиона абонати на Amazon Prime, което позволява на абонатите да предават филми и музика, услуги за доставка на един или два или два дни и много други.

И за потвърждение, Amazon Prime е платен абонамент, зададен на цена от $ 120 на година или $ 13 на месец.

Компанията за бърза електронна търговия има пазарна капитализация от $ 1,61 трилиона и също има много висока цена на акциите в сравнение с други големи компании.

2020 г. имаше ускоряващ ефект върху марката, тъй като през всяко тримесечие отчита приходите й нарастват.

Последният доклад на компанията, който е третото тримесечие, показва допълнително увеличение с 37% в сравнение с резултатите от третото тримесечие на предходната година.

През последния месец, Amazon също обяви новото си приключение, предлагащо онлайн аптека към своя списък.

Без признаци на забавяне в скоро време, а само архивиране и стремеж към повече успех, тъй като компанията е с 77% ръст спрямо предходната година, няма спиране на тази доминираща световна марка.

Ето защо, ако цената на акцията е във вашите финансови възможности, това е една акция, която да купите и да я задържите.

Прочетете още: Прогноза за цените на акциите на Amazon за 2021 г. и след това

3. Microsoft Corporation (MSFT)

Компанията, която ни донесе Microsoft Windows, която промени живота ни такъв, какъвто го познаваме.

Това не включва това, което са архивирали заедно с тези изключителни пазарни системи.

Microsoft Corporation е създала браузъра Internet Explorer, Microsoft Office Suite, електрониката, персоналните компютри и други.

Считан за един от „Голямата петорка“, потенциалът за растеж на магнат компанията все още е огромен.

През тази година милиарди по целия свят бяха ограничени да работят отдалечено от дома си поради COVID-19, който видя, че приходите на Mircroft достигнаха високи $ 143,02 милиарда.

Бизнесът на Microsoft за изчислителни облаци върви добре, включително Office 365 и Azure, което не е изненада предвид тазгодишните събития.

Цената на акциите на Microsoft, която в момента е 222,10, се очаква да скочи по-високо през новата година, която стана свидетел на скок в цената на акциите си с новата си зависимост, Azure Sphere.

Morgan Stanley’s определиха акциите на Microsoft като „един от най-добрите ни предложения към 2021 г.“.

И тази мега-марка прави нашия списък като силен запас за начинаещи, който да закупите за вашето начално портфолио.

4. Netflix (NFLX)

Едно е сигурно, че повечето от нас тази година сме били Netflix – свързващи в един или друг момент.

Към днешна дата продуцентската компания, която показва достатъчно количество филми от класики до собствени оригинали на Netflix, е достигнала почти 200 милиона абонати, като САЩ и Канада правят най-много.

Въпреки че новините за ваксината са просветляващи и докато се стремим към нормалност, поредицата от ново разпространение на вируса предизвиква съмнения сред мнозина.

Но за Netflix това би могло само потенциално да се възползва още повече за бизнеса, тъй като прилагането на закона за престой у дома е разпространено по целия свят.

Поглеждайки към бъдещето на Netflix, също се говори, че смазващата продуцентска компания може дори да си пробие път към закупуването на кино марки, тъй като продължава по своя успешен път.

Като допълнение към своя успех, новата оригинална адаптация на Netflix „Гамитът на кралицата“ е обявена за най-гледаната поредица на стрийминг платформата до момента.

Развлекателна компания, която е сигурно и стабилно допълнение за започване на вашето пътуване със запаси. Тъй като развлекателната компания не показва признаци на забавяне, всъщност е обратното, тъй като изглежда да се разклони допълнително.

5. Apple Inc (AAPL)

Отличителното емблематично лого на ябълката, с което всички ще бъдат запознати досега, е Apple.

Apple има изумителна пазарна капитализация от около 2,24 трилиона долара, което само четенето на цифрата е достатъчно изумително.

Но американската производствена компания не показва признаци на забавяне, тъй като марката продължава да създава и пуска своите модернизирани iPhone всяка година, компютри, компютърен софтуер и други.

Едно от най-новите творения на AAPL, което бе пуснато на пазара тази година, новият iPhone 12 pro max.

IPhone не само привлича потребителите на Apple само за новия си ъпгрейд, но телефонът включва и последното поколение 5G.

Марката също знае как да определя времето добре, тъй като телефонът излиза на пазара точно когато започнем да наближаваме ваканционните сезони.

Подобно на повечето компании по-горе, Apple продължи да печели през 2020 г., тъй като продажбите се стимулираха и приходите преминаха, което беше повишено по време на интензивните периоди на блокиране.

Подобно на всички компании, които благодарят на списъка, купуването на правилните акции в точното време е от ключово значение.

След като оценката изглежда идеална, това е най-подходящият момент да бъдете част и потенциална покупка във въпросната компания.

Тъй като Apple ще бъде в обозримо състояние, този мега-капитал е този, който е заложен в дългосрочен план и е чудесно допълнение в рамките на пътуването ви за търговия с акции.

Топ 8 дивидентни акции, които да добавите към портфолиото си през 2021 година

Много инвеститори търсят най-ефективните дивидентни акции или, ако не, поне добри потенциални дивидентни акции, които имат потенциал.

Съществуват многобройни причини, поради които инвеститорите се стремят да разполагат с тези акции, не само за доходи, но и за да покажат и имат разнообразие в своето портфолио.

Известно е, че дивидентните акции, като общите акции, имат много предимства и недостатъци.

Основното предимство и това, което е дивидент, е периодично плащане, което плаща на своите акционери от приходите на компанията. Повечето компании, които предлагат дивиденти, се изплащат на акционерите на тримесечие (четири всяка година).

Въпреки че основната атракция за дивидентните акции е инвеститорите да получат известен доход от избраните от тях акции, възможността да има DRIP (програма за реинвестиране на дивиденти), която да бъде достъпна и за инвеститорите, е голям играч.

Планът за реинвестиране на дивиденти е мощен инструмент за инвеститорите.

DRIP дава възможност на акционерите автоматично да реинвестират печалбата си за закупуване на повече акции и обикновено на намалена или без комисионна ставка.

Освен това някои от дивидентните акции всъщност са най-ефективните акции на фондовия пазар.

Ясната разлика между акции с дивиденти и недивидентни акции е доста ясна.

Докато дивидентните акции дават този доход на своите акционери, генерирани от неговите приходи, недивидентните акции ще реинвестират приходите си от приходи обратно в бизнеса, за да постигнат по-голям растеж.

Което след това ще доведе до по-голяма цена на акциите за компаниите.

Сега нека да разгледаме 8 акции за дивиденти, които изглежда са готови да имат добра 2021 година.

1. Honeywell international

2. PepsiCo

3. AbbVie

4. Джонсън и Джонсън

5. Шеврон

6. Кока Кола

7. Diamondback Energy

8. Мак донълдс

1. Honeywell International Inc (HON)

Очаква се Honeywell International да бъде един дивидент, който вероятно ще има обещаваща 2021 г., както е показано тази година и също така е запазено във вашето портфолио в дългосрочен план.

С 1,7% доходност от дивидент към днешна дата, която се изчислява чрез разделяне на годишното изплащане на дивидент с текущата цена на акциите на компанията.

Honeywell International, след предизвикателното първо и второ тримесечие, отбеляза увеличение на цената на акциите си и е брандиран като една от най-големите американски индустриални компании на пазара в момента.

Докато Honeywell продължава да се стреми напред, акционерите, които са били част от светещите дивидентни акции от самото начало или близо до тях, са виждали пазарна възвръщаемост през годините.

Както беше съобщено, че през последните 10 години общата възвръщаемост на компанията е 493%.

Компанията е насочена към развитието си в областта на данните, тъй като бъдещият растеж изглежда ще получи някои големи печалби през следващите години.

HON е добър дивидент, за да добавите портфолиото си.

2. PepsiCo (PEP)

Гигантската марка газирани напитки, основана през 1965 г., е може би една от най-добрите марки напитки и закуски на пазара и до днес..

Надигравайки най-големия си съперник Coca-Cola тази година, който Pepsi има голямо предимство пред своите съперници със своята дивизия за закуски и храни, която държи добре на водещата емблематична марка.

Както е в момента, доходността от дивидент за предходен дивидент за PepsiCo е 2,84%, което е с 6% повече през 2020.

През последните 12 месеца средният темп на растеж на дивидентите на акция на PepsiCo беше 5,00%.

Но в по-голям мащаб през последните 10 години, процентът на растеж на дивидентите на акция на PepsiCo беше 8,10% годишно.

Със солидното международно присъствие на марката и нейното пространство за растеж през следващите години, приходите на марката със сигурност ще продължат да растат, както прогнозират компанията и анализаторите.

3. AbbVie (ABBV)

Базираната на изследвания биофармацевтична компания е многократен играч тази година, за да достигне много списъци, тъй като е най-ефективният дивидент, който ще бъде част от бъдещето.

Марката, която е най-популярното творение до момента, е Humira. Лекарство, което се използва за лечение на различни форми на артрит, болест на Crohn и др.

С пазарна капитализация от над 185 млрд. Долара, тази гигантска биофармацевтична компания също завърши придобиването си, добавяйки Allergan към мега-марката.

Към днешна дата дивидентната доходност е 4,56%.

През последните три години процентът на растеж на дивидента на акция на компанията достигна 87,72%.

Компанията ще се развива добре през следващите години със своите „блокбъстър“ лекарства Humira, тъй като продължава да се разпространява по целия свят.

4. Джонсън и Джонсън (JNJ)

Друга компания за здравни гиганти, известна в световен мащаб по света, е Джонсън и Джонсън.

JNJ, акция със сини чипове, която продължава да привлича приходите годишно и изплаща дивиденти на своите акционери, заедно с непрекъснатото нарастване на дивидентите.

Това всъщност е една от ключовите атракции за инвеститорите да купуват тези акции и продължава да го прави повече от 50 години.

Въпреки че марката може леко да изостане от AbbVie по отношение на цената на акциите си тази година, JNJ все още е твърдо в позицията си за растеж, заедно с показване на продължаващите резултати.

Джонсън и Джонсън са разпределени в три бизнес звена, които са фармацевтични, медицински изделия и продукти за здравето на потребителите, които заедно имат известни големи марки.

Географските продажби на компанията, разбира се, са водещ фактор за марката, като САЩ съставляват половината от продажбите.

Въпреки че JNJ имаше своите предизвикателства през тази година, потвърждава в последните доклади, че медицинските изделия на марката са най-засегнатият сектор, поради претовареността на болниците с настоящата пандемия Covid-19.

Доходността от дивидент от 2,64%, което за компания с над 50-годишен опит е впечатляваща, тъй като показва своята надеждност, тъй като с всяка година се увеличава.

5. Chevron Corporation (CVX)

Въпреки че тази година беше трудна за петролната индустрия, Chevron се адаптира и използва времето си разумно.

Chevron, още през октомври, завърши придобиването си на Noble Energy, което прави компанията сега най-голямата петролна компания по отношение на пазарната капитализация.

Тази година не е била най-доброто представяне за компанията, но все още има много положителни мотиви защо този глобален дивидент е такъв, който да добави разнообразие към вашето портфолио.

Компанията увеличи дивидента си до щедрите 6%, което много инвеститори се надяват да архивират от акции в рамките на една година.

Към 2020 г. Chevron нараства с почти 8%, изчислявайки се на 1,29 долара за акция.

Докато се показва щедростта на новия дивидент, балансът на компанията също търси частта.

За компания, която е най-големият производител на петрол по пазарна капитализация, нейният баланс е впечатляващ и това, което привлича в очите на мнозина и която се представя по-добре от конкурентите си, включително с най-ниска нетна дългова позиция.

Не е чудно, че 10 анализатори, проследени от S&P Global Market Intelligence нарече тази дивидентна акция силна покупка.

6. Кока-кола (KO)

Тъй като говорихме за това е най-големият конкурент и в светлината на представянето на компанията през годините, разбира се, Coca-Cola ще направи списъка като добър дивидент.

През последните 50 плюс години марката безалкохолни се промъкна за възвръщаемостта на дивидентите си и анализаторите прогнозират допълнителен ръст на приходите от 36,6 милиарда долара през 2021 г. за марката.

Неговата дивидентна доходност, която в момента е 3,1%, която достави 41 цента на обикновена акция, беше изплатена на акционерите при последното изплащане на 15 декември 2020 г..

Дори в разгара на глобалната пандемия, въпреки че може да не е основен приоритет в потребителските списъци, Coca-Cola е готова да направи по-големи крачки, докато се отправяме към новата година с нови надежди за нормалност.

7. Diamondback Energy (FANG)

С напредването на бъдещето енергийният сектор ще продължи да играе жизненоважна и ключова роля в света.

Diamondback Energy получи висока оценка от анализаторите, тъй като наблюдават внимателно компанията и я наричат ​​„щедър“ дивидент за момента и бъдещето.

С пазарна капитализация от 7,55 милиарда щатски долара и дивидентна доходност от 3,33%, тази петролна компания е не само водеща дивидентна акция, но и акция, която е прогнозирана и показва фантастичен растеж.

Ето защо анализаторите са много бичи по отношение на растежа на компанията, водещ в дългосрочен план с обща възвръщаемост от 20% през 2021 г..

8. McDonald’s (MCD)

Какво не е да обичате в тази емблематична верига за бързо хранене, която завладя милиарди сърца по целия свят, McDonald’s.

McDonald’s има дивидентна доходност от 2,4% и въпреки сърцераздирателните ефекти COVID-19 възникна върху бизнеса, видя как бизнесът в сектора на хотелиерството намали дивидентите си.

От друга страна, McDonald’s направи обратното, тъй като бордът обяви увеличение от 3,2% през октомври от предишната си цена на акция на 1,25 долара за акция.

Ако McDonald’s може да увеличи дивидента си в една от най-тестващите години до момента в света, то това казва всичко за компанията.

Датирайки отпреди почти 50 години, McDonald’s е известен като силен играч на дивиденти, тъй като продължава да увеличава общите си приходи допълнително всяка година.

Като се има предвид, че светът е бил ограничен до многократни мерки за блокиране на множество пъти, McDonald’s съобщава в своя доклад за третото тримесечие общите приходи от $ 5,4 милиарда, което е само с 2% спрямо предходната година.

Тъй като компанията се приспособи към новите мерки за безопасност впечатляващо бързо, McDonald’s привлече вниманието на много инвеститори, тъй като видя, че акциите й нараснаха с 8,6%.

Понастоящем McDonald’s се търгува на цена от 212,02 на акция, като годишната му дивидентна доходност е 2,4%.

Ако сте инвеститор, който търси стабилност с дивидент, акциите на McDonald’s се оказаха един силен изпълнител, препоръчан на инвеститорите да добавят към портфолиото си.

Как да започнете вашето пътуване с борса?

Ако смятате, че сте готови да започнете пътуването си за търговия с акции, сега трябва да знаете откъде да започнете.

Има много платформи за онлайн търговия, които са достъпни онлайн и могат да бъдат намерени толкова бързо, колкото можете да кажете „Go“.

Намирането на точния брокер на правилната платформа за търговия обаче е не само препоръчително, но е изключително важно да изберете разумно. Тъй като последното нещо, от което искате да станете жертва, е крив брокер, чиято цел е да се грижи само за един човек, себе си.

Намирането на платформа за онлайн търговия с регулирани лицензи и същата за брокера, действащ от ваше име се препоръчва при търсене, за да започнете своето търговско пътуване.

eToro, водещата в света социална и търговска платформа предлага всичко в свободното си време. Платформата за онлайн търговия прави вашето начало на търговия с акции просто, без стрес, ефективно и бързо.

С достатъчно количество достъпни материали за търговия и декламиране на разположение, когато почувствате необходимост.

Намирането на брокер и откриването на търговска сметка може да се извърши в рамките на минути с eToro, заедно с достъп до всичко, от което се нуждаете.

Ако смятате, че практикуването е това, което трябва да извършите по-нататък, преди да влезете, eToro ви предлага достъп до виртуална платформа за търговия, където можете да практикувате до съдържанието на сърцето си.

Запознаването със стратегиите, знанието как функционира търговията с акции и разбирането за търговия пред собствените ви очи е най-добрият начин да научите и да придобиете задълбочено разбиране за търговия с акции.

С допълнителната полза от неинвестирането на собствени пари.

Няма бързане при търговията с акции, винаги е разумно да отделите време, да вземете задълбочено начина, по който работи търговията с акции, и винаги да инвестирате във вашите финансови възможности.

Честита търговия.

eToro – Top Stock Broker, Купувайте акции с 0% комисионна

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни на фондовия пазар в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Вашият капитал е изложен на риск. Възможно е да се прилагат други такси

Последни ключови заведения

Ако си спомняте нещо от нашите най-добри акции за закупуване през 2021 г., направете го тези ключови точки.

  • Топ 20 акции, които можете да закупите и добавите към портфолиото си за 2021 г., се предлагат както със силни позитиви, така и със свои собствени рискови елементи.
  • Има ясна разлика между дивидентните акции и недивидентните акции, уверете се какво искате да спечелите, преди да инвестирате.
  • Същата бележка, преди да инвестирате, си струва да проведете допълнителни или колкото е възможно повече изследвания на избраните от вас запаси.
  • Да бъдеш мъдър, докато инвестираш е ключов елемент. Препоръчва се създаване на бюджетни листове и водене на отделни сметки.
  • Ако сте начинаещ, е разумно да не вземате „бакшиши“ или да се отдадете на Penny Stocks.
  • И накрая, практиката е перфектна в рамките на вашето търговско пътуване. Отделете време да практикувате на онлайн виртуална платформа, за да разберете и научите как работи търговията с акции.

Ако ви е било приятно да четете нашето 20 най-добри акции за закупуване през 2021 г. – Включително най-добрите акции, които всеки инвеститор трябва да се стреми да добави към портфолиото си, моля, споделете с всеки друг, който смятате, че ще представлява интерес.

Моля, обърнете внимание: Предишните резултати не са показател за бъдещи резултати. Стойността на инвестициите може да спада както нагоре, така и нагоре. Всички мнения, новини, изследвания, анализи, цени или друга информация, съдържаща се на този уебсайт, се предоставят като общ пазарен коментар и не представляват инвестиционен съвет. Търговското образование не носи отговорност за загуби, произтичащи от инвестиция въз основа на препоръки, прогнози или друга предоставена информация.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector