3 Топ акции, които биха могли да ви превърнат в милионер

Инвестирайте в тези 3 неудържими акции

С инвестициите на фондовия пазар, да станеш милионер е не просто мечта, а осъществима възможност, дори за тези с много скромни средства.

2020 г. показа какво е волатилността и как нещата могат да се обърнат с главата надолу. Въпреки че повиши нивата на безработица, годината на пандемията и мечият пазар несъмнено бяха най-доброто време да инвестирате парите си. Бичи пазари продължиха дълго в сравнение с мечи пазари. Търпеливите инвеститори позволиха на инвестициите им да се играят през годината и откриха акции, които могат да ви превърнат в милионер дори по време на несигурни времена.

Многогодишният въпрос, който се появява сега, е къде да инвестираме и кои са най-добрите акции, които могат да изпълнят мечтите да бъдеш милионер за дълги разстояния. Ето трите най-добри акции, за да превърнете мечтите си в милиони в реалност. Относително тези запаси имат иновациите и нематериалността, за да осигурят дългосрочни инвестиции и потенциал за растеж.

Топ 3 на най-добрите акции, които могат да ви превърнат в милионер

1. Pinterest

Pinterest, основана през 2010 г., стана публична компания след девет години. Да бъдеш компания за социални медии, която управлява бизнеса, не беше лесно, но беше доста трудно през тези несигурни времена. Наистина това беше пътуване с влакчета нагоре и надолу за Pinterest с привидно страхотно начало, но разочароващо трето тримесечие, последвано от по-стабилно Q4.

По време на избухването на Covid-19 запасът се покачи до почти 500% от ниския процент през март. По този начин за инвеститорите Pinterest наистина е акция с чанти потенциал.

Pinterest се използва от почти 60% от хилядолетията, създавайки добра сила от приходите си от реклами. Това помогна на Pinterest да се изкачи до рекордните 443 милиона щатски долара през третото тримесечие на общите приходи. Доказателствата за силата на случая с бикове за Pinterest се виждат в месечните му активни потребители (MUA). През последните години, включително пандемичните дни, те добавиха 116 милиона потребители, като скочиха нейния MAU до 416 милиона, което е увеличение с 39%.

Повече от 90% от новите потребители идват от международни пазари, което наистина е важен фактор за отбелязване, тъй като помогна на Pinterest да удвои международния си ARPU (среден приход на потребител). Рецесиите в Pinterest са много ниски, което означава, че чуждестранните потребители са очакван източник на дългосрочен растеж.

Разпространението на електронната търговия е най-интригуващият катализатор за Pinterest. Компанията се опитва да свърже своите потребители с малки фирми, които се специализират в продукти и услуги, които отговарят на техните интереси. С независима платформа за потребителите да споделят своите интереси, Pinterest допълнително разпространява своя клон, като свързва своите потребители с различни други услуги.

Партньорството Shopify и няколко други интегрирани функции като бутони за пазаруване с кликване и привлекателни видеореклами и др., Позволяват на Pinterest да има постоянен двуцифрен годишен потенциал за растеж. Според изследователите до 2023 г. това лесно ще надхвърли 100 милиарда долара на пазара, което го прави доходоносен пазар на акции за инвеститори по целия свят.

2. Teladoc Health


Здравето на Teladoc е един от недвусмислените бенефициенти на кризата Covid-19. Необходимостта от поддържане на социално дистанциране и предстоящият страх от разпространение на вируса доведоха до бързо увеличаване на телездравните посетители за абонати и не-абонати в мрежата на Teladoc. Това създаде революционна промяна в бизнес приходите си и сега телемедицинският гигант е пълен с брилянтни инструменти, за да ви направи милионер.

Teladoc завърши многомилиардното си придобиване на водещата компания за управление на дигитален диабет, Livongo Health, в допълнение към нарастването на продажбите им. Това изведе запасите му до рекордно високи стойности, класирайки го на върха на списъка с любими доставчици. Както Teladoc Health, така и Livongo Health са сливане в сделка за пари и акции.

Здравните решения на Livongo предоставят на пациентите с хронични здравословни състояния възможност да живеят по-здравословно. Въпреки че регистрира само 1,2% от всички диабетици в Съединените щати, броят на диабета на Livongo непрекъснато се удвоява на годишна база. Компанията е генерирала и три поредни тримесечни печалби. С разширяването му в нови показания като управление на теглото и хипертония, потенциалният му набор от пациенти ще се повиши, увеличавайки стойността му на пазара. Тази смъртоносна комбинация от Teladoc и Livongo ще бъде бъдещото лице на прецизната медицина и е запас, който може да ви направи милионер.

Пазарът на виртуални грижи расте с пълни темпове и до 2023 г. Teladoc и Livongo очакват да генерират над 3 милиарда долара продажби и над 600 милиона долара оперативни приходи, намалени с непарични разходи, както се споменава от доклад.

3. Квадрат

Светът преминава към безкасови транзакции и тази тенденция ще бъде една от най-мощните и бързо развиващите се през следващите десетилетия. Visa и Mastercard ще продължат да играят значителна роля в кредитните и дебитните транзакции. Но компанията за решения за плащания и точки за продажба Square предлага обещаващ растеж и е значителен запас за следващите години. През последните пет години приходите му са нараснали със сложен годишен темп на растеж от 40,9%, като звездните продажби са достигнали до 140% на годишна база.

През 2012 г. брутният обем на плащанията (GPV) на екосистемата на продавачите на компанията е нараснал от 6,5 млрд. До 106,2 млрд. Долара през 2019 г. Има две тенденции, които показват, че екосистемата на продавачите на Square ще продължи да достига височини дори по време на несигурни времена. Единият е трайността на икономическата експанзия в сравнение със свиванията, които предразполагат добре за потребителските разходи. Вторият фактор е, че Square получава GPV от по-голям бизнес с най-малко 125 000 $ годишно GPV. Като улеснител на плащанията за малък бизнес, ако е възможно да се проникне в по-големи предприятия, тогава търговските такси ще достигнат безкрайни висоти.

Платформата за равнопоставени плащания на Square, Cash App, играе жизненоважна роля в настоящия си растеж. Месечният брой активни потребители на Cash App (MUA) нарасна от 7 милиона на над 30 милиона между декември 2017 г. и юни 2020 г. Прехвърленият баланс се ускорява, когато потребителят използва традиционна дебитна карта, свързана със салдото на Cash App на дадено лице, за да купува стоки или услуги. По този начин Square генерира голяма част от приходите си от Cash App. Със стойност над 100 милиарда долара, анализаторите очакват 38% годишен ръст на печалбата на акция през следващите пет години, което го прави идеална основа за обмисляне на инвестиции, тъй като акциите могат да ви направят милионер.

В заключение

Фондовият пазар наистина е плодородна почва за инвеститорите да имат пасивни доходи и е практичен, най-ясен начин за осигуряване на добре финансирано бъдеще. Тези три неудържими предприятия с добър темп на растеж и относително значителна пазарна стойност са най-добрите акции, които биха могли да ви превърнат в милионер на дълги разстояния.

eToro – Купувайте акции с 0% комисионна

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни на фондовия пазар в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Вашият капитал е изложен на риск. Възможно е да се прилагат други такси

Прочетете още:

Какви Топ 15 акции ще експлодират през 2021 г.?

Как да изберем най-добрите запаси за закупуване сега

10 акции в Обединеното кралство, които да купите през 2021 г., биха могли да удвоят парите ви

Кои са най-добрите 7 акции за 2021 г.?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map