7 най-добри дългосрочни запаси за „милионери“, които да се купят през 2021 г.

Топ 7 акции за закупуване, за да ви превърнат в милионер

Ако сте инвеститор, който се стреми да намери най-добрите акции, които могат да ви осигурят стабилност, надеждност и голям потенциал за печалба, погледнете, тъй като имаме 7 най-добри избор на „Millionaire-Maker“, които изглежда са идеалните инвестиции.

Една сигурност за растежа на запасите е, че сега повече от всякога, докато седим в предизвикателни времена, инвеститорите се стремят да добавят и да бъдат част от някои от най-добрите дългосрочни запаси за растеж на този пазар днес.

Не само растежните запаси изглеждат да предлагат атрактивна възвръщаемост, но намирането на най-добрите запаси за растеж на пазара, които предлагат комбинация от надеждно, стабилно съчетание с фантастични бъдещи перспективи, е от ключово значение, особено както видяхме през 2020 г., доказва, че всичко може да се случи. Поглеждайки към 2021 г. и след това, като част от такива акции може да бъде изключително полезно и вълнуващо, тъй като те продължават да растат до нови върхове, но са удобно заобиколени от силни финансови елементи.

Въпреки че акциите с голяма капитализация като Microsoft (MSFT) предлагат голяма възвращаемост и стабилност, акциите с такъв мащаб няма да увеличат възвръщаемостта ви толкова, колкото тези „Millionaire-Makers“. Освен това акциите с малка капитализация са в друг мащаб, тъй като въпреки че тези акции имат голям потенциал да постигнат огромен успех в растежа, те обаче притежават силни рискови фактори и са изключително нестабилни и в този много труден момент може да не е моментът да започнете да поемате такива рискове.

Списък на 7-те акции на милионери, които да купите през 2021 г .:

Можете да закупите всички тези топ акции, както и много други, на eToro и плащат 0% такси!

Какво прави акциите „производител на милионери“?

Ако сте нов в инвестирането, може да се чудите какво прави акциите „производител на милиони“ и този отговор е доста прав. Запас, който се намира в здравословно финансово състояние, който има висок потенциал за растеж, заедно с добавяне на предпазна мрежа за стабилност под краката ви.

Разбира се, като правите домашното си за всички акции, се препоръчва да определите дали даден запас си струва да инвестирате приходите си. Но за да изследвате конкретно акциите, които имат потенциала да ви направят заможни в дългосрочен период, струва си да разгледате по-задълбочено тези акции, за да видите дали целта ви да бъдете милионер в дългосрочен план е постижима.

Какви ключови елементи да търсите в рамките на акциите на милионери?

Както бе споменато по-горе, разглеждането на основните елементи на акцията е от ключово значение при търсене на инвестиции в рамките на акции. Но какво да търсите в рамките на една акция е може би въпросът, който искате да разберете.

Първо, всеки запас, който представлява интерес, си струва да разгледате индустрията, в която се намира запасът. Например индустрията на канабис, тази индустрия, която трябва да се покачи, докато водим през 2021 г. и след това, създавайки огромен потенциал за растеж не само за отделни запаси но за индустрията като цяло.

На второ място, преди да разгледаме конкретно общите финансови основи на акциите, струва си да разгледаме пазарната капитализация на акциите, това е голям показател дали акцията може да разглежда значително увеличаване. Например, да вземем Amazon (AMZN), който има пазарна капитализация от 1,6 трилиона, реално този запас няма да се умножи с до 10 пъти повече, което, гледайки на акция, която има разумен размер пазарна капитализация, има реалистичния потенциал на достигайки двуцифрени цифри в рамките на милиарди, това е добър фактор, който трябва да се обърне внимание при търсене на такива запаси, с което да започнете.

Като се има предвид това, има много акции на пазара, които държат по-малка пазарна капитализация, които съдържат много рискови елементи, докато акциите със средна капитализация заемат по-стабилна позиция с големи перспективи за растеж.

След това е време да разгледаме основните елементи на акциите, те включват разглеждане на приходите на акциите, за да се види колко добре компанията расте, сякаш акциите имат атрактивен и видимо добър ръст на приходите през годините, това е добро индикация, че запасът има потенциал да продължи да расте напред.

Други ключови основи, които трябва да се разгледат, включват баланса на акциите, за да се види как акцията стои финансово, като се използват различни метрични съотношения, включително P / E (съотношение цена към печалба), P / S (съотношение цена към продажби) и ROE ( коефициент на възвръщаемост на собствения капитал). Тези съотношения ще ви дадат по-ясно разбиране дали този запас е надценен или подценен въз основа на цената на акциите на компанията, смесена с печалбата на акция на компанията, докато съотношението ROE показва колко печалба прави всеки долар от собствения капитал на обикновения акционер, докато P / S коефициентът е друг показател, който да се използва за разглеждане на потенциала за растеж, тъй като показва как се оценява бизнесът спрямо продажбите.

Освен най-добрите елементи, които трябва да се разгледат, за да се определи дали акцията е потенциален „Производител на милионери“, добра стратегия за опростяване на оценката на акциите е „Правилото на 72“. Правилото от 72 може да се приложи към всичко, което има способността да се увеличава, просто е въпрос на разделяне на 72 на нормата на възвръщаемост на акциите, за да може да ви даде приблизително време за удвояване на приходите ви.

След като дадохте ясна индикация за това какво a прави акцията „Създател на милионери“, какво да търсите в една акция и как да прецените колко време ще отнеме даден запас да расте, сега е време да разгледаме 7 отгоре запасите, които изглеждат настроени, продължават пътя си към успеха.

1. Starbucks Corp (SBUX)

Американският многонационален кафе-ресторант и резерват за печене, който е привлякъл сърцата на милиони по целия свят, докато продължава да привлича още милиони за своето кафе и уникалност, е Starbucks Corp (SBUX).

Американската корпорация със седалище в Сиатъл, Вашингтон е забележителна акция за инвестиране и такава, в която инвеститорите й стават богати с течение на времето, тъй като компанията преминава от сила в сила. През последните дни този запас не показва никакви признаци на забавяне, всъщност обратното, тъй като запасът продължава да доставя най-доброто кафе заедно със създаването на повече уникалност.

За да стартираме Starbucks Corp, както много компании на пазара днес удариха трудни времена през 2020 г., когато удари пандемията на коронавируса, виждайки затваряне на магазини по целия свят, включително много магазини към днешна дата, които в момента са затворени в усилията си за изземване и предотвратяване на продължаващото разпространение на този вирус , като много магазини изобщо не предлагат никакви услуги.

Като каза това, положителните страни надвишават негативите за тази марка. Тъй като проблемът удари този запас от кафе в рамките на 2020 г., той успя да се върне към положителното, докато се насочваме към нова норма. Беше очевидно да се види, че търсенето е силно от потребителите по целия свят, тъй като магазините, проходите и услугите за мобилни поръчки са силни търговски обекти за марката и носят фантастични приходи от цял ​​свят, оставяйки Starbucks Corp в добро позиция, докато се движим напред.

В рамките на фискалното първото тримесечие на компанията, публикувано на 26 януари 2021 г., се наблюдава солиден напредък въпреки настоящата глобална ситуация, Китай е свидетел на 5% увеличение на продажбите в магазините, докато сегментът на Starbucks International приключва 5% на годишна база с добавения тласък, донесен от Китай , донасяйки нетни приходи от 1,7 милиарда щатски долара с още 1038 действащи нови магазина, което добавя към това увеличение на продажбите. Оперативните приходи за международния сегмент бяха почти наравно с 2020 г., тъй като бяха потвърдени на ниво от 274,8 млн. Долара в рамките на първото тримесечие в сравнение с 275,9 млн. Долара през 2020 г..

Американската страна на бизнеса беше малко назад поради ограниченията и въздействието на Covid-19 върху марката кафе, нетните приходи са намалели с 6% до 4,7 млрд. Долара в сравнение с първото тримесечие на 2020 г., оперативните приходи естествено са намалели поради по-малко операция, която намаля с -26% до 813,5 милиона долара в сравнение с 1,1 милиарда долара през 2020 г. 105 нови магазина отвориха врати в САЩ, но това в дългосрочен план ще добави към приходите на марката без никакво съмнение.

Като цяло Starbucks потвърди, че през първото фискално първенство 2021 г. са отворени 278 нови магазина, което представлява ръст от 4% спрямо предходната година. Събирането на нетни приходи доведе до общо $ 6.7 милиарда, донесени за този запас през първото тримесечие, отбеляза лек спад с 5%, до голяма степен поради липсата на потребителски продажби поради Covid-19, включително оперативният марж на акциите спадна с 3.7% на годишна база. и GAAP печалба на акция (EPS) на ниво от 0,53 долара, намалявайки с 0,21 долара спрямо предходната година.

Всички отчетени печалби от акции, въпреки че освен международния сегмент, показва и недостатък, всъщност са положителни новини за акциите. Когато погледнете търсенето в тези предизвикателни времена, включително програмата за лоялност Starbucks Rewards, която се е увеличила в САЩ до 28 милиона, това е 15% увеличение спрямо годината дори в несигурни моменти с ограничения.

С поглед към бъдещето, Starbucks се стреми да добавя и напредва напред със значителен ръст през 2021 г. и без съмнение през годините, тъй като този пазар е този, в който са привлечени и много. В рамките на своите фискални насоки за 2021 г. Starbucks е декларирал, че се стреми да архивира между 10% и 23% в глобалния ръст на продажбите на магазини, грубо ръководство от 2150 нови отваряния на магазини с 1110 нетни нови магазина в международен план и консолидирани приходи между 28 и 29 млрд. Долара за резюмето към края на годината.

Потенциалът за растеж определено се вижда. Сега обаче, разглеждайки оценките на тази акция, включително цената на акциите и съотношението на EPS, към което изглежда, че леко се задържа от по-високата страна, държейки цена на акция от 105,30 долара и EPS от 0,56 долара, тя всъщност е всъщност почти правилна, като се има предвид какво този запас може да постигне, докато водим напред.

Вероятно Starbucks няма да види огромен недостатък в цената на акциите си, особено когато приближаваме до облекчаване на ограниченията през следващите месеци, което сега е идеалното време да започнем да търсим и инвестираме в този водещ запас от кафе, който определено има основата да бъде милионерски запас за инвеститори, което е доказал със силните си минали записи.

2. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

GTBIF акции

Не е изненадващо, че акциите в толкова очаквана индустрия правят списъка с най-добрите акции, които могат да ви направят богат. Green Thumb Industries Inc (GTBIF) прави този списък като запас от канабис, който трябва да търсите да купите за 2021 г..

Green Thumb Industries се гордее с това, че предоставя най-високия стандарт за отглеждане и обслужване на потребителите с безопасен и висококачествен канабис както за медицинска, така и за развлекателна цел, като фирмата има за цел да се наслаждава на канабис за здраве, щастие и комфорт.

Компанията за канабис предлага своята гама от продукти чрез различни марки като Dogwalkers, Beboe Therapies, невероятни и по-различни от сладки лакомства до масла. Разположен в 11 щата в САЩ и с ново действащо производствено съоръжение в Оглсби, Илинойс, което работеше, произвеждаше и разпространяваше продукти за всичките си връзки, заедно със способни съоръжения в Ню Джърси и Охайо. Но този запас от канабис има присъствие, установено в щата Илинойс, като е негова родна държава за второ, и второ, Илинойс е нараснал в потребителското търсене на канабис, което е друг силен бонус за този запас, тъй като в момента те разполагат с повече магазини, базирани в този държава от която и да е друга в САЩ.

Въпреки че развитието на бизнеса е потвърдено, сега разглеждайки тези запаси, ключови фигури в доклада на компаниите за третото тримесечие изглежда, че този запас от канабис е този, с който може да искате да се запознаете и то бързо.

В доклада на компанията за третото тримесечие се съобщава, че тримесечието е било „отличен“ тримесечен период, тъй като компанията е постигнала отлични резултати, нарастващи с 31.3% в рамките на Q3, допринасяйки за зашеметяващото увеличение от 131% на годишна база до 157.1 милиона долара. Ръстът на приходите беше продиктуван от силното увеличение на потребителските опаковани стоки и на дребно, което доведе до нарастване на брутния марж до 55,4% от 53,2% през Q2.

Щат Илинойс стана 11-ият щат, който легализира употребата на канабис за отдих в рамките на 2020 г. Това предизвика огромен скок в търсенето, изтласквайки данните за продажбите през покрива на този запас от канабис и тъй като все повече държави се стремят да потвърдят законодателството от развлекателната употреба на марихуана, предвид тези запаси положителното финансово състояние и държавите, в които в момента работи, независимо дали чрез собствени магазини или чрез различни партньорски марки, това трябва да работи в тази полза за растящия успех.

Тъй като стоеше на 30 септември 2020 г., компанията потвърди, че нейното финансово състояние несъмнено е силно с текущи общи активи на 159,1 милиона щатски долара, включително пари и еквиваленти от 78,1 милиона щатски долара при неизплатен дълг от 97,1 милиона долара, това постави този запас от канабис в много привлекателно финансово състояние.

Държейки текуща цена на акцията от $ 36,44, която нараства все повече през последната година поради неотдавнашните събития в бранша и случките в тази компания, акциите държат 52-седмичен диапазон между $ 4,08 на най-ниското ниво и $ 38,45 на най-високото ниво.

Това със сигурност е един запас от марихуана, който има основите и предимствата да се превърне в милионерски запас в дългосрочен план и да бъде част от такава процъфтяваща индустрия, която трябва да скочи през следващите години.

3. Square Inc (SQ)

Американската компания за финансови услуги е следващата в списъка като акция, която има голям потенциал.

Тъй като светът продължава да се движи силно в дигитален свят, Square Inc (SQ) се оказва една компания със своите силни екосистеми, проектирани за двата края на спектъра, продавачи и купувачи, заедно с нови допълнения, тъй като се стреми да подобри или добави нови ползи за техните творчески творения.

От мястото, където всичко започна за този запас с устройството Square Reader, днес е напреднал и се е разширил до различни пътища и се оказва успешен, особено в рамките на 2020 г., тъй като пандемията на коронавирус доведе до много предизвикателства пред собствениците на фирми по целия свят.

С най-новото създаване на компанията Cash App, което влезе в игра в края на 2013 г. под името Square Cash, това приложение се вписва по много положителни причини през последните години, тъй като предлага лекота и простота на хората да поддържат своите акаунти . Приложението е проектирано да може да получава и изпраща парични преводи чрез приложението или уебсайта, заедно с добавяне на нови предимства, включително скорошна функция, която позволява на физически лица, организации и собственици на бизнес да организират и сортират свои собствени данъци, това е само един от многото Характеристика.

Това, което хората може да не знаят, наред с това, че акциите имат ръце в много успешни пътища, има и много търговци на хотели, които използват Square Register, който се използва за обработка на транзакции за клиенти, които плащат чрез дебитни или кредитни карти.

В тази бележка, това е, което постигна огромен удар за този запас през годината, тъй като секторът на хотелиерството постигна огромен удар, причинен от пандемията Covid-19, която видя, че SQ запаси удари в рамките на този път. Но какво се е отразило на тази акция през годината? Способността на акциите, която помага на хората, които работят отдалечено с техните организации и бизнеси по целия свят, включително приложението му Cash.

В рамките на резултатите за третото тримесечие на тази акция е ясно да се види, че пандемията Covid-19 е помогнала значително на този запас да види истинския му потенциал, тъй като почти всички финансови области бяха напред в положителни цветове. Брутната печалба достигна $ 794 милиона с 59% повече на годишна база, Брутната печалба на продавача достигна $ 409 милиона с 12% повече на годишна база, като общата нетна печалба се увеличи със зашеметяващите 140% на годишна база до $ 3.03 милиарда, като брутната печалба на Cash App достигна 212% на годишна база до $ 385 милиона. Компанията също стана свидетел на коригирано увеличение на EBITDA с 38% до 181 милиона долара.

Тези цифри са меко казано впечатляващи и сега, когато хората са на път да работят безпроблемно, този запас все още има огромен потенциал за растеж, който да архивира напред, до такава степен, че е осъзнал рейтинга „Купи“ от анализаторите от Уолстрийт с 18 от 36 анализатори на Wall Street, които дават рейтинг на „Силна покупка“.

Но тази компания, както и много други, държи надолу, което изглежда като нейната висока оценка. Като се вземат предвид компаниите, които следват дванадесетмесечно съотношение P / E от 373,63, оценката за този запас показва, че той е надценен без съмнение.

Въпреки че този запас със сигурност е такъв, който може да се стреми да осигури обещаващи и богати доходи, струва си потенциално да се отдръпнете, докато цената за този запас достигне по-разумна цифра.

4. Fiverr International LTD (FVRR)

Водещият израелски онлайн пазар за услуги на свободна практика предоставя уникална сила, която не трябва да се приема лекомислено, тъй като този запас се е представил невероятно добре.

Създаден да привлече както купувачи, така и продавачи с набор от различни услуги, които включват писане в графичен дизайн и всичко това междувременно, оттогава украсява списъка с 200-те най-популярни сайта в света и към февруари 2020 г. Съобщава се, че компанията донесе в годишен резултат от приходи от 107,1 милиона щатски долара за фискалната 2019 година, който за компания, стартирала през 2010 г., се приближава до значително нарастващия хит.

В последните новини този запас продължава да се ускорява и прераства в нови хоризонти, тъй като Fiverr International току-що потвърди неотдавнашното придобиване на Working Not Working, което е американска творческа платформа, подобна на Fiverr, която помага на творческите индивиди да търсят следващите си възможности на свободна практика, на които този запас работи с някои от най-големите и силни марки на пазара днес.

След това тази новина доведе до покачване на цената на акциите на тази компания, която днес възлиза на $ 323,10, и цената на акцията, която нараства стабилно през 2020 г. до новите си върхове.

В рамките на последните резултати за третото тримесечие на компаниите, този запас доказа, че е възможно да се архивират ослепителни цифри, за които няма съмнение, че тези резултати са стимулирани и ускорени до тези нови върхове от пандемията Covid-19. Компанията отчете ръст на приходите от 88% на годишна база до колосалните 52,3 милиона долара и с нейните активни членове се увеличи с 37% до 3,1 милиона, тъй като хората търсят повече възможности за работа на свободна практика.

Поглеждайки към по-голямата картина за запасите от FVRR, финансовата перспектива изглежда потенциално ще достигне малко под 80% на годишна база до ориентировъчна цифра от около 186 милиона щатски долара с коригирана EBITDA между 8,5 милиона щатски долара – 9 милиона долара надвишаваща преди FT 2020 насоки от 4,5 до 6,5 милиона долара.

Както беше споменато по-горе, компанията се оказва, че държи солиден пазарен дял, тъй като изглежда е готова да се разшири и вече го е направила, тъй като се стреми да се превърне в най-големия пазар на свободна практика на пазара до момента и има повече от достатъчно място за това запасът да продължи да расте още много години напред.

Отново като другите амбициозни светещи акции от този списък, FVRR също изглежда богат по отношение на оценката си, цената на акциите му се е увеличила почти 14 пъти от март до мястото, където стои на пазара днес, така че чакането да скочи на този запас в идеалното време е най-доброто решение.

Разглеждането на други основни основи за тази акция показва естествен баланс, включително здрава позиция на оперативния паричен поток от $ 9.45 милиона, маржът на печалбата на акциите се увеличава, което достига рентабилност и почти удари 25% през последната година, но дългът на FVRR към -коефициентът на справедливост показва, че запасът е на високата страна на 0,45.

Не може да се отрече, че все още има достатъчно място за движение, тъй като този запас продължава да си сътрудничи творчески хора на свободна практика по целия свят и светът продължава да се гмурва по-дълбоко в дигиталния свят в продължение на много години напред, този запас наистина има определените предимства на превръщайки се в акция, която може да разгледа постигането на статут на милионер в дългосрочен план. Но да бъдеш част от този запас на правилната цена е най-важният съвет, преди да скочиш направо.

5. Brookfield Asset Management Inc (BAM)

Добавяйки повече разнообразие към списъка, Brookfield Asset Management Inc (BAM) попада в списъка като най-добрата акция, която може да разгледа доставянето на добри доходи в дългосрочен план.

Дружеството за управление на алтернативни активи, което има офис в Ню Йорк, Торонто, Лондон, Сидни и Рио де Жанейро, фокусира своите атракции върху недвижимите имоти, възобновяемите енергийни източници, инфраструктурата и частния капитал, а компанията постига своите впечатляващи резултати.

За да започне, компанията ускори плановете си през 2021 г. за перспективи за растеж, като вложи огромни 44 млрд. Долара в компанията, докато се стреми да се разширява в дългосрочен план, заедно с безплатен оперативен паричен поток за всякакви допълнителни екстри по пътя..

На второ място, разглеждайки последните данни на компанията в рамките на Q4, нейният нетен доход достигна 1,8 милиарда долара и рекордни средства, достигнали 2,1 милиарда долара, стимулирани от растежа и продажбите. Това не е да се споменават допълнителни пътища на трети страни, в които компанията също участва, които са събрали приблизително 40 милиарда долара капитал от трети страни в рамките на годината.

Компанията също така е силен дивидент, който отбелязва солидно увеличение на дивидента до 8%, $ 0,13 на акция, която трябва да бъде изплатена на акционерите на 31 март 2021 г..

Има много неща, за които да се хваля този запас от управление на активи, но той идва и с неговите надолу точки, които си струва да се разгледат, включително неговото съотношение дълг / собствен капитал, което в момента е високо на 5,92, но ако този запас продължи да се движи и да напредва докато намаляването на нивата на дълга през периода не би трябвало да е причина за безпокойство при този запас.

Въз основа на цената на акциите на тази акция, която възлиза на $ 42,95, която се счита за нестабилна през годината, тъй като е нараснала толкова бързо, колкото изглежда е намаляла. Но въз основа на други метрични съотношения, включително неговия PB (цена към резервиране) и P / E съотношение от 22,49, прави този запас добра стойност, за да преминете към.

Brookfield Asset Management Inc със сигурност е акция, която има силни и обещаващи перспективи да се превърне в акция, която може да удари големи времена, всъщност анализаторите дори смятат, че тези акции се оценяват на стойност с 40% повече, отколкото в момента седи в момента, което потвърждава горната точка, че сега е идеалният момент да инвестирате в този запас.

6. Illumina Inc (ILMN)

Американската здравна компания Illumina Inc (ILMN) е биотехнологична компания, която има качествата да стане милионер, както доказа.

Компанията, която разработва, произвежда и предлага на пазара различни системи, за да анализира генетичните вариации и биологичните функции, заедно с предлагането на продукти и услуги, които обслужват различни пазари, е работила на такова ниво, че е успяла да спечели пазарна капитализация от $ 73,69 млрд. Чрез неговият продължителен успех.

Въпреки че този запас се счита за гигант в здравеопазването, за което е, той все още има потенциал да направи инвеститорите много богати, както беше споменато, тъй като продължава да се развива и расте, което вече направи инвеститорите доста богати до този момент . Анализаторите от Уолстрийт прогнозират този запас от здравеопазване да увеличава приходите си с 20% годишно, като същевременно получава 6 рейтинга „Силна покупка“, което води до общ консенсус „Задържане“ за акциите.

Разглеждайки последните печалби на компанията в рамките на Q4, тя надмина много очаквания. В рамките на четвъртото тримесечие приходите на компанията нарастват с 20% до 953 милиона долара, надминавайки прогнозите, а 1,22 долара на акция също надхвърлят очакванията и няма да свършат дотук, тъй като светът се приближава към излизането от сянката на пандемията на коронавируса, което позволява повече сила за да се кара.

Днес Illumina Inc има цена на акция от $ 504,76, която е скочила над 75% през последната година и отново, както и другите акции, тази акция се търгува над пазарните и средните стойности за индустрията въз основа на съотношението P / E на тази акция, но изглежда добра стойност, когато в сравнение с неговото съотношение P / B от 15,68. Въпреки богатата оценка на този запас, той съхранява всички разходи за доставка и доставяне на впечатляващи суми, ако хванете този запас на правилната цена.

7. Splunk Inc (SPLK)

Последната акция, която идва в списъка на 7-те най-добри акции, които притежавате, е Splunk Inc (SPLK).

Splunk Inc е базирана в Сан Франциско софтуерна компания, специализирана в производството на софтуер за търсене, наблюдение и анализ на генерирани от машината данни.

От последния отчет за третото тримесечие на компанията изявление, което обобщава този софтуерен запас от главния изпълнителен директор на компанията, Дъг Мерит, говори за себе си заедно с отчетите на акциите.

„Дори и в условията на несигурни пазарни условия, Splunk остава една от най-бързо развиващите се компании в историята на корпоративния софтуер.“ заяви Дъг Мерит, главен изпълнителен директор на Splunk Inc..

Като се погледне колко добре са се представили акциите, общите приходи, въпреки че са намалели на годишна база с 11% до 559 милиона щатски долара, са се увеличили различни сектори, включително Cloud ARR с 71% на годишна база до 630 милиона долара, облачните приходи са се увеличили с 80% на годишна база до 145 милиона долара, Общият ARR са се увеличили с 44% На годишна база до 2,07 милиарда долара.

Това са само някои от акцентите в доклада за третото тримесечие, заедно с потвърждаването на нови бизнес акценти, тъй като компанията е на път да придобие повече бизнеси в комбинацията, добавяйки повече потенциал за бъдещ растеж в компании, разпространени по целия свят.

Разглеждайки четвъртото тримесечие за тази акция, компанията е дала насоки, като се очаква общите приходи да бъдат между 650 милиона и 700 милиона долара, а оперативният марж извън GAAP се очаква да бъде между -4% и 3%, което дава реалистична перспектива за акциите.

Няма съмнение, че услугите за данни на Splunk ще продължат да се развиват с потенциално много водещи компании, които искат да се възползват от техния софтуер, няма причина анализаторите да прогнозират този запас да се удвои в рамките на продажбите си до 2025 г..

Като се има предвид консенсусен рейтинг „Купете“, този запас несъмнено ще постигне рентабилност, тъй като се стреми напред да доставя, особено ако този запас достигне прогноза за прогнозата за приходите от 24% годишно.

Обобщение

И там имате 7 топ акции, които седят в позиция, която потенциално може да накара инвеститорите да спечелят милиони в дългосрочна перспектива.

Всички тези обещаващи акции се намират в позиция на стабилност, добро финансово състояние, въпреки че някои все още не са печеливши, те все още имат способността да станат такива с напредването на времето. Тези фантастични инвестиции са чудесни допълнения, за да се задържите в дългосрочен план, докато се стремите да постигнете тази шестцифрена сума, докато добавянето на разнообразие с други акции към вашата колекция винаги си струва.

Ако сте нов в инвестирането на тези избрани акции, това е чудесно допълнение към вашето портфолио, акции като Starbucks Corp (SBUX) може да са чудесна стъпка за начало, тъй като предлагат голям растеж, докато вървим напред, особено при добра цена, която може да доведе до голяма възвръщаемост.

Ако сте опитен инвеститор, освен индустрията за канабис, Fiverr International LTD (FVRR) изглежда като акция с огромна перспектива, която гледа напред, тъй като се стреми да доминира.

Въпреки че тези акции имат положителни перспективи, разумно е да се извършат допълнителни изследвания, преди да се инвестира в избраните от вас акции, както при всички акции, които те представляват свои собствени рискови елементи.

eToro – Купувайте акции с 0% комисионна

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни на фондовия пазар в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Вашият капитал е изложен на риск. Възможно е да се прилагат други такси

Прочетете още:

Как да изберем акции: Пълно ръководство за нови инвеститори

7 дивидентни акции във Великобритания, които можете да закупите сега, които предлагат атрактивен поток от доходи

Кои са следващите запаси, които ще се взривят през 2021 г.?

Какви Топ 15 акции ще експлодират през 2021 г.?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me