9 ‌ ‌Акции‌ ‌Това ‌Може‌ ‌Направи‌ ‌Ти‌ ‌А‌ ‌Милионер‌

Най-добрите акции за закупуване сега, които биха могли да ви направят милионер в дългосрочен план

Търсите ли да инвестирате в някои от най-добрите акции на пазара, които могат да ви направят милионер? Погледнете, тъй като ние избрахме 9 акции, които могат да ви направят милионер в дългосрочен план и да ви осигурят тази перфектна пенсионна сигурност.

Топ 9-те акции на милионери за 2021 г .:

  1. Иновативни индустриални свойства
  2. Тилрей
  3. Интуитивно Хирургически
  4. ETSY
  5. Lovesac
  6. Shopify
  7. Chipotle Mexican Grill
  8. Teladoc Health
  9. Алтимунен

Можете да закупите всички тези най-добри акции, както и много други, на eToro и плащат 0% такси!

Един ключов фактор, към който много инвеститори се стремят да се стремят, преди да инвестират, е да бъдат успешни. Ако успехът означава да гледате да станете милионер, да, повече от възможно е да постигнете тази цел. Реално обаче, за да се архивира такава цел, се изискват много елементи, разпределени през определен период от време от специално инвестиране.

Ако притежавате правилната дисциплина, когато става въпрос за харчене, спестяване и инвестиране, имате предимствата, за да архивирате. Всичко се свежда до голямо задължително проучване със силни познания и разбиране на пазара и международните пазари, заедно с интелигентното инвестиране.

Мнозина може дори да са с впечатлението, че трябва да инвестирате големи суми, за да постигнете такава цел, но това не може да бъде по-далеч от истината. Малки суми, които се инвестират във вашия портфейл от акции, могат да превъзхождат и да нарастват значително добре през годините. Ако започнете рано да инвестирате, има някои фантастични компании, които имат потенциал да се развият значително и ще продължат да растат в продължение на много години, оставяйки ви страхотна възвръщаемост.

След като каза това, някои от световните гигантски компании, които са на пазара днес, които привличат огромни цифри за приходи и фантастична възвръщаемост, също могат да допринесат за спечелването на фантастични печалби в дългосрочен план, въпреки че цената за тези по-големи акции ще бъде много по-високи в сравнение с по-малките запаси.

Що се отнася до по-малките запаси, много от тях показват великолепни резултати и тези запаси могат просто да ви изненадат добре с това колко бързо могат да постигнат успех. Провеждането на изследвания и отделянето на време за тези цъфтящи запаси може да ви потърси, за да постигнете целите си по-бързо, отколкото сте предполагали.

И така, как изглеждате да намерите такива акции, които могат да ви направят да станете богати чрез инвестиране? Нека да разгледаме как изглеждате, за да намерите акции, които могат да ви предложат големи потенциални печалби.

Как да изберем най-добрите запаси, които биха могли да ви превърнат в милионер

Следващата част от процеса е да разгледаме какво определя дадена акция като акция, за да ви даде такава финансова възвръщаемост и какви елементи трябва да разгледате, за да определите потенциалната перспектива за запасите в бъдеще.

Първото нещо, което трябва да направите, е да отделите време и да проведете изследвания на различни акции, да разгледате техните минали изпълнения, за да видите колко добре се представят през последните дни. Въпреки че не е гарантирано, че миналото на акцията ще бъде бъдещето на акциите, това ви дава добра индикация за това, което компанията е в състояние да постигне и заедно с разглеждането на потенциала за растеж на компанията за бъдещето. Наред с това е полезно да съставите план за вашето пътуване за търговия с акции, който включва възможни акции и лични финансови ограничения.

На тази бележка, докато провеждате проучването си за определени запаси, си струва да отбележите колко добре са се справили през година като 2020 г. Тъй като 2020 година е трудно за повечето, но това ще ви даде по-добър образ, че ако компанията се представи добре през трудни моменти, след което има способността да продължи своя растеж след растежа – Covid-19. Но като каза това, тези компании все още ще имат свои собствени рискови елементи.


След като сте отделили време и проучването сега е да разгледате статиката в рамките на различни запаси.

Добра индикация, която трябва да се погледне с акция, е да се види възвръщаемостта, която е донесла през предходните години, и мястото, където се намира днес. Заедно с разглеждането на други аспекти, включително P / E (съотношение цена / печалба) на компанията и съотношението P / E напред, балансът на компанията, заедно с цената на акциите на компанията и 52-седмичен диапазон. Всички тези статистически данни ще ви дадат представа за това как компанията се движи напред по отношение на растежа, ако акциите са под или надценени въз основа на цената на акциите и каква възвръщаемост можете да търсите, за да архивирате от акция.

Фантастична формула, която да вземете предвид, когато искате да определите дали акцията може да изглежда милионер, е „Правило на 72“. Тази формула е проектирана да бъде бърза и полезна, когато искате да получите прогноза за колко години може да отнеме удвояването на парите ви, или можете просто да приложите тази формула към всичко, което расте. Тази формула е широко популярна във финансовия свят, тъй като позволява на инвеститорите да получат бърза приблизителна стойност на определен лихвен процент.

Сега нека разгледаме начина, по който работи формулата. Да вземем за пример мегагигантската марка Amazon. Още през септември възвръщаемостта на инвестициите на компанията беше 20,07%, сега ако приложим формулата 72, разделена на 22,07 (72 / 22,07), това ще излезе на 3,26, което означава, че три години и половина ще вземе този запас, за да може потенциално да се удвои парите си, но като се вземе предвид колко сте инвестирали в този запас.

За да разгледате по-голямата картина, вземете популярния индекс Dow Jones Industrial Average, който се върна с 9,70% през 2020 г., но отнемането на дивидентната печалба остави индекса с възвръщаемост от 6,87%. Разбира се, този индекс, който е дом на някои от най-големите компании в света, е ударен през 2020 г. поради пандемията на коронавируса, докато S&Индексът P 500 беше един от най-добрите индекси в САЩ през 2020 г. Но когато приложите правило 72, това оставя резултат от 10,48, така че над 10 години да гледате да удвоите парите си.

Но запазването на солидно разбиране на пазара и извършването на допълнителни изследвания винаги се препоръчва, преди да се потопите направо, за да инвестирате във всякакви акции, особено ако търсите голяма възвръщаемост, е разумно да проучвате умно.

Сега разгледахме начини да определим дали една акция е потенциален „производител на милионери“, сега нека разгледаме 9 акции, които имат потенциала да постигнат тази цел.

Топ акции, които биха могли да ви превърнат в милионер:

1. Иновативни индустриални свойства (IIPR)

За да започне списъкът, Inovative Industrial Properties Inc (IIPR) трябва да бъде на първо място. Тъй като водим към 2021 г., индустрията на марихуаната ще се превърне в индустрията на аутсайдерите, заложена за голям успех, а също така е индустрия, която ще продължи да расте по целия свят, тъй като потенциално повече страни се стремят да легализират употребата на марихуана.

След успеха на президента Джо Байдън да стане новият лидер на САЩ, това засили още повече индустрията на канабиса, тъй като президентът Байдън и неговият екип са настроени да одобрят използването на марихуана както за развлекателни, така и за медицински цели за различни или ако не всички щати на САЩ.

В светлината на тази новина, която се очаква и се очаква с нетърпение от много инвеститори, IIPR, запасът в индустрията е този, който е голям претендент да се стреми да достигне високи върхове.

Innovative Industrial Properties Inc е новаторски тръст за недвижими имоти за медицинска употреба в индустрията на канабис. Компанията е специализирана и се фокусира силно върху недвижими имоти за регулирана медицинска употреба на марихуана, заедно с предлагането на други решения за недвижими имоти за инвеститорите, които да бъдат част от.

Но този път със сигурност е ключов фокус, фокусът на компанията е да продължи да придобива повече съоръжения за работа с канабис с медицинска употреба, тъй като все повече щати в САЩ правят използването на медицинска марихуана законно.

Понастоящем Innovative Industrial Properties притежава над 67 имота в 16 щата в САЩ, като 100% са отдадени под наем от 25 януари 2021 г., което потвърждава, че компанията вече изпреварва доклада си от ноември 2020 г. Към която, тъй като повече държави легализират употребата на марихуана, очаквайте тези цифри да се повишат за нула време за тази водеща компания за недвижими имоти.

В рамките на доклада на компаниите за 2020 г. компанията потвърждава, че набраният капитал (включително собствен капитал и сменяеми банкноти) е 1,43 млрд. Долара, приход от наем за Q3 от 126,1 млн. Долара, инвестиран капитал от 1,18 млрд. Долара, заедно с почти 95% от наетите дялове.

Наред с всички положителни страни, които заобикалят тези акции, това е и дивидент, за който компанията го е считала за един от най-атрактивните им атрибути, като компанията плаща 90% от облагаемия им доход като дивидент на акционери, на които са плащат се на тримесечие и са от 2017г.

Поглеждайки назад към 2019 г., продажбите на канабис са нараснали в САЩ до около 12,4 милиарда щатски долара, което е нараснало с 37% спрямо 2018 г. и в бъдеще се очаква индустрията да достигне 34 милиарда долара до 2025 г. Това е зашеметяваща сума, която трябва да се вземе предвид и огромна индикация накъде върви тази индустрия, като 35 щати в САЩ потвърждават използването на легализирана употреба на медицинска марихуана.

Къде стоят запасите днес?

Цената на акциите на IIPR към днешна дата е 211,47 долара, като 52-седмичният диапазон е 40,21 долара като най-нисък и 211,47 долара най-висок заедно с P / E (съотношение цена / печалба) от 43,78.

Годишният дивидент на компанията възлиза на $ 4,96 от последното изплащане на 15 януари.

Тази компания за недвижими имоти, регистрирана в NYSE, е акция, която, както можете да видите, има огромен потенциал да постигне огромен растеж, тъй като индустрията на канабисът ще се покачи, без да включва други възможности в света на недвижимите имоти, които този запас има.

За положителния баланс на този запас, силното позициониране в развиваща се индустрия и неговите стратегически планове за развитие, прави този запас такъв, в който може да изглежда, че ще ви направи заможни в дългосрочен план, и един запас, който да поддържате, докато светът продължава да се развие легализирането на марихуана и за двете употреби.

2. Тилрей (ТЛРИ)

52-седмичен диапазон – $ 2,43 – $ 28,86

Нека да разберем защо Tilray може да бъде акционер за милионери.

Придържайки се към индустрията на канабис, Tilray Inc (TLRY) е следващата в списъка на запасите, които потенциално биха могли да ударят джакпота.

Както споменахме, когато обсъждахме IIPR, се очаква индустрията на канабиса през тази година и да води напред да процъфтява, така че защо не добавите водещ производител на канабис към списъка на запасите, които биха могли да ви заможят в дългосрочен план.

Tilray inc е канадска компания за фармацевтични продукти и канабис със седалище в Торонто, Онтарио. Оперира в САЩ, Германия, Нова Зеландия, Австралия, Латинска Америка и др. Един важен фактор, който трябва да се спомене за този запас, е, че през декември 2020 г. Tilray обяви сливане с Aphria Inc (APHA), което ще продължи да се търгува под TLRY, сега този запас е най-голямата мултинационална компания за канабис, базирана на приходите в света.

Тази положителна новина е само една огромна част от позиционирането на този запас, докато гледаме към бъдещето, заедно с това, което анализаторите прогнозират за тази вълнуваща и развиваща се индустрия. Поглеждайки назад към представленията на Тилрей през годините, това беше много нагоре и надолу, но стабилно, и това не включва, разбира се, това, което предстои.

Tilray е видял, че цената на акциите му се колебае през годините и днес се намира сравнително добре на $ 25,72. Но със сливането си с Aphria Inc, сега този запас е може би по-големият двигател зад акциите на TLRY, тъй като се стреми към огромен бъдещ успех.

Aphria Inc, преди сливането с Tilray, потвърди в резултатите за третото тримесечие на компанията, че през последните шест месеца компанията е увеличила приходите си до 306 221 долара от шестмесечните данни за 2019 г., приключващи на 30 ноември от 246 712 долара. Заедно с тази цифра нетните приходи от канабис за същия шестмесечен период, приключващ на ноември, са се увеличили над два пъти спрямо 2019 г., които са били 64 943 долара до 131 402 долара до 30 ноември 2020 г..

Сега, ако добавите тези цъфтящи цифри към резултатите на Tilray, чиито приходи са били до $ 153 922 през първите девет месеца на 2020 г. в сравнение със $ 120 043 през 2019 г., това изглежда като сила, която да бъде част от индустрията на канабиса. Освен това в последните новини запасите на TLRY вече продължават да имат положителна перспектива и също така получиха първото решение за разрешаване на пазара за предлагане на медицински продукти от канабис в Португалия.

Къде се намират акциите на TLRY днес на пазара?

Днес цената на акциите на Tilray е 25,65 долара, което е значително под пиковата си цена през 2018 г. Въпреки това потенциалът е налице и цената на акциите му вече се очаква да скочи, тъй като шумът продължава да обгражда тази индустрия.

Tilray Inc притежава 52-седмичен диапазон от 2,43 долара при най-ниската си стойност от 28,86 долара при най-високата.

Tilray доказва смисъла на мисията на тази акция, към която може да пожелаете да се качите, докато тази акция продължава справедливо с цената на акциите си към днешна дата за какви зашеметяващи печалби бихте могли да постигнете в дългосрочен план, както прогнозират анализаторите, които имат прогнозира, че тези водещи приходи от запаси от канабис ще нарастват с 53,07% годишно, заедно с почти 20% пазарен дял в индустрията на марихуана.

3. Интуитивно хирургично (ISRG)

52-седмичен диапазон – 360,50 $ – 826,81 $

Intuitive Surgical Inc е американска медицинска компания, която си струва сериозно да обмислите да добавите към портфолиото си, тъй като този запас предлага растеж, сила и голям потенциал за печалба.

Американската компания произвежда, разработва и рекламира роботизирани медицински продукти с цел подобряване на клиничните резултати от хирургичните процедури на пациентите. Най-впечатляващият дизайн на компанията до момента, хирургичната система da Vinci ще се развива през следващите години и вече го прави, тъй като продължава да впечатлява професионалистите и пациентите с резултатите си.

Хирургичната система да Винчи се счита за „произведение на изкуството“ в медицинската индустрия. Роботизираната хирургична система е създадена и проектирана да бъде контролирана от хирург чрез конзола, когато се извършва хирургична процедура е доказано, че се вижда какво просто око може да не може, тъй като медицинските специалисти са в състояние да се доближат до района докато използвате и насочвате медицинското оборудване, което е в краищата на всяко рамо на конзолата, вместо собствените ръце на хирурга, използващи оборудването. Цената на хирургичната система da Vinci варира, но като цяло струва приблизително $ 1,5 милиона на брой, като новият модел da Vinci SI, който беше пуснат през април 2019 г., беше по-висок на $ 1,75 милиона на брой.

Въпреки че тази футуристична технология е впечатляваща, но леко скъпа, тя успя да се продаде добре, като продажбите продължават, както и прогнози за по-нататъшен успех, тъй като резултатите от определени процедури и времето ефективно управляват. В настоящия момент компанията е продала малко под 6000 хирургични системи da Vinci до момента, разпространени в САЩ, Европа и по целия свят.

В доклада на компанията за четвъртото тримесечие, отчетен на 21 януари, компанията потвърди положителната перспектива, тъй като процедурите по да Винчи в световен мащаб се увеличиха с 6% в сравнение с 2019 г., като се вземе предвид пандемията Covid-19, която спря много процедури.

ISRG също потвърди, че приходите за четвъртото тримесечие на 2020 г. са се увеличили с 4% до 1,33 милиарда долара спрямо Q4 за 2019 г. от 1,28 милиарда долара, заедно с инсталираната база за хирургическа система da Vinci, която се е увеличила със 7% до 5989 до 31 декември 2020 г..

Поглеждайки към по-общата картина, Intuitive Surgical Inc се намира в добро финансово състояние от последния доклад. Компанията завърши Q4 2020 с 6,9 милиарда долара в брой, които се увеличиха с 508 милиона долара само през Q4, от различни операции, като потвърди, че приходите на компаниите са се увеличили с 4%, приходите от инструменти и аксесоари също са нараснали с 11%, задвижвани от обема на процедурата по да Винчи, GAAP оперативният доход също се е увеличил до 416 милиона долара в сравнение с 2019 година.

С тези резултати няма съмнение, че болниците по целия свят ще искат да разполагат с тези съоръжения като основен инструмент в своите съоръжения, тъй като с надеждата смъртоносната болест Covid-19 да стане все по-близо до един ден да бъде под контрол , със сигурност ще видим, че се извършват повече процедури и ръстът на продажбите се увеличава с търсенето на da Vinci Systems по целия свят.

Къде стоят запасите днес?

Днес цената на акциите на ISRG е 762,25 долара, която има 52-седмичен диапазон от 360,50 долара най-ниската и 826,81 долара най-високата.

Въз основа на цената на акциите на компанията, съотношението P / E от 86,08, този запас може да е от високата страна, но на точната цена този запас със сигурност е този, който може да гледа на удрянето на високата нота, докато вървим напред.

На хоризонта има изобилие от потенциал за растеж на тази водеща корпорация, тъй като те без съмнение ще се стремят да се разширят върху други роботизирани творения, потенциално надолу по линия, заедно с фокусиране върху разширяване и развитие на тяхната най-нова система da Vinci, този запас може да ви донесе фантастична възвръщаемост и е перфектна дългосрочна инвестиция.

4. ETSY (ETSY)

52-седмичен диапазон – $ 29,95 – $ 226,72

ETSY Inc, акция, която става все по-популярна и добре позната по целия свят, има определена основа да стане производител на милионери.

Американският уебсайт за електронна търговия, който се фокусира и е дом на продавачи по целия свят, които създават и продават домашно изработени предмети, е свидетел на огромен подем през 2020 г., който прави своя отпечатък в бъдещето. Тъй като както купувачите, така и продавачите по целия свят се свързват с техните творчески страни и се стремят да купуват и създават уникални ръчно изработени дизайни, от рисунки до облекло, от консумативи до декорация на дома, няма нищо, което да не можете да намерите в този e- търговски сайт.

Акциите на ETSY нарастват добре за сравнително голяма компания в сравнение с други уебсайтове за електронна търговия и откакто тази акция е основана през 2015 г., на която все още е бебе, което работи само от 15 години, показва, че е повече от способен да донесе фантастична възвращаемост и има огромен път да превъзхожда и да се стреми да се превърне във водещ уебсайт за електронна търговия на планетата с напредването на времето със своята уникалност.

През 2020 г., когато пандемията Covid-19 завладя земното кълбо, Etsy Inc започна да адаптира промените, които трябваше да направи, включително допълнителна информация, за всички продавачи, за да направят маски за лице за предотвратяване и борба с вируса. След тази новина продавачите създадоха уникални дизайни и бяха продадени по целия свят, докато беше съобщено, че маските съставляват 11% от продажбите на компании в рамките на Q3, за които се съобщава, че са продали само 24 милиона долара.

На гърба на пандемията Covid-19 с хора, затворени в домовете си и търсещи нови пътища за изследване, акциите на Etsy нараснаха значително до такава степен, че издухаха прогнозираните прогнози на анализаторите над водата с огромно количество, тъй като хората прекарваха време и пари на уебсайта.

Компанията се стреми да отчете следващия си отчет за приходите на 24 февруари 2021 г., който ще потвърди колко добре се е представил този запас през 2020 г. Като се погледнат предишните финансови съобщения на компаниите, ако това е нещо, няма нищо чудно, че анализаторите дадоха съответно на този консенсус рейтинги „по-добри“ и „Купете“.

През 2019 г. приходите на Etsy са се увеличили с 35,6% на годишна база до 818,4 млн. Долара от 603,7 млн. Долара през 2018 г., като нетните приходи са 18,4 млн. Долара до 95,9 млн. Долара през 2019 г. спрямо предходната година.

Etsy Inc е в добро финансово състояние за по-малък запас от електронна търговия, който може да продължи да помага на местния бизнес по целия свят да работи, тъй като развива своето дигитално присъствие заедно с балансиране на нивата на дълга. Това съотношение собствен капитал към дълг е високо на 158,2%, но се покрива добре чрез откриване на паричен поток.

В рамките на 2020 г. цената на акциите на Etsy скочи рязко и нарасна впечатляващо от април 2020 г., като нарасна с почти 5 пъти толкова, колкото е днес на 231,12 долара от началото на април 2020 г. на 38,15 долара преди покачването.

Няма съмнение, че този запас има определените предимства и основи, за да ви направи богати, ако инвестирате в дългосрочен план, за което сега е подходящ момент да разгледате покупката на този запас, тъй като изглежда, че е подценен въз основа на своите финансови и даден потенциал за растеж. 15 от 17 анализатори на Уолстрийт са дали на този творчески запас консенсус рейтинг „Купете“, като прогнозата за приходите ще нараства с 25,06% годишно.

5. Lovesac (LOVE)

52-седмичен диапазон – $ 4,00 – $ 61,46

Придържайки се към електронната търговия, Lovesac Co (LOVE) е американски търговец на мебели, който предлага уникални дизайни, включително подписващите се големи чанти за боб, мека мебел, одеяла и много други.

Със седалище в Стамфорд, Кънектикът, тази светеща компания е във възход през 2020 г., което може би е подпомогнато от продължаващия вирус Covid-19, тъй като е позволило на хората да използват времето си и да проучат този уникален, достъпен, търговец на мебели, който има силата да гледаме на създаването на по-голям успех, докато вървим напред в новия нормален свят.

Взето от фискалния финансов отчет на компаниите за третото тримесечие, компанията видя лъч на позитивност, разпространен по всички пътища на борда. Беше потвърдено, че ръстът на нетните продажби е нараснал с 43,5%, като се гордее с 74,7 милиона щатски долара напред с отчетените 8,6 милиона щатски долара, което е ръководено от онлайн присъствието на марката с продажби в интернет, достигащи 125,2%.

Но два огромни резултата, отчетени в доклада на компаниите, е този на компаниите Оперативен доход, който е бил 2,5 милиона долара през третото тримесечие на 2021 г. в сравнение със загуба от 6,9 милиона долара през предходната година с оперативен марж от 3,4% в сравнение с 13,2% от нетните продажби през третото тримесечие на 2020 г..

Естествено, това доведе до появата на нов доход на зелено, нетният доход на компанията достигна 2,5 милиона долара в рамките на Q3 2021 в сравнение с предходната година, когато нетният доход дойде със загуба от 6,7 милиона долара за същия период на третото тримесечие. Сега, ако това не е акция в нарастване, не знаем какво е.

Както и да погледнете този запас, той има потенциал и позитивност около него като цифрите и търсенето е очевидно през последната година. Помощта на социалните медии, заедно с доминиращите онлайн продажби, това ще напредва, тъй като повече домакинства стават наясно с тази марка в САЩ и кой знае какви други възможности може да изглежда тази компания да намалее в бъдеще, ако търсенето остане Високо.

Къде е този запас днес?

Днес акциите на LOVE имат цена на акция до $ 57,26, като 52-седмичният диапазон от $ 4,00 е най-ниският и $ 61,46 най-високият.

Понастоящем компанията има съотношение P / E от 13,79, заедно със здрава парична позиция и без дълг към 1 ноември 2020 г..

Какво прогнозират анализаторите за този запас?

Тази акция е била предпочитана в светлината на представянето й през последната година от анализатори, които също гледат по-общата картина. 7 от 7 анализатори на Уолстрийт дадоха на тази акция рейтинг „Купи“ с рейтинг на Zack Rank Investment B за растеж.

За този запас от мебели, който държи мотото на „Проектирани за цял живот“ мебели, този запас със сигурност е такъв, който трябва или да внимавате, или да разгледате покупката, тъй като това е този, който може да се отличи много добре за нула време и да ви даде изключителна възвръщаемост.

6. Shopify (МАГАЗИН)

52-седмичен диапазон: $ 305.30 – $ 1,285.18

Shopify Inc нарасна значително през последната година поради пандемията на коронавируса. Казано по-просто, ако сте инвестирали в тези акции през последните 5 години със сума около $ 40 000, досега ще бъдете над милиона, благодарение на представянето на тази акция, въпреки лекото й намаляване на цената на акциите през март 2020 г. като пазар и светът беше ударен с гръм и трясък.

Какво е Shopify Inc.?

Shopify Inc, ако все още не сте запознати с този запас, е мултинационална компания за електронна търговия в Канада, базирана в Отава, Онтарио.

Платформата дава възможност на търговците на дребно да разполагат с всичко под един покрив с разнообразни услуги, които включват маркетинг и реклама на техния бизнес, плащания, доставка и предлага инструменти за ангажиране на клиентите, за да могат да достигнат до потребителите.

Поради пандемията тя може да се похвали с компанията на ново ниво до това, което е изобразено малко преди това. Тъй като светът все още се адаптира към мерките за отдалечена работа от дома по целия свят, Shopify направи операциите на собствениците на фирми по-гладки, достъпни и ефективни по време на такива предизвикателни времена.

В изявление компанията потвърди, че към януари 2021 г. има над 1 милион фирми, разпространени в приблизително 175 държави по целия свят, които работят чрез Shopify.

В момента този запас е блестящ, но много инвеститори и като разглеждат статистическите данни на компанията, които тя притежава в момента, има надценена перспектива в момента. Но това не означава, че този запас не е за разглеждане, а просто означава да го вземете на правилната цена и да вземете предвид бъдещите аспекти, когато светът се приближава до нов нормален.

В рамките на неотдавнашния доклад на компанията за третото тримесечие, акциите издухаха с резултатите си. За начало компанията отчете 96% ръст спрямо предходната година на общите приходи през третото тримесечие, които бяха 767,4 милиона долара. Оперативният доход за третото тримесечие на 2020 г. е бил $ 50,6 милиона в сравнение със загуба от $ 35,7 милиона през 2019 г., Нетният доход също доказа и потвърди колко добре е постигнал този запас през годината, тъй като потвърди нетен доход за Q3 2020 от $ 191,1 милиона, или 15,54 долара за разредена акция в сравнение с нетна загуба от 72,8 милиона долара или 0,64 долара за основна и разредена акция.

Тези резултати са най-малкото впечатляващи.

С много други значими фактори, това накара компанията да стане печеливша за кратък период от време, изглежда, че маржът на печалбата на компанията се е увеличил със 17% от 19% на 8%. Да не говорим за рекордните продажби през Черния петък и Кибер понеделник, които достигнаха над 5,1 милиарда долара продажби по целия свят.

Акциите в момента се намират на $ 1,287.76 на пазара днес, който се увеличи значително от април 2020 г., където беше позициониран на $ 357.65 в началото, преди акциите да започнат да имат леки възходи и спадове, преди да се покачат до новите си върхове.

Но въз основа на други фактори, които този запас притежава, включително сега действащия паричен поток и бъдещите му прогнози, които включват, високата му възвръщаемост на активите се прогнозира да се увеличи с 10%, приходите му да се увеличат с 38,15% годишно, побеждавайки средното за пазара и накрая компанията е по-ефективна при генериране на възвръщаемост на капитала от 1,6%.

Въпреки че този запас представлява рискови елементи и е на високата страна въз основа на оценката му, този запас със сигурност е такъв, който може да ви направи богати в дългосрочен план.

Компанията ще публикува финансовите си резултати за четвъртото тримесечие на 17 февруари 2021 г..

7. Chipotle Mexican Grill (CMG)

52- Седмичен диапазон: $ 415,00 – $ 1,553,55

Американската верига за бързо хранене Chipotle Mexican Grill Inc също оперира в различни други страни, включително САЩ, Великобритания, Германия, Франция и Канада, успя да възвърне известно положително движение през последната година, въпреки пандемията Covid-19, която удря изключително много в хотелиерството твърд.

През последните дни компанията обяви резултатите си за четвъртото тримесечие и за цялата година за 2020 г. и тази верига за бързо хранене показа какво е постижимо, когато е в разгара на глобална пандемия.

В рамките на четвъртото тримесечие общите приходи са до 1,6 млрд. Долара, което е 11,6% увеличение, дигиталните продажби, които са спестяваща благодат за компанията през годината, са нараснали със 177,2% в рамките на Q4, което представлява почти половината от общите продажби на компанията, продажби в ресторанти е нараснал с 5,7%, отваряне на 61 нови ресторанта, разредената печалба на акция, включително данък върху дохода от 3,77 долара, е потвърдена на 6,69 долара, частично компенсирана с такса от 0,56 долара от разходите, свързани с други разходи, до която е увеличение с 162,4%, нарастващо предишната цифра от $ 2,55.

В рамките на целогодишното представяне на компаниите акцентите са впечатляващи, тъй като общите приходи са нараснали със 7,1% до 6,0 милиарда щатски долара в сравнение с предходната година, цифровите продажби са нараснали със 174,1%, което представлява малко под половината от общите продажби на компанията на 46,2%, отварянето на общо 161 нови ресторанта в рамките на годината, което включваше шест премествания и 9 затваряния и разредения EPS се увеличи с 1,1% до 12,52 долара.

CMG доказа, че нищо друго, че в трудни времена все още можете да постигнете фантастични резултати. И трябва да се похвали много похвала за дигиталния му вид за този запас, тъй като много магазини по целия свят са повлияни от мерките за безопасност, въведени поради продължаващата пандемия и които много са затворени в цяла Европа.

Какво има това за в бъдеще?

Chipotle Mexican Grill Inc, въпреки че се гордее с фантастичен потенциал за растеж, тъй като е доказано не само в предизвикателната 2020 година, но в продължение на много години, тъй като е постигнало впечатляващи резултати. Но този запас не е евтин, тъй като в момента има съотношение P / E от 174, но има потенциал за дългосрочна инвестиция, която да ви направи богати с течение на времето.

Днес цената на акциите на компанията е 1506,88 долара, ако погледнете в петгодишна скала, цената на акциите на тази акция е нараснала с над 5 пъти повече, отколкото е днес. Заедно с тази година се наблюдава спад в началото на пандемията около времето от март / април, но след това продължи да превъзхожда значително, подобно на много акции, които привличат този списък и към които нито един не е спаднал, тъй като цените на акциите им непрекъснато се увеличават. Когато сравните цената на акциите на CMG с 27 март 2020 г. на $ 635,03, можете да видите, че тази цена се е увеличила повече от два пъти днес.

Въпреки впечатляващите цифри, стратегическите планове на компанията за архивиране и постигане на по-нататъшен растеж очевидно са на преден план, тъй като те се стремят да отворят нови магазини в САЩ и потенциално в международен план с ясен стремеж да продължат да настояват за дигитални продажби поради своята популярност. Но това може да доведе до съмнения у инвеститорите след пост-пандемията дали цифровите продажби все още могат да бъдат постижими по отношение на това, което постигат в момента.

В съвременния свят, към който се стремим, тъй като веригите за бързо хранене са по-популярни от всякога, това е един запас за бързо хранене, който вярваме, че ще превъзхожда през следващите години, поради което инвестирането в този запас за дългосрочен план може потенциално да ви отведе до шестцифрената сума.

8. Teladoc Health (TDOC)

52-седмичен диапазон: $ 102.01 – $ 294.74

Teladoc Health Inc, американската мултинационална компания за телемедицина и виртуално здравеопазване, която не само показва брилянтни резултати, но и нейните креативни планове за напредничаво мислене водят пътя напред и заедно с нея се очаква да донесат още по-добри резултати.

Здравната марка се гордее не само с предоставянето на основните първични услуги на своите клиенти, но също така гледа в бъдещето със своите лицензирани платформени услуги, които предлагат на клиентите дистанционна медицинска помощ при поискване чрез телефон, софтуер за видеоконференции и мобилни приложения. Тези услуги просто не са достъпни само за граждани на САЩ, всъщност TDOC е активен в над 130 държави и данните потвърждават, че през 2019 г. е обслужвал около 27 милиона клиенти по целия свят.

Марката премина от една към друга, набирайки сила чрез придобиване на водещи бизнеси като BetterHelp и Best Doctors, до по-скоро през 2020 г. TDOC придоби InTouch Health и завърши сливането си с Livongo Health в сделка на стойност 18,5 милиарда долара. Реално погледнато, ще бъде въпрос на време този здравен запас да изглежда да придобие повече от нарастващия си бизнес.

От 2015 г. този запас задейства своите твърди планове, за да намали разходите в определени области, след което да доведе до изграждане на плановете си и до създаване на уникални дистанционни услуги, а в светлината на пандемията Covid-19, той беше подходящ за подходящото време за тази марка, тъй като хората са били и са в състояние да потърсят професионална медицинска помощ от уюта на собствените си домове.

Тази уникална услуга добавя огромни допълнителни положителни перспективи за този запас, който е настроен да ви направи заможни в дългосрочен план, тъй като този път без съмнение ще бъде търсен след Covid-19.

В резултатите на компанията за третото тримесечие компанията надмина очакванията на много нива. Приходите за третото тримесечие на годишна база са нараснали до 288,8 милиона щатски долара, нараствайки със 109%, като общите посещения на членовете са се увеличили до 2,8 милиона щатски долара до 206% през Q3. С поглед към по-големия имидж през последните девет месеца приходите на компанията са нараснали със 79% до 710,6 милиона щатски долара, като общият брой посещения на членовете се е увеличил до 7,6 милиона годишно.

С поглед към бъдещето, прогнозира се приходите на Teladoc да растат с впечатляващ темп от 75,95% годишно, като 15 от 23 анализатори на Wall Street дават на този акционер препоръчителен рейтинг „Купи“, заедно с рейтинг A за растеж, даден от Zacks Investment Изследвания.

Днес цената на акциите на компанията възлиза на $ 285,03, което вече се е повишило значително от началото на годината, тъй като анализаторите потвърждават, че визията на компанията за органичен растеж изглежда възможна, което след това доведе цените на компанията да бъдат леко увеличени, дадени от различни анализатори, покриващи запасът.

Тъй като секторът на телездравето на Teladoc се издига нагоре, което беше подтикнато поради пандемията, той кара този път да се стреми да ускори по-нататъшния органичен растеж, който потенциално може да очаква да се увеличи с поне 40% през следващите години.

Тъй като акциите на компанията са се увеличили с над 161% през последната година, този запас не изглежда като че се забавя в скоро време, а точно обратното, което води този запас в здравеопазването като запас, за да се запази в дългосрочен план, тъй като изглежда да даде фантастична възвръщаемост, която потенциално може да стане производител на милионери.

9. Алтимунен (ALT)

52-седмичен диапазон: $ 1.60 – $ 35.10

Последният акционер, който украсява списъка с 9 акции, които биха могли да ви превърнат в милионер, е Altimmune Inc.

Altimmune Inc (ALT) е биофармацевтична компания, чиято основна цел е да се съсредоточи върху интраназалните ваксини, лечението на чернодробни заболявания и модулиращите терапии.

Въпреки че тази компания е по-малка и по-тиха биофармацевтична компания в сравнение с други компании на пазара днес, тази акция е акция, с която може да пожелаете да се запознаете и бързо, тъй като бъдещият й потенциал може да ви остави да седите в здрава и богата позиция надолу по линия.

Компанията има здравословен тръбопровод, който гледа напред, включително ваксини срещу антракс, хепатит В, грип и потенциално една от най-търсените ваксини, което може да е причината този запас да надминава по-бързо от предвиденото, е патентовани интраназални ваксини за Covid-19.

Ваксината AdCOVID на компанията, която понастоящем е в процес на подготовка, е еднократна доза за разлика от другите ваксини, които се предлагат на пазара днес, които изискват от хората да имат две дози, за да бъдат ефективни пълните ефекти на ваксината. Тази новина е положителна поради редица причини, освен ясните очевидни аргументи, че е търсена, ние сме сигурни, но второ, с един изстрел означава, че е по-опростена и могат да се дадат повече дози на повече хора, което също ще ускори процеса на кант по-близо до нормалността.

Как се представи запасът на Altimmune?

В доклада на компанията за третото тримесечие приходите са били до 2,9 милиона долара в сравнение с 0,6 милиона долара през 2019 г. и 206,8 милиона долара в брой, парични еквиваленти и краткосрочни инвестиции към 30 септември 2020 г..

Компанията също така потвърди високите разходи поради увеличените нива на служители, административните разходи и съдебните разноски в размер на 4,8 милиона долара, разходите за научни изследвания и развитие също се увеличиха със 17 милиона долара в сравнение с 8,7 милиона долара през 2019 г. поради различни задължения, свързани с създаването на ваксини на компанията.

В настоящия си вид цената на акциите на компанията е 18,36 долара и има 52-седмичен диапазон между 1,60 долара най-ниската и 35,10 долара най-високата, което сега е подходящо време да се разгледа инвестирането в тази акция.

Въпреки че тази компания се счита за акция с малка капитализация, тъй като притежава пазарна капитализация от едва 681,94 милиона щатски долара, което също означава, че тази акция представлява повече рискови елементи в сравнение с други фармацевтични компании. Този запас обаче се покачи през 2020 г. с впечатляващ темп.

За да може този запас да ви направи тази шестцифрена сума, реално ще трябва да инвестирате добра сума и то в дългосрочен план, но това е постижимо. Всъщност този запас може да бъде запас, който може да удари тази марка по-близо, отколкото си мислите, особено ако ваксината AdCOVID на компаниите отговаря на всички одобрения на FDA и стане достъпна на свободния пазар през следващата година, това ще е една акция, която инвеститорите са пожелали те бяха погледнали в точния момент.

Запаси за милионери за 2021 г. – Обобщение

И така, тук имате списък с избраните от нас 9 акции, взети от различни индустрии, които разполагат с основи, които потенциално възнаграждават инвеститорите с шестцифрени печалби, ако купувате на правилната цена, тъй като тези акции продължават да растат с успешни истории.

Вземайки предвид всеки от тези избрани акции, ярки положителни резултати, включително разглеждане на определени финансови елементи, преди да изберете да инвестирате в един от тези акции на „производителя на милиони“, включително разглеждане на съотношението на P / E на компанията, тъй като това ще ви даде добра индикация на перспектива за растеж на компанията, заедно с даване на ясна индикация дали даден запас се счита за надвишен или подценен.

Наред с отчитането на стратегиите на компанията и пазарната капитализация на акциите, тези два елемента ще ви дадат още една ясна индикация за това къде компанията се стреми да се движи с напредването си в бъдещето, заедно с възможностите за растеж.

Разумно е да се има предвид, че макар тези запаси да са се превъзхождали през такава предизвикателна година като 2020, те все пак представляват свои собствени рискови елементи. Ето защо силно препоръчваме и е разумно да проведем допълнителни изследвания, преди да инвестираме в избраните от вас акции.

eToro – Купувайте акции с 0% комисионна

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни на фондовия пазар в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Вашият капитал е изложен на риск. Възможно е да се прилагат други такси

Прочетете още:

Какви Топ 15 акции ще експлодират през 2021 г.?

7 дивидентни акции във Великобритания, които можете да закупите сега, които предлагат атрактивен поток от доходи

Прогноза за цените на акциите на Tesla за 2021 г. и след това

Кои са най-добрите 7 акции за 2021 г.?

Топ 10 британски акции за разглеждане за 2021 г.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector