Инвестирайте в тези топ 5 акции, които могат да ви спечелят състояние през 2021 година

Фондовият пазар е пълен с безброй възможности да си осигурите богато бъдеще. Решаването в кои акции да инвестирате не е походка, а изисква добри изследвания, знания и капитал. За да ви помогнем, това са топ 5 акции за закупуване сега, които могат да проправят пътя към вашето милионерско бъдеще.

Най-добрите акции, които можете да закупите сега за печеливша бъдеща възвръщаемост

Има пет отлични акции, които са готови да възнаградят своите инвеститори тази година. Всеки от тези акции е най-убедителната покупка и е готов да ви възнагради с красива бъдеща възвръщаемост на дълги разстояния.

Ето топ 5 акции, които биха ви спечелили състояние през 2021 г .:

# 1: Уолт Дисни (DIS)

В момента “Дисни” стреля по всички цилиндри и ако търсите един от най-добрите акции за закупуване сега, който ще ви помогне да си осигурите богато бъдеще, не мислете повече. Инвеститорите са силно развълнувани от бъдещето на Дисни заради пускането на невероятния сезон за новобране в Дисни +.

Пандемичната вълна се успокоява и Дисни очаква с нетърпение да отвори отново своите паркове, курорти и круизни линии с всички мерки за безопасност. След като се отвори отново, няма съмнение, че ще бъде претъпкан с ята любители на Дисни, което в крайна сметка ще увеличи приходите и печалбата му. Следващият реален двигател за растеж на акциите на Disney ще бъдат театрални издания с голям бюджет.

Disney + ще реализира повече от очакваните приходи, тъй като абонатите му са скочили до почти 86 милиона сега. Ако тази цифра продължи да нараства, ръководството очаква да види цифра до 260 милиона до 2024 г., което я прави един от най-добрите печеливши акции за дълги разстояния. Услугата за стрийминг на Disney нараства значително и няма съмнение, че ще бъде един от най-добрите акции за притежание през 2021 г..

# 2: Лимонада (LMND)

Lemonade е застрахователна технологична компания, която се е увеличила до 1 милион клиенти с малко повече от четири години бизнес. Чрез използването на изкуствен интелект, технологичен напредък и подход, удобен за клиентите, те възнамеряват да създадат безпроблемно и по-напреднало застрахователно преживяване. Процесът им на искове е бърз и безболезнен, а създаването на вашия персонализиран застрахователен план е само въпрос на 90 секунди с тяхното приложение с AI.

Лимонадата бързо набира дял на пазарите на собственици на жилища, наематели и домашни любимци сред тези необичайни времена и икономии на разходи. Компанията съобщава, че току-що е започнала да тества животозастрахователен продукт. Ако продуктът успешно създаде качествено клиентско изживяване за повече от 1 милион души, този запас може да промени играта и един от най-добрите акции за закупуване сега.

Лимонадата не планира да спре растежа си, което я прави най-добрият запас за бъдещето. Продукти като автомобилната застраховка се очаква да бъдат на хоризонта, както спомена ръководството. В допълнение, компанията разширява своите граници в международен план с успешното стартиране във Франция през 2020 г. През следващите месеци този разрушителен изстрел има повече планове за навлизане на срочния животозастрахователен пазар на стойност 800 млрд. Долара, който ще им помогне да скочат до печалби. Тук е почти вярно, че когато животът ти дава "лимони," стиснете ги, за да притежавате бъдещото си състояние с този печеливш запас.

# 3: Разширени микро устройства (AMD)

Advanced Micro Devices се издигнаха в светлината на прожекторите на фондовия пазар с неговите уникални характеристики и собствени продукти с галопа на технологиите и иновациите. Това стартиране в Силициевата долина е световен производител на полупроводникови устройства, които се използват за високопроизводителна компютърна обработка в системи като настолни компютри, работни станции на компютър и др. AMD успя да ускори растежа си по време на пандемията с повече хора, работещи и учещи се от дома. Имаше значителна продажба на персонални компютри, а доставките на компютри в световен мащаб се покачиха с над 13% през годината до 300 милиона през 2020 г..

Основният фокус на AMD е върху графичната обработка, повишаването на скоростта на изобразяване на изображения и обработката на данни за големи облачни приложения и приложения за центрове за данни. През третото тримесечие приходите му се увеличиха с 56% през годината до 2,8 млрд. Долара.

Тъй като технологията все още е във фаза на напредък, компании като AMD са значително най-добрият запас за закупуване, за да си осигурят късмет в бъдеще. Освен това AMD произвежда и чипове за конзолите PlayStation 5 на Sony и Microsoft Xbox Series X. Тъй като пазарът на компютри се очаква да скочи по-силно през следващите години и бързата продажба на игрални системи по целия свят, инвеститорите могат да очакват добра възвръщаемост, като инвестират в този печеливш запас.

# 4: Модерна (MRNA)

Пандемичната година наистина беше практическа и печеливша за Moderna, биотехнологичната компания. Moderna не беше популярно име във фармацевтичния сектор, докато не представи своята технология за информационна РНК (mRNA) и не разработи ваксина, която може да играе важна роля за забавяне на разпространението на COVID-19. Коронавирусната ваксина получи разрешение в широк кръг страни и стана втората компания, която спечели одобрение в състезателна надпревара от десетки.

Коронавирусната ваксина на Moderna е уникална по своето съдържание, тъй като съдържа иРНК, която тласка тялото ни да произвежда структура, подобна на протеиновия шип на вируса. Това допълнително ще задейства имунната ни система за създаване на антитела и Т-клетки за борба с болестите, които ще ни предпазят от вируса.

Сега този запас разработва 24 други кандидати за наркотици, включително потенциални ваксини срещу сезонен грип и вирус на човешка имунна недостатъчност (ХИВ), с парите, генерирани от ваксината COVID. Като такъв мечтател във фармацевтичния сектор, Moderna е един от най-добрите акции, които можете да закупите сега за бъдещи доходи.

# 5: Квадрат (SQ)

Square е компания за разплащания и продажба на точки, която показа огромен растеж през последните няколко години. По време на пандемията компанията имаше огромно търсене и предоставяше на хората услуги като обработка на кредитни карти, изграждане на уебсайтове и бизнес финансиране. Заедно с това, че помага на търговските си клиенти да развиват бизнеса си, Square увеличава и печалбите си.

Трайността на икономическата експанзия, свързана с неговите свивания, което ще благоприятства потребителските разходи, и фактът, че Square получава своя GPV от по-голям бизнес с годишна GPV от най-малко 125 000 щатски долара, го прави един от най-добрите акции за закупуване сега и за предвидимо бъдеще.

Широко популярната платформа за равнопоставено плащане, Cash App, играе важна роля като негов двигател за растеж. Между декември 2017 г. и юни 2020 г. месечният брой на активните потребители (MUA) на Cash App нарасна от 7 милиона на повече от 30 милиона души. С новата норма за безкасови транзакции, която проправя пътя си и растежа на Cash App, Square ще генерира голяма част от печалбата през следващите години и неговите акционери са готови да се възползват от нея.

Долния ред

2021 г. донесе със себе си множество рентабилни възможности на фондовия пазар. Ако планирате да инвестирате трудно спечелените си пари в мечта, за да си осигурите богато бъдеще. Не мислете повече, защото това са най-добрите акции за закупуване сега, които са готови да растат експлозивно в бъдеще.

eToro – Купувайте акции с 0% комисионна

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни на фондовия пазар в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Вашият капитал е изложен на риск. Възможно е да се прилагат други такси

Прочетете още:

Топ 15 акции ще експлодират през 2021 г.

5 неудържими акции на най-високите нива, които все още можете да купите

Топ 9 акции, настроени да ви обогатят

Топ 10 британски акции за разглеждане за 2021 г.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me