Какви акции да купите през 2021 г.?

Най-добрите акции за купуване през 2021 г.

Кои са най-добрите акции за закупуване през 2021 г., които питате? Вероятно тези!

Има ли добри акции за гледане през 2021 г.? Ще бъде ли подходящ момент за купуване на акции през 2021 г.? Нека да разгледаме някои от най-добрите и да разберем.

Когато разглеждаме какви акции да купим през 2021г, не можете да избегнете пандемията, която дойде да характеризира 2020 г. и вероятно ще продължи през почти 2021 г..

Сега, макар че първоначално това звучи доста страшно, не би трябвало да бъде, защото зад всяко ужасно нещо, което някога се е случвало на фондовия пазар, винаги има някой, който печели пари някъде от него.

Макар че някои акции може да изглеждат много очевидни – мащабиране например (повече за тях по-долу!) – има много неща, за които може да не сте наясно, които са имали огромна 2020 г. и вероятно ще продължат до 2021 г..

Но не забравяйте обаче, само защото запасът се счита за страхотен запас за закупуване през 2021 г., не означава, че непременно ще бъде така. Трябва да бъдете активен участник на пазара на акции.

Че парите няма да се правят „пасивно“; трябва да влезете и излезете в точния момент, защото шансовете са, когато пандемията отмине, нещата да се променят отново.

В тази статия ще разгледаме кои акции да купим през 2021 г. и защо те биха могли да бъдат страхотни инвестиции. Разбира се, все пак трябва да направите собствено проучване, преди да се включите в акции, споменати в тази статия!

Как да изберем най-добрите акции за закупуване през 2021 г.?

Това не е лесна задача и няма такава, за която е вероятно да получите прав отговор, за когото поискате.

Истината е, че фондовият пазар се променя много. Страхотен акции за закупуване през 2021г може да бъде ужасен запас за притежание през 2022 г.!

Трябва да останете фокусирани върху това, което продължава да им дава стойност и разбира се, помислете колко дълго искате да задържите този запас.

Освен това, не просто следвайте запасите, трябва да проследите подобни акции, да видите какво наистина се случва на фондовия пазар.

Чудесен начин да откриете това, което би могло да бъде страхотен запас за закупуване през 2021 г., би бил вижте какво се е получило особено добре през 2020 г., ако приемем, че голяма част от 2021 г. ще бъде подобна.

Най-вероятната причина това да е така е поради коронавирус. През втората половина на 2020 г. броят на случаите отново започна да нараства и изглежда, че ще зададе тенденцията за голяма част от зимата 2020/2021, за съжаление.

Така че, би било добра идея внимавайте за запаси, които са се справили добре по време на пандемията и се пазете от запасите, които се бореха.

Не забравяйте, че за някои акции няколко месеца, без да правите продажби или поне намален доход, могат да ги убият.

Поради това е изключително важно да бъдете по-предпазливи, отколкото бихте били през повечето други години.

Бдително се придържайте към стратегията си за управление на риска, мислете за това като за най-добрия си приятел, който се опитва да ви предпази от опасност.

На всичкото отгоре може би е по-добре да разгледаме инвестирането в повече в акции на стойност, вместо в акции за растеж, които носят по-голям риск, макар че това не винаги е така.

Въпреки това, повечето от нашите топ 10 акции за покупка през 2021 г. направиха по-невероятно през 2020 г. от която и да е друга година.

Топ 10 акции за закупуване през 2021 г.!

Нека разгледаме 10 акции, които си струва да се обмислят през 2021 г .:

 1. Amazon (AMZN)
 2. West Pharmaceutical Services (WST)
 3. PayPal (PYPL)
 4. Regeneron Pharmaceuticals (REGN)
 5. DexCom (DXCM)
 6. DocuSign (DOCU)
 7. Etsy (ETSY)
 8. Тесла (TSLA)
 9. Мащабиране (ZM)
 10. Никола (NKLA)

Можете да закупите всеки от тези акции, както и много други, на адрес eToro и плащат 0% комисионна!

Повечето от компаниите в този списък са се повишили в цената заради пандемията. Най-забележителното е, че заедно с технологичните запаси ще видите много компании, които работят с фармацевтични продукти.

Ето нашия списък с най-добрите акции за закупуване през 2021 г.! Запишете ги, проверете ги и ги проучете!

1. Amazon (AMZN)

диаграма на цените на Amazon

Наистина ли сте изненадани да видите Amazon в този списък? Акциите на Amazon са просто непобедими!

Историята им за растеж е просто невероятна и никога не изглежда така, сякаш ще спре. Почти всичко, в което се включват, се превръща в злато.

Те не само са една от най-големите и най-успешните компании за електронна търговия в света, но също така имат участва в изчислителни облаци с AWS и стрийминг с Amazon Prime.

Всичко това направи Джеф Безос, най-богатият човек в света, още по-богат през 2020 г.

През първата половина на 2020г, Amazon поскъпна с 49,3%, което го прави един от най-добрите акции за закупуване през 2021 г..

За гигантска компания като Amazon е трудно да расте, повечето компании достигат до определен момент и това е всичко. Но Amazon очевидно е специален случай, той вече е толкова голям и все пак продължава. Когато растете толкова много с този размер, това е доста безумно!

Бихте ли помислили за закупуване Amazon наличност?

2. Западни фармацевтични услуги (WST)

wst фондова диаграма

West Pharmaceutical Services вероятно е компания, за която никога досега не сте чували. Имайки своето IPO през 1988 г., те всъщност съществуват от доста време и най-общо казано, са доста стабилни.

Но всичко се промени, когато пандемията започна. Виждате ли, West Pharmaceutical Services специализира в инжекционни фармацевтични опаковки и системи за доставка.

Така че всъщност изобщо не е изненада, че са имали добра 2020 г. Това са компании като West Pharmaceutical Services може да помогне за доставянето на ваксината, от която се нуждаем, за да победим този вирус.

Това каза, цените се сринаха през февруари 2020 г., но когато дойде март, те се увеличиха в стойност и изглежда остават там.

През първата половина на 2020г, West Pharmaceutical Services поскъпна с 51,4%.

Обмисляли ли сте да купувате WST наличност?

3. PayPal (PYPL)

paypal стокова диаграма

PayPal се справи много добре през 2020 г. и можете напълно да разберете защо. Всеки работи от вкъщи и никой не може да се срещне лично.

Те станаха начинът по подразбиране да изпращат на хората пари по време на заключване и поръчки за престой у дома, независимо дали това е за роднини, електронна търговия, работа или за плащане на сметки.

PayPal също се възползва от увеличения интерес към eBay по време на пандемията, PayPal е основният доставчик на плащания в eBay от 2003 г. насам.

Не забравяйте обаче, че PayPal има много съперници в тази индустрия, с непрекъснато нарастващ брой стартиращи услуги, които се стремят да ги надминат.

През първата половина на 2020г, PayPal поскъпна с 61,1%, което го прави един от най-добрите акции през 2021 година.

Някои предполагат, че PayPal е доста надценен в момента и затова е вероятно, когато пандемията приключи, може да намалее в цената.

Обмисляли ли сте да купувате PayPal наличност?

4. Regeneron Pharmaceuticals (REGN)

Regeneron Pharmaceuticals е друг запас, който нараства нагоре в цената заради коронавируса.

Те са a биотехнологична компания, която е изследвала и произвеждала медицински продукти за голямо разнообразие от различни медицински заболявания.

Това, което ги направи толкова ценни в момента, е, че са били одобрен от Министерството на здравеопазването и социалните услуги на САЩ за производство на антитела за коронавирус.

С други думи, лечението, което те произвеждат, може да спаси живота на много хора, ако се окаже ефективно. В някои отношения те са доста подобни на West Pharmaceutical Services.

През първата половина на 2020г, Regeneron Pharmaceuticals поскъпна с 66,1%.

Въпреки това, обърнете внимание на това цените на акциите им са особено нестабилни през последните няколко години, често стреля драматично нагоре и след това се връща надолу също толкова драматично.

5. DexCom (DXCM)

DexCom е друга компания, свързана със здравето, в този списък с най-добрите акции за закупуване през 2021 г., но ето какво го прави различен: той няма нищо общо с пандемията!

Всъщност DexCom се издигна много драматично въпреки пандемията. Ако пандемията не се осъществи, кой знае колко добре може да се справи в момента.

DexCom произвежда непрекъснати глюкозни монитори, устройства, които пречат на диабетиците да се налага да убождат пръста си всеки път, когато искат да проверят нивата на кръвната си захар.

Такава технология е изключително изгодно за хората с диабет които ще могат да проверяват нивата на глюкозата си, когато пожелаят.

През първата половина на 2020г, DexCom поскъпна с 85%. И за разлика от много от запасите в този списък, DexCom има много добри шансове да продължи да расте след преминаването на пандемията.

Обмисляли ли сте да купувате DexCom наличност?

6. DocuSign (DOCU)

Работя от вкъщи? Трябва да подпишете много документи? Може би дори сте започнали или прекратили работа през 2020 г.? Е, тогава вероятно не сте подписали тези документи лично, нали?

Тъй като всички, които работят вкъщи, повечето хора не могат просто да излязат и да подпишат този важен лист хартия, вероятно е трябвало да направите електронен подпис, което е точно това, което DocuSign предоставя.

Техните инструменти за електронен подпис са особено полезни за всеки отдел по човешки ресурси, счетоводни услуги или всяка компания, където подписването на споразумения е изключително важно.

На всичкото отгоре те предлагат и това, което те наричат ​​„Cloud Cloud“, което може да се интегрира с над 350 различни инструменти като Salesforce и Google Suite.

През първата половина на 2020г, DocuSign поскъпна с 132,4%.

7. Etsy (ETSY)

Etsy е интересен запас за този списък с най-добрите акции за закупуване през 2021 година, специализирани в широка гама ръчно изработени и реколта продукти, продавани на тяхната платформа за електронна търговия.

Това, което ги прави особено интересни запаси, с които да се включат през 2021 г., е колко добре са се справили заради пандемията, спечелвайки неимоверно от търсенето на маски.

Освен това много потребители искаха да закупят своята ниша ръчно изработени продукти или които са искали да закупят занаятчийски консумативи.

А фактът, че те са платформа за електронна търговия, само ускори интереса на потребителите към тях, тъй като не им се наложи да излизат и пазаруват.

През първата половина на 2020г, Etsy поскъпна 139,8%. Имайте предвид, че някои вярват, че могат да се борят да продължат с тази тенденция след пандемията.

8. Тесла (TSLA)

Кой знае, след няколко десетилетия идеята за шофиране на електрическа кола може да се превърне не просто в реалност, а в норма и това постижение би могло да лежи почти изцяло на раменете на Тесла.

Досега, през 2020 г., Тесла нахлуваше все по-близо и по-близо до техните цел да се правят 1 милион коли годишно – твърдение, което предизвика много критики на Tesla през 2016 г., когато те произведоха само 50 000 автомобила за една година.

В началото на Октомври 2020 г. Tesla е произвела 318 000 автомобила, отлично подобрение от 2016 г. и те се стремят към 500 000 до края на годината.

Кара ви да се чудите какво биха могли да постигнат, ако пандемията никога не се е случила!

През първата половина на 2020г, Tesla поскъпна със 158,1%.

Обмисляли ли сте да купувате Тесла наличност?

9. Мащабиране (ZM)

zoom стокова диаграма

Когато всички остареем, след 50 до 60 години, всички ще си припомняме как използвахме Zoom, за да поддържаме връзка с приятели и семейство през пандемията!

Увеличаването в този списък наистина не е изненада. Можете дори да го наречете една от марките на годината, компания, която определя 2020 г..

Ще бъде обаче много интересно да видим как Zoom продължава, когато пандемията приключи.

Вероятно ще трябва да сключи някои големи партньорства с големи компании да се превърнат в техния основен инструмент за видеоконферентна връзка.

Факт е обаче, че много компании вече имат специализирана услуга за това и това, което вероятно движи стойността на Zoom, е независимите потребители да поддържат връзка със своите близки.

През първата половина на 2020г, Zoom поскъпна с 272,6%, което го прави един от най-добрите акции за разглеждане през 2021 г..

10. Никола (NKLA)

цена на акциите на nikola

Тесла трябва да е доста притеснен колко бързо е нараснал Никола през 2020 г.!

Те са една от най-бързо развиващите се компании на фондовия пазар днес и изглежда, че тази тенденция ще продължи.

Трябва да се спомене обаче, че Никола е имал някои проблеми по-късно през 2020 г., потъвайки драстично няколко пъти през годината, така че търговците на акции трябва да бъдат внимателни.

Това каза, че Никола е показал невероятен ръст от средата на ноември 2020 г., което най-вероятно се дължи на техния партньорство с General Motors, които придобиха 11% от компанията.

Това е огромна новина, която може да ускори значително броя на електрическите превозни средства по нашите пътища в близко бъдеще.

През първата половина на 2020г, Никола поскъпна с 554,4%.

Готови за покупка Никола наличност?

Последни думи за това какви акции да се купуват през 2021 г.

Подгответе се за най-лошите и възможно най-добрите случаи! Пандемията може да се изчисти по-бързо от очакваното или да продължи повече от очакваното.

Трябва да планирате различни сценарии: „Ако това се случи, ще направя това или ако това се случи, ще направя това“ и т.н.. Колкото по-подготвени сте, толкова по-малко вероятно ще бъдете шокирани ако нещата се объркат.

Пандемията вероятно ще продължи през по-голямата част от 2021 г. Съществува също така възможността да видим повече от нея и през 2022 г..

Запасите, които вероятно са полезни само за пандемията, вероятно няма да се мотаят след края на пандемията. По същия начин акциите, които се справят зле сега, вероятно ще се върнат към някакво чувство за нормалност в крайна сметка.

„Пандемичните запаси“, ако искате да ги посочите по този начин, са за краткосрочен, а не за дългосрочен план.

Дългосрочните запаси може да се повредят доста по време на пандемията, но вероятно ще се възстановят в крайна сметка.

Пандемията може да представлява добра възможност да стъпите на вратата при добри запаси на по-ниска от обичайната цена. Просто ще трябва да седите здраво и да не забравяте да излезете от „запасите от пандемия“, когато пандемията приключи.

Друго ключово нещо, което трябва да се отбележи, е, че най-добрите търговци могат да оцелеят на всеки пазар, но това е само защото те поставят своите оцеляване преди печалба.

Винаги ще печелите истински пари, само ако се научите как първо да оцелявате, като накарате тези пари да продължат по-дълго; става дума за дългосрочен план, а не за спринт!

Ако все още не сте сигурни какви акции да купите през 2021 г., опитайте се да разгледате ситуацията в различна светлина.

Потърсете сигурността, която пандемията е причинила, и се научете да търгувате с пандемията, а не да се страхувате от нея. Потърсете новото търсене и предлагане, което е причинило, и го накарайте да работи във ваша полза.

Ако наистина искате да бъдете предпазливи през 2021 г., целите на турнето вероятно трябва да бъдат по-строги.

Разбира се, не забравяйте, че ако нещата станат наистина лоши, най-добрата сделка е да не се търгува. Може да се наложи да се научите да седите повече на ръце през 2021 г., но това не е непременно лошо нещо!

eToro – Top Stock Broker, Купувайте акции с 0% комисионна

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни на фондовия пазар в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Ключови точки

Ако сте научили нещо от какви акции да купите през 2021 г., направете това ключови точки.

 • West Pharmaceutical Services и Regeneron постигат огромни печалби заради коронавируса. West Pharmaceutical Services предоставя инжекционни фармацевтични опаковки и одобрението на Regeneron за създаване на антитела срещу коронавирус.
 • Amazon продължава да расте до нови висоти. Вече огромен конгломерат, Amazon все още расте, както по отношение на услугите, така и по отношение на стойността на акциите.
 • DexCom вероятно ще бъде пробивен запас в 2021. Тяхната иновативна технология вероятно ще продължи да увеличава стойността на запасите си през 2021 г., въпреки пандемията.
 • През 2020 г. Никола поскъпна повече на акции от Tesla. Това вероятно е заради партньорството му с General Motors.

Ако ви е харесало да четете какви акции да купите през 2021 г., споделете го с всеки друг, който смятате, че и той ще представлява интерес.

Отказ от отговорност: Инвестирането в акции включва значителен риск от загуба и не е подходящо за всички инвеститори. Трябва да обмислите внимателно инвестиционните си цели и апетита за риск, преди да вземете решение за закупуване на акции. Най-важното е, че не инвестирайте пари, които не можете да си позволите да загубите.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me