Най-добрите 15 акции със среден капитал за закупуване през 2021 г.

Contents

Топ акции със среден капитал за инвестиране през 2021 г.

Търсите ли запаси, които могат да предложат най-доброто от двата свята? Това може да ви даде баланс и сигурност с потенциала за финансов растеж? Тогава тези топ акции със средна капитализация са за вас, за да помислите за покупка през 2021 година.

С наближаването на края на 2020 г. е безопасно да се каже, че за бизнеса по целия свят предизвикателството е само една дума в това как да се опише тази година, поради въздействието, което коронавирусът има не само в личния живот на хората, но и въздействието на вируса е имал и в бизнес план.

Тази година показа повече от всяка друга година, че независимо от големината на компанията, голяма, средна или малка, всички те имат също толкова положителни и вредни ефекти, колкото всяка друга.

COVID-19 удари силно компании в различни отрасли, по целия свят. Налагане на забрани за пътуване на международни и национални пътувания, което остави голяма дупка на авиационния пазар поради полети, задържани от седмици до някои дори месеци, и сега с липсата на търсене от страна на потребителите поради трайното разпространение на коронавируса, което оставя колебание в потребителски умове.

Към закриването и подаването на молби за несъстоятелност на добре утвърдени фирми, като Friendly’s, американската компания за хранителни стоки, основана през 1935 г., FIC заведения, подаде молба за несъстоятелност на 1 ноември, но за тяхно щастие, това е доброволен фалит и е предвидено да останете отворени, за разлика от хиляди големи и малки организации по света.

Тъй като икономиката се стреми да се върне здраво на крака през 2021 г. (надяваме се), вижда инвеститори по целия свят, които поставят своите инвестиции в средата, в акции със средна капитализация, които определят пътя напред, водещ към 2021 г. след спада на 2020 г., с надежда за потенциален растеж и възвръщаемост, които акциите със средна капитализация са идеални за постигане на растеж и финансова стабилност.

„Какво представляват акциите със средна капитализация? Как да инвестирам в акции със средна капитализация за 2021 г.? Рискови ли са акциите със средна капитализация? Кои компании са най-добрите акции със среден капитал за закупуване през 2021 г.? “

Разполагаме с всички ваши отговори на вашите въпроси и много други, като разгледаме и се потопим в 15 от най-добрите акции със среден капитал, които да инвестираме през 2021 г..

Топ 15 акции със среден капитал за закупуване през 2021 г.

 1. Skechers (SKX)
 2. Декери (ПАЛУБА)
 3. Peloton Interactive (PTON)
 4. Червеноперка (RDFN)
 5. Aecom (ACM)
 6. Работилница за игри (GAW)
 7. Елена от Троя (HELE)
 8. FreshPet (FRPT)
 9. Коти
 10. Hill-Rom (HRC)
 11. LendingTree Inc. (ДЪРВО)
 12. Diamondback Energy (FANG)
 13. Nordstrom (JWN)
 14. Захранване на щепсела (PLUG)
 15. Пет отдолу (ПЕТ)

Не сте сигурни какво представляват запасите със средна капитализация? Нека да обясним.

Какво представляват запасите със средна капитализация?

Акциите със среден капитал, или по друг начин известни като средно капитализиране, е определението за компании с пазарна стойност (пазарна капитализация) между 2 и 10 милиарда долара.

Да, както може би сте си помислили, има и компании с голяма и малка капитализация, които в зависимост от стойността на текущата компания ще попаднат в класифицираната си граница. Стойността на компанията като всичко обаче може да се промени с течение на времето, тъй като повечето компании са на хоризонт за растеж.

Акциите със средна капитализация са изключително привлекателни за инвеститорите, особено, още повече в настоящия момент, когато икономиката е в такава несигурност, дори с потвърждение на ваксина за предотвратяване на смъртоносната коронавирусна болест. Акциите със средна капитализация позволяват и ви дават като инвеститор най-доброто от двата свята, като ви дават свободата на потенциален растеж, но със стабилна стабилност по пътя.

Но след като казахте това, моля, имайте предвид, че инвестирането в акции със средна капитализация наистина крие известен риск, тъй като акциите могат да бъдат нестабилни.


От гледна точка на инвеститорите, това звучи твърде добре, за да е истина, нали? Е, това е всъщност защо акциите със средна капитализация са популярни за закупуване и още по-атрактивни, водещи до 2021 г. Акциите с малка капитализация може да не ви осигурят финансова сигурност, колкото може да осигури акцията със средна капитализация и акциите с голяма капитализация ще ви осигурят малко по-малък растеж в сравнение със запасите със средна капитализация.

Мотивите зад това ще разгледаме по-подробно.

Разликите между Малки запаси, средни и големи запаси.

Ако сте начинаещ в инвестирането и в частност на акциите, може да не сте напълно наясно с разликите между трите капитализации на пазара, така че ние го върнахме в началото, за да обясним.

Фирмата започва да има всички основни приоритети на място и след това идва най-важната част от дейността. След като една компания започне оперативния процес, всичко е свързано с растеж. Колко популярна и търсена компанията става сред потребителите и инвеститорите, отразяването, което тя получава от уста на уста, присъствие в медиите, рецензии и световно признание, естествено ще постави компанията в определена категория с възможност за по-нататъшен растеж.

Но обикновено повечето компании започват в рамките на малкия капацитет и растат по-нагоре по стълбата.

Малка капитализация – Пазарна капитализация под 2 милиарда долара

Малката капитализация е мястото, от което всички нови компании основно започват и постепенно и с надежда растат оттук, но за начало те имат пазарна капитализация под 2 милиарда долара, поради което започват с малка капитализация.

Факт: Amazon (AMZN) и Tesla (TSLA) започнаха като акции с малка капитализация.

Но като всеки нов бизнес, който започва, да, има риск, когато става въпрос за инвестиране, тъй като не знаете колко добре ще се справи бизнесът, това е неизвестното. Ето защо малката капитализация може и се счита за нестабилна и не ви предлага финансова сигурност толкова, колкото средно или голяма капитализация.

През 2020 г. компаниите с малка капитализация за мнозинството се справят добре, като възвръщаемостта е силна поради отпадането на дъното на мечия пазар. Което доведе до инвеститори, които искат да бъдат част от по-малките компании, водещи през 2021 г., но като се има предвид, че по-малките компании имат по-големи финансови загуби от акциите със средна капитализация, е ключът, който трябва да имате предвид.

Но за дългосрочна инвестиция с финансови рискове, акциите с малка капитализация са вашето решение.

Определение на мечи пазар

Мечият пазар е, когато пазарът претърпи спад на цените за продължителен период от време и обикновено когато инвестициите спаднат с поне 20%.

Акции със средна капитализация – Пазарна капитализация, започваща от 2 до 10 милиарда долара

Както вече беше посочено по-горе, акциите със средна капитализация са мощни компании, които успяват много добре в бизнеса, с пазарна капитализация между 2 и 10 милиарда долара, но те все още не са там, за да бъдат поставени в категорията с голяма капитализация.

Компаниите със средна капитализация се справят изключително добре, които ви предлагат като инвеститор много позитиви сега и напредък, а също така предлагат страхотен баланс на риск и печалба. Те вече са установени, но всички те вероятно ще архивират и се стремят към повече величие и с това осигурява допълнителната полза от финансовата сигурност, както и настояване за по-голям растеж, а ако имате късмет, не само акциите със среден капитал ще бъдат и могат бъде дългосрочна инвестиция, но те също така ви дават най-доброто от всичко.

Факт: Пицата на Domino и американската компания Bed, Bath и Beyond са отлични примери за компании от средния капитал.

Голяма капитализация – Пазарна капитализация от 10 милиарда долара и повече

И накрая, преминаваме към големите играчи в индустриите, компанията, за която повечето хора са чували, тъй като тези компании се оказаха изключително успешни в своята индустрия или някои компании, които дори се разпространяват в различни индустрии.

Тези компании нямат ограничения, когато става въпрос за по-голямо величие, те са нараснали, пораснали още и продължават да се развиват още повече в своя растеж по всякакъв начин, по който могат. Което като инвеститор, ако сте късметлия, който е привлякъл вниманието на дадена компания, когато е била по-малка компания, се справяте изключително добре, че сте на върха сега.

Компании като Apple, Microsoft и Amazon, които бяха споменати по-рано, стартираха в рамките на пазара с малка капитализация и изтласкаха и надминаха всичко и все още се стремят към величие.

Но с компаниите с голяма капитализация, тъй като те вече са постигнали големи неща, по-големият растеж всъщност може да бъде надвишен от по-малките или средните капитали, тъй като тези големи играчи вече са на най-високото ниво. Финансовата печалба, разбира се, е ясна и растежът също е, но можете да видите, че по-малките компании със средна капитализация излизат с допълнителен растеж.

За да обобщим акциите с голяма капитализация, те се считат за най-сигурния залог, естествено, тъй като всички те са добре утвърдени компании с по-малък риск от провал, за разлика от компаниите със средна или малка капитализация. Но повече от вероятно няма да спечелите високата финансова възвръщаемост в сравнение с други компании в рамките на по-малките капачки.

С ясна разбивка на това какво е акция със средна капитализация, сега е време да разгледаме кои са най-добрите акции със средна капитализация за закупуване за 2021 г. С всяка от тези утвърдени компании, ние дадохме представа какво определя тези компании, с изключение на останалите, които се движат напред към 2021 г., заедно с някои факти и предимствата, които всяка компания може да предложи, което ги прави тези, които да купуват през 2021 г..

Списъкът на Топ 15 акции със среден капитал за закупуване през 2021 г.

1. Skechers (SKX)

лого на скечерите

Първият в списъка е Skechers. Световно признатата марка обувки, основана през 1992 г. от Майкъл Грийнбърг, вече е утвърдена компания, която търгува от цял ​​свят и е много успешна както с по-младото, така и с по-старото поколение със своите изискани, удобни и достъпни обувки.

Независимо дали сте личен фен на марката, не може да се отрече, че тази година компанията е пътувала с влакчета, както всяка друга компания, но с международната експанзия, която е основният източник на приходи за тази година, се съобщава, че компанията е намалила продажбите само с 16% през първите 9 месеца, като основният източник на приходи е от международни продажби.

Като се има предвид въздействието на коронавируса върху света, това не изглежда толкова лошо. В действителност електронната търговия от страна на бизнеса се е увеличила със 172% в сравнение с предходната година в растеж от онлайн приходите.

Два основни фактора, които се открояват за тази компания да купува през 2021 г., са:

Марката Skechers е международен пазар, освен че е уважавана компания в САЩ, но като международният пазар е силен за марката, сякаш не е за международната експанзия, компанията няма да бъде там, където седят сега в рамките на 2020 г., което е добро място за 2021 г. за архивиране на по-нататъшен растеж.

Второ, финансовият директор на компанията Джон Вандемор потвърди, че Skechers ще инвестира допълнително. През следващата година и водеща по-нататък до потенциални няколко години, компанията се стреми да свърже своите клиенти още повече с рестартиране на своя онлайн уебсайт, ново свежо мобилно приложение и, както се съобщава, въвежда програма за лоялност за лоялната си клиентска база.

Като се имат предвид двата ключови фактора, се вижда, че известната марка планира да създаде добър растеж през 2021 г. и след това, тъй като светът бавно започва да се отваря, което ще позволи на магазините да имат повече кадри през вратите, както и продължавайки с доминиращите си онлайн продажби и присъствие, не е чудно, че Вандемор изглежда оптимистично за бъдещето, както той беше цитиран.

Тъй като акциите на марката понастоящем са под 20% от началото на годината, тази компания ще търси покупка.

Не пропускайте това, Skechers е среден капитал, който трябва да нарасне през 2021 година.

2. Deckers Outdoor Corp (DECK)

палубна борсова диаграма

Придържайки се към индустрията за мода / търговия на дребно, една компания, която трябва да бъде посочена и включена в списъка на 15 акции със средна капитализация, които да се купуват през 2021 г., е Deckers Outdoor обувки.

Обувките Deckers предлагат стилни, удобни и са световно признати със своите марки обувки, включително ботуши, Teva и Hoka One One. Всички марки са под един покрив и на относително добри и достъпни цени, което е доказано от глобалния ръст на продажбите тази година и през предходните години.

За сравнително добър бизнес, който не е най-големият моден търговец по всякакъв начин, но това, от което се възползва, е огромното му покачване на цената на акциите над 20% през последните няколко месеца на NYSE (Нюйоркската фондова борса) и е направил впечатляващ процент от 315% през последните пет години, което дава доказателства, че тази марка е готова за новата година и също е в нея за дълги разстояния.

Тази компания, ако сте начинаещ в акции със средна капитализация или като цяло, е голям актив за вашето портфолио. Очаква се и се очаква, че обувките на Deckers Outdoor ще нараснат с 38% или повече през следващите години и с отчетен по-висок паричен поток, той донася на масата двата големи елемента финансов растеж и стабилност, заедно с някои други големи ключови фактори, включително дългосрочни инвестиции.

Сега е чудесно време да се качите на борда и да купите Decker за 2021 г., тъй като Decker доказа, че предвид трудностите, които възникнаха сред нас през 2020 г., марката очевидно поставя пътя като чудесен пример за акции със средна капитализация, която е ще впечатли.

Но бъдете внимателни, винаги провеждайте последни допълнителни проучвания, преди да се впуснете, за да инвестирате, само за да сте наясно какво инвестирате и купувате.

3. Peloton Interactive (PTON)

Фантастична, бързо развиваща се компания, която идва на следващо място в списъка, е Peloton Interactive.

За тези, които може да не са чували за тази растяща фитнес платформа, скоро ще чуете за нея, тъй като компанията е настроена за прекрасен растеж през следващите години. Към днешна дата фитнес платформата има общност от над 2,6 милиона членове и е във възход, тъй като свързва членовете да провеждат своите онлайн фитнес класове, стрийминг на най-качествените бутикови и инструкторски класове, по всяко време и навсякъде по света чрез своите онлайн платформа. Да не говорим, че Peloton създаде и свързани с интернет велоергометри и бягащи пътеки, с което много хора свързват компанията.

Тъй като декември вече е сред нас, се очаква, че Peloton ще види още по-голямо увеличение и скок на продажбите, тъй като потребителите продължават да пазаруват онлайн, както и новото място за онлайн интерактивни фитнес сесии, които се засилват преди празничните дни този месец.

Когато Peloton дойде на борсата Nasdaq, марката се справи значително добре, особено в светлината на кризата с COVID-19, която видя фитнес зали по целия свят, което остави хората да работят в дома си чрез онлайн платформи, като Peloton.

С излизането на тримесечния доклад от септември той показа огромен ръст от 172% за компанията, подминавайки всички очаквания на анализаторите за потенциалния растеж на компанията. И впечатляващ ръст от 66% до 524,6 милиона долара спрямо предходната година, който беше на 316,7 милиона долара.

Докато разглеждаме по-общата картина за окончателния доклад за 2020 г., се съобщава, че Peloton се стреми да постигне около 1,74 милиарда долара, което е огромен 89% годишен ръст, а също така заменя прогнозите на анализаторите с 19 милиона долара, тъй като те прогнозираха 1,55 милиарда.

За да обобщим, водещата фитнес платформа се оказва един голям успех както във финансово отношение, така и има потенциал за растеж, но също така е „Водеща фитнес пътека през следващото поколение“.

Това е добър запас със средна капитализация за гледане през 2021 година.

4. Червеноперка (RDFN)

В светлината, че през 2020 г. компаниите се издигат на върха поради събитията от годината, Redfin се похвали в света на недвижимите имоти.

Американската компания за недвижими имоти, точно както компаниите за недвижими имоти в Обединеното кралство, видяха голямо търсене тази година, което беше фантастично и донякъде изненадващо предвид събитията, които завладяха света през тази година.

Но тъй като ипотечните лихви са били конкурентни и с добра стойност на покупките на цените на жилищата, включително фактора, че хората прекарват повече време в домовете си, е дошъл на ум в решението при обсъждане на потенциален ход, който е голяма причина защо внезапният прилив избухна в индустрията за недвижими имоти.

Понастоящем за Redfin акциите на тази компания намаляват с около 20%, тъй като бяха дадени отчетите за последното тримесечие. В светлината на неотдавнашните събития компанията се удвои почти през 2020 г., тъй като пандемията завладя света, тя доведе компанията да продължи напред с технологията и комбинирането на двете технологии и недвижими имоти за по-гладка и бърза транзакция, което я прави изрежете над останалите.

Както изглежда, Reffin има пазарна капитализация от $ 4,7 милиарда, което показва, че те имат много повече място и възможност за по-нататъшен растеж, а в светлината на виртуалното използване на недвижими имоти това показва, че те водят по този начин на по-голям растеж към 2021 г. тъй като показа 31% увеличение на приходите от новия си виртуален опит.

Тъй като паричният поток се е увеличил за компанията в края на тримесечието, за да направи $ 575 милиона, но разбира се е имал балансиращ дълг, който трябва да бъде платен, но това показва от май, когато цифрата е била $ 453 милиона, че компанията се движи в една посока, те се движат напред.

Ако се намирате в САЩ или искате да купувате в американски компании, това е малък наличен среден капитал, който можете да добавите към портфолиото си в индустрията за недвижими имоти.

5. Aecom (ACM)

aecom фондова диаграма

Сега се стремим да влезем в инженерния свят, с „този, който да гледаме“, Aecom.

Aecom е американска мултинационална фирма, чието име първоначално беше AECOM Technology Corporation, но днес вече е просто известно като AECOM. Изброена на номер 157 в списъка на Америка Fortune от списък с 500, показва мащаба по отношение на начина, по който е компанията и планира да продължи.

Цифрите, които са видими към днешна дата за компанията, показват приходи от $ 13,2 милиарда с нетни приходи от услуги от $ 6,2 милиарда, които за годишна статистика показват спад с 2%.

Въпреки това, компанията показа и отчете в последните си доклади, че те са се увеличили с 25% с оперативни приходи, а допълнителните ползи, довели до паричния поток, са се увеличили с 28%, а нетният доход също е нараснал малко под 30%.

Изпълнителният директор на AECOM, Трой Ръд се изказа в изявление относно предизвикателствата, пред които е изправен екипът, и доколко добре са се справили с продължаващата пандемия на коронавируса.

„Невероятно се гордея с това как нашите екипи отговориха на безпрецедентните предизвикателства през изминалата година, за да предоставят на клиентите и общностите си и да позиционират бизнеса за продължителен успех през 2021 г. и след това. Благодарен съм на нашите професионалисти за техния фокус върху здравната безопасност на техните семейства и клиенти, както и върху здравето на нашия бизнес. Ние се ангажираме да поставим нов стандарт за върхови постижения в индустрията за професионални услуги. “

С ангажимента, добавящ към статистиката, AECOM е ярка, организирана и компания, която се насочва към една страхотна година, която идва, което прави тази компания със среден капитал такава, която да купува през 2021 г..

6. Работилница за игри (GAW)

gaw стокова диаграма

За бизнес, базиран в Нотингам, Games Workshop доказва, че не се забавя скоро и се оказа малка запушалка на шоуто в рамките на FTSE 350.

Игралната работилница е може би най-добре представящата се в рамките на FTSE 350 през последните пет години, за която беше съобщено, че с възвръщаемостта и включва реинвестирани дивиденти от 1.600%. Което, когато се замислите, е огромен ръст за постигане на такава възвръщаемост.

Уникалният бизнес, който реализира голяма част от печалбите си от франчайза „Warhammer“, доказа, че всичко е постижимо, тъй като все пак цели да създаде по-нататъшен растеж и голяма финансова възвръщаемост. Във финансово отношение Games Workshop колективно е реализирал доход от £ 70 милиона, което е голям скок от £ 12.3 милиона през 2015 г..

Като фанатици на Warhammer, не само в Обединеното кралство, но и в международен план могат да се обединят заедно в онлайн общността, която през 2016 г. привлече 5 милиона потребители и 70 милиона показвания на страници през първите две години. Данните от февруари 2020 г. показват, че всяка година са качени над 500 видеоклипа, които, когато новият отчет излезе през следващата година с тазгодишните данни, повече от вероятно ще се увеличат.

Така че за британска компания, тази компания със средна капитализация е тази, която трябва да следи и потенциално да инвестира в воденето до 2021 г..

Забележка: Моля, обърнете внимание, че данните с тази компания са в британски лири.

7. Елена от Троя (HELE)

Helen of Troy Limited е американски потребителски бизнес със седалище както в Ел Пасо, Тексас, така и в Хамилтън, Бермудски острови.

Ако не сте чували за компанията, HELE е дом на някои от най-признатите марки в индустриите за красота, здраве и домакински принадлежности, включително известни марки като REVLON (марка за красота), VICKS и Honeywell, само за да назовем няколко бизнесът.

Този запас със средна капитализация отчете ръст в началото на годината с над 20% в цената на акциите им и въпреки последните събития все още се налага да определи пътя към 2021 г. Анализаторите очакваха, че компанията ще расте с около 28% през следващите няколко години напред, като на хоризонта се смята и по-висок паричен поток, което неизбежно ще промени цените на акциите.

Големите марки под колана на компаниите може би са сили, с които не трябва да се съобразяваме, което е голям фактор, заедно с по-нататъшното копаене, за да се открие реалността колко добре Хелена от Троя всъщност е настроена да бъде справедлива и да расте в дългосрочен план.

За инвестиция за растеж, Елена от Троя е чудесна възможност, водеща за 2021 г. и също е класирана Зак Списък №1 като една от най-добрите компании със средна капитализация, която инвеститорите могат да купуват, и не само за ръста на печалбите, но и в дългосрочен план напред в новите години, които идват.

8. FreshPet (FRPT)

freshpet фондова диаграма

Тази година беше прекрасна за домашни любимци по целия свят, тъй като хиляди кучета и котки по целия свят влизат в нови домакинства поради ефектите от пандемията, водеща домакинствата да прекарват повече време у дома, с много повече време на ръце, видях огромен прилив на домашни любимци, които се настаняват и пренасочват.

Така че естествено, ударният ефект е храна за домашни любимци, която потребителите трябва да купуват, това е мястото, където Freshpet влезе и открадна светлината на прожекторите над своите конкуренти, създавайки тази единствена по рода си марка.

Какво е Freshpet?

Хората искат да се хранят здравословно, защо вашият домашен любимец да е по-различен?

Обикновено и просто, Freshpet е американски производител, който създава здравословни, пресни, хранителни храни за домашни любимци, богати на витамини както за кучета, така и за котки, като използва само естествени съставки. Това, което отличава този уникален бизнес за домашни любимци от останалите, е просто неговият човешки подход през целия производствен процес, който се извършва и подготвя в кухнята, докато приготвяме храната до доброто на това, което всяко вкусно ястие подсилва, това е наистина единствена по рода си марка, която показа с растежа си през годините.

Заедно с доставянето на хранителни храни за домашни любимци, Freshpet разпространява хладилници и на търговците на дребно, за да предлагат своите продукти, които са генерирали страхотни доходи за марката..

Freshpet е основана през 2006 г. и оттогава непрекъснато расте. Отчетите през третото тримесечие бяха стабилни, резултатите показаха, че компанията нараства с 31% в растежа на потреблението и освен това през 2020 г. са добавени 251 нетни нови магазина.

Цифрите се показват добре, но малко по-назад, където анализаторите са очаквали да бъдат и може потенциално да спаднат от приходите от 322 милиона долара тази година, но компанията показва добър потенциал, като се движи напред към 2021 г. с акции, които се увеличават с 2,36% към понеделник 30 Ноември поставя пазарната капитализация на Freshpet на 5,56 млрд. Долара.

С ръководената от компанията и надвишаваща продажбите и с нарастващата пазарна капитализация, тази компания е една акция със средна капитализация за 2021 г..

Забележка: Ако цената на акцията не е съвсем правилна, може да помислите за покупката все още, тъй като тази компания е настроена да има голям успех в растежа.

9. Коти

coty стокова диаграма

Козметичната компания, която е преживяла всичко по това време, Coty приветства присъствието си в топ 15 на списъка като една средно акционерна компания, в която да бъде част през 2021 г..

Приютявайки някои от най-луксозните марки за красота в света, Coty не е новак на пазара. След като каза това, фирменият предкоронавирус отбеляза много възходи и спадове, което на практика доведе до спад на акциите през годините с 80%, но факторите, допринасящи за тази сума, бяха тежки фактори, които сега се изравниха, позволявайки на компанията да натисне напред.

В очакване на официално потвърждение, Coty ще обяви скоро своите данни за продажбите, които според докладите на Zacks ще излязат на ниво от 1,40 млрд. Долара за третото тримесечие. Сега, когато сравните тази цифра с годишна стойност от 2,35 милиарда долара, тя показва точно какво въздействие е оказала пандемията на коронавирус заедно с промените в компанията.

Въпреки това, след като споменахме по-горе, когато става въпрос за целогодишния отчет за продажбите, тази година се очаква от анализаторите да варира между 4,38 млрд. И 5,17 долара, но за следващата година се прогнозира с прогнози, вариращи от 4,44 млрд. До 5,59 млрд. Долара, което показва стабилен растеж.

Ако марката за красота ще постигне прогнозираните продажби през цялата година, тя изглежда малко вероятна със своите цифри и повече от вероятно ще се срамува, тъй като от ноемврийските отчети компанията е спаднала във всички области, както показва годишният доклад приходите му намаляват с 13%.

Въпреки това тази марка, въпреки че не е имала най-добрата година тази година, си пробива път към 2021 г. През ноември акциите се повишиха с 12% за една сесия с ценова цена от 10 долара, а във вторник, 24 ноември, директорът Робърт С. Сингър закупи 5000 акции от акции на Coty с други големи имена след тях.

С напредването на козметичната компания Coty намалява разходите и размера на портфолиото си, като се стреми да обнови компанията, а с добавената добавка на козметика Kylie под марката, се надяваме да увеличим продажбите през 2021 г. и следващите години.

Козметичната компания Coty е акция със средна капитализация, която може да се купи през 2021 г..

10. Hill-Rom Holdings (HRC)

хил-ром фондова диаграма

Ако не сте в областта на здравната професия, шансовете са, че може да не сте чували за тази здравна компания преди. Hill-Rom Holdings е доставчик на медицински технологии, който води своя път със своите творения. От легла и повърхности до комуникации за грижи, здравни мебели и много други, компанията не оставя камъни.

За компания, която е основана през 1915 г., се е справила изключително добре, стигайки дотук и все още се стреми да се развива. Тази година компанията показа нисък коефициент на изплащане, което кара да вярваме, че компанията прави някои добри реинвестиции в бизнеса, което е добра основа за напредък за растеж.

По целия свят тази година здравната професия беше разширена до границите си извън всякакво вярване и с обявяването на ваксина, която идва по-рано, отколкото си мислехме, тази новина, която не само дава възможност на хората да се върнат към ново нормално, но за Хил -Рим отваря нови пътища за по-нататъшни продажби със своите технологии и легла. С една област, която вече е търсена, е работещото осветление.

Hill-Rom има високи прогнози за текущото си тримесечие, като прогнозите варират от 650,00 милиона до 657,40 милиона долара от анализатори. Компанията, която отчете продажби от 685,00 милиона щатски долара през миналата година, трябва да намалее поради въздействието на пандемията на коронавируса, която оказа предизвикателно въздействие върху здравната индустрия.

Като цяло целогодишният доклад се очаква да бъде в рамките на приблизително 2,77 млрд. Долара и с прогноза за компанията през следващата финансова година анализаторите прогнозираха продажби между 2,94 млрд. И 2,89 млрд. Долара.

Кръг нагоре – Въпреки че HRC е бил нагоре и надолу през 2020 г. и според съобщенията е спаднал с 20% на годишна база, признаците и случките все още са налице за здравната компания и ако компанията удари правилната бележка за акциите, тази компания е добър запас със средна капитализация за закупуване и задържане във вашето портфолио до 2021 г. и по-нататък.

11. LendingTree Inc. (ДЪРВО)

дърво на заеми фондова диаграма

LendingTree (TREE) е онлайн пазар за кредитиране, който позволява на потенциалните инвеститори да взаимодействат и да се свързват с един или множество оператори на заеми, които търсят най-добрите заеми, кредитни карти, депозити и много други.

Американската компания, която е със седалище в Шарлот, Северна Каролина, отбеляза смесени резултати през тримесечията през тази година, въпреки това компанията със сигурност трябва да следи.

Платформата ви позволява с лекота и възможността да пазарувате и проучвате какъвто и резултат да пожелаете, независимо дали става въпрос за сделки за ипотека, студентски заем или кредитна карта и най-добрата част, можете да сравните цени и да разгледате всички най-нови сделки.

Почти звучи твърде право напред, за да е истина.

Още повече тази година, отколкото всяка година преди, за съжаление остави хиляди, ако не и милиони, притесняващи се за финансовото си състояние. И с високия процент на безработица, който е най-висок за всички времена по целия свят, затруднява и предизвиква заемодателите да отпускат заеми в такива несигурни времена, което оказва естествено влияние върху запасите на LendingTree.

Статистическите данни за растежа на компанията впечатляват през последните 5 години, показващи годишни печалби от около 129,7%, но с 2020 г. се отчитат -65,3%.

Но освен очевидното, с нарастването на икономиката ще се увеличи и способността за отпускане на заеми, поради което през следващата година приходите през финансовата година се очаква да нараснат с 20% според експерти от Уолстрийт.

Както в крайна сметка, парите карат света да се върти наоколо.

LendingTree е добър запас със средна капитализация за 2021 година.

12. Диамантена енергия (FANG)

диамантена енергийна фондова диаграма

Компанията Diamondback Energy (FANG) е посочена като една от най-високо оценените акции със средна капитализация, с които да участва в момента и водеща към 2021 г..

Тъй като тази година се наблюдава значително по-малко подадени въглеродни горива, които нарушават околната среда, поради мерките за блокиране с включените насоки „останете у дома, работете от вкъщи“, направиха енергията на Diamondback все по-популярна. Да не говорим, когато петролът е под 40 долара за барел, енергията с диамант може действително да донесе печалба.

Съобщава се, че Diamondback Energy е нараснал със зашеметяващите 148% през последните 10 години и с последните дейности, които се случват по отношение на компанията, остави експертите от Уолстрийт да фаворизират марката, тъй като енергийната компания се готви да стане по-силна. В допълнение, потребителите също виждат и осъзнават движенията на компанията, включително намаляване на разходите и изплащане на плащания по дълга, което е допълнителен фактор за потребителите да застанат твърдо с марката заедно с експертите.

Подобно на повечето компании, диамантбек също не е изключение и въпреки че тази година компанията е спаднала с повече от 25%, все още се справя много добре, водейки към бъдещето и както при всички компании, те все още ще имат техните предизвикателства за преодоляване.

С над 1,7 млрд. Долара паричен поток към септември и все още предстои да добавим останалите 3 месеца, показва подобна картина на 2019 г., когато цифрата е била 1,8 млрд. Долара, което прави рентабилността на енергийната компания стабилна и включително, че дяловете са били на процент от 80 % нагоре през ноември, изглежда добре за тази енергийна компания.

В заключение:

Всички инвестиции идват с рискове, дори акции със средна капитализация, тъй като нищо не е гарантирано, но що се отнася до енергийното подразделение, компанията Diamondback е на път да стане най-добрата енергийна компания със средна капитализация, в която да участва през 2021 г..

13. Nordstrom (JWN)

nordstrom фондова диаграма

Nordstrom, Inc е американски универсален магазин, който има над 100 магазина в САЩ и в три провинции в Канада.

Първо, тази компания показа огромно завръщане тази година, след като падна в началото на пандемията на коронавируса през март, до по-скоро се съобщава, че компанията има около 150 милиона щатски долара оперативен паричен поток, считано от ноември, и вижда фантастично нарастване на цифрите на продажбите с тяхната страна на бизнеса в областта на електронната търговия, особено когато преминем към един от сезоните на бизнес празниците през годината.

Тази компания несъмнено ще реализира големи продажби през следващите 4 седмици.

Въпреки че запасите на Nordstrom са намалели повече от половината през 2020 г. към днешна дата, както при повечето търговци на дребно с новите начини, водещи напред в индустрията за електронна търговия, и с потвърждението за ваксина, това е предоставило на компанията достатъчно място за растеж напред.

Що се отнася до цялостната картина, анализаторите прогнозират потенциален спад от 15% до около 3,12 милиарда долара тази година и да видят загуба на акция между 0,09 – 0,10 долара през тримесечието, но предвид тазгодишните катастрофални събития марката се завръща силно.

За да обобщим, въпреки че индустрията на дребно е била ударена изключително силно тази година, Nordstrom се завръща добре и е добра покупка през 2021 г., тъй като светът започва бавно да се адаптира към новите нормални и търговски марки, които настояват да станат по-силни.

14. Захранване на щепсела (PLUG)

Е, добре, добре Plug Power вече прави гласа си чут на пазара, нали?

Plug Power Inc. е американска компания за производство на електрическо оборудване, която се фокусира солидно върху системи с водородни горивни клетки, които заместват батериите в оборудването, а също и превозни средства, които се захранват от електричество. Въпреки че централата на компанията е в Ню Йорк, тя също има офиси със седалище във Вашингтон и допълнителен офис в Ню Йорк.

Според докладите електропроизводствената компания е нараснала със 106% ръст на годишна база, което води до естествения шум на Уолстрийт около тази енергична компания и с нещо подобно, което може да се похвали със „статут на знаменитост“ в Уолстрийт пазар в момента.

Но въпреки че добрата новина, която заобикаля компанията, тя все още предстои да бъде печеливша и показа загуба на акция от $ 0,11, за разлика от прогнозната си стойност от $ 0,07. Но в рамките на по-голямата картина, за компанията това, разбира се, не е добра новина, но не е притеснително, тъй като плановете, установени за тази електроцентрала, вече са в ход.

За акции, които със сигурност могат да се променят от един на друг път, са забелязали 52-седмична висока оценка от 19,02 долара и покачване с над 700% през 2020 г. В това изкачване е включен и петгодишният план на компанията, който беше обявен миналата година. Компанията трябва да създаде 1 млрд. Долара брутни сметки и 170 млн. Долара оперативна печалба до края на 2024 г..

С този план в движение и с прогнозите за последните данни и прогнози той привлича погледите на много инвеститори, някои от които може би не са имали компанията в полезрението си преди, които ще се качат на борда с тази покупка.

С пазарната капитализация на компанията от 5,6 милиарда долара и целта на компанията да се стреми към приходи от 1 милиард долара, заедно с новото бъдеще на електрическите автомобили, водещо, това е едно „модерно решение за хидроклетки“, което не бива да се пропуска през 2021 година.

15. Пет отдолу (ПЕТ)

пет под фондова диаграма

Като последно влизане в списъка, Five Below заема място.

Американските магазини за отстъпки са популярни сред по-младото поколение, където могат да закупят артикули в търсенето, но на намалени цени. С над 900 магазина, разположени в САЩ и с магазините, предлагащи всичко – от сладкиши до дрехи и много други, това е една търговска марка, която се справя добре, обмисляйки преминаването през последния месец от годината.

Въпреки това, след като очертаха положителните страни, Five Below не е на път да се ускори, когато става въпрос за електронната търговия от страна на бизнеса, която е доказано, че почти не съществува за марката, като по-специално, те едва ли са спечелили печалба от онлайн продажби . Но по отношение на това те са нови за пазара на онлайн пазаруване и може да отнеме време, докато този път започне да носи добри приходи.

Тъй като празничният сезон е сред нас, Five Below стана свидетел на скорошен спад в продажбите поради повторно наложени мерки за блокиране в САЩ, което скъси сезона на пазаруване за компанията. Но от друга страна, анализаторите прогнозират, че Five Below ще види най-силния си ръст в рамките на тримесечието, което Wall Street е предвидило потенциално 18% увеличение на нетните продажби.

Магазинът има едно добро предимство в сравнение с други търговци на дребно, тъй като компанията работи в съответствие с въздействието на икономиката в момента. Позволяване на потребителите да купуват продукти, които се вписват финансово в рамките на текущия им обхват на разходите, което със сигурност ще стимулира нетните продажби на бизнеса.

Тъй като светът бавно пълзи напред, Five Below работи с потребителите, за да отговарят на техните нужди. И за компания, която има пазарна капитализация от 8,83 милиарда долара, е доказано какво прави най-добре, тъй като се очаква да расте, водеща до 2021 г..

Факт: уликата е в името, всичко в магазина за дребно е $ 5 или по-малко. Въпреки това, компанията току-що наложи нов диапазон от купувачи от 10 долара, за да създаде нов път в рамките на марката.

Заключителни думи за най-добрите акции със средна капитализация, които да инвестирате през 2021 г.

Ето го, 15-те най-добри и не пропускайте акции със средна капитализация, които да купите, водещи до 2021 година.

За да се има предвид, че заедно с 15-те акции със средна капитализация, споменати по-горе, има и много повече запаси, които ще се увеличат през 2021 г., което винаги е разумно да се направи възможно най-много изследвания, преди да изберете кои акции да купите.

Подходящи ли са запасите със средно ниво?

От всичко по-горе се приема, че акциите със средна капитализация може да не са за всички. Ако обаче сте инвеститор, който обича да държи дългосрочни инвестиции (пет или повече години), търси баланса на по-висок растеж, смесен с по-ниска волатилност, но с понякога нагоре и надолу тук и там (като нищо в инвестирането или в живота е гарантиран), тогава запасите със средно ниво са проектирани идеално за вас и за изграждане на вашето портфолио.

Последна бележка, винаги провеждайте необходимите изследвания, които смятате, че трябва да предприемете, докато се почувствате комфортно и не разберете добре какво влагате, което важи за всички инвестиции, които правите.

Искате да започнете да инвестирате в 15-те акции със среден капитал за 2021 година?

Имайки цялата информация, от която се нуждаете, готова и свежа в ума и под ръка, готови ли сте да купувате най-добрите акции със средна капитализация през 2021 г.? Сега трябва да намерите най-подходящия брокер, за да започнете пътуването си в акции със средна капитализация за 2021 година.

Има множество водещи платформи за търговия, които могат да ви предложат всичко под ръка 24/7, когато имате нужда, но една платформа, която бързо се превръща в световно призната платформа за търговия, е eToro.

Платформата с множество активи ви позволява да имате достъп до всички, ако не и до по-голямата част от запасите със средна капитализация и други запаси от категория в свободното си време. Можете да закупите колкото искате акции, с малък депозит от едва $ 200 и това, което го прави още по-сладък, е неговата комисионна от 0%.

eToro – Top Stock Broker, Купувайте акции с 0% комисионна

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни на фондовия пазар в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Вашият капитал е изложен на риск. Възможно е да се прилагат други такси

Независимо дали сте начинаещ в акциите или начинаещ в инвестирането, можете да научите всички трикове на търговията чрез тази лесна, директна, модерна платформа.

Или ако усещате, че все още не сте напълно готови, няма натиск, можете просто да направите крачка назад, да научите и да извършите възможно най-много изследвания и дори да наблюдавате запасите, които смятате, че може би интересувате се, така че можете да видите преди да инвестирате как се задържат цените на акциите и по този начин си давате по-добро предимство, преди да започнете да инвестирате капитала си, тъй като ще имате по-задълбочено разбиране за това как функционира инвестирането на фондовия пазар.

За по-нататъшни страхотни четения за най-добрите акции, които да инвестирате през 2021 г., разгледайте тези две статии по-долу, които ще допринесат за вашите познания и ще добавят повече представа за други компании, които си струва да се следи за навлизането в 2021:

Топ 10 запаси за растеж за закупуване през 2021 г.

Кои Топ 15 акции ще се взривят през 2021 г.?

Ключови точки:

 • Акциите със средна капитализация са термин, даден за компании с пазарна капитализация (пазарна капитализация) между 2 и 10 млрд. Долара.
 • Открояващите се ключови характеристики, които акциите със среден капитал се харесват на инвеститорите, са растежът като инвестиция и увеличаване на финансовите печалби, пазарния дял и накрая в него за дълги разстояния.
 • Акциите със средна капитализация не са толкова рискови, колкото акциите с малка капитализация, те се считат за по-стабилизирани.
 • Финансовите съветници съветват, че ключът към минимизирането на риска е да имате разнообразно портфолио под колана си.
 • Акциите със средна капитализация носят рискове точно както всички инвестиции, но в по-малък мащаб в сравнение с акциите с малка капитализация.
 • И накрая, моля, уверете се, че се чувствате на 100% комфортно с избраната от вас инвестиция, проведете толкова време и изследвания, колкото ви е необходимо, за да започнете или да продължите през инвестиционното си пътуване.

Всяка търговия носи риск. Миналото представяне не е гаранция за бъдещи резултати.

Мненията, изразени на този сайт, не представляват инвестиционни съвети и трябва да се потърсят независими финансови съвети, когато е уместно.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector