Най-добрите акции за закупуване СЕГА – март 2021

Contents

Топ акции за закупуване този месец – март 2021 г.

В това издание на нашия месечен анализ на фондовия пазар ще разгледаме най-добрите акции за закупуване през март 2021 г..

Общият интерес към фондовите пазари никога не е бил по-силен. Всъщност, онлайн брокерските фирми видяха огромен скок на регистрациите на сметки в разгара на блокирането – което беше изненада за мнозина.

Въпреки това, ако сте пълен начинаещ на фондовия пазар и търсите малко вдъхновение за това кои акции да купите сега – попаднали сте на правилното място.

Тук обсъждаме най-добрите акции за закупуване през март 2021 г. Актуализираме тази страница всеки месец, за да гарантираме, че портфолиото ви на фондовия пазар е пълно с най-високо оценени акции!

Топ 5 акции за закупуване точно сега

Преди да разгледаме по-отблизо най-добрите акции за март, ето нашите 5 най-добри акции:

1. Тесла

2. AG Barr

3. Амазонка

4. PayPoint

5. SalesForce

Можете да закупите всички тези топ акции, както и много други, на адрес eToro и плащат 0% такси!

Най-добрите акции за закупуване СЕГА – март 2021 г.

Дали акциите най-накрая ще оживеят през 2021 г.? Ако е така, тези най-добри предложения може да са едни от най-добрите възможности за инвестиране за този месец.


1. Tesla – възвръщаемост от почти 400% от началото на годината

tesla, най-добрите акции за закупуване

Кой би си помислил? Докато голяма част от пазарите все още не са се върнали на нивата преди пандемията, акционерите на Tesla гледат на печалбите от началото на годината от почти 400%. Тези числа са просто необичайни.

Акциите започнаха годината с малко над 86 долара и леко се обърнаха през март според масовото разпродаване, свързано с COV-19. Въпреки това, въпреки че основният завод в Тексас, базиран в Калифорния, беше принуден да затвори в продължение на няколко месеца по време на блокирането, оттогава акциите нарастват, нарастват и изчезват.

Оттогава Tesla дори инициира първата си по рода си акция – с инвеститори, които се възползват от предложението 5 за 1. Като такива, гореспоменатите цифри се основават на коригирани цени според разделението.

От една страна, може да не сте склонни да купувате акции в Tesla, тъй като сте пропуснали лодката при нейния трицифрен скок. От друга страна, мнозина биха спорили, че Тесла е само на път да тръгне. Като такива, акциите на Tesla вероятно ще останат в нашето портфолио в продължение на няколко десетилетия.

Бихте ли искали да купите Тесла споделя?

2. A.G. Barr – Акции, търгуващи с 15% отстъпка от нивата преди COVID

ag barr, най-добрите акции за закупуване

Ние сме големи фенове на защитните запаси по време на икономическа несигурност. Такъв пример е този на британския производител на напитки AG Barr. Някои от най-известните марки напитки на компанията включват Irn Bru, KA, Barr Cola, Bundaberg, Burdock and Dandelion и Rockstar Energy.

Ключовият момент с отбранителен запас като AG Barr е, че на теория – продуктите му ще се продават независимо от представянето на икономиката. С това казано, ние също харесваме AG Barr за неговия краткосрочен потенциал.

Тоест, акциите все още се търгуват на 15% под нивата преди COVID. Като такива можете да закупите акциите с разумна отстъпка. По-специално, AG Barr има стабилен баланс, който видя как фирмата се придвижва лесно през пандемията. В челните редици на това е огромното увеличение на свободните нетни парични потоци.

Освен това ръководството на AG Barr взе разумното решение временно да спре дивидентите по време на блокирането, което отново освободи още по-необходим капитал. Обърнете внимание, може да се наложи да бъдете бързи с този – тъй като през четирите седмици преди написването на тази статия акциите са се увеличили с 9,1%.

Трябва ли да купувате A.G. Barr споделя?

3. Amazon – възвръщаемост от 68%

амазонка, най-добрите акции за закупуване

Няма нищо оригинално в добавянето на Amazon в нашия списък с най-добрите акции за закупуване в момента. Ние обаче сме по-загрижени за дългосрочния растеж, отколкото за оригиналността – ето защо тази онлайн електроцентрала прави съкращението.

От само себе си се разбира, че Amazon се е възползвал значително от пандемията. В края на краищата, тъй като повечето правителства по света прилагат някакво заключване, това принуди традиционния бизнес от магазините да затвори вратите си – често в продължение на месеци. На свой ред потребителите се обърнаха към Amazon в техните вълни.

Като се има предвид това, важно е да се отбележи, че Amazon не е там, където е, само заради онлайн подразделението си за търговия на дребно. Напротив, гигантът NASDAQ стои зад множество дъщерни предприятия – повечето от които се представят много добре. Едно от любимите ни подразделения на Amazon е това на неговия модел на приходи, базиран на абонамент.

Това включва непрекъснато нарастващото му предложение Amazon Prime – заедно с услугата му за стрийминг на съдържание. Освен това Amazon също прави вълни чрез своята услуга за изчислителни облаци AWS (Amazon Web Services). Всъщност, тя е далеч водеща в този сектор с най-голям пазарен дял.

По отношение на ценовите си акции, акциите на Amazon са се увеличили с 68% от началото на годината. Това се превръща в моментна пазарна капитализация от над 1,6 трилиона британски лири. Няма причина да вярваме, че Amazon няма да се присъедини към клуба на стойност 2 трилиона долара заедно с техническия гигант Apple. Може да видим малко пазарна съпротива, след като това бъде постигнато, макар че това вероятно ще бъде краткотрайно.

Бихте ли искали да купите Акции на Amazon?

4. PayPoint – Вземете си огромна 50% отстъпка от тези британски технически запаси

печеливша точка, най-добрите акции за закупуване

Не се заблуждавайте – PayPoint в Обединеното кралство с технически запаси беше ударен изключително силно в разгара на пандемията. Всъщност, макар акциите да бяха на цена 1100p през февруари, те достигнаха 52-седмичен минимум от 389p само няколко седмици по-късно. Това води до пълен срив от над 64%.

С това казано, проницателните инвеститори без съмнение щяха да навлязат на пазара, когато акциите нарушат суб-400р. В края на краищата, след като запасите се възстановиха до 514p, това представлява увеличение от 32%. Ако смятате, че може да сте пропуснали лодката с тази – не бива.

В крайна сметка акциите на PayPoint все още се търгуват с малко под 50% по-малко, отколкото през януари. Като такива бихме твърдили, че тези акции са силно подценени. Основната причина за това е, че PayPoint стои зад технологията за плащане, която се намира в над 27 000 магазина на дребно в Обединеното кралство.

Това включва всичко от пощенски станции, супермаркети, бензиностанции и местни магазини. Докато много от партньорските й бизнеси бяха затворени по време на блокирането (и все още са), PayPoint пострада силно.

Нещата обаче в крайна сметка ще се върнат там, където бяхме преди пандемията, което означава, че PayPoint отново ще види приходите си да отговарят на пазарните очаквания. Като цяло, ако акциите на PayPoint в крайна сметка се върнат до 1100p, това би представлявало ръст от над 114% – въз основа на текущата му цена от 514p.

Бихте ли искали да купите PayPoint акции?

5. SalesForce – 50% връщане от началото на годината за този новодобавен запас от Dow Jones

saleforce, най-добрите акции за закупуване

През август 2020 г. – тези, които стоят зад процеса на подбор на Dow Jones, шокираха пазарите, за да обявят, че ще премахнат Exxon Mobil от индекса и ще заменят петролния гигант с SalesForce.

Мнозина биха се аргументирали, че тази смяна е била силно оправдана – особено когато се има предвид представянето на фирмата от нейното изброяване през 2004 г. Подкрепено тогава, щеше да ви трябва само да изплатите около $ 4 (коригирано за разделяне на акциите) за една акция. На днешния пазар същият дял ще ви струва $ 250 в края на октомври 2020 г..

С оглед на представянето на компанията през тази година, акциите отвориха 2020 г. на $ 166 – което означава, че акциите са поскъпнали с над 50% от началото на годината. Тъй като SalesForce не е компания, която плаща дивиденти, това дава на акционерите достатъчно място за допълнителен растеж. Като такъв, SalesForce остава силна покупка.

Трябва ли да купувате Акции на SalesForce?

Акции за гледане през март 2021 г.

Докато горните пет акции са най-високо оценените ни предложения за март 2021 г., има няколко други, които наблюдаваме.

Това включва:

Inovio – NASDAQ: INO

inovio, най-добрите акции за закупуване

Inovio е американска фармацевтична компания. Той е специализиран в биотехнологиите и е една от многото фирми, които в момента работят върху ваксина срещу COVID-19. Този запас, изброен на NASDAQ, всъщност даде предимство в състезанието с ваксини и сега е във фаза 2/3 от своите клинични изпитвания. Това се отразява твърдо в ръста на неговия дял през тази година.

С това казано, Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) временно задържа клиничните изпитвания на Inovio преди няколко седмици, тъй като се нуждае от допълнителна информация за използваната патентована технология.

Като такива, оттогава акциите на Inovio са леко ударени. Това обаче предлага нова възможност за навлизане на пазара на по-изгодна цена.

Virgin Galactic Holdings – NYSE: SPCE

девствена галактика, най-добрите акции за закупуване

Този конкретен дял за гледане е донякъде високорискова селекция с висока възвръщаемост. Причината е, че Virgin Galactic участва в нова, модерна и напълно недоказана индустрия. От една страна, неговият проект за космически туризъм вече е привлякъл 600 клиенти, които плащат – отразяващ доход от над 150 милиона британски лири.

Също така се смята, че първият галактически полет може да излети следващата година. От друга страна, Virgin Galactic участва в космическо състезание с още двама ключови играчи. Това включва SpaceX (Elon Musk) и Blue Origin (Jeff Bezos). И двете гореспоменати фирми имат зад гърба си огромни сандъци с милиарди долари – така че конкуренцията ще бъде изключително ожесточена.

Като се има предвид това, има всички основания да се смята, че акциите на Virgin Galactic в момента могат да бъдат силно подценени. В края на краищата, при текуща пазарна оценка от само 4,2 милиарда долара, потенциалът за увеличаване може да бъде огромен.

Walmart – NYSE: WMT

walmart, най-добрите акции за закупуване

Американският гигант на супермаркетите Walmart изкара страхотна година до момента. Започвайки 2020 г. с малко над $ 118, акциите вече струват $ 142 на NYSE. Това представлява ръст от 20% само за 10 месеца на търговия.

Walmart отчете по-добри от очакваните печалби за третото тримесечие. Walmart за пореден път надминава пазарните очаквания, можем да видим възходящия импулс да продължи известно време.

Как да намерите най-добрите акции, които да купите сега

С някои онлайн платформи за търговия с акции, които сега ви дават достъп до хиляди и хиляди акции в купчини международни борси – знаейки в кои компании да инвестирате може да бъде сложно.

В края на краищата тези, които постигат последователни печалби, обикновено го правят, защото имат твърдо разбиране за това как да намерят подценени акции чрез задълбочени изследвания и анализи.

Добрата новина е, че има няколко начина, по които можете да намерите най-добрите акции за закупуване – дори без да имате много опит.

Вижте съветите, описани по-долу.

Съвет 1: Оценете настоящия икономически климат

Първо и най-важно е разумно да направим крачка назад и да преценим в какъв икономически климат се намираме в момента. Например 2020 г. беше година, доминирана от пандемията на коронавируса. Това доведе до няколко победители, но много, много губещи.

Що се отнася до последното, разбира се, че акциите, участващи в секторите за хотелиерство, авиокомпании и търговия на дребно, са силно засегнати от вътрешни и глобални ограничения. От друга страна, технологичното пространство е явен победител. Например, като Amazon, Tesla, Apple, Квадрат, и Facebook също разглеждат двукратни (и тройни в някои случаи) печалби от цифри.

По време на икономическа несигурност ключови сектори, които трябва да се разгледат, са тези, които участват в „основни“ продукти и услуги. Това означава, че търсенето остава силно независимо от това как се справя икономиката. Примерите включват запаси от фармацевтичния, тютюневия и хранително-вкусовия сектор.

Съвет 2: Уловете краткосрочни спускания

Този съвет е нещо, което може да бъде постигнато от инвеститори от всякакви форми, размери и набори от умения. Казано по-просто, всички акции преминават през „сривове“. Това означава, че цената на акциите се обръща в грешна посока. Но това може да продължи само дни или седмици, преди възходящата тенденция да се възобнови.

По време на спада, това представлява отлична възможност да закупите съответните акции с отстъпка.

Чудесен пример за това е Tesla. Например, на 31 август 2020 г. акциите на Tesla достигнаха рекордни рекорди от 502 долара. Само 9 дни по-късно обаче акциите достигнаха минимума от $ 330 – представлявайки зашеметяващ спад от над 34%.

Оправдан ли е упадък от този характер? Абсолютно не.

Бързо напред към 27 октомври и същите акции на Tesla се оценяват на $ 424. Като такъв, ако „уловите спада“ на $ 330, сега ще разглеждате печалби от 28% за по-малко от 2 месеца търговия.

Разбира се, някои спадове на фондовия пазар не са краткосрочни спадове – а по-скоро индикация, че акциите преминават през мечи пазар.

Като такива – не трябва просто да използвате тази стратегия, защото очаквате запасите в крайна сметка да се възстановят. Напротив, трябва да се използва за компании, които имат силна перспектива и в крайна сметка – в случаите, когато смятате, че спадът на цената на акциите не е оправдан.

Съвет 3: Комбинирайте усредняването и претеглянето на разходите в долари

Във всички случаи, освен в няколко ниши, купуването на акции и акции трябва да се разглежда като дългосрочна инвестиция. Ако искате да изградите своето богатство с течение на времето, тогава защо не помислите за усредняване на долара?

Това ще намали натиска при избора на най-добрите акции в момента. За тези, които не са наясно, усредняването на доларовите разходи е процесът на инвестиране на по-малки, но редовни суми на фондовите пазари. Например, можете да инвестирате $ 200 в края на всеки месец в селекция от акции.

От решаващо значение е, че средната стратегия за доларови разходи ви позволява да прогоните пазарните вълни в продължение на много години. Освен това, когато избраните от вас акции преминат през сривове на пазара, можете да закупите акциите по-евтино. Това впоследствие води до средна цена на акциите, която става все по-благоприятна.

В допълнение към това, ние също бихме предложили да създадете своя собствена система за „претегляне“, която отразява вашето отношение към риска. Например, може да инвестирате 70% от парите си в силни и стабилни фирми (например Amazon, IBM, Disney, Ford и др.), 20% в акции за растеж (например Tesla, Virgin Galactic, Square и др.) И 10 % в акции с малка капитализация – може би тези, изброени в Russell 2000 или AIM.

Готови да се потопите в търговията с акции?

Сега е подходящият момент за закупуване на акции?

По-просто казано, няма такова нещо като „точното време“ за инвестиране на фондовите пазари. В края на краищата инвестирате в компании в дългосрочен план, така че краткосрочната променливост и корекциите на пазара трябва да са надолу във вашия списък с приоритети.

С това казано, определянето на времето на пазара може да бъде изключително изгодно упражнение, ако знаете какво правите. Както отбелязахме по-горе, това включва закупуване на висококачествени акции, когато преминават през временен спад на пазара. Ако бяхте направили това с технологични акции през март 2020 г., когато пазарите се сринаха за няколко седмици, сега щяхте да гледате на безпрецедентни печалби.

В крайна сметка, докато опитни търговци ще се впускат и излизат от пазарите в опит да следват по-широки тенденции, няма нищо лошо в това да се придържате към обикновена средна стратегия за доларови разходи с течение на времето – което означава, че можете да започнете, когато пожелаете.

Как да закупите най-добрите акции от март 2021 г.

Ако се интересувате от закупуване на един от най-добрите акции, изброени на тази страница – бихме ви предложили да разгледате eToro. Този онлайн брокер ви дава достъп до над 1700+ акции (включително 5 избора, изброени на тази страница) – всички от които могат да бъдат закупени без комисионна. Можете да закупите акции от $ 50 (£ 40) на сделка,

Докато eToro е супер популярен в Обединеното кралство, Австралия и по-голямата част от континентална Европа, брокерът също изпитва вълна от регистрирани акаунти от САЩ.

Независимо от това, ако никога досега не сте купували акции онлайн, ето бърза разбивка на това, което трябва да направите.

Ето какво трябва да направите, за да закупите акции eToro:

Стъпка 1: Регистрирайте акаунт

За да закупите акции онлайн, ще трябва да отворите сметка при доверен брокер. Ако използвате eToro, процесът на регистрация отнема минути. Просто трябва да предоставите някаква лична информация и да качите копие на вашия документ за самоличност.

Стъпка 2: Депозиране на средства

Ще купувате избраните от вас акции с реални пари – така че ще трябва да внесете малко средства в сметката си в eToro. Това е най-малко $ 200 и имате няколко начина на плащане, от които да избирате. Ако искате да закупите акции незабавно – най-добре е да използвате дебитна / кредитна карта или електронен портфейл като Paypal.

Стъпка 3: Търсене на акции

търсене на акции

След като акаунтът ви в eToro бъде финансиран, ще трябва да потърсите компанията, в която искате да инвестирате. След това ще трябва да кликнете върху бутона „Търговия“, за да отидете направо на инвестиционната страница на избрания от вас акции.

Стъпка 4: Поставете поръчка за покупка без комисионна

акции на Amazon, най-добрите акции за закупуване

И накрая, ще трябва да направите поръчка за покупка, за да завършите процеса на покупка на акции. Това е лесно – тъй като всичко, което трябва да направите в eToro, е да посочите сумата, която искате да инвестирате.

Няма значение дали купувате акции във фирма като Amazon който има цена на акциите в хиляди долари – тъй като eToro ви позволява да инвестирате от само 50 долара. Това е известно като „частично инвестиране“, тъй като ще купувате „част“ от акция.

След като потвърдите поръчката за покупка, акциите ще бъдат добавени към вашето портфолио на eToro. Ако въпросните акции изплатят дивиденти, това ще бъде отразено във вашата eToro сметка, когато и когато бъдат изплатени. Можете да продадете своите акции по всяко време – стига пазарите да са отворени.

Ако искате да инвестирате на фондовия пазар и да помислите за най-добрите акции за закупуване днес, няма по-добро място за това от eToro. Просто кликнете върху връзката по-долу, за да се регистрирате днес!

eToro – Купете най-добрите акции без комисионна

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в бранша в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

75% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик.

Най-добрите акции за закупуване в момента: Присъдата?

Както винаги, най-добрите акции за закупуване, обсъдени в тази статия, са възгледите на автора. Като такива е задължително да извършите собствено изследване, преди да направите инвестиция.

Независимо от това, понастоящем има много възможности за реализиране на печалба – дори по време на бурните времена, в които живеем в момента. По-специално, тъй като много компании все още се взират на цена на акциите, която е по-ниска от нивата преди пандемията, има има много изгодни оферти.

Настройте се обратно през следващия месец – където покриваме най-добрите акции за закупуване през март 2021 година!

Допълнителна информация:

Най-добрите пазари за търговия през 2021 г.: Всичко, което трябва да знаете!

Пълно ръководство за онлайн търговия във Великобритания

Есетата на Уорън Бъфет: Единствената книга, от която се нуждаете за инвестиране

Как да инвестираме като експерт

Инвестирайте като Питър Линч – експертът по бране на акции

Предупреждение: Всяка търговия носи риск. Мненията, изразени на този сайт, не представляват инвестиционни съвети и трябва да се потърсят независими финансови съвети, когато е уместно. Миналото представяне не е гаранция за бъдещи резултати.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector