$ 2000 за инвестиция? 5 Cryptos за растеж за закупуване и задържане през 2021 г.

Искате ли да пропуснете прочетеното и да стигнете до нашите най-добри снимки? Криптовалутите с най-голям растеж за покупка и задържане през 2021 г. са Bitcoin, Ethereum и Ripple.

2021 е готов да се превърне в една от най-големите години за криптовалути. 2020 г. беше една от най-предизвикателните години, с които сме се сблъсквали. Пандемията COVID-19 не само разруши няколко семейства, но опустоши и световната икономика. Към края на 2019 г. обаче инвеститорите обикновено използват криптовалутите като хеджиране срещу значителни икономически рискове.

Какво означава това за криптовалутите през 2021 година?

Това има две основни последици за цифровите активи през 2021 г .:

  • Първо, с криптовалутите, които се доказаха като благоприятни за инвеститорите в края на 2020 г., може да се очаква по-голям приток. Много финансови институции започнаха да разпознават променящия играта потенциал на крипто, докато някои, като MicroStrategy, започнаха да правят огромни инвестиции. Това има положителни последици за цялостния растеж на мрежата.
  • На второ място, тъй като цифровите плащания стават новата норма, това може да има огромни последици за масовото приемане. Освен това, наред с увеличаването на DeFi, това може да има още по-положителни дългосрочни последици.

И така, как можете да получите своя парче от крипто пай? Е, да предположим, че имате 2000 долара, ето какво трябва да направите.

Търсите нарастващи криптовалути през 2021 година?

Топ 5 на крипто растежа, които трябва да обмислите за закупуване и задържане през 2021 година

1. Биткойн

2. Ethereum

3. Пулсации

4. Litecoin

5. Тезос

Съставихме списък с най-добре растящите криптовалути през 2021 година.

Така че, без повече шум …


1. Биткойн – не отива никъде и ще продължи да расте

През тази година биткойнът е нараснал със 158% и в момента се търгува за 18 400 долара. Мнозина биха могли да смятат BTC за малко прекалено скъпи. Много анализатори обаче вярват, че сме на прага на значителен бик.

Първо, както вече споменахме, има нарастващ размер на институционален интерес. MicroStrategy вече е купил малко над 40 000 BTC. Второ, множество ценови модели предсказват BTC да има чудовищна 2021 година.

План Б, създателят на спорния ценови модел на запас от биткойн (S2F), предвижда BTC да достигне 100 000 долара до август 2021 г. Въпреки това, имайте предвид, че моделът прогнозира цената да достигне 30 000 долара до края на 2020 г., което изглежда доста далеч -извлечен.

Предвиждане на цената на биткойн PlanB

2. Ethereum – ETH ще продължи да управлява DeFi

Гигантите за интелигентни договори са постигнали печалби на север от 350%, започвайки годината при ~ 125 долара. Това обаче може да е само началото. 2021 г. ще бъде огромна година за Ethereum, тъй като консолидира надстройката си за Ethereum 2.0 и работи върху превръщането си в чист протокол за доказателство за участие (PoS). Освен техническите промени, най-големият фактор зад оценката на Ethereum ще бъде процъфтяващият сектор DeFi.

Общата стойност, заключена (TVL) в DeFi, беше около 3 млрд. Долара през 2019 г. Тази година обаче тази сума надхвърли 13 млрд. Долара. Скоростта, с която TVL в DeFi се увеличава, далеч надхвърля скоростта, с която криптовалутната пазарна капитализация нараства. DeFi е най-практичният случай на използване на блокчейн технологията и нещо, което може да помогне да се въведат куп нови инвеститори в екосистемата на Ethereum.

3. Пулсации – XRP за получаване на любов от институционални инвеститори

Както споменахме по-рано, Ripple е подготвен за институционално приемане през 2021 г., като FRMO Corp го откроява като една от най-интригуващите криптовалути от 2020 г. Ripple се разшири до над 300 доставки в 40 страни, включително Banco Santander (SAN) и American Express (AXP), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA), HDFC Bank Limited (HDB) и Bank of America (BAC) /

Според OMFIF (Официалният форум на паричните и финансовите институции), Ripple може да се „позиционира като алтернатива на SWIFT“ и да реши петте основни въпроса на трансграничното финансиране – сигурност, скорост, проследимост, разходи, прозрачност и управление на риска.

С нарастващото приемане, Ripple може потенциално да се види, че управлява властта през 2021 г..

4. Litecoin – По-бързо от биткойн

Litecoin е почти удвоил размера си през 2021 г., като е нараснал от $ 40 на $ 76. Въпреки че растежът на LTC след наполовина може да не е бил толкова голям, колкото се очаква, той все още има известен потенциал за нарастване. Въпреки това остава фактът, че Litecoin никога не е напускал мястото си в топ 10 и не изглежда да пада през 2021 г..

Стартирането на LiteBringer – базирана на Litecoin RPG фантастична игра, при която всеки ход е транзакция – донесе много полезност в протокола. Веднага след старта на играта, транзакциите на Litecoin скочиха нагоре, надхвърляйки 130 000.

Според Cryptoground.com Litecoin ще се търгува на $ 88 за една година и след това ще се изкачи до $ 347 до края на 2024 г. след следващото наполовина.

5. Тезос – XTZ да предостави алтернатива на DeFi

От началото на 2020 г. Tezos се покачи от $ 1,34 до $ 2,13. Tezos е платформа за интелигентни договори като Ethereum, но използва делегирания алгоритъм за доказателство за залог (DPoS), който позволява да бъде много по-мащабируем и гъвкав. Това също означава, че тя представлява жизнеспособна алтернатива на DeFi платформа за разработчици, които може да не са доволни от Ethereum.

Заедно със скоростта, Tezos е значително по-евтин от Ethereum. При надграждането на Delphi през ноември, Tezos успя да намали таксите за интелигентен договор със 75%, за да привлече разработчици. Надстройката е „от решаващо значение за активиране на нови приложения на Tezos, които са насочени към области като DeFi, колекционерска стойност и игри.“

При правилно внедряване, Tezos може да използва DeFi, за да увеличи значително оценката си.

Ние вярваме, че тези пет монети имат огромно израстване за 2021 г. Преди да се впуснете и да инвестирате, ние ви молим да направите свое собствено проучване.

Коя е най-добрата криптовалута за инвестиция през 2021 г.?

Кои са 10-те най-популярни криптовалути във Великобритания?

Кои са 5-те най-популярни криптовалути в САЩ?

5 евтини криптовалути, които да купите точно сега

Какви Топ 10 криптовалути ще експлодират през 2021 г.?

eToro – най-добрата криптовалутна платформа както за търговци, така и за инвеститори

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector