5 евтини криптовалути, които да купите точно сега – XRP, XLM, DASH, BNB и XTZ

Евтини Cryptos да купите сега

През последните две години пазарът успя да се възстанови от пазара на мечки за 2018 г. С притока на институционални инвеститори и все повече случаи на употреба, навлизащи на пазара, 2021 г. може да доведе до безпрецедентно ценово действие в криптопространството. Днес ще се съсредоточим върху пет криптовалути, които смятаме, че ще експлодират през 2021 г. – XRP, XLM, DASH, BNB и XTZ.

Съставихме списък с най-евтините криптовалути, които да разгледаме през 2021 година.

Така че, без повече шум …

5 евтини криптовалути за разглеждане

  1. Ripple XRP
  2. Stellar XLM
  3. Tezos XTZ
  4. Тире
  5. Binance Coin BNB

1. Пулсации – XRP, привличащ институционален интерес?

xrp диаграма на цените

Ripple изглежда готова за институционално приемане през 2021 г. Фирмата за управление на финансовите рискове, FRMO Corp, откроява XRP като „една от най-интригуващите криптовалути“ в своя акционер през 2020 г. Според FRMO:

„Ако скоростта на транзакцията на XRP се повиши значително, броят на валутните единици ще намалее значително, като по този начин ще създаде значителна възвръщаемост, дори ако самата монета не е имала увеличение на пазарната капитализация. Това обаче би довело до увеличаване на стойността на единица. “

С прости думи, оценката на маркера на Ripple може да се увеличи с нарастваща полезност, тъй като ще се равнява на значително увеличение на общата сума, събрана като такси. Тъй като Ripple изгаря събраните такси, това ще доведе до постепенен спад в циркулиращото предлагане. Ако търсенето надхвърли наличното предлагане, това ще доведе до повишена оценка на символите.

2. Звезден – XLM очаква с нетърпение звездна 2021 година

Таблица с цени на XLM

Ripple и Stellar може да действат като вражески врагове, но XLM също обещава да има фантастични 2021 г. Една от най-старите банки в Германия, Bankhaus von der Heydt (BVDH), обяви, че ще издаде стабилна монета, подкрепена от еврото на блокчейна Stellar. Подкрепата от утвърдена банка в една от най-големите европейски икономики изглежда променя играта. Лукас Венигер – ръководител на бизнес развитието на BVDH, каза:

Стабилната валута е много чувствителен продукт и изисква много доверие от потребителите в края на деня. Така че, ако разгледаме други проекти, например Tether, има някакъв проблем с доверието. Това е свързано с факта, че Tether не публикува своите одиторски доклади и подобни неща.

От началото на годината XLM скочи от 0,045 на 0,158 долара. Въпреки това, с повече използване и увеличена полезност, XLM може да покори марката от 0,50 долара и да се опита да надмине своите рекордни високи нива от 0,94 долара.


3. Тезос – XTZ за каране на влака DeFi

График на цените на XTZ

Докато DeFi експлодира през 2020 г., очакваме да продължи да расте и да достигне по-нови висоти през 2021 г., тъй като остава най-практичният случай на използване на блокчейн технологията. Въпреки че Ethereum остава лидер на платформата, той има няколко недостатъка, които пречат на DeFi да постигне истинска мащабируемост. Tezos е платформа за интелигентни договори, която използва делегирания алгоритъм за доказателство за участие (DPoS). Той може да представлява жизнеспособна алтернатива за разработчиците, които може да искат да създадат своите приложения.

Понастоящем разработчиците на DeFi трябва да платят огромно количество такси за газ на Ethereum. Като такива, размерът и сложността на интелигентните договори са силно ограничени поради тези газови ограничения. За да се справи с този проблем, Tezos завърши надстройката на Delphi през ноември, за да намали таксите си за интелигентен договор със 75% и да привлече разработчици. Според разработчиците на Delphi, надстройката е „от решаващо значение за активирането на нови приложения на Tezos, които са насочени към области като DeFi, колекционерски стоки и игри“.

Още през април 2020 г. Биткойн асоциацията в Швейцария, фондация Tezos и множество партньори издадоха първата токенизирана версия на биткойн в блокчейна Tezos, tzBTC. Това ефективно стартира DeFi на Tezos. С надстройката на Delphi можем да очакваме повече активност на DeFi, което трябва да увеличи общото използване и оценката на блокчейн.

4. Тире – Възползвайте се от различни фактори

диаграма на тире

На цена от 89,50 долара, Dash не е точно „евтина монета“. Ние обаче вярваме, че в момента много хора спят върху монетата за поверителност. Dash може да има голям 2021 г. поради следните причини:

  • Чрез сътрудничество със StakeHound притежателите на Dash вече ще имат средства за достъп до услугите на DeFi.
  • Хиперинфлацията в страни от Латинска Америка като Венецуела принуди гражданите им да загубят вяра в своята валута и да се обърнат към крипто монети. Двете монети, към които най-често са се обърнали, са Bitcoin и Dash.

Въпреки силно мечия декември, Dash е увеличил повече от два пъти стойността си от началото на годината, като е нараснал от $ 40,75 на $ 88,50.

5. Binance Coin – БНБ да расте постоянно през 2021 г.

графика на цените на bnb

Binance Coin се възползва от три основни фактора:

  • Асоциацията му с Binance, може би най-обичаната борса в крипто пространството. Токените на БНБ се използват за закупуване на активи и плащане на такси за обмен.
  • Това е родната монета на Binance Chain.
  • Тримесечният процес на изгаряне на токена, през който преминава, което редовно свива циркулиращото му захранване.

Въпреки че не е толкова скъп като Dash, BNB все още е много по-скъп от останалите, търгувайки за $ 27 към момента на пресата. Въпреки това Binance прави 16 милиарда долара обем на търговия на ден, което прави BNB един от най-натоварените токени в цялата криптосистема. С увеличеното си използване и с Binance Chain, привличащи едни от най-вълнуващите проекти, БНБ може да бъде в хода на чудовищната 2021 г..

Binance Coin е почти удвоил оценката си от началото на годината, като е нараснал от 13,60 на 27 долара.

Прочетете още:

Кои са 10-те най-популярни криптовалути във Великобритания?

Най-добрите алткойни за търговия през 2021 г.

Кои са 5-те най-популярни криптовалути в САЩ?

Как да печелите пари с криптовалута – окончателно ръководство

Коя е най-добрата криптовалута за инвестиция през 2021 г.?

eToro – най-добрата криптовалутна платформа както за търговци, така и за инвеститори

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector