5 Хора, станали милионери от биткойн

5 богати хора станаха милионери от биткойн

Биткойнът е огромна новина напоследък, като много хора инвестират в него и виждат страхотна възвръщаемост на парите си. Можете ли да си представите каква възвръщаемост бихте видели, ако сте инвестирали големи, когато тепърва започваха? Е, да станеш биткойн милионер е реалност за петимата прозорливи инвеститори по-долу:

5 души, които станаха богати заради биткойните

1. Роджър Вер – 520 милиона долара

Роджър Вер

Роденият в Сан Хосе, Калифорния, Роджър Вер сега е жител на Токио. Той беше един от най-ранните защитници на биткойн и направи своето състояние заради големите инвестиции в стартиращи предприятия, свързани с биткойни. Правейки това, той го е натрупал огромно състояние от 520 милиона долара. Вер стана фен на биткойните, тъй като подкрепи начина, по който той предлага икономическа свобода от традиционните фиатни валути и банкови системи. Всъщност това откровено застъпничество го видя да получи прякора „Биткойн Исус“ в кръговете за криптовалута. Въпреки че не е известно дали може да ходи по вода, той със сигурност е дал големи суми за благотворителност, за да покаже своята грижовна страна.

Ако искате да закупите или инвестирате в Bitcoin BTC бързо и лесно, проверете eToro борса!

2. Чарли Шрем – 450 милиона долара

Чарли Шрем

Роден в Бруклин, Ню Йорк, този човек е може би най-влиятелният биткойн милионер. С изключително умен ход Шрем закупи големи количества биткойн, преди да избухне в цената. Тази и други инвестиции го накараха да спечели страхотните 450 милиона долара. Не се задоволява просто с инвестиране във валутата, той също така основава BitInstant с част от парите си и помощта на Роджър Вер. За съжаление това доведе до това, че той беше признат за виновен в пране на пари за скандалния пазар на дълбоки мрежи „Пътят на коприната“. След излизането си от затвора през 2016 г. той се върна отново към бизнеса и стартира Intellisys Capital, който продава инвестиционни портфейли в Blockchain компании.

Бихте ли инвестирали в Биткойн?

3. Дейв Карлсън – 350 милиона долара

Дейв Карлсън

Дейв Карлсън е малко по-различен от повечето биткойн милионери, тъй като той спечели невероятното си състояние от 350 милиона долара от действително добиване на биткойни сам. Пристигайки от Северна Америка, където ръководи операцията си за добив в района на Вашингтон, той влезе в биткойн в началото на 2010 г. Формално инженер в Microsoft, Карлсън видя огромния потенциал на биткойн и основа MegaBigPower за добив на монети. На висотата му се казваше, че операцията му печели около 8 милиона долара на месец! MegaBigPower наскоро бе придобита от Giga Watt, компанията Carlson вече е главен изпълнителен директор на.

4. Джеред Кена – около 300 милиона долара


Джеред Кена

Доказвайки, че биткойн индустрията привлича хора от всички среди, имаме бившия морски пехотинец Джеред Кена. Произхождащ от Сан Франциско, той живее в района, който все още притежава занаятчийска пивоварна и 20Mission пространство за стартиращи фирми. Неговите биткойни милиони бяха направени, когато той закупи първата си партида само за 20 цента на монета. Продажба за над 200 долара на монета, това беше само първият вкус на успеха на биткойн. Той продължи да създава пионерски пулове за добив на тъмни биткойни, където хората могат да инвестират анонимно в цифровата валута. Кена също е добре известен в криптовалутната индустрия за преформатирането на твърдия диск през 2010 г., което му е загубило около 200 000 долара в биткойни!

5. Близнаците Уинкълвос – 150 милиона долара

Близнаците Уинкълвос

Това са биткойн милионерите, които по-голямата част от обществеността ще знае. Родени в Саутхемптън, Ню Йорк, те посещават Харвард за по-късното си образование. Докато бяха в Харвард, те създадоха предшественик на Facebook, наречен ConnectU. В по-късните години те щяха да съдят основателя на Facebook Марк Зукърбърг, че е откраднал идеята за сайта му от тях. Те бяха изобразени от Арми Хамър във филма “Социалната мрежа”, спечелил “Оскар”.

След това те бързо забелязаха потенциала на биткойните и инвестираха сериозно в него на стойност 11 милиона долара. Освен че инвестират в самата валута, те също така са финансирали няколко базирани на биткойн компании като BitInstant на Чарли Шрем. Това беше в допълнение към създаването на Winkdex, който беше финансов индекс за проследяване на средната цена на биткойн. Всички тези начинания са довели до натрупване на голямо състояние между тях, включително 150 милиона долара от тяхната биткойн инвестиция.

Разбира се, този списък с хора, които са станали милионери поради биткойн и тяхното участие в него, не включва мистериозния основател Сатоши Накамото, за когото се говори, че е направил милиарди от своето дете.

Биткойн е направил ранните инвеститори много богати.

Това, което обвързва тези биткойн милионери заедно, е тяхното ранно приемане и подкрепа за криптовалутата. Излизайки на пазара с големи капиталови суми, когато той е бил в зародиш, те наистина са се възползвали от бързото покачване на цените през последните години. От историческата марка от 1000 долара през 2013 г. до мястото, където сме днес, тези биткойн милионери яхнаха вълната чак до банката!

Допълнителна информация

  1. Ethereum Vs. Биткойн: Етериумът е по-добра инвестиция от биткойн?
  2. Прогноза за цените на биткойни: Колко ще струва биткойн през 2021 г. и след това?
  3. Намерете най-добрите криптовалути за търговия – търговия с криптовалути
  4. Плюсове и минуси на инвестирането в биткойн, ще бъде ли производител на милионери?
  5. Инвестирайте в биткойн: Какво ще стимулира цената на биткойните през 2021 година?
  6. Какво е биткойн и струва ли си да се инвестира в биткойн през 2021 година?
  7. Биткойнът е добра инвестиция & Трябва ли да инвестирам в биткойн?
  8. Какви Топ 10 криптовалути ще експлодират през 2021 г.?

Ако ви харесваше да четете 5 Хора, станали милионери от биткойн, моля, споделете го с всеки друг, който смятате, че може също да представлява интерес.

Отказ от отговорност: Криптовалутите са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск и миналото представяне не е индикация за бъдещи резултати.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector