5 криптовалути за закупуване и задържане през 2021 г. – IOT, XLM, BNB, ZEC и BTC

Ето петте криптовалути, които според нас могат да генерират огромна възвръщаемост на инвестициите за инвеститорите през 2021 г. – Iota, Stellar, Binance Coin, Zcash и Bitcoin. Тези монети са подкрепени със солидни основи и евентуално могат да нараснат много повече през 2021 г..

5 криптовалути за закупуване и задържане през 2021 г.

1. Йота

2. Звезден

3. Binance Coin

4. Zcash

5. Биткойн

Най-добрите 5 криптовалути за закупуване и задържане през 2021 г.

1. Йота – Underdog, който може да доминира 2021

Iota (IOT) се е повишил от $ 0,166 до $ 0,30 през тази година. Въпреки че това може да не изглежда толкова впечатляващо, колкото някои от връстниците му, ние вярваме, че основите му са отлични. Наскоро екипът на IOTA обяви успешното въвеждане на тестовата мрежа Chrysalis Phase 2. Това е критична стъпка преди старта на дългоочакваната IOTA 2.0.

Най-новият testnet се предлага с няколко компонента:

  • Нов портфейл за интерфейс на командния ред (CLI)
  • Нов кран за искане на тестови жетони
  • Експериментална JS библиотека, която се предлага с API на Chrysalis
  • Нова библиотека на wallet.rs, базирана на Rust, с JS обвързвания чрез Neon
  • Тези, които се интересуват от настройка на своите възли, могат да го направят чрез клона chrysalis-pt2, достъпен в официалното репо на Hornet.

През 2021 г. може да се очаква IOT да набере пара, докато се насочва към надстройката на IOTA 2.0, привличайки много разработчици и потребители.

Прочетете повече: Какво ще доведе до цената на IOTA през 2021 г.?

2. Звезден – Подценено чудовище?

Stellar се повиши от 0,045 до 0,203 от началото на годината до края на ноември. Изглежда обаче, че ще приключат годината с кисела нотка. Както може би вече знаете, Американската комисия по ценни книжа и борси (SEC) ще съди Ripple за продажба на XRP токени като нерегистрирани ценни книжа.

Изглежда, че XLM улавя недостатъци и негативни настроения от инвеститорите като пряк резултат от това дело. Тази сряда цената се срина от $ 0,164 на $ 0,126, преди да се възстанови до $ 0,158 този четвъртък.

Независимо от това, XLM определено е подценен в момента и може да представлява много примамлива възможност за инвестиция. Stellar сключи няколко ценни партньорства през 2020 г. – главното сред тях беше Bankhaus von der Heydt (BVDH), една от най-старите банки в Германия. BVDH обявиха, че ще издават стабилна валута, обезпечена с евро, в блокчейна Stellar.

3. Binance Coin – Token Fueling A Superstar Exchange

От началото на 2021 г. оценката на Binance Coin се е увеличила повече от два пъти, като е нараснала от 13,60 на 32,75 долара. БНБ има три основни функции, които трябва да запомните:

  • Използва се за закупуване на активи и плащане на такси за обмен в Binance. Binance прави ~ 16 милиарда долара обем на търговия на ден, което прави BNB един от най-натоварените токени в цялата криптосистема
  • Това е родната монета на Binance Chain.
  • Циркулиращото снабдяване рутинно се свива чрез тримесечния процес на изгаряне на токени.

Заедно с тази нарастваща полезност и криза на доставките, изглежда, че Binance Chain също ще спечели пари от революцията DeFi. С увеличеното си използване и с Binance Chain, привличащи едни от най-вълнуващите проекти, БНБ може да бъде в хода на чудовищната 2021 г..

Прочетете още: Колко ще струва БНБ през 2021 г. и след това?

4. Zcash – Една от най-големите монети за поверителност в света

Zcash се е увеличил повече от два пъти в оценката си до 2020 г., преминавайки от 27,24 на 63 долара. CoinSwitch очаква ZEC да достигне $ 200 през 2021 г. и да продължи да расте до ~ $ 1250 до 2025 г. С такива масивни прогнози може да се очаква ZEC да бъде доста популярен сред инвеститорите през 2021 г..

През 2020 г. Zcash използва метода „опаковане“, за да създаде синтетична версия на монетата за поверителност в блокчейна Ethereum. Този опакован ZEC вече е съвместим с всички важни портфейли и приложения. Тази проста иновация ще направи ZEC отворена за десетки нови инвеститори.

Крис Бурниске, партньор във фирмата за рисков капитал Placeholder VC, най-добре обобщава:

„Zcash е най-добрата в класа криптовалута за поверителност там с екип от институционален клас … Когато се сетите за крипто пари като тази с логаритмична крива на предлагане, сближаваща се на 21 милиона единици, ние знаем какво ще бъде снабдяването време. Променливата е точно това, което ще бъде търсенето. Опаковането на Zcash по този начин отваря повече възможности за хората да го използват и изискват. Предполагаме, че Zcash ще бъде основно хранилище за поверителност на стойност. “

5. Биткойн – Пазарният лидер марширува и продължава

Биткойн се възползва от позицията си на лидер на пазара на криптовалути, за да скочи с 300%, за да премине от 7130 на 29 000 долара през 2020 г. В момента криптовалутата за криптиране е в неизследвани води. Много изследователи вярват, че BTC ще достигне поне 50 000 долара през 2021 г. Основната причина за стимулиране на този възходящ импулс е институционалната инвестиция. Grayscale Investments и MicroStrategy са две компании, които са направили значителни биткойн инвестиции през последните няколко години.

  • Bitcoin Trust на Grayscale има BTC на стойност 14,1 милиарда долара.
  • MicroStrategy нашумя през 2021 г., купувайки първокласната криптовалута на стойност около 1,1 млрд. Долара.

С институциите, които купуват огромни парчета биткойн и с фиксираната горна граница от 21 милиона, можем да очакваме намаляващото предлагане и нарастващото търсене потенциално да изстрелят цената на BTC през покрива.

Още интересна статия за проверка:

Кои са 10-те най-популярни криптовалути във Великобритания?

Коя е най-добрата криптовалута за инвестиция през 2021 г.?

Как да печелите пари с криптовалута – окончателно ръководство

eToro – най-добрата криптовалутна платформа както за търговци, така и за инвеститори

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me