5 най-добри крипто монети за 2021 година

Биткойн, Ethereum и други: Ето 5-те най-добри монети за 2021 година

С пандемията COVID-19, която разрушава световната икономика през по-голямата част от 2020 г., много инвеститори прибягват до криптовалути като сигурно убежище. Това е очевидно, тъй като общата криптовалутна пазарна капитализация се е увеличила от 192 млрд. До 563,50 млрд. Долара. Така че, тъй като Bitcoin е на път да наруши рекорда си по всяко време, трябва да сте изключително бичи на пазара на криптовалути.

След като 2021 г. е точно зад ъгъла, нека разгледаме нашите пет любими криптовалути от 2021 година.

# 1 Биткойн

Докато биткойнът стартира годината на 7130 долара, той успя да скочи с над 170%. Към момента тя се движи малко под $ 19 500, към момента на пресата. Въпреки това, тъй като BTC се приближава до високите нива за всички времена, той е в отлична позиция за нива на графики, невиждани преди. Дан Хелд, ръководител на растежа на борсата Kraken, веднъж публикува публикация в LinkedIn скоро след като BTC започна да флиртува с най-високите нива – „Ако четете това, все още сте рано за биткойн.“

Мнозина очакват BTC да удвои стойността си най-малко през 2021 г. Основният двигател на този безпрецедентен растеж е институционалното осиновяване. CoinShares съобщи, че инвеститорите са купили BTC и други крипто активи на стойност около 429 милиона долара само миналата седмица. Плюс това, MicroStrategy, която е може би най-голямата институция, която активно инвестира в биткойн, увеличи общите им притежания на биткойн до зашеметяващите 1,1 млрд. Долара.

# 2 Ethereum

Платформата за интелигентни договори успя да надмине биткойна с лекота, като увеличи цената си с ~ 350% през 2020 г. ETH дори успя да пробие границата от 600 долара, но оттогава се сблъска с корекция до 585.

Влизайки в 2021 г., Ethereum ще продължи да яхне вълната DeFi. 2020 г. беше годината на DeFi и 2021 изглежда продължава търговията. През тази година общата стойност, заключена в DeFi, е скочила от 675 милиона на 15 милиарда долара. Това е зашеметяващо >2100% поскъпване. Ако 2021 направи дори половината от това, което 2020 направи DeFi-мъдро, огромното количество стойност и полезност, които може да внесе в Ethereum, е доста изумително.

# 3 Пулсации

Ripple имаше оживена 2020 г., като се разшири до повече от финансови доставчици в 40 държави, включително Banco Santander (SAN) и American Express (AXP), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA), HDFC Bank Limited (HDB), и Банката на Америка (BAC). FRMO Corp изтъкна XRP като една от най-интригуващите криптовалути през 2020 г..

Цената на XRP отразява това положително настроение, тъй като тя скочи от $ 0,19 на $ 0,45, достигайки максимум за 2020 г. от почти $ 1. С увеличеното приемане и неговата ODL платформа става все по-популярна от всякога, можем да очакваме XRP да нарасне още повече през 2021 година.


# 4 Litecoin

Litecoin е почти удвоил стойността си, като е скочил от 41 на 80,50 долара. Можем да очакваме Litecoin да стане трицифрен и да бъде претендент за тъмен кон за „най-големия скок“ през 2021 г. Причината е, че сме невероятно бичи за Bitcoin през 2020 г. и, както мнозина отбелязват, Litecoin има тенденция да следва премиера криптовалута. Причината е, че както казва основателят на Litecoin Чарли Лий, докато човек може да използва Bitcoin за преместване на големи суми пари, таксите за транзакции правят непрактично преместването на по-малки суми. Ето защо използването на Litecoin допълва биткойните.

Също така Litecoin Foundation, неправителствената организация, свързана с Litecoin, придоби 9,9% от германската WEG банка. Това по същество отваря вратата за LTC да участва в масовото банкиране.

# 5 Биткойн Кеш

Bitcoin Cash може да бъде един от най-вълнуващите избори за 2021 г. Crypto Ground, независима издателска къща, която предоставя Cryptocurrency & Blockchain Technology News вярва, че BCH ще достигне 3067 долара за петгодишен период. Подобно на Litecoin, ние смятаме, че бичият биткойн 2021 ще повлияе положително на ценовото действие на BCH.

Смятаме, че тези пет монети са добре настроени да управляват криптовалутата през 2021 г. Ако искате да проверите още такива отчети, прочетете нашите статии за търговия с криптовалута.

Коя е най-добрата криптовалута за инвестиция през 2021 г.?

Кои са 10-те най-популярни криптовалути във Великобритания?

Най-добрите алткойни за търговия през 2021 г.

Кои са 5-те най-популярни криптовалути в САЩ?

Ден за търговия с криптовалута във Великобритания

eToro – най-добрата криптовалутна платформа както за търговци, така и за инвеститори

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector