7 топ криптовалути, които могат да ви превърнат в милионер през 2021 година

Ето седем криптовалути, които биха могли да ви помогнат да станете милионер тази година

Днешната статия представя седем крипто, които биха могли да ви помогнат да станете милионер.

Справедливо е да се каже, че 2020 г. беше необичайна за финансовите пазари, но неочакван резултат от пандемията на COVID беше преоценка на инвестиционните стратегии, тъй като доверието в глобалните икономики беше силно разбито.

Това беше изтъквано като една от причините за нарастващите цени, преживени от някои криптовалути в края на 2020 г. Докато финансовите институции по света се опитваха да смекчат щетите, причинени от пандемията, страхът от инфлация и икономическа нестабилност нарасна и инвеститорите коригираха своите стратегии в съответствие с това – много в полза на пазара на криптовалути.

Въпреки несигурния старт на годината, криптовалутните пазари нараснаха до 760 милиарда долара до края на 2020 г., приближавайки се до рекордния за индустрията 800 милиарда долара през 2017 г. и значително подобрение на оценката на пазарната капитализация на 185 милиарда долара в началото на годината.

Естествено, невероятната производителност на биткойн и други топ токени през 2020 г. генерира огромен интерес към потенциала на криптовалутата за следващата година. Но кой токен ще бъде най-добрата криптовалута за закупуване през 2021 година?

По-нататъшни изследвания биха могли да помогнат на инвеститорите да намерят криптовалути, които биха могли да имат по-висока производителност от акциите или златото. Следователно си струва да правите дължимата си грижа и да останете редовно инвестирани в крипто пазара.

И така, коя е най-добрата криптовалута, която може да ви направи състояние цяла година? Съставихме списък от 7 опции, които да разгледате.

С тази информация, ето седем криптовалути, които могат да ви превърнат в милионер през 2021 г .:

Ако искате да се потопите в крипто пазара бързо и лесно, с 0% комисионна, разгледайте eToro борса!

Защо да инвестираме в криптовалута?

В миналото инвестирането в криптовалута е имало репутацията на рисковано – дори безсмислено – и до такава степен, че репутацията е заслужена. Дори случайни наблюдатели на пазара ще забележат, че цените са склонни да варират значително, ден след ден, седмица за седмица и месец за месец.

Това обаче скоро може да се промени, тъй като през 2020 г. се наблюдаваше увеличаване на броя на институционалните инвеститори и създаването на платежни платформи, приемащи криптовалута. Това представлява развитие, което всички крипто анализатори са чакали и се надяваме, че увеличената подкрепа ще доведе до по-стабилен пазар на криптовалути.

През януари 2021 г. например Goldman Sachs изрази подкрепата си за крипто, като топ анализаторът Кристиан Мюлер-Глисман заяви, че „силното представяне на биткойни и алткойни като Ethereum през 2021 г., както и съобщения за големи инвестиции от хедж фондове, мулти-активи инвеститори и корпорации “доведоха до„ повишен фокус върху [криптовалутите]. “

По подобен начин, милиардерът-председател и главен изпълнителен директор на JPMorgan Chase Джейми Димън наскоро се промени по отношение на криптовалутата. След като преди отхвърляше цифровата валута като измама, г-н Dimon сега признава, че е „вярващ“ в блокчейн технологията.

Достатъчно е да се каже, че подкрепата от финансови сили като JP Morgan и Goldman Sachs е малко вероятно да остане незабелязана и самото им чувство е достатъчно, за да стимулира биковете на крипто пазарите, докато се насочваме към 2021 г..

Cryptocurrencis, които могат да ви превърнат в милионер

1. Биткойн

Разбира се, биткойнът може да изглежда очевиден избор за това, че е най-добрата криптовалута, която t0 купува през 2021 г., но е с основателна причина. BTC е най-голямата съществуваща криптовалута по отношение както на пазарната капитализация, така и на единичната цена, както и известността. Това е малко вероятно да се промени скоро и тъй като се насочваме към 2021 г., биткойн почти се очаква да нарасне значително.

Всъщност, когато разглеждаме прогнозите на някои индустриални анализатори за BTC през следващите месеци, е трудно да не се развълнуваме малко. Сред най-изявените гласове е Томас Фицпатрик от Citibank, който вярва, че биткойнът може да достигне зашеметяващите 300 000 долара на токен до декември 2021 г..

Г-н Фицпатрик също не е сам по отношение на биткойните си. В индустрията се разнесе хор от гласове, сред които Майк Новограц и Найджъл Грийн от DeVere Group насочиха вниманието си към биткойните и го възхваляваха като най-добрата криптовалута за покупка през 2021 г..

Това също не е всичко. Финанси и застрахователни компании, включително Microstrategy, Square Investment и MassMutual, разкриха огромни инвестиции в BTC в края на 2020 г. – само MicroStrategy обяви над 1 млрд. Долара общо придобиване на биткойн.

Като се има предвид всичко, ако искате да купите крипто през 2021 г., тогава е трудно да се спори срещу BTC да бъде първата монета, която да обмисли да добави към портфолиото си.

2. Ethereum

Вероятно е справедливо да се каже, че Ethereum е най-известната криптовалута след Биткойн. Благодарение на способността на блокчейн Ethereum да поддържа интелигентни договори и разпределени приложения, е направен много от неговия потенциал да революционизира не само финансите, но и много други сигурни бизнес процеси, като например промени в собствеността на собствеността и трудовите договори.

Etheruem е и втората по големина криптовалута по пазарна капитализация – и е такава от известно време. Въпреки че все още е далеч зад Биткойн, потенциалът на Etheruem сам по себе си означава, че той постоянно е сред най-добрите крипто инвестиции. Но дали това е най-добрата криптовалута за закупуване през 2021 г.?

Ethereum е най-малкото интересна перспектива. Въпреки затихналата 2020 г., ETH скочи до $ 615 в края на годината, подхранван от дългоочакваното стартиране на надстройката на инфраструктурата Ethereum 2.0. Надстройката обеща да подобри скоростта на блокова обработка и да намали транзакционните разходи – нещо, което е тревожило Ethereum в миналото.

Поглеждайки по-нататък към 2021 г., има допълнителни фази на разпространението на Ethereum 2.0, които се очаква да окажат положително въздействие върху стойността на altcoin. Това неизбежно поставя ETH на централно място, когато става въпрос за инвестиции, а анализаторът на Cointelegraph Markets Michaël van de Poppe вярва, че altcoin може да надхвърли 10 000 долара през следващата година.

Прочетете още: Предвиждане на цената на Ethereum

3. Биткойн Кеш

Bitcoin Cash се формира, когато оригиналната криптовалута Bitcoin удари хард форк през 2017 г..

Както отбелязахме по-горе, криптовалутите обикновено разчитат на блокчейн технологията, която съхранява информация в блокове с данни. Ние също така отбелязахме, че повечето блокове съдържат текущ запис на цялата история на дадена верига – включително всяка транзакция. Тъй като криптовалутата става по-популярна, това означава, че блоковете се пълнят много по-бързо, което води до по-бавни и по-скъпи транзакции.

Bitcoin Cash беше ефективно създаден, за да смекчи този проблем, като разшири първоначалния размер на блока от 1MB на 8MB, позволявайки по-бързи и по-чести транзакции. Докато BCH не е успял да се изравни с предшественика си по отношение на стойността, сравнително ниската цена на Bitcoin Cash, съчетана с нейната мащабируемост, означава, че има потенциал за сериозен растеж.

Bitcoin Cash имаше впечатляващ край до 2020 г., следвайки собствения си хард форк през ноември. Независимо дали BCH е сред топ крипто инвестициите през следващата година, до голяма степен ще зависи от реакцията на индустрията към това развитие. Въпреки това, с BCH търговия на почти $ 400 по време на писането, изглежда, че има непрекъсната поддръжка за разклонението на Bitcoin.

Известният крипто анализатор Роджър Вер стигна толкова далеч, за да прогнозира, че BCH може да се окаже 10 или 20 пъти по-ценна от сегашната, благодарение на полезността си като ежедневна платежна система. На други места откровеният крипто инвеститор Ким Дотком също вярва в Bitcoin Cash, прогнозирайки, че той може да скочи до 3000 долара.

Прочетете повече: Анализ на цените на пари в биткойн за 2021 г.

4. Litecoin

Litecoin е основан от бившия служител на Google Чарли Лий и е рекламиран като „среброто“ на биткойн „златото“. Основните характеристики на Litecoin са подобреното време за транзакции, с много по-бърз процент на генериране на блокове от Bitcoin и по-ниски такси за обработка. LTC също изисква много по-малко изчислителна мощност за добив от BTC.

Техните технически предимства и жизнеспособността му като истинска ежедневна платежна система са това, което прави Litecoin особено интересен за инвеститорите. Нещо повече, ако искате да закупите крипто през 2021 г., тогава LTC има сравнително ниска цена на токен за десетте най-големи криптовалути. Това означава, че инвеститорите, които са нови на пазара, могат да придобият разумно количество дялове с минимални разходи.

Подобно на повечето от най-добрите криптовалути, Litecoin преживя бичи край до 2020 г., когато доверието се върна на пазара. Поглеждайки напред към 2021 г., много анализатори всъщност очакват приглушено представяне от LTC, като altcoin стагнира през по-голямата част от годината. TradingBeasts например вижда, че LTC печели номинални печалби от малко над 10% през годината.

И така, какво прави Litecoin една от най-добрите крипто инвестиции? Разбира се, ако сте дневен търговец, тогава може би бихте предпочели токен с по-волатилна прогноза. Ако обаче сте готови да държите вашите крипто активи, тогава Litecoin може да се окаже най-добрата криптовалута за закупуване през 2021 г., просто защото се очаква цената му да остане ниска до 2022 г. След това обаче много сайтове, включително TradingBeasts, вярват LTC може да се увеличи с до 100% до декември 2022 г..

5. Монета Binance

Докато Litecoin е среброто на златото на Bitcoin, Binance Coin може да се разглежда като по-скоро във формата на Ethereum. Всъщност BNB първоначално беше пусната в мрежата на Ethereum, до стартирането на децентрализираната борса Binance или DEX, по-късно през 2017 г..

Самата борса Binance е най-голямата борса за криптовалути в света, като всяка секунда обработва над 1,4 милиона транзакции. Естествено, БНБ има многократна употреба в родителската си екосистема, включително заплащане на такси за търговия, обмен и листинг, както и като средство за обмен на други криптовалути в мрежата на Binance.

Това е полезност на най-голямата борса за криптовалути в света неизбежно дава на Binance Coin известна степен на стабилност, но вероятно ли е да бъде сред топ криптовалутите през 2021 г.?

Техническият анализ, извършен от Coinpedia, прогнозира, че БНБ може да преживее възходящ 2021 г., може би да достигне 61 долара до края на годината. По същия начин WalletInvestor вярва, че БНБ може да постигне ръст от 17,31% през 2021 г..

WalletInvestor обаче очаква цените да спаднат отново до края на годината, така че всеки, който планира да купи крипто през 2021 г. с намерение да държи, може да поиска да подходи с повишено внимание или да провери някои по-дълги прогнози.

Прочетете още: Колко ще струва БНБ през 2021 г. и след това?

6. Кардано

Cardano е разработен през 2015 г. и бързо се утвърждава като един от основните маркери на пазара – редовно сред първите десет по отношение на пазарната капитализация.

Има няколко неща, които правят Cardano специален. Първо, това е първата в света рецензирана блокчейн – след като набор от академични експерти изследва всеки етап от нейното развитие. На второ място, Cardano разполага със собствената си система Ouroboros, която ефективно се състои от две блокчета: едната за обработка на общи транзакции и другата, занимаваща се с интелигентни договори.

Тази уникална двуслойна архитектура дава на Cardano много по-голяма мащабируемост и по-бързи транзакции.

WalletInvestor и DigitalCoinPrice и двете прогнозират растеж за Cardano през следващите месеци, което потенциално го прави една от най-добрите криптовалути през 2021 г. за инвеститорите – особено като се има предвид ниската цена на символа от $ 0,34 по време на писането.

Истинската привлекателност на Cardano обаче може да бъде дългосрочна инвестиция. Prime XBT, например, прогнозира, че токените Cardano могат да достигнат $ 0.82 до декември 2021 г., но ще продължат да растат през 2022 и 2023 г., достигайки 2.700 $ за токен до 2025 г..

7. Трон

Tron е малко по-неортодоксална възможност за инвестиции. На практика Tron носи предимствата на blockchain в света на развлеченията, като предлага да свърже създателите на съдържание с потребителите.

Потребителите могат да спечелят Tronix (TRX), маркера за криптовалута Tron, чрез създаване на съдържание на платформата. Идеята е да се създаде екосистема за споделяне на съдържание, която предлага по-директна система за плащане от създател към потребител, без да е необходим среден човек, като Netflix от Apple TV.

Това може да звучи като нещо ново, но Tron вече има някои големи имена на борда, включително Samsung, Baidu и Global Social Chain. Има и няколко известни анализатори, които предвиждат растеж за TRX през 2021 г. – както TradingBeasts, така и DigitalCoinPrice прогнозират, че цената на Tron ще се увеличи с между 10% и 15% през следващата година.

Справедливо е да се каже, че Tron едва ли ще бъде най-добрата криптовалута за закупуване през 2021 г., но ниската й цена и потенциал за растеж го правят интересна спекулативна инвестиция – ако приемем, че е част от диверсифициран портфейл.

Прочетете повече: Какво ще доведе до цената на TRX през 2021 г.?

Къде да купя крипто през 2021г

Идентифицирането на най-добрите криптовалути, които биха могли да ви превърнат в милионер през 2021 г., изисква внимателно проучване и внимателно наблюдение на крипто пазарите. Но след като сте избрали най-добрите си крипто инвестиции, ще трябва да намерите брокер, който да улесни транзакциите.

Изборът на правилния брокер ще зависи до голяма степен от личните предпочитания. Някои платформи обслужват начинаещи инвеститори с прости интерфейси и ръководства стъпка по стъпка, докато други разполагат с множество сложни аналитични инструменти, насочени към професионалните търговци.

За обикновения инвеститор препоръчваме eToro като добра всестранна платформа. Той предлага достъп до всички най-добри криптовалути и предлага обслужване на едно гише за търговия и инвестиране в криптовалути – включително собствен портфейл за криптовалута и лесен за използване интерфейс.

eToro – най-добрата платформа за криптовалута

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Заключение

Предстоящата година изглежда вълнуващо за криптовалутата. След мащабни придобивания от институционални инвеститори и приемането на криптовалута от популярни платформи за плащане като PayPal, дори по-консервативните коментатори в бранша прогнозират възходяща тенденция във всички основни криптовалути. Само тези съобщения предизвикаха бързане да се купуват крипто през 2021 година.

Това е фантастична новина за потенциалния инвеститор в криптовалута, но ако сте нов на пазара, препоръчително е да подходите с повишено внимание. Въпреки че има много причини да вярваме, че през 2021 г. предстоят големи неща за най-добрите криптовалути, трябва да се помни, че нищо не е гарантирано и всякакви промени в законодателството или санкции на регулатора могат бързо да платят за бичи тенденции.

Никой не може да каже със сигурност коя ще бъде най-добрата криптовалута за закупуване през 2021 г., но ако планирате да купите крипто през следващите месеци, тогава седемте монети, изброени по-горе, са добри възможности за разглеждане. Както винаги обаче всяка ваша инвестиция трябва да е част от диверсифициран портфейл.

ЧЗВ

Кои са най-добрите криптовалути за инвестиране през 2021 г.?

Има много вълнения около дигиталната валута като инвестиционен актив, но изборът на най-добрата криптовалута за инвестиране през 2021 г. зависи от множество фактори. Много от най-добрите крипто инвестиции може също да са по-подходящи за дългосрочна инвестиционна стратегия. Можете да намерите някои от нашите предложения за най-добрите криптовалути през 2021 г. тук.

Трябва ли да купя биткойн през 2021 г.?

Биткойн е най-голямата дигитална валута и остава безспорно най-добрата криптовалута за закупуване през 2021 г. Въпреки че всеки криптос изпитва висока степен на нестабилност всеки ден, BTC предлага относителна стабилност и е една от най-добрите крипто инвестиции за новите на пазара.

Коя е най-добрата криптовалута за инвестиране?

Изборът на най-добрите крипто инвестиции зависи от вашите цели и цялостната ви инвестиционна стратегия. Например, най-добрата криптовалута за закупуване през 2021 г. може да претърпи промяна в състоянието през следващата година, докато жетонът, който има ниска цена през 2021 г., може да бъде идеалната инвестиция за по-дългосрочна стратегия.

Къде мога да купя крипто през 2021г?

Нарастващата популярност на криптовалутата наблюдава експлозия в броя на борсите и брокерите, достъпни за случайния инвеститор. Платформи като eToro са лесни за започване и предлагат много учебни ресурси за новите на пазарите.

2021 е подходящ момент за закупуване на крипто?

най-добрите криптовалути през 2021 г. се очаква да видят впечатляващ растеж и всеки, който иска да спечели от това, трябва да се стреми да добави крипто към портфолиото си по-скоро, отколкото по-късно. Тъй като Последните 12 месеца или нещо повече бяха интересно време за пазара на криптовалути. Нараства интересът от страна на институционални инвеститори и гигантът за онлайн плащания PayPal започва да поддържа транзакции в цифрова валута

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me